- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
casillas
csendes tag
Az mitől lehet, hogy ha valamit új lapon nyitok meg (mindegy hogy középső gombbal, vagy jobb klikk -> megnyitás új lapon), akkor nem tölti be az új lapon az oldalt, hanem csak a címsorban megjelenik a link, de egy üres szürke lapot kapok eredményül?
Illetve pontosabban a megoldás érdekelne.
-
etele34
tag
Bocsi töröltem mer nem ide akartam beírni.
-
attiati
veterán
Valamiért eltűnt alulról az a sor, ahol a kiegészítők kis ikonjait jeleníti meg.
Ugyanezen a soron szokta kiírni a linket, ha egy link fölé viszem az kurzort.Hogy lehet visszahozni? vagy miért tűnt el?
-
HZoli87
veterán
Egy érdekes bugot vettem észre a böngészőn. (3.6) Néha szétesik a fülön az utolsó pár betű, ha lenyitom a könyvjelzőimet, ha egeret odaviszem, akkor már normálisan mutatja. Nálatok van ilyen hiba? (tegnap este újrahúztam a rendszert, szóval még meleg)
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #10090 üzenetére
már ezt tanácsolták de először bekérte a mester-t aztán a nap többi részén minden fórumon kidobta az adataimat.
én olyan megoldást szeretnék ahol ez nem történik meg. Olyasmit mint operába ahol az egeret kell elhúzni.
mivel ha reggelpl jövök a ph-ra bekéri a mestert akkor egésznap bárki beléphet a tudtom nélkül.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10089 üzenetére
Ha beállítasz egy mesterjelszót, akkor csak azt beírva jelenik meg a többi weboldal jelszava.
-
törölt tag
Segítsetek !
A jelszóimat hogy jegyeztessem meg vele hogy ne írja ki mindenkinek aki esetleg a gépem elé kerül és ha mondjuk a ph fórumra vagy iwiw-re kattint a FF ne írja ki rögtön a felhasználó nevet meg a jelszót a belépésnél.
WonderCSabo nem tudom te erre gondoltál e amit bejelöltem de azt a 3.5-be még csak kieggel lehetett eltüntetni itt már csak ki kell venni a pipát.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #10075 üzenetére
-
-
eddig, ha egy oldalon scrollklikkeltem, az új fül a sor végén nyílt. most az aktuális mellett. hol állíthatom vissza?
-
€uro
őstag
válasz
WonderCSabo #10040 üzenetére
Csak Firefox-nál. De - én sem tudom, hogy hogyan vagy miért - már megoldódott a probléma.
Azért köszönöm!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Thunderzolee #10079 üzenetére
-
Gyick
őstag
Sziasztok!
Van néhány oldal amit nem szeretnék hogy a cimsorban elmentödjön és az előzményekből se szeretném állandóan törölgetni.Meglehet ez oldani valahogy vmi addonnal pl? -
nfsu17
veterán
válasz
Thunderzolee #10079 üzenetére
Tedd fel a Cacheviewer-t, én ezt nagyon bírom, pl jutubot is innen mentek le ha kell. Bár mtv.hu-s videókkal éppen azt hiszem nem barátkozik.
-
Érdeklődnék, Firefoxból hogyan kell kimenteni a webes videokat?
IE alatt ugyebár a temporális fileok elérési útját ismerem fejből is:
(Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5)
Firefox alatt meg megtaláltam ugyan (Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache), de ott csak egy csomó kiterjesztés nélküli file van.
Találomra elindítottam a legnagyobb méretűt a Media Player Classsiccal, szerencsére "vette a lapot", és videoként elkezdte lejátszani. Ez eddig szép és jó, de a komplett video amit bepufferelt a weblapon.. szóval azt hogy találom meg?
Se a név nincs meg, meg hát a méret sem stimmel.Az előbb átraktam IE-be, ott szépen betöltöttem, megkerestem, és el is tudom menteni (ennek konkrétan .flv volt a kiterjesztése).
Mozillánál ez nem működik így? -
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo #10077 üzenetére
"Fel kell rakni. Aztán a kiegészítőablakban rákkatintani az "Override all compatibility"ra."
Erre vonatkozott a kérdésem. Úgy tűnik a fent említettek mindegyike múkodik. -
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo #10075 üzenetére
Hozzá még nem volt szerencsém, miként működik?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10073 üzenetére
Mutass már egy screenshotot én nem találom, hogy lehet nem addonnal eltüntetni a menüsort.
canniball: Nightly tester toolsal se megy?
-
canniball
nagyúr
válasz
HZoli87 #10067 üzenetére
Megvan...mindjárt jól meg is sz*patott: valamiért nem ellenőrizte a nem kompatibilis addonok frissítését, eltartott egy darabig mire rájöttem...
Az előző verzióval működő AutoCopy, Copy Plain Text, Paste and Go és sztakidict viszont továbbra sem megy, hiába tiltottam le a kompatibilitás-vizsgálatot. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #10072 üzenetére
hát én egy pipával elintéztem ha 1-re gondolunk.
meg is lepődtem hogy ki lehet venni
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #10070 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ntomka #10069 üzenetére
Okés. Én meg azt szeretem, ah minden viszonylag egységes kinézetű. Egyébként az FF is ebben az irányban halad.
silver star: ha a szürke csík alatt a menüsort érted akkor Hide Menubar addon eltünteti. Ha a könyvjelző-eszkoztárra gondolsz, akkor jobb gomb picit fölé és pipáld ki.
Vki az alsó állapotsort kérdezte, hogy hogyan lehet kikapcsolni. Ezzel a kiegészítővel.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #10068 üzenetére
Írtam hogy szubjektív, nem kötekedni akartam!
(Nem szeretem az IE-t, ennyi.
)
Viszont ezt a kilógós dolgot nem vágom. Miért legyen minden sablonosan "oprendszer" kinézetű? Én szeretem ha valaminek stílusos, szép, egyedi megjelenése van, függetlenül attól, hogy hol futtatom. Nekem az FF winen és linuxon egyaránt így néz ki. -
WonderCSabo
félisten
válasz
ntomka #10065 üzenetére
Azt mondta, hogy FF nem olyan szép mint a Chrome. Erre válaszoltam, hogy ez a kijelentés már alapból hülyeség, hiszen FF gyak. bárhogyan nézhet ki, és mutattam egy példát.
Nem érdekel, hogy Neked "sokk", nekem tetszik, azért ilyen. Utálom, ha minden program kilóg a kinézetével, pl. sztem Chrome meg Quicktime marhára hülyén néz ki Windowson.Szerk.: Egyébként a 3. legnépszerűbb FF témára mondtad, hogy sokk.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
#27441408 #10062 üzenetére
Foxdie téma és Personal menu kiegészítő az egyéni menubarokhoz.
Szerk.: A search bart simán eltüntettem a testreszabással és az about:config-ban módosítottam a keresésis kulcsszót, hogy ne legyen benne a Google féle "Lucky jump!", amitől idegbajt kapok.(#10063) WonderCSabo: Az hogy kinek mi a szép, az elég szubjektív, de tény, hogy van lehetőség az FF csinosítására. Viszont (ahogy írtam szubjektív, de) a te IE style FF-ed nekem már sokk.
-
canniball
nagyúr
válasz
#27441408 #10061 üzenetére
"...azt hiszem ilyenkor nagy frissítéseknél nem is fogja hozni..."
De fogja (a másik gépemen még FF2 van, az is mindig kiabált hogy figyu, van már FF3! amíg le nem lőttem), csak később...én viszont türelmetlen vagyok."én a régit inkább leszoktam szedni."
Hogy megint egy órán át állítgassam? Még mit nem! -
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10056 üzenetére
Az FF gyak bárhogyan ki tud nézni, olyanná varázsolod amilyenné csak akarod. Nálam pl. ilyen, sztem sokkal szebb, mint a Chrome.
Az FF 3.6 nem hozott sok újítást, íme:
Ezek közé tartozik a böngésző skinezését lehetővé tévő Personas kiegészítő integrálása, a Web Open Font Format (WOFF) betűtípus-formátum, valamint új CSS-, DOM- és HTML5-technológiák támogatása. Ez a kiadás automatikusan figyelmezteti a felhasználót arra, ha a megnyitott weboldal megtekintéséhez szükséges bármely plugin (tehát nem csupán az Adobe Flash) nem naprakész, és a fejlesztők szerint a korábbi verzióknál jóval gyorsabban indul és jobb JavaScript-teljesítményre is képes. Az újdonságok teljes listája a kiadási megjegyzésekben olvasható.
A madagaszkári Namoroka nemzeti parkról elnevezett 3.6 egyébként bevallottan nem hoz drasztikus változtatásokat a felhasználók számára, a Personas integrálásán túl a fejlesztők elsősorban a válaszidő és a teljesítmény javítására összpontosítanak. A decemberben bejelentett halasztás után a fejlesztők most azt remélik, hogy legfeljebb apróbb változtatásokra lesz majd csak szükség az RC1 kódján, és a végleges heteken belül elkészülhet.
-
canniball
nagyúr
-
syler
aktív tag
válasz
WonderCSabo #10053 üzenetére
Szia. Figyi, ez a belépés dolog ff-ben, hogy belépek de mégsem. Oké töröltem a sütiket, de nem lehet valahogyan megoldani, hogy naponta azért ne kelljen 3-4x kitörölnöm?
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #10053 üzenetére
Értem .
Egyébként felraktam a véglegest eddig (hangsúlyozom ez a saját magán véleményem ) én nem dobtam hátast.
egyenlőre az ikonja megy a nem használt ikonokhoz tartaléknak .
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #10051 üzenetére
igen pont arra a vastag kék csíkra gondoltam. Az nálam szürke.
viszont sok képen sokkal másabb az új FF.
Az 10047-esen linkelt sokkal szebb mint amit te linkeltél
így már érted ?
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy FF-ban el lehet-e rejteni a böngésző alján megjelenő alsó címsor mezőt?
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #10046 üzenetére
-
HZoli87
veterán
-
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo #10042 üzenetére
Más böngészővel is ilyen, holnap kipróbálom a csökkentett módot bár nem tudom mi értelme.
-
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo #10034 üzenetére
Felraktam, így is előjött az összeomlás, lehet csak egy windows telepítés segít.
-
WonderCSabo
félisten
-
syler
aktív tag
válasz
WonderCSabo #10037 üzenetére
Windows 7. De ha jól emlékszem, olvastál a vergődésemről a win 7 topikban
-
€uro
őstag
Mitől lehet az, hogy a böngészőn futó videók rendre mind beszaggatnak kb. 3-4 másodpercenként egy fél másodpercre.
Más böngészőkön minden zökkenőmentesen fut.
De most, hogy ezt az üzenetet írom, azt veszem észre, hogy néha még a karakterek megjelenítése is ugyanilyen időközönként meg-megszakad. Persze egy karakter sem veszik el, a szaggatás végén gyorsan beíródnak mind.
És közben figyelem a futó alkalmazásokat is, hogy a szaggatásoknál a processzor terheltsége 75-80% körülire megugrik.
Újra kellene telepítenem az egészet? Vagy van egyéb ötletetek?
-
syler
aktív tag
válasz
Sas madár #10002 üzenetére
Én is küzdök ezzel sajnos. Nálam addig bírja az FF amíg újra nem indítom a gépet. Miután újraindult összeomlás. De eddig a gépemmel is küzdöttem, mert FF összeomlás után mindig kék halál. 5 napja csak opot telepítgetek. Tegnap sikerült újra telepítenem, nagy gondok árán de újraindítás és ff összeomlás. Bár most még a kék halál nem jött.
-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo #10031 üzenetére
Nekem 1-2 oldalnál összeszakadt mind2 böngészőm...nemtom miért...
-
válasz
WonderCSabo #10031 üzenetére
Akkor azért olyan fürge az ürge
-
fradi81
veterán
Hello
Mi lehet az oka hogy összeomlik a firefox flash-nél elég sűrűn? IE-is csinálta. Leszedtem mindent, letöröltem, újraraktam de így is. Win 7-nek lehet hozzá köze? -
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #9948 üzenetére
A kiegészítések jók voltak. Nem kellett minden nap DownloadHelper; Flagfox; Screengrab; FoxyProxy; Tab Mix Plus; stb, de jobbá tették a böngészőt. Nem csilivili értelmetlen holmik voltak. Apránként úgy is visszateszem őket, a DownloadHelper ma már használtam volna 1x. Lehet, hogy nem is valamelyik kiegészítés miatt nem bírt leállni a firefox.exe? Tehát töröltem minden kiegészítést, amit telepítettem de akkor se tudott leállni. Uninstalláltam a FF-ot, a mappáját is töröltem, ahova telepítve volt.
Az nem volt elég, ha uninstalláltam és a személyes beállítások, könyvjelzőket, jelszavakat meghagytam és úgy telepítettem újra, mert akkor se tudott leállni. -
Apollyon
Korrektor
Több lap bezárásánál megkérdezte a Firefox, hogy visszaállítsa-e lapokat. Én igenre nyomtam, de véletlenül duplakattintással, és az első katt-tal véletlenül kipipáltam az "ez az üzenet többé ne jelenjen meg" vagy mi opciót, és azóta mindig az utoljára bezárt oldalt nyitja meg indításkor a böngésző.
Most meg nem találom a beállítást, amivel ezt vissza lehetne állítani.. Vagy már csak az about:configban lehet?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Csakénvagyok #10019 üzenetére
Köszi!
Rákerestem keresővel a könyvjelzőkre, de ezt nem dobta ki -
Egorov
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #10017 üzenetére
Foo nagyon szépen köszönöm nektek!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy az Opera böngészőben be lehet állítani, hogy a weblapokat 30 másodpercenként frissítse. Van ilyen a Firefoxban? RC2 van nekem most, a beállításokban nem leletem meg. Jól jönne tárgyfelvétel előtt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha mégis benne van az RC2-ben még az előnézeti bug, vagyis összefutottam vele, szal még kikapcsoltam. De remélem mostmár javítani fogják, nagyon jó lenne...
-
_ak_
addikt
Sziasztok. Az utóbbi időben, itt a PH!-n van 1-2 oldal (pl.), ahol az FF kifagy (3.5.7 meg 3.6RC2 is) és ha jól értelmezem, akkor mindig a banner.aqua.hu betöltése közbe. Mit tudok ezzel csinálni vagy merre keressem a megoldást?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Újra szeretném rakni a rendszert, és a firefox könyvjelző ikonjait vissza szeretném majd állítani. Megoldható ez? Mert nem szeretnék fél órát pepecselni csak a könyvjelzők megirogatásával. Esetleg van ahol ezt elmenti? Win7nél.
köszi -
válasz
Tele von Zsinór #10009 üzenetére
Köszi!
Nálam még mindig a Nasa Night Launch téma, Hide Menubar, Bookmarks Menu trió a nyerő.
Ráadásul kicsik a gombok is... -
Sas madár
őstag
válasz
WonderCSabo #10005 üzenetére
Így volt,még a commanderel is kerestetem mielőtt újraindítottam.
De most átnézem újra. -
Sas madár
őstag
válasz
WonderCSabo #10003 üzenetére
Azt raktam fel mondjuk az előtte lévő is 3.5 volt...arra gynakszom valami rendszer hiba lesz ez ha másnál nem jelentkezik.
-
WonderCSabo
félisten
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Olyan alap problémám van,hogy rendszeresen teljesen beazonosíthatatlan ok nélkül állandóan összeomlik a FF.
Teljesen letakarítottam a gépről újraindít a friss verzió telepít kb 3/4 óra múlva újra "összeomlás jelentő" küzd más is ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged