Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Régi Mozzilás vagyok, és egy kérdésem lenne. Rendszeresen kiszoktam menteni a könyvjelzőimet, de most nem tettem meg, és jól összeomlott az XP-m. Csak csökkentett módban tudtam elindítani, és így a Mozzila nem jelenítette meg a könyvjelzőket. Kimásoltam a Program Files mappából az egész Mozzila mappát, hogy hátha ott tárolja, de most miután újraraktam a rendszer, nem találtam meg benne.
Akkor a profil mappában volt, a Documents and Settings-ben? Amit természetesen nem mentettem le.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha írok egy kis regényt, pl IWIW-en egy hosszabb üzenetet, és valami balul üt ki a küldésnél, akkor előlehet bányászni valahonnan a Firefox elrejtett bugyraiból, vagy végleg elveszett?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Startlap.hu-val másnak is gyűlt már meg baja mostanság. Én nem nézem soha, de egyik barátomnak állandóan megáll tőle az FF.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Mitől lehet az, hogy ha kicsit lassul az egyébként "remek" 1Mb-os netem, akkor néha így szétmegy az oldal, és csak akkor áll helyre, ha törlöm a sütiket.
11.0-ás verzió XP-vel.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hol találom a cache mappát alapértelmezésben? Van egy flash video, amit csak onnan tudnék kimásolva menteni, de nem találom a mappát.
-
draco31
veterán
Nem tetszik nekem ez a 20-as FF, zabálja a memóriát, frissítés előtt pedig jó volt használni. Eléggé kis teljesítményű laptopon használom, eddig nem volt vele probléma, de azóta sokszor összeomlik, lefagy, meg 300Mb memóriát felzabál az egy nyitott lapfülnek. Ez nem normális!!!!!
-
draco31
veterán
Elegem lett a 20.0.1-ből, már nem volt elég neki a 300Mb RAM, már 400 kellett neki, pedig csak a PH! fórum volt nyitva. Le is töröltem, és használom a 15.0-át. Nagyon elcseszték a 20-as változatot.....
-
draco31
veterán
Igen egetverő, ha a gépben csak 384Mb van. Érdekes módon ez a 15.0-ás nem pazarol annyira, most épp 6 lap van nyitva, és csak 200Mb-ot fogyaszt. Szóval valami nem stimmel a legutolsó változattal. Asztali gépen valóban nincs vele gondom, de itt a laptopon igen. És mielőtt a bővítésre akarsz sarkalni, ennyi a max. amit támogat a gépezet.
-
draco31
veterán
Ezeket használom csak:
[link]
[link]DS39
1080P-s HD videót lejátszik a masina még ha nem is mindegyiket. 720p-el viszont nem volt még gondja, minimum 20 videóval próbáltam már. Szóval van itt tartalék. Ha nem fut semmi, csak a vírusirtó, akkor 200Mb a memóriahasználat.TigerCat
Maradnék az XP mellett, bár ismerem az Ubuntut, használtam már nem egyszer. De valami nem tetszett neki ezen a laptopon, ezért nem használom vele.Fandango
ASUS L8400L[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Használom a Youtube-ot, így szükségem van a flash-re.
Fandango
Attól hogy valami régi, még lehet jó!Most pl. semmi problémám, pedig 3 lap van nyitva, és még zene is szól VLC-vel. A 20-asnál már a harmadik ablaknál halálán volt.
-
draco31
veterán
Csináltam a memóriáról képeket. A PH! fórum volt csak nyitva, de ez látszik is illetve egy másik oldal, mert letöltöm a 19-es változatot, azzal még normálisan lehetett használni. A Flagflox törölve, mást nem csináltam.
[link]
[link]
[link]ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Hogyan tudom a legfrissebb Firefoxban letiltani a pdf olvasóját? Tehát ne kezdje nekem megnyitni a sajátjával, hanem töltse le, vagy kérdezzen rá, hogy mit akarok csinálni vele.
-
draco31
veterán
Hello!
HDD-t cseréltem a gépemben, és a elfelejtettem a könyvjelzőket lementeni, de külső HDD-ként tudom használni az eredetit, kitudom így menteni a könyvjelzőket, vagy kénytelen leszek élesbe visszarakni a HDD-t, hogy kimentsem?
-
draco31
veterán
Hello!
Pár napja azt vettem észre, hogy ha FB és vatera megy egyszerre, és több vatera oldal van megnyitva, akkor egyszer csak megfagy a Firefox, feladatkezelő pedig azt mutatja, hogy 1.5Gb ramot zabál. Ez még nem is lenne nagy tragédia, mert van 6 giga belőle, meg 4 magos xeon, de mi a frász lehet vele? Bővítmények flash meg java.
-
draco31
veterán
Win10-et használok Dell laptop i3-as CPU 4Gb RAM, és SSD. Legalább egy hete már la van lassulva a böngésző, ha valamit meg akarok nyitni, másodperceket kell várjak, ha meg több lap is nyitva van, akkor lapváltáskor újratölti őket. Ez mitől lehet? Az EDGE-el normális sebességgel megy a böngészés, mint korábban az FF-el.
-
draco31
veterán
válasz Kékes525 #48027 üzenetére
32 bites volt fent eddig. Sync-el csináltam egy mentést, aztán töröltem, majd Ccleaner-el takarítás, és felraktam a 64 bites változatot. 1-2 órán keresztül jó is volt, de már 2x is összeomlott, és lelassult. 64 bites a rendszerem.
Most 2db frissítést talál a Win, egyet a Defenderhez, egy pedig a 1607-es frissítés.
Kiterjesztések: Firefox Hotfix
Bővítmények:ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Pityu. #48035 üzenetére
Én most tértem csak át rá.
Köszönöm a válaszokat a többieknek is, nem csináltam semmit vele, most újra normális a sebesség, pedig még a laptop sem volt kikapcsolva, szóval egyenlőre nem értem mitől van baja.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
A letöltések számát hogyan lehet változtatni? 6-ot tölt nekem egyszerre, de néha többre lenne szükségem. Így most addig a többi letöltés várakozik.
-
draco31
veterán
Miért lassú a letöltés? Legfrissebb változat win 10 64 bit. 3 megás csak a netem, ami azt jelenti, hogy 340Kb/s környékén tudok letölteni, ami torrenttel meg is van, ha azt használom. De ha FF-el töltök drivereket akármelyik gyártótól, akkor jó ha 100 összejön. Most is töltök egy Nvidia drivert, és 3db-ot a Gigabyte-tól, és 120Kb/s az össz sebesség. Tegnap HP-tól csorogtak 10-20-al, egy örökkévalóság volt egy-egy nagyobb fájl.
-
draco31
veterán
válasz Normi™ #49236 üzenetére
Igen, ott meg van a sebesség. De Youtube is megy ha nézni akarom, a sebesség nem változik. Ha bezátom a böngészőt és csak a könyvtár marad nyitva a letöltésekkel, akkor sincs sebesség változás.
-
draco31
veterán
Olvastam az összefoglalót, ott nem találtam választ.
Kellene nekem egy olyan változat, ami felmegy még XP-re is. Hol lehet korábbi változatokat letölteni?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Köszi mind kettőtöknek, akkor 51.0-ást letöltöm, és majd frissít újabbra, ha még megy.
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősnek a gyereke rászabadult a gépre, és valamit nagyon elállított a Firefoxban.
Halvány sárgás a háttér mindenhol, és minden hasáb kap egy keretet, mint ha szövegdoboz lenne. Végignéztem mindent, de nem találtam meg, hogy mit állított el. Ötlet?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Sziasztok!
Van most valami hiba az utolsó frissítésben, vagy a win10 rontott már el megint valamit?
i3-7100U proci, 4gb ram, 120-as ssd, 64bit win10 enterprise, és 64 bites firefox.
Ha a facebook-ot elkezdem lapozni, akkor egyszer csak megakad, befagy a böngésző, és 3-4mp múlva működik újra tovább. Aztán később esetleg összeomlik minden megnyitott oldal, de ma már volt egy kék halál is miatta.
Kiegészítő betterttv és egy youtube letöltős van.
Van hogy 10 oldal is meg van nyitva, van hogy csak 1, de ha nyitom a facet akkor van ez csak, szóval azzal van valami gondja biztosan.
Ötlet?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Cs1csó #57555 üzenetére
Blokkol elég szépen, hibát nem talált a kereső, de megcsináltam a javítást.
Nagyjából havonta futtatok egyébként Malwarebytest.
Viszont most elsőre úgy tűnik, hogy jó lett, de a napokban kiderül
Köszönöm!ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Megfigyeltem egy problémát, és nem tudom, hogy hardver vagy szoftver gond-e.
Szóval elég sokat nézek twitch-et, mellette lapozgatom a Facebook-ot, és játszok forge of empire játékkal.
Na most ha a face nem megy, akkor semmi gond. De ha azt is megnyitom, akkor egy idő után bedőlnek az oldalak, végső esetben valami olyasmit ír ki a win10, hogy megtagadta a grafikus meghajtó használatát a Mozillának.
Laptopról van szó, ASUS Vivobook s410ua. 4Gb RAM, 120 GB SSD, i3-7100u CPU, Intel HD620 VGA.
RAM az ilyenkor 3,5GB legalább használatban van, erre gondoltam már, hogy talán kellene bővíteni, vagy más lesz a gond?
Ja és 480p-ben megy ilyenkor csak a Twitch.
Asztali gépen, ami ugyan jóval erősebb minden fronton, nincs ilyen probléma sosem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Kicsit kezd elegem lenni a böngészőből így 10 éves kapcsolat után.
Kiegészítő csak uBlock Origin van, és BetterTTV,
Bővítmények:
Widevine tartalom-visszafejtő modul a Google Inc.-től
OpenH264 videokodek a Cisco Systems, Inc.-től
És a Flash legutolsó változata.
Van 1-2 oldal amit használok, Flash az egész. Elkezd villogni a kijelző, van amikor teljesen elsötétül. Nyomok egy Alt+F4-et, bezár az FF, és minden működik tovább rendben.
Miért csinálja ezt?
Malware, és vírus nincs a gépen.
Csinálok egy teljes mentést az FF-ről, és újrarakom, az megoldaná?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Intruder2k5 #61776 üzenetére
Úgy tűnik ez megoldotta. De még tesztelgetem ma. Köszönöm!
Pedig nem gyenge a gépem, i3-8100, 16Gb RAM, 240Gb Samu SSD, 1050ti VGA.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
penny . hu-n miért nem tölti be a reklámújságot soha? Át kell menjek másik böngészőbe megnézni mindig.
-
draco31
veterán
Pár perce frissült ez a csodás böngésző. 82.0.3.-ra.
Lépnék be face-re, és kidob egy kis ablakot, hogy nem vagyok bejelentkezve. Tudom, mert mindig kilépek, és a jelszó sincs mentve. Kép opció van, mégsem, vagy bejelentkezés. Mindegy mit nyomok, csak ezt dobálja vissza folyamatosan. Mit barmoltak el benne?
Inkognitóban megy.
Már csináltam Ccleaner takarítást, féregkeresést, stb. de semmi változás.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Tudom mi van az inkognitó esetén, nem az volt a kérdésem.
Nem inkognitóban ezt csinálja.
Ez miért van?
Az előbb frissítettem a java-t is, mert a Google sem engedett belépni, de az már megy.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
draco31
veterán
Direkt mutatva lett a videón, hogy az alap face.com-ra mutat az ikon.
Süti, minden törölve lett Ccleaner-el, és után még ismételten a Mozzilán belül is. De ugyan ezt csinálja továbbra is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Sütik és oldalablakok kezelésénél beírom hogy facebook. Kidobja a hozzá tartozóakat. Rámegyek hogy mind törlése. Törli. Aztán ugyan ezt csinálja. Megint visszamegyek oda, és ott van újra 8db süti.
Ja hogy van egy eldugott mentés gomb......
Működni látszik.
De mi baja lehetett hirtelen?[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Miért kapcsolja ki állandóan a hardveres gyorsítást?
8Gb RAM 8. genes i3, 128-as SSD és Win 10 prof. És 630-as GPU a procibanASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Cs1csó #63062 üzenetére
Megnézem.
Ami biztos, hogy a Win is, és a driverek is frissek, mindig telelpítem az ilyeneket, ha kijönnek.
Ez egy laptop volt egyébként.
A fura az, hogy az asztali gép is csinálja ezt.
Az már újabb CPU, 16GB RAM, 1050Ti VGA, SSD ott is.
Szintén minden friss, talán a VGA driver eggyel régebbi, azzal várok mindig, mert néha elrontanak benne ezt-azt, és megvárom a teszteket.
Kiegészítő 2db van, uBlock Origin, és BetterTTV, bővítmény Flash, H264 kodek, meg valami Google tartalom visszafejtő.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Cs1csó #63064 üzenetére
Semmit, csak amit egy átlag ember használ.
De pl. a PC-n csinál olyat is néha, egy játékkal, és a twitch-el is, hogy teljesen fekete lesz az egész kijelző, és vagy vissza is jön magától, vagy kell egy alt+tab vagy ctrl+tab, és akkor megjavul.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Szemüveges topik
- OLED TV topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest