Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Nagyon régóta használtam a FireGestures addont, de nem tudom, hogy lesz e belőle webextension verzió, így elkezdtem alternatívákat keresni.
Volt itt már egy ajánlás helyette a Foxy Gestures, de találtam egy számomra jobb megoldást: Gesturefy -
lufi7
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Máshol működik csak a Prohardveren nem.
Töröltem a sütiket is már, de semmi változás.
Pl. amikor középső gombbal akarom nyitni akkor ahogy rákattintok valamire akkor egyet ugrik a jelenlegi fül mellet mintha megnyitná de nem történik semmi.
Jobb klikk, hivatkozási cím másolásával egy új lapon megnyílik.
Tehát a linkek jók. -
Szia!
Nem értem miről beszélsz, itt van pl. néhány hsz.-el feljebb ez a link, simán meg tudom nyitni középső gombbal is, jobb gombbal is, akárhogyan. Egyébként meg a linkek itt is ugyanolyanok mint máshol, ha valami miatt nem nem tudod megnyitni, akkor a probléma vélhetően nálad lesz.
-
lufi7
aktív tag
Helló!
Ma vettem észre, hogy itt a hozzászólásokban beírt linkeket nem nyitja meg a középső gombbal ill. bal klikkel az új oldalon a google-t, jobb klikk
megnyitás új lapon semmi, jobb klikk új oldalon megint google-t nyit.
Tegnap még semmi baja nem volt.
Mi az anyja történt vele?
Köszi! -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sikerült, következő kérdés: az asztali könyvjelző sávot hogyan tüntetem el mobilról?
-
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem keveri össze. Van külön csoportja a mobilos könyvjelzőknek.

-
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mobilon nekem sem sikerült. Viszont a desktopon beállított sorrendet korrektül leszinkronizálja mobilra.
-
Találkozott már olyannal valaki,hogy a youtubon videót váltok többszö9r is de még az előző videó címe leírása marad ott,most nem tudom,hogy ez vajon csak firefoxhoz köthető e.Sőt ma újból raktam a firefoxot tiszta profillal és most kicsit lassabbnak meg szaggatósabbnak érzem.
-
Bjørgersson
félisten
Mobilon lehet valahogy változtatni a könyvjelzők sorrendjét anélkül, hogy egyesével mindig hozzáadogatnám őket nekem tetsző sorrendben?
-
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
Tegnap újra létrehoztam a fiókomat.
A Firefox már csak a Youtube saver miatt volt fent, de ezt kaptam az orcámba:
A Sync-be nem jelentkeztet be, Windows Defefender van, Malwarebytes Premium, Adguard for Windows.
Muterom gépén már csak Edge és Chrome van hónapok óta. A táblagépemen csak Chrome. Most pedig az elsődleges gépemen is távozott a Firefox. Marad az Edge és a Chrome. Kezdem kinőni a 3-3+ böngésző legyen fent korszakot így 36 évesen

-
Másnak is van anomália facebook nál?Pl most jó pár oldal meg volt nyitva,még facebook ból is de elkezdett eltűnni a chat ablak,aztán nem tudtam megnyitni egyik ablakban sem,aztán messengert megnyitva tudtam írni de aztán arra is kiírta,hogy nem elérhető meg ilyenek.
-
Tiger.
nagyúr
em értem miért van hogy ha megnyitok valamit, majd azon belül is nyitok valamit pl vatera és utána az eladó értékelését akarom megnézni, akkor f5 kell hogy nyomjak mert amúgy magától nem tölti be az oldalt.
-
wanabe
csendes tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Azt én is tapasztaltam, hogy a Youtube az újabb FF-okban időnként elviselhetetlenül lassú. Egy videó megállítása 3-4mp-cel a kattintás után történik meg, a fullscreen vagy a kilépés dettó. Úgy vettem észre, h tökmindegy, h bármi más meg van-e nyitva a FF-ban, vagy más app használja-e az internet elérésemet. Szerintem a FF valahogy már nem kompatibilis a YT kódjával. A gépemmel amúgy nincs gond (i7-5820K + 16GB RAM, 120 megás internet elérés), a FF is csak YT-használatkor lassul be.
-
nfsu17
veterán
Hello.
FF 55.0.2
Ha töltök le (pl. YT-ról, de szerintem más esetben is), akkor nagyon belassul az FF.
Alig lehet olyankor haználni, egy sima port.hu, vagy PH megnyitása is másodpercekbe telik.
Közben ha FF-ben töltök, krómban böngészek, villámgyors minden....ergo nem kevés a netem, hogy a letöltés felzabálna mindent.
Olyan, mint ha valahogy a "szálakkal" nem lenne jóban. Vagy nem jól kezeli.
Ezt így korábban nem tapasztalatam régebbi FF-ekkel. -
SharpSA
veterán
-
karlkani
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Szia!
Nálam 64 bites fut, itt is ugyan az a helyzet egy ideje. Törléshez eddig elég volt rávinni a kurzort a szövegre, majd Del gomb. Annyival változott, hogy a szöveg fölé állva nyomva tartod az egér jobb gombját, majd megnyomod a Del billentyűt.
-
netpeti98
addikt
válasz
mekker
üzenetére
Nemcsak át akarják hozni, hanem folyamatosan építik be a Rust alapú komponenseket a Firefoxba a Project Quantum keretében.
Lásd Quantum Compositor, vagy a Nightly 57-ben alapból bekapcsolt Stylo (Quantum CSS). -
wanabe
csendes tag
'reggelt!
Van a Firefoxban négy rögzített lapom. Ha böngészek, aztán bezárom a FF-ot és akkor kiderül, hogy valamelyik #@{!%&ĐĐ oldal a háttérben megnyitott egy hirdetést, akkor a rögzítésnek annyi, a FF következő megnyitásakor nem lesznek ott a pinelt oldalak.
Mivel ez gyakran megesik, bookmarkoltam a négy oldalt, így viszonylag könnyen visszaállíthatom őket. Van erre valami jobb megoldás? Valami beállitás a configban? Egy plugin?
-
mekker
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Akkor novemberben jön a fő verzióra a frissítés. Hát most reménykedni van mit. Nem tudom mennyire vagy képben,a Mozilla csinálja a Rustot, meg van egy kísérleti böngészőjük, ami Servo néven fut.
Előbbi azért jó, mert már elkezdték Rustban írni a böngészőmotort, ami elvileg jobb minőségű kódot, kevesebb memóriaszivárgást fog eredményezni. Az utóbbi meg azért, mert olyan technológiákat akarnak áthozni belőle, ami talán még a konkurenseket is meg tudja kicsit fingatni. Meg ugye a Firefox egyik legnagyobb baja, hogy egy lassú dinoszaurusz a kezelőfelülete, meg hogy egy folyamatban fut az egész. És most már ezekkel is kezdenek csinálni valamit, csak ugye sok az ún. legacy kód, ami miatt lényegében hátrányban vannak a 2008-9-ben kiadott Chrome-mal szemben. Jelenleg ezt próbálják minél inkább kukázni, refaktorálni.
De jelenleg még csodavárás van, ha egy-két éven belül nem tudnak dobni valamit, akkor kábé elvesztik a piacukat.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Olyan érdekes hibát tapasztalok a 32 bites verzión,hogyha mondjuk egy keresőmezőbe beírok valamit,azt nem bírom kitörölni normál módon a Del billentyűvel,mint régen.
Azt hiszem,űrlapkitöltési előzményeknek hívják,és csak úgy tudom törölni,az előzmények törlése menübe lépve.
Mit csináljak?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Kékes525
félisten
Próbáltam rekonstruálni a tegnapi helyzetet, hogy kinyomozzam, hogy hogyan kerülhetett a saját listáim közé ez a kettő:

Long-lived (Immortal) Malware Domains
Prebake Adblock filter list to block obtrusive EU cookie law notices
A saját listákhoz csak manuálisan én tehetek fel szűrőket, nem? Nem tudom hogy történetet.
Most nem ismétlődött meg a tegnapi helyzet, nem kerültek fel ezek a listák. Egyáltalán érdemes feltenni ezeket?
Mintha a hálózati hiba miatt nem frissíthető listák helyére, helyett kerültek volna bele, de változatlanul most sem frissíthető az a 3 lista[link], viszont most ez a 2 nem került fel a saját szűrök közé. -
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Androidos Firefoxban van.
-
netpeti98
addikt
válasz
mekker
üzenetére
Egy kis odafigyeléssel egymás mellé, külön profilokkal is lehet őket telepíteni.
Nekem is így van fent a Nightly a stabil mellett. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Valaki? Vagy ilyen nem létezik, és ne is várjam.
-
SharpSA
veterán
válasz
mekker
üzenetére
Csak a normál verziót telepítem, de mivel manapság a Firefox észrevehetően a leglassabb böngésző, ezért nem használom. Mindig figyelem, hátha végre egyszer felzárkózik sebességben például az Operához. Jelenleg a Yandexet használom, mert mobilon is ugyanolyan jól működik és kezel mindent, még a bővítményeket is, na meg gyors.
-
Predator2
addikt
Helló
Tudnátok ajánlani notes kiegészítőt FF-hoz?
THX
-
mekker
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
https://wiki.mozilla.org/RapidRelease/Calendar
9.20-án jön a Firefox Beta változatba is, én azt még megvárnám a helyedben, mert a Nightly verziók gyakran még bugosak, a Beta meg már egész használható szokott lenni. -
Kékes525
félisten
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Köszi, ez egy picit megnyugtató, hogy nem a rendszeremben van a hiba.
Hoppá, este 6 óra van éppen most fut először automatikusan a Firefox profile mentésre írt batch file-om.

Ellenőriztem, minden rendben futott le, úgyhogy úgy tűnik rendben megy az automatikus profile mentés.

-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Az általad írt szűrök nekem sem akarnak frissülni, teljesen ugyanazzal a hibával mint amit te raktál be képet, úgyhogy ez szerintem központi hiba lesz vagy a szűrő fejlesztői ronthattak el valamit.
Saját szűrőknél nálam nincsen semmi, de ez lehet azért van mert én a 1.13.10-es verziót tettem vissza és azt használom és nem engedem neki, hogy frissíthesse magát új verzióra. -
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Uninstalláltam és újra feltettem, de bárhogy csinálom, felhő visszaállítással, vagy anélkül, ismételten belefutok a fenti hibába. 3 szűrő ebben a profileban nem akar frissülni. A másik profile-t letöltésre használom, így néhány a letöltés szempontjából jelentéktelenebb addonnal kevesebbet tartalmaz. Mit lehetne tenni?

-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
1920x1080-ba miért szaggatnak a videók?Visszarakom HD-ba tökéletes.
55.0.3(64bit) Verziószám
Google Chrome-ba jó. -
Kékes525
félisten
Újabb gondok az uBlock Originnal, bár lehet, hogy csak nálam:
1. Hiába nyomom meg a beállításokban a szűrők frissítését, próbálkozik, de nem sikerül. A másik profileomban nincs ilyen gond, ott minden rendben van, pedig töröltem mind a két profilba a cachet frissítés előtt. Hogyan tudnám javítani?

2. Automatikusan új saját szűrök jelentek meg a beállításban, pedig nem én vettem fel, ez mindkét profile-ban így van.
Nálatok ilyen nincs?
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gondoltam rá, de több profil-om van és csak egyet szeretnék rendszeresen menteni. Persze akkor is meglehetett volna adni %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\\4p9s46kw.default\ így is. Igazad van.
Úgy elegánsabb, ahogy írtad. Persze másoknak akkor is ki kellett volna cserélniük a sajátjukra, persze úgy kevesebb munka az átírás.Első javítás Intruder2k5 ajánlása alapján:
cd %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\4p9s46kw.default\
C:"\program files\WinRar\Rar.exe" a -r -rr -dh -m5 -ag[YYYYMMDDHHMMSS] C:"\Program Files\Mozilla Firefox\"FEBE-BackUp\profile-backup.rar *.*
cd \ -
-
Kékes525
félisten
Elkészült a profile mentő batch file:
cd C:\Users\Laszlo\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\4p9s46kw.default\
C:"\program files\WinRar\Rar.exe" a -r -rr -dh -m5 -ag[YYYYMMDDHHMMSS] C:"\Program Files\Mozilla Firefox\"FEBE-BackUp\profile-backup.rar *.*
cd \3 sor az egész.
Sajnos a hozzászólás széttördeli, ezért bemutatom az eredeti képét. is.Ha programkódként adom meg, akkor nem.
Az első sor kiválasztja a profile mappát, ezt mindenkinek a sajátját kell ide írnia. A második sor a lényeg, a rar.exe programmal tömöríti a profile mappát. A rar.exe a Winrar könyvtárban van, a winrar dos programja.Az "a" parancs "Add files to archive" a tömörítésre ad utasítást,
a "-r" "Recurse subdirectories" azaz az alkönyvtárakat is menti,
a "-rr" "Add data recovery record" azaz helyreállító adatokat helyez el, ha sérülne a file ki lehessen javítani.
A "-dh" kapcsoló segítségével a nyitott fileokat is eltudja menteni.
Az "m5" a maximális tömörítést jelenti.
Az "-ag" kapcsoló pedig az aktuális idő bélyeget füzi a file névre, hogy egyrészt pontosan azonosítható legyen, másrészt, ami fontosabb, minden mentésnek egyedi neve legyen.
-
Bozso68
őstag
Hogyezeddig......

Köszi szépen. Ezt nem tudja egérrel véletlenül se elvonszolni a sávból.
DE közben új fejlemény: most estére itt van nálam a laptopja. A tapipadján a bal gomb időnként beragadhatott (legalábbis nem tetszik a mikrokapcsoló hangja, panaszkodott, hogy az ablakokat akaratán kívül mozgatja egy ideje), ezért vonszolhatta el onnan a rögzített oldalakat. Letiltottam a gombot, és áttettem a jobb gombra a funkciót. Az eredeti jobbot úgyse használja. Holnaptól meglátjuk
Ha megszűnik a panasz, akkor mikrokapcsoló csere lesz. Egeret nem tudja sajna megszokni, nem is használja..Üdv: Zsolt
-
mekker
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
A profiles mappa maga a Firefox konfig, 100%-ig visszaállít mindent. A MozBackup is ezt menti, csak kiválogatja a fontos dolgokat, így nem kell 200MB-t lementened vele.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
mekker
üzenetére
Köszönöm a választ.
Én a Mozbackup programmal már többször is visszaállítottam a mentést és eddig mindig hibátlanul ment minden, de akkor az általad leírt módszer szerint is ha mondjuk van egy Windows újratelepítés akkor ha előtte lementem ezt a mappát majd a Win telepítés után miután felraktam a Firefox-ot akkor az elindítása előtt visszamásolom ezt a mappát akkor minden 100%-ban úgy fog kinézni mint a mentéskor volt? Mert Mozbackup-nál pontosan így van, az elrendezéstől a kiegészítőkig minden pont ugyanott van mint a Mozbackup-al történt mentés idejében volt. -
Kékes525
félisten
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nem azt írtam. Ilyen értelemben a Firefoxtól független a Mozbackup. Nehezen tudok elképzelni olyan variációt, hogy a profilet ne lehessen menteni. Csak én másképp csinálom.
(#51729) mekker
Azt hiszem én is manuálisan fogom, de még várok a váltással.
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
75 éves édesanyám laptopján fut egy Firefox. Igazán 3 oldal fontos neki, amit a bal felső sarokba szokásos heti látogatásomkor berögzítek. Valahogy ezek a lap rögzítések hétről hétre mind megszűnnek. Ne kérdezzétek, hogy történik, Ő sem tudja, de mindig megtalálja a módját
.Kérdésem lenne, hogy a laprögzítéseket kőbe vésni, törölhetetlenné, de mégis elérhetővé tenni lehetséges?
Köszi, ha van rá valakinek ötlete: Zsolt
-
netpeti98
addikt
válasz
mekker
üzenetére
Az userChrome módosításhoz hasznos források:
r/FirefoxCSS
UserChrome-Tweaks Github repo -
mekker
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Van import, de én kézzel raktam vissza, mert így biztosan frissíti a scripteket.
Egyébként érdekes, hogy userChrome.css továbbra is van, azaz lehet módosítgatni a felületet, ha valakinek sok ideje van. Most notebookhoz készítek egy kompaktabb UI-t, bár egyelőre még az egyszerű beállítások után is bugol.
@(#51726) Daywalkerke
Fölösleges. %appdata%/Mozilla/Firefox/Profiles, és kimásolod az egész mappát; az új telepítésnél meg ide visszarakod. -
ArthurShelby
addikt
A chrome-hoz hasonlóan van ff-ban is chrome cast? (plugin)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Na, az kéne még csak...

-
Kékes525
félisten
Köszi, ez jó ötlet. Ha ez sikerül, akkor gyakorlatilag nekem ez olyan lesz mint a FEBE, mert csak erre használtam. A probléma talán csak az, hogy előbb be kell zárnom a firefoxot, mert a Winrar másképp nem tud az összes file-hoz hozzáférni. Persze ha az időzítést a Windows indulásához kötöm, akkor menni fog, mert akkor még nem fut a Firefox.
A 3. kép (3. Elmentem a Winrar profilejai közé) egy kicsit rossz mert a képen nincs beállítva az archív mentés helye. Azt természetesen be kell állítani: [kép]
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Winrar-hoz létre lehetne hozni esetleg egy .bat fájlt, amibe beleírod, hogy mit hogyan tömörítsen, ezt pedig akár időzíteni is lehet a Windows Feladatütemezőjével.
Két linket tudok adni segítségül:
Batch: Backup folders using Winrar
Winrar Manual (pl. a parancsokhoz tartozó kapcsolókat tudod kinézni innen) -
Kékes525
félisten
A FEBE is megszűnik sajnos. Így ha nem lesz alternatíva kénytelen vagyok manuálisan menteni a profile-t. Amit kidolgoztam, az szerintem jobb, mint a MozBackup. Winrarral mentek, de betudom úgy állítani, hogy manuálisan semmit sem kell beírnom, csak klikkelek. Így:
1. Beállítom a favoritok közé a profile elérési útját: [kép]
2. Kitöltöm az "Add" beállítást: [kép], [kép]
3. Elmentem a Winrar profilejai közé: [kép]
Ezzel kész. Amikor mentek, akkor a lépések:
1. Elindítom a Winrart.
2. A favoritok közül kiválasztom a profile könyvtárat.
3. *.* -al kijelölöm az összes tartalmát.
4. Megnyomom az "Add" gombot. Beállítom a megfelelő profilet.
5 "OK"-ét nyomok.És kész. Mivel időbélyeggel ment, a filenév mindig különböző lesz, és a beállított archív könyvtárba menti. Nekem ez is jó, mert a FEBE-t is csak mentésre használtam, visszaállítást manuálisan csináltam.
Ha visszaállítást kell csinálnom akkor így: [kép]
Törlöm a bal oldali könyvtár tartalmát és ide másolom a megfelelő archív mentés tartalmát. Ez a Far manager, de Total Commanderrel is pontosan így kell.
-
Kékes525
félisten
válasz
mekker
üzenetére
"Szerintem a mostani GUI átgondoltabban lett megírva, és idővel lesz annyira testreszabható, hogy ne kelljen visszasírni a régi időket."
A próféta szóljon belőled.

Van arra mód, hogy a Greasemonkey-ból a scripteket átlehessen emelni a Violentmonkey-ba, vagy újra fel kell venni őket? A Country Flags & IP Whois 0.1.4 jól helyettesítheti a Flagfoxt, habár az sokkal többet tud. Ezért még várok a cserével, talán fejleszteni fogják. Az S3.Google Translator-ban is bízok, talán tovább fejlesztik.
A Self-Destructing Cookies helyett Cookie AutoDelete
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Ez már tiszta "X-Files"... [link]
Firefox indítás után, kengyelfutó gyalogkakukk sebességel kattintás a
"Beállítás --> Mozilla --> A Firefox Béta névjegye --> Verzióinformáció" menüsoron és elmarad a hiba.
Minden egyes indítás után, végig kell ugyanezt zongorázni.
-
mekker
őstag
Na, egy fél napot szórakoztam az új Firefox-szal.
Ezeket az addonokat ajánlom (ha valamit nem enged letölteni->''Letöltés mégis' opció-->a mentett *.xpi fájl megnyitása Firefox-szal):
Country Flags & IP Whois - mutatja a címsávban, hogy melyik országból üzemel a látogatott oldal, és egyéb hasznos adatokat (IP, Whois, térkép, stb.). Segít a kamu oldalak kiszűrésében, és "jó tudni".
Firefox Notes - Egyszerű oldalsávos jegyzetfüzet.
Firefox Send - Ez egy szimpla fájlmegosztós oldal, amire fel tudsz tölteni bármilyen kisméretű (<1GB) fájlt, és egy 24 óráig élő linket ad neked, ahonnan bárki le tudja tölteni a feltöltött fájlt.
Foxy Gestures - Egér-gesztúrákkal lehet egyszerű műveleteket végrehajtani. Görgőre is lehet vele programozni parancsokat, és saját script végrehajtását is beállíthatjuk.Instant Translate: Ultimate Translator - Egy kellemes Google Translate felület instant fordításhoz.
Min Vid - Mozillás projekt, kis ablakba lehet videót nézni vele, és van beépített lejátszási sor. Feliratkozások végigpötyögéséhez tökéletes.
Snooze Tabs - Oldalakat lehet vele elrakni későbbre.
Dictionary Anywhere - Egy újabb felület a Google Translate-hez.
Stylus - Stylish helyett, custom CSS-ek használatához.
uBlock Origin - Továbbra sincs vele semmi baj, tiltja a reklámokat.
Violentmonkey - Egy Greasemonkey-klón, remekül működik. Elvileg lesz Tampermonkey is, de nekem bugos még a felülete, így ezt használom helyette.
Youtube Plus - Valamiért elkezdett fagyni a Youtube újított (Material Design) felülete, így visszaálltam az Iridiumról erre. Teszi a dolgát bugmentesen.
Youtube Umbra user CSS - Egy stabilan frissített sötét téma Youtube-hoz.Itt egy screenshot is a kinézetről (gyári sötét téma, kompakt "sűrűségre" beállítva)
A böngésző gyorsabban indul, menet közben sem gondolkozik annyit a GUI. Szépek az animációk, effektek, és ez a flat design sem rossz. Az új menük és a testreszabhatóság is használható, bár még nem 100%. Pl. nem minden elem mozgatható, nincs még mindig autohide, gyengén testreszabható menük, bugos működések az addonoknál "buborékos" nézetben.
És akkor aki még nem hallott a Web Extensions-ről: November 13-án a főverzió dobja a régi API-ját, így sok kiegészítő nem lesz telepíthető. Előnye, hogy Chrome-ról könnyű lesz portolni, és maga a fejlesztés is könnyebb lesz (több lesz a csicsa addon), viszont bizonyos szempontból komoly hiányosságai vannak az eddigi API-val szemben. Ez azt jelenti, hogy ezentúl az addonokbak sokkal kevesebb beleszólása lesz a Firefoxos felületbe. Lényegében az összes 'testreszabós' kiegészítőt kukázni kell, vagy csökkentett funkcionalitással újraírni.
Mivel a fejlesztőknek volt több, mint egy évük gondolkozni az átálláson, és mégsem történt sok minden, így valószínű, hogy búcsút kell mondanunk a Classic Theme Restorer, a Beyond Australis és hasonló addonoktól örökre.Én abban bízom, hogy a Mozilla fejlesztői igyekeznek majd ezeket a hiányzó funkciókat házon belül pótolni. Szerintem a mostani GUI átgondoltabban lett megírva, és idővel lesz annyira testreszabható, hogy ne kelljen visszasírni a régi időket.
-
Predator2
addikt
Helló
Hogy/hol tudom kikapcsolni a privát böngészést? Anyám valahogy bekapcsolta, és minden ablak abban van. A jobb sarokban a egy kis lila ablakban ott van a szemüveg, de nem találom hol lehetne kikapcsolni.
THX
-
mekker
őstag
Na, valaki már heggeszti a Firefox 57-et (mostani Nightlyt)?
Meglepődtem, hogy még a Stylish sem működik egyelőre, pedig úgy tudtam, hogy WebExtensions-ready. -
moma
őstag
Miért nem menti el a bejelentkezési neveket? Pl ide a mobilarena-ra az emailcímet? Hol lehet ezt beállítani? A sime beállításokban nem látok ilyet.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Elmúlt. Mi a fészkes fene volt???
Annyit csináltam, hogy csökkentett módban több rendszerváltási módot kipróbáltam, de mindegyikre azt írta ki, hogy nem sikerült. Azonban valami mégis történt. De mi? That is the question! Ja a Sadboxie fiók már eleve törölve volt. Minden nap törlődik kilépéskor, és ez ellenőriztem is. Ez a hiba kizárva. -
Kékes525
félisten
SBIE2303 A(z) IsHungAppWindow (0) nem csatlakoztatható
SBIE2303 A(z) NtUserQueryWindow (1) nem csatlakoztatható
SBIE2318 'user32.dll' DLL előkészítési hiba
SBIE2224 Sandboxed program has crashed: SandboxieRpcSs.exe [DefaultBox]
SBIE1308 A program nem indítható el korlátozások miatt - WerFault.exe [DefaultBox]
SBIE2222 Ha egy programot szeretne hozzáadni az Indítási/Futtatási hozzáférés korlátozásokhoz, kattintson duplán erre az üzenetsorra
SBIE2203 Nem sikerült kommunikálni a Sandboxie szolgáltatással: *GUIPROXY_00000001 - firefox.exe [C0000002]
SBIE2203 Nem sikerült kommunikálni a Sandboxie szolgáltatással: *GUIPROXY_00000001 - firefox.exe [C0000002]
SBIE2224 Sandboxed program has crashed: SandboxieRpcSs.exe [DefaultBox]
SBIE1308 A program nem indítható el korlátozások miatt - WerFault.exe [DefaultBox]
SBIE2222 Ha egy programot szeretne hozzáadni az Indítási/Futtatási hozzáférés korlátozásokhoz, kattintson duplán erre az üzenetsorra
SBIE2314 A(z) WerFault.exe folyamat megszakítása
SBIE2203 Nem sikerült kommunikálni a Sandboxie szolgáltatással: *GUIPROXY_00000001 - firefox.exe [C0000002]Ezeket mi okozhatja? Tegnap este még semmi baja nem volt. A sandbox tartalom törölve lett, de a hiba állandóan előjön. Most is, ahogy írom felugrik, hiába zárom be.a figyelmeztető ablakot.
SBIE2203 Nem sikerült kommunikálni a Sandboxie szolgáltatással: *GUIPROXY_00000001 - firefox.exe [C0000002]Hiába cseréltem le a profilet egy biztosan jól működőre, a hiba ugyanúgy fennáll.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
Akkor miért mutatja félkövérnek? Azok az egyéni beállítások, nem? Nálad mi az értéke? A "browser.tabs.remote.autostart.2" is az e10s bekapcsolásához kell? Mert itt csak egy van: Multi-Process Firefox: everything you need to know
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm!