Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyobb köbcentit fiúk, BUÉK!

-
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Ezekről még tán a régi tulaj sem tudott, mert tán ő sem nézett be a burkolat alá.
Ilyenkor jó szerelgetni, mert nem baj ha 1-2 hetet áll, úgysem mész sehova. -
Látom nem tudsz szabadulni ettől te sem meg páran.
Megint el lehet kezdeni. 
-
Aztán majd nagyobb fog kelleni.

-
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Én mondtam, hogy ne vegyék meg. Egy DIO elég lett volna a célra. Ráadásul defektes. Nyélgázon kell majd elmenni a gumishoz addig kibírja.
Óóó anyum azt sem várja meg ,hogy felpörögjön már húzza neki. Mondtam neki, de nem nagyon érdekli. Ez még finom volt ahhoz képest hidd el.
-
válasz
Brogyi
üzenetére
Nem rendeltem meg, mert az olcsó az csúnya és nem tudom hova beépíteni. A drágábbik henger alakú jó lenne, de most épp más felé kacsingatok. Tizedleges dolog, hogy látom a töltőfeszültséget vagy sem.
Rendeltem korábban tankpadot, indexet, kürtöt és még fogok pár dolgot (várom őket), de sztem az évben már nem indítok el több rendelést.
-
Mert elárulták: Félnek és inkább lehúzódnak. 10-ből legalább 5 ember ezért.
-
válasz
maszekember
üzenetére
-
válasz
maszekember
üzenetére
Nem. Kertes ház, garázs. Melóban még jobban el van zárva még akkor is ha üres az egész épület. Minden bolt ahova járok olyan, hogy látom bentről a motort. Olyan 1x 2x volt, hogy kirándultunk és csak simán rátettem a kormányzárat és otthagytam. Az is erdőben. Valami nekem is kell majd. Önvédelmi eszközöm már van. Valaki elhagyott egy igazán nagy motoros láncot és be is zárta. Azzal lehet kárt okozni, főleg a fejével ahol a zár van. Berakom az ülés alá ha kell.
Ha akarják úgyis elviszik, csak késleltetni lehet.
Jövőre én is veszek valamit, de nem látok sok értelmét. -
válasz
maszekember
üzenetére
GPS tracker?
-
válasz
killer1203
üzenetére
Az más! -
válasz
killer1203
üzenetére
Erre majd az új tulaj is rájön és csuklani fogsz.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Nehogy kiessen a kicsi szádból a szivar.
-
4T 50cm3-as robogóba milyen olaj lehet jó? Kínai sok néven fogalmazott csoda.
Se papír semmi róla, aztán jó lenne tudni mert lassan szezon vége. Thx! -
-
-
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Must have!

-
válasz
Grillo
üzenetére
Meglehetne, amint a kezemben a rox ára, de nem. Várok, megvárom azt a kiszemelt darabot. Korrekt darab lenne, a sok extra ára nem lenne benne a vételárban és az nagyon csábító. Remélem az illető kicsit megszedi magát és tavaszra valóban eladja, nekem.
Olyan énfajta gazdi, sehol egy kosz, csak minőség stb. Meg hát a fazon nem kismiska egy helyen neten. Ergo amit mond az úgy van. Sokan tűzbe tennék érte a kezüket. Ezer ok amiért várni kell tavaszig. -
Ugye mondtam, hogy jó a saját sz.könyv? Nem tudtak belekötni a roxba! Sehol!
-
A vicc, hogy alapból úgy adják, hogy nincs kifordítva.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Napiszaros kép!

-
válasz
wolfnet
üzenetére
Az enyém szted miért kapott szívócsonkot meg szabadonfutót? Mert nem hagyom szarul eladni. Pár ezres tételnél többet én már nem költök rá. Ha most pl hirtelen elszállna a motorja vagy fura hangja lenne és lenne egy 50-es a javítás fognám és vigye aki akarja így.
Én már elengedtem a rox kezét. Jobb ha valaki hamar megfogja mert irányítás nélkül hamar elveszti azt a tökéletességét amit most még tart kívül és belül. << Jöhetne a rossz idő! -
válasz
tvse1995
üzenetére
Ülj meg a picsádon és jövő szezonra több pénzed lesz, tisztábbal látsz és változik a kínálat. Én is épp ezt csinálom, igaz nagyon nehéz.

wolfnet! 2év rengeteg idő. Én a percekkel is hadilábon állok. Szinte várom a rossz időt mert akkor több jó dolog is bekövetkezik: Nem kell benzinre költeni, ergo marad +10k/hó. Újra hozzászokok a buszhoz, a rengeteg birkához aki rajta utazik és a hideg miatt nem is vágyok majd motorra. Meg ha nagyon bele akarok még magyarázni dolgot akkor lesz útitársam aki soha nem untatott mióta megismertem.

+ mivel megszűnik a motor, megszűnik az elugrunk ide elugrunk oda egy kis üdítőért meg egyebekért. A tél időszakban sokkal kevesebbel elvagyok mint nyáron. -
válasz
tvse1995
üzenetére
2 év alatt 3x állítottak meg mindössze, 11400km-es pályafutásom alatt. Az utóbbi 1 hónapban 2x. Való igaz, hogy nyugisabb az ember ha rendben van minden, de rengeteg ember jár papírok nélkül és valahogy mégis mennek, néha olyan motorokkal, hogy messziről látod, hogy sok száz köbcis. Jófej próbálsz lenni és téged fognak meg....ni. Pl már azért, hogy van rendszámod és van kit büntetni. Ettől függetlenül lesz rendszámom, jogsim, minden papírom.
A vizsgára az egyik tag egy kb 1000 köbcis géppel jött, hogy ő azzal vizsgázik. Lehet. Mondom trailer? - Viccelsz?! Őt sem állították meg még soha? A motor papírjai rendben voltak, csak nem vezethette. Aztán mégis kibekkelt éveket. Ja a haverja zsaru, el is felejtettem. -
válasz
AndrewTdi
üzenetére
A tiéd hangjával simán ellennék, már csak az emberek idegesítésért is. Aljasan csendben gurulnék le reggel 5-kor, csak ott indítanám be.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sok BMW-t látok kardánnal, ők nagyon szerelmesek bele. A hétvégi is az volt, véletlenül sem kérdezett volna meg merre menjen, így hol én hol ő előzött ki közel 50km-en keresztül. -
Xandra 22 éves. Nem is butuska. Tök rendes csaj. Sokkal sokkal gyengébb forgalomba mint én, pedig ő végigvezette az órákat. Bizonytalan és már a tükörből látni, hogy sok a hiba.
És az érdekesség amit csak úgy meglestem: A hírhedt 2005-ös széria -
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Azt te is végig gondoltad, hogy ilyenkor könnyű ottmaradni. Te is pontosan érzed, hogy ez egy játék, egy veszélyes játék. Komolyan mondom ha lehetne nem is engedném a következő motoromat egy X sebesség fölé. Hát a tiédet szted mennyire járattam meg? 130 fölött már csak azért lassítottam mert zavart a szél.
Egy nagy motoros fazon a környéken azt mondta: Minden fejben dől el, mert lehet alattad 1200 köbci is, ha azt nem húzod neki. Az is tud 50-el menni.
Nekem sajna már átfutott a fejemen az, hogy mi lenne ha a kezembe kerülne akár csak egy GS500 tartósan. Pontosan tudom hol lehetne megnézni mit megy. Az a baj, hogy ezen gondolkodom. -
válasz
runner 125
üzenetére
urbanjozsi! Elég lazácskán áll a szíj. Bár ez a kopott.
[ Módosította: Qru ]
-
Hívtak a suliból, szerdán kénem menni motorozni. Ugyanis változás van! Eddig úgy volt, hogy nincs párom magam vizsgázok, de lett azóta, egy csaj. Sztem az aki a rutin első óráján volt, a kis szöszke akit nem az eszéért szeretünk.
Lesz feladat, előzés sávon belül. Ennyi lenne. Nem baj, ott már ER-6n lesz mert tudom, hogy kettő van a sulinak.Mosquito34! Dec 2.-ig mentem legutóbb. 1x -1 fokban indultam el. Addig járok. 4-5 réteg ruha stb.
-
Azért lassan lassan vége a szezonnak. Érezni igen igen. Már kell vagy fél 6 mire világosodik és reggel majdnem kabátos idő van. Adok neki pár hetet és reggel korom sötét és kabát. Nappal meg éppen 30 fok.
-
-
Megléptem egy érdekes dolgot. Felkerestem azt a boltot ahol a rox vásárolva lett 2002 aug 27.-én. Mint kiderült ez akkor történt amikor a bolt megnyílt. Vállalják motorok felvásárlását. Meglátjuk mit mondanak.
-
válasz
canniball
üzenetére
Az egyik ezért a másik meg azért. A két véglet úgymond. Ez a robogó olyan 160k-ért van neten és kettő darab van belőle mindössze. Állapotra megegyezik a hirdetettekkel, de ki az aki erre vadászik? Hozzáértő biztosan nem.
SzlobiG! Amivel eddig is, tömegközlekedés. Az nekem free. Mindig is az volt. 26 évem alatt ha 3x vettem bérletet, jegyet meg nem is ismerem.
-
válasz
canniball
üzenetére
A mögöttes tartalom: évjárat, vezetett szervizkönyv, futott km viszont vonzó.
Néztem a gumikat, szinte nulla a kopásuk, a féktárcsák minimálisan vállasak. Csak itt egy idom, ott egy idom.
Épp egy burgi 650-et mosott le átadásra. De volt ott egy 400-as meg egy 250-es. Mindhárom hó fehér volt hiba nélkül. Néztem mennyire alapos mosásban. Adnék neki egy 5-öst.
Kint sorban a runnerek. Úgy sorban, hogy idomok nélkül, volt idommal, de volt aminek nem volt motorja, kereke vagy épp karbija.Felmerült itthon, hogy marad a rox és anyum használja, látom én, hogy érdekli, de kéremszépen ára van. Elmondtam, hogy ne vegye meg a kínait. Ha engedek az árból akkor is drága lesz neki mert a kínaira költött és azt meg aztán el nem tudjuk adni.
-
válasz
korpicschess
üzenetére
Valóban! De viszont tudom, hogy rendbe tudná hozni, csak én töröttel nem foglalkozom. Már ha csak azt nézem, hogy tudjátok mennyire számít nálam a küllem.
-
Ne meglestem a nexust.
Kerestem egy ideig a sok robogó között (halom runner között) és amikor meglett akkor is csak sejtettem, hogy ő egy nexus 500-as. Fekete-piros.
Vezetett szervizkönyv 24000km-es utolsó bejegyezéssel. 25000 van benn amúgy, de a számítógép elszállt, totál halott. 2009-es, gyári gumik, gyári fékbetétek, minden gyári még.
Szép ugye? Esztergomba kijöttek elé és a tulaj elfektette, idomok lenullázva. Lényegében számítógépe halott és az idomokat pótolni kell. Be is indul. Röviden: Törött!
800k lenne összerakás után.
A roxot meg sem nézte, mondta, hogy szoktalak látni, az a robogó rendben van, nagyon rendben. Magában nem viszi el. A 200k-s feletti árat jónak találta érte amúgy. -
válasz
DigitXT
üzenetére
A pakolhatóság fontos. Ebből a szempontból a váltós motor azonnal nulla pontos. A nexus 500-as kap 1 pontot mert belefér a forgalmija.
A roxba 2x2l-es ücccsit meg más egyék kisebb dolgokat be tudok pakolni, a többi kettőbe egy üveg sem fér el. A burni 400-as verné a roxot, de az meg nem tetszik. Gyúrjuk össze a burgi 400-at, a váltós motor adta sebességet és élményt, meg a nexus 500-as (számomra) adta élményt + hangot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Fotó állvány eladó
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megint el lehet kezdeni. 

nyogo83
sityupityu