Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40046) mozilla33.1


mozilla33.1
csendes tag

Hi. A legújabb 33.1.1-es van most, előtte a 26.0-t használtam. Most a firefox, vagy a gép minden indításakor a 3-4 gmail piszkozatom helyett mindig a beérkező leveleket adja be mindegyik gmail lapon. Eddig mindig kinyitotta a piszkozatjaimat úgy, ahogyan előtte hagytam. Hogyan lehetne elérni, hogy most is így legyen?
Részben azért frissítettem a régebbi firefoxról a legújabbra, mert már egy ideje az összes gmail lapon kiírta fent sárgával a gmail, hogy A(z) Firefox jelen verziója jelenleg nem támogatott. Frissítsen egy támogatott böngészőre. A frissítéssel ez eltűnt.
A legújabb 1.2.5-ös classic theme restorert (CTR) is használom, de se itt, se a firefox beállításaiban nem találtam semmit, minden ugyanúgy van beállítva, mint a régebbi verziónál. A legutóbbi ablakok és lapok megnyitása van bejelölve, működik is. Csak néhány kiegészítőt használok (adblock plus, stb.), egyik se okozza ezt a hibát, mert az összes letiltása után is megvan a probléma. A hiba a legújabb firefox miatt van.
A firefoxot alaphelyzetbe állítottam, a profilomat is töröltem, majd újat csináltam, de akkor is megvan a hiba, a kiegészítők felrakása előtt is.
A neten is rákerestem a mozilla + gmail hibára, de ilyen hibát sehol sem találtam, angolul sem.
Egyre több gond van ezzel a firefoxszal, minél újabb, annál több. Láttam a topikból, hogy egyre furcsább a firefox, ezért is halogattam a frissítést. A CTR-t muszáj használni, ami szintén röhej.
Hiába csinálnék másik firefox profilt, hogy kipróbáljam a 27.0-33.1 verziókat, hogy hol nincs még meg a probléma, mert úgyis mindig a legújabbat kell használnom, több dolog miatt is rá vagyok kényszerítve. Max. 1-2 hónapot várhatok a legújabbra frissítéssel.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.