- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #56146 üzenetére
Elég óvatosan bántam vele, mivel ezek hivatalos adatok, és mint írtam, falba szerelhető tömör réz kábelre vonatkoznak, tehát aki akarta, értette, hogy nem a kinézett termékben a sodrott kábelen értendő ugyanez. Aki ezt nem tudja értelmezni, és azt gondolja, én írtam bármiféle konkrétumot is az említett termékről, majd felháborodásában nekem ír, azzal én nem igazán tudok mit kezdeni...
Sose maxra tervezünk? Ez kinek írod? Ezt is nekem?
Én nem írtam ilyet, tehát nem volt mire írnod, sőt, még csak csinálni se csinálok ilyet, szóval pláne nem értem, miért is írod. Persze hogy sose maxra tervezünk. Ellenben azt leírtam, hogy a falba szerelt tömör réz kábel elméletileg 16A-t tud, aki ezzel vitázni akar, az ide írjon a továbbiakban: [link]
A tápegységéhez, meg a konfigok átlagos áramfelvételéhez mérten sokszoros képességgel rendelkezik a linkelt termék, azaz a leírás alapján szerelt kábeles belső hosszabbítót megveheti, minden bizonnyal menni fog, és ezzel egész biztosan belelőttem a közepébe.Nem írtam a termékről az égvilágon semmit, mindössze összehasonlítást írtam konkrét adatokkal, amik egy másik termék adatai voltak.
Miért ne eregethetném, mikor ezek full hivatalos adatok, ráadásul egy másik termék adatai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest