Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, nekem még sosem volt fúra. Használattól is függ. Nagyobb lett a löketérfogat, ami a főtegengelyt jobban terheli, tehát elvileg nem lesz olyan tartós mint a gyári.
-
Telda
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen, ha fúrva volt, akkor a dugyattyút, gyűrűt cserélni kell. Tehát az vele jár.
-
Telda
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hát szerintem inkább attól függ hogy mennyire, nem az hogy hányszor. De szerintem igen, egyszer szoktál felfúrni.
Amit cserélni kell az a dugattyú, gyűrű.
De ha már szét van szedve, akkor már nem árt egy új csapszeg, tőgörgő és a tömítések. -
DonThomasino
veterán
Egy robogó általában egyszer lehet fúrni?
Mit szoktak olyankor cserélni? -
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
próbáltam inkognitóban maradni.

zack: lehet hogy talán elsőre kötekedésnek tűnik amit runner akart, de nem egy példa volt már arra, hogy valaki vagy más tollával ékeskedett, vagy a semmiről osztotta az észt.
ezzel nem runnert védem, meg tudja magát ő is védeni ( de beismeri ha hibázott, azt is).
szóval nem magából indult ki, inkább csak a múltból és a morálból. -
sajtosbeats
csendes tag
válasz
sajtosbeats
üzenetére
bocs hülye kérdés volt most vettem észre hogy most is azt használok

-
sajtosbeats
csendes tag
köszi a válaszokat, szerintem kipróbálom

és 2T-nél van értelme/szereti a szintetikus olajat, érdemes? -
zack
nagyúr
De arról is tudnék mesélni, milyen "katapultálni" -3 fokban egy lefagyott csatornafedélről dobbantva, 3m magasról a betonba vágódva (GSXR-t hála isten a bukógomba fogta, az össz károm 50k lett, pedig 15m csúszott). Milyen 20cm hóban motorozni, és olyan ónos esőben, amikor nem látsz mást csak keresztbe fordult autókat, meg buszokat.
Mindezt nem írtam volna le, de a hsz-ed után gondoltam pár szóban lefirkantom.
Pontosan 1 perce...04.26.
Fájdalmas. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Nem érdekel mit hiszel. Nem bizonygatok semmit. Felőlem azt hiszel amit akarsz. 35 éves vagyok, és 16 éve motorozom kb. Volt még jó pár MZ-m, Honda CB500...Stb, és valószínű nagyobb rutinnal rendelkezem mint a jelenlegi motoros társadalom nagy része, mentálisan és motorkezelésben is. Biztos hihetetlen. Megvan az oka mit miért nem teszek. Attól hogy minden hsz-ben kitérsz rá, és erőszakos vagy, előrébb nem leszel. Mondjuk én sosem feltételezném senkiről hogy amit ide leír, nem fedi a valóságot. De mint tudjuk mindenki magából indul ki...
mod: De egyébként ha pesti vagy, szívesen összefutok veled egy kávé erejéig, és megkapod a képeket is, amik nélkül kezdem azt hinni álmatlan éjszakáid lehetnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
El fogom neked mondani, hogy 1999 óta télen-nyáron motorozom, a negatív hőmérsékleti rekordom -21 fokban 30 megfeszített km. Továbbá hogy éltük túl 2006 augusztus 20.-i vihart Tatáról hazafelé jövet, és milyen feldolgozni egy jó barátom halálát, aki 2004.04.26.-án vesztette életét 30 évesen egy CBR600 nyergében közös ausztriai motorostúránk előtt 1 nappal. Sok ám ez a több mint 15 év. Nagyon sok.
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon mellényúltál.
Nagyon. -
runner 125
nagyúr
Képek?
Szinte minden postban megemlítetted a GSX-R-t, illetve még 3 típust.
Tegyél már fel pár fotót, mert így azt feltételezem, h egy 6 éves világszemléletén posztolsz, és poster-ről ismered ezeket a típusokat.
Ha, mégsem, mea culpa._
Andrew lusta disznaj'.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt már (csak 1. hsz.-ba) be sem mutatja, h milyen frankó lett a matricázása a Runner-nek.
-
zack
nagyúr
válasz
sajtosbeats
üzenetére
Benzin adalékot nem nagyon, csak ritkán (injektor tisztító).
Prolong-ot használok kb 2005 óta, de azt a motorolajhoz kell keverni.
Én is OMV párti vagyok.
-
válasz
korpicschess
üzenetére
Én is kezdek felfedezni különbségeket a benzinben. Bezárták mindkettő "kutamat". Most ahol tudok...
-
máyköl
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Nekem mondjuk az Agip volt nagyon szar, OMV -t szereti a legjobban.
-
korpicschess
veterán
válasz
sajtosbeats
üzenetére
Én most tankoltam tele a Shellnél, és szarabbul megy, mint korábban. Legalábbis úgy érzem... Nehezebben dolgozza ki magát.
Mondjuk szerintem nem a benzin szar, legalábbis nem gondolnám. Ott szoktam tankolni általában. Néha MOL. Át kéne szokni OMW-re talán. Bááár most nyílt Tesco-s kút, az olcsóbb, mint minden más.
-
sajtosbeats
csendes tag
Sziasztok!
De rég jártam erre

Nyáron nem annyira jó a benzin ugye... tavaly tankoltam Shellen akkor nagyon szépen, halkan járt a robi (2T), de aztán mondták hogy az sem a legjobb a benzin, áttértem Agipra és minden oké volt, de visszahangosodott kicsit.
Kérdés hogy Ti használtok valami adalékot? Mit szóltok egy ilyesmihez?
-
dJ Peer
aktív tag
Na megnéztem a légszűrőt és a kartergázt. Tocsogásról szó nincs. Inkább minimális a légszűrő aljára"rászáradt olaj", és a szivacson volt egy kis olaj, de az sem vészes, inkább csak éppen hogy.
-
GodHeart
senior tag
Szia!
A kolléga a scooterracing.hu -t linkelte be, máshol nem is igen találtam még.. 1500 a postaköltség.. ha pesten eltudnék valahova megvenni elmennék.. Még nem rendeltem meg, mert gondolozok egy gianelli next-en meg, hogy a szíjat is megrendelem vele.. de akkor már lehet görgőt is cserélnék újra, meg kéne kipufftömítés is, meg deknitömítés, és akkor talán teljes lenne a csomag.

-
zack
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
De van, de nem fogom egyesével feltöltögetni őket.

-
GodHeart
senior tag
nem szeretnék barkácsolni, nekem annyi a lényeg, hogy egy ilyet mondjuk valahogyan ráteszek, aztán simán racsnival leszedem a dolgokat. Annyi kérdésem lenne, hogy itt még nem fog semmilyen rugós dolog szétjönni aminek nem kéne? És ez az egy dolog elég hozzá? Mert akkor meg is rendelem..

-
Telda
addikt
válasz
GodHeart
üzenetére
Szia!
Most hirtelen csak ezt találtam, ezzel a berúgó körmöket tudod megfogni a főtengely végén és légkulcs nélkül le tudod szedni a variátort. Vagy nem tudom mennyi szeretsz barkácsolni, de vannak még gány megoldások is
. Pl. a T csőbe bele lehet reszelni ezeknek a körmöknek a helyét. Nekem szerencsém volt, mert a lemezüzemben kivágták lézerrel.Minerelli fekvő ugye?
-
GodHeart
senior tag
Sziasztok!
Sikerült a minap a levegőszűrőt kicserélni a kis Malaguti F10-esemben, és ha valaki emlékszik rá, akkor az emelkedőn felfele menés közben a lefulladás gyakorisága jóval lecsökkent és a motor is érezhető jóval-jobban pörög. Hallani nah..

A következő kérdéseim lennének, akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy az előző tulaj nem tudom mikor cserélt rajta szíjat, ezt szeretném megoldani, de nem tudom, hogy milyen speckó szerszám kell hozzá, ugyanis pesten 1db ismerősöm sincs, akinek légkulcsa lenne. (ha minden törik szakad, egyik munkatársam tud hozni nekem elektromos "lég"kulcsot, szóval áram felpörget valamit, aztán zutty lejön a csavar..) Viszont, ha "valami" szerszámmal meg tudnám támasztani, amit tudom venni kell.. de az a baj nem tudom, hogy mit kéne vegyek!

Még egy kérdésem lenne, hogy sportkipufogó vásárlásán töröm a fejem.. ugyanis még mindig nem tökéletes emelkedő közben.. ha egy Gianelli Next kipufogót vennék, akkor elvileg a motor fordulatszáma is megnőne, továbbá, ha esetleg a jelenlegi kipufogóban van lerakódás, akkor a könnyebben áramló levegő miatt a motor is egészségesebb lenne. Csak nem tudom, hogy a görgőkbe, vagy egyéb szerkezetbe mennyire kell emiatt belenyúlnom. 20k-t nem sajnálnék egy kipufogóra.. egün meg most ennyi az F10-emre.
köszi

-
Tothgera30
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Cuki
. -
runner 125
nagyúr

-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Mármint a közvetlen ismerősi körödben senki... Más meg beleeshet az általad is feltételezetten létező "maradék" ⅓-ba, nem? Zacknak pl. 1000-es GSX-R-je volt, és amennyire tudom, pályázott vele rendesen. Aztán mégis fotelrobogóra ült. De világosan leírta, hogy miért...
Ha benézel a motoros topikba, ott is van, aki praktikus fotelrobogót keresgél a pályagépe mellé... De itt is járt érdeklődő hasonló célból. Nem alternatíva a sportmaxi ilyen élethelyzetekben, na.
Amúgy is fura szerzet, mert se nem sport, se nem igazán robogó... már bevásárlós, túrázós értelmében. Felfelé (!) váltani rá persze tuti jó móka (megfog az ereje, stb.), de lefele, mikor már a praktikum kerül elő, kicsit felejtős... Legalábbis szerintem.
Ha jól emlékszem te is azért adtad el a Nexus-t, mert sportmotort szerettél volna: ha meglesz, és azt szokod meg, valszeg nem váltasz vissza Nexus-ra az ereje miatt.
Kinézetet meg hagyjuk. Azokat sem értem, akik 50-es "speed" géppel tolják... (Röhej a köbön, de vannak ilyenek.) -
runner 125
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Megkockáztatom, h a GSX-R-t a tulajok 70%-a nem azért veszi, mert neki irgum burgum sportmotorra van szüksége, hisz nem bírja ki pályázás nélkül..
Szóval, a 2/3 véleményem szerint egyértelműen a forma-teljesítmény kombó miatt vásárolja.
Ebből fakadóan aki erről vált, szvsz - ha már az erőt úgyis bukja - legalább a formával próbálja idézni a speed múltat. Remélem érthető, h mire gondolok. Legalábbis baráti körömben aki oda vissza váltogatott, mind így volt.
Speed-ről senki nem ült át fotelrobogóra, és fordítva.zack
Nincs bikepics galériád? Érdekelnének a régi vasak.
-
BéHGT
senior tag
Azért én sem értelmeztem úgy, hogy ennyi "baja" lenne. Az, hogy nem tetszene neki a +1,5 liter fogyasztás, érthető, nem?!
Én is most vettem egy 50-es robogót, mert az 1.4 T-Jetes autóm kicsit sokat fogyaszt, mert kívánja a motor, hogy nyomjam neki... A kis robogóval eddig 1 tankkal elmegyek olyan 180km-et, meg vagyok elégedve. Annyira megtetszett, hogy jövőre vagy 125-ös Burgmann lesz vagy 150-es. Ezt még majd meglátom.
-
zack
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nagy vonalakban...

Pakolható motor kellett, amivel lehet túrázni is, vásárolni is, és városban sem túl bálna.
Sport maxival sem lettem volna kint a vízből. 45LE? Hát kacagtató. Már mint 173LE képest. 9LE plusz van egy T Max-ban, ami robogó szinten lehet hogy sok, de a 2 zárt sisaknyi hely, nagy plexi, nagy úr.
GP800 dettó csak ugye még erősebb ellenben annyit nekem nem ér egy robogó sem újonnan sem használtan, ráadásul kevés is van belőle. -
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nem is értem, h Gixer utána h h nem egy sportmaxit vettél.
Én azt nem érteném, ha a Gixxer után sportmaxit vett volna...
Mivel teljesítményben a "sportmaxi" mindenképpen* visszalépés,
pakolni meg ugyanúgy nem lehet bele, akkor minek váltott volna?*: még a GP800 is.

-
zack
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
1ml olajat sem fogyaszt. Pedig elhiheted GSXR után mit kap tőlem. 165-ös utazó és társai. Ez az első Yamahám ami nem fogyasztja az olajat.
-
runner 125
nagyúr
Már bocs, de a Nexus műszerfalvilágításáról minden elmondható, csak az nem, h erős és zavaró.

Szerintem kifejezetten visszafogott, majdhogynem halovány. De, majd otthoni gépről keresek róla fotót, úgy rémlik van esti kép.Kézifék egyébként úgy tudom van a 400-as és a 650-es Burgman-okon is.
Ha, így nyúzod az olajat mindig figyeld, mert az egy henger hajlamos csipegetni, pláne fordulaton.
A szépség meg mindig relatív.
Elismerem a Yamaha minőségét, de nekem nagyon cocás a. Egy Nexus, T-Max vonalvezetésével számomra fel sem veszi a versenyt. Nem is értem, h Gixer utána h h nem egy sportmaxit vettél. Persze ezeknél kompromossziumot kell kötni, hisz nincs ágyneműtartós sisaktartó. -
vaksi8
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez már azért jobban hangzik!

-
vaksi8
senior tag
A 125 -ön is van kézifék!

Most jelen pillanatban egy 125-ös burgmannal járok kb 3.5 lityis fogyasztással ahhoz képest sok az 5L!
Pláne nekem,aki nem csak alkalomszerűen használja,hanem a munkámból adódóan folyamatosan menni kell,már-már vidékre is,épen ezért kellene a nagyobb köbcenti.Városba bőven elég ez ami van..
Tehát nem a félévenkénti karbantartása jelent gondot.Csak azt gondoltam(mivel több helyen is lehet olvasni),hogy egy kicsit azért beéri kevesebbel is.Egyetlen egy bajom van csak a Burgival,hogy a 2006 előttieknek nem tetszik a "dizájnja".A K7-től kezdödő sorozat nekem meg kicsit megfizethetetlen.
-
SirKero
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Burgmanokon 400-650 van kézifék
Nekem a UH 150-esen is volt
+ a szivargyújtó nem az ülés alatt van hanem az első kesztyűtartóban ( 400-as ) így menet közben is töltheted a GPS-t miközben használod 
-
zack
nagyúr
válasz
vaksi8
üzenetére
És az sok? Ha sokallod, akkor ezt a kategóriát felejtsd el. A barátnőm 180ccm X9-e 3,7-4L fogyaszt.
A Maja újonnan, ahogy az összes 400-as 2M felett van. Most az hogy használtan meg bírod venni olcsóbban attól még senki sem feltételezi, hogy 5L fogyasztás a leendő tulajnak sok. Alapvetően ez luxus kategória. Így kell hozzáállni mindenben. Ha a benzin gond akkor 2-2,5L elszaladgálsz egy 50-es robesszel is. Itt azért egy szíj + görgő csere 20e kilométerenként 50-55k. Szűrők 3-4e kilométerenként csere stb. Ha tényleg gond az 5L fogyasztás hogy lesz pénzed ezekre? És akkor még a váratlan kiadásokról nem is beszéltem, ami minden motorizált járműnél benne van. -
SirKero
őstag
Ami csak Majesty-nél van, és egyik másik robogóban sincs, az a "kézifék".
Ez így ebben a formában nem igaz mert az összes Burgmanon van rögzítő fék

Nézegettem Én is a maját de nekem részben kicsi volt ( kanyarban útban volt a térdemnek a kormány ) részben pedig az alkatrész árak elriasztottak. ( az indítókulcs körüli műanyag takaró 45E forint
)
400-as Burgmant vettem és eddig nem bántam meg. A csomagtartója a kategóriáján belül ha jól tudom a legnagyobb az alkatrész relatíve olcsó hozzá nekem két személlyel 3,7l/100km a fogyasztás az utas szinte fotelben utazik és abszolúte nem zavar , hogy naponta két-három márkatárs jön szembe velem
-
zack
nagyúr
válasz
vaksi8
üzenetére
Bocsi, láttam a kérdést, de most jutok oda hogy válaszoljak.
A Majám 2008.02. havi.Pozitív élményekkel gazdagodtam amióta megvan.
Gyors (170Km/h a vége óra szerint), kellően feszes, jó futóművel ellátott típus. Személy szerint nagyon szeretem, mert rendkívül üzembiztos, sosem volt egy pillanatnyi megingása sem ami a megbízhatóságot illeti. A sportosabb futómű városban hátrány, főleg a rengeteg úthiba miatt, de kibírható. GSXR után ez nem okoz gondot nekem.
Ülés alá 2db zárt sisak befér, akkora csomagtartója van, hogy szinte mindegyik nagyrobi megirigyelné.
Vásárlásra is használjuk, ami a pakolhatóság miatt szintén pozitívum. Gyári immobilizer-es. Ami csak Majesty-nél van, és egyik másik robogóban sincs, az a "kézifék". Ha azt behúzod, akkor lejtőn is megállhatsz kockázat nélkül. Baromi hasznos dolog. Műszerfala az egyik legdizájnosabb és elhalmoz az információkkal. A robogók közül különbet nem láttam még, pedig egy párat volt szerencsém látni már. Vagy régimódi volt, vagy ami tetszett volna annak a háttérvilágítása bántotta a szemem (Nexus 500 pl). LED-es hátsó lámpa, autókéval vetekedő erősségű és szórású első lámpa (kb 2x akkora területet világít be mint a GSXR1000). Szivargyújtó töltő az ülés alatt, ami szintén nem hátrány pl GPS használat esetén. Van tekintélye az utakon, hiába nagyrobi. Most hogy benne a xenon, még inkább.
Hazafelé 150-el toltam az M3 bevezetőn, és mindenki spriccelt előlem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogyasztása 4,5-5,5L között mozog csuklótól függően.
Kevés szebb nagyrobi van a piacon, és nem jön veled szemben napjában három (Burgman). Futurisztukus, ugyanakkor kellően elegáns, remek megoldásokkal, és formavilággal.
Pl. a Burgman-ra aki kitalálta a krómozott kocka tükröt, annak levágnám a kezét. Annyira nem illik a dizájnba, hogy ha akarnak se tudták volna jobban elqúrni a dizájnt.De hogy jöjjön fekete leves is...
Az utas kényelmetlenül utazik. Nem is az ülésből adódóan, hanem a lábtartás miatt. Sajnos ez Yamaha betegség. Ez a 4.Yamahánk, szóval van rálátásom (FZR600,FZR1000, YZF1000 Thunderace).
GSXR fényévekkel kényelmesebb volt a csajomnak.
Annyira nem szempont, mert ő Piaggio X9-et hajt, tehát ritkán ül mögém, de inkább leírtam, mert lehet ez másnál kizáró ok. Ha egy robi van a családban, akkor Yamahát inkább ne.
A másik negatívum az alkatrész árak. Aki esik-kel tipus az inkább Burgman-t vegyen. Burgman 400 első lámpa 30k környéke, Majesty 80k...Szóval lerongyolni nem kifizetődő, mert minden alkatrésznél borsosan megkérik a Yamaha felirat árát. Jelenleg ő a legdrágább alkatrészben a motorgyártók között, cserébe viszont nem kell aggódni, hogy bármi elromlik rajta, ha rendben van a paripa.
Több negatívum nincs.
-
zack
nagyúr
Bent van a Xenon. Végül is 4300K rendszer lett. De az biztos, hogy a GSXR-ben levő 8000K rendszer hiába dupla akkora a Kelvin szám, sokkal kékebb nem volt. Kékesebb volt az tény, de annyival nem. Ez most hófehér.
-
Telda
addikt
Tudja valaki, hogy a kör SR első kerekébe milyen csapágy kell?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan külföldi vagy magyar oldalt,ahol egyes motor típusok fogyasztását írják le? -
Ugye jól nézem, hogy a Yamaha Jog super ZR, és superZ idomai kompatibilisek egymással, csak az ülés alatti-és taposóidom "találkozása" van máshol ? Egyébként, ahogy látom, szinte minden idom ugyanaz, csak az a 2 különböző, de azoknak is ugyanott van a felfogatása.

-
Grillo
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem ez egy olyan tárcsából van (traktor mögül), ami még sütésre sem volt megfelelő állapotban.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Ezt tegnap láttam facen elvileg egy Honda Dio.

-
kcsa
veterán
Ennyi erővel már mehetett volna lánckerék is rá

-
üszök
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Háztályi tuning. Mennyi ehez hasonló dolgot lehet látni falusi motorokon.
-
Motaba78
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
annyira nem néztem meg, mert sokkolt a látvány hirtelen, de most hogy mondod, home made

-
Motaba78
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
ilyent sem láttam még, hogy ennyire elkopott volna. -
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
női tulajtól, megkímélt, rendszeresen karbantartott, kevés kilométerrel
-
runner 125
nagyúr

Ez így reggel kiütött.

-
válasz
dJ Peer
üzenetére
Az akkor világít ha már a minimum szint alatt van, ne várd meg hogy világítson...ott a nívópálca nézegesd néha.
Azt hogy kopott nem nehéz kideríteni írtam is már egyszer levegőszűrőt ki kell venni és ha tocsog az olajba szó szerint, akkor már kopott a henger dugóval együtt.
(#33418) vaksi8 Fehérváron csináltattam, én is csak néztem még ott hülyéskedtek is a tagok tök normálisak voltak.
-
vaksi8
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nálam tavaly annyi volt amit írtam számokat csekkolták azt pá.
Akkor nagy nagy mákod volt vele!Hova vitted?Nekem mindent átnéztek pedig "jattos" voltam.Még a papírokat is töviről-hegyire.dJ Peer Ha már kigyullad,az már nem olyan jó,de mivel ez csak egy figyelmeztető jelzés,sokat már ne járj úgy vele.
-
-
dJ Peer
aktív tag
Nem voltam egy napot sem motor nélkül, délután elhoztuk ŐT, még egy darabig meg lehet nézni.
Korábban is linkeltem már.2 kis karc van rajta, amúgy minden ok. Olajat majd kell cserélni, valszeg jövő hétfőn viszem papíroztatni. Köszi a segítséget mindenkinek.
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Ha már szerelő: Hova érdemes vinni nagyobb (200-250) injektoros robogókat?
Akár privátban is várom az ajánlatokat, ha lehet, Budapestről vagy közeli környékéről.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
nem minden úgy volt ahogy elmondta az eladó, ill rossz szerelőkhöz hordtam ez év elejéig. Alapjaiban amúgy nagy gond nem volt vele,makacs voltam.
-
máyköl
veterán
Erről mik a vélemények?
Bátyám akar valami retro robogót, ezt nézte ki...
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Légkulcs vagy szerszám amivel megtudod fogni a külső tárcsát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Homepod Mini
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fájdalmas.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

nyogo83
sityupityu