- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz sajtosbeats #33725 üzenetére
Én a listán szereplőt használom, de a számkódot nem találom rajta.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sajtosbeats
csendes tag
válasz sajtosbeats #33492 üzenetére
bocs hülye kérdés volt most vettem észre hogy most is azt használok
Kiegészítő és barkács termékek: https://www.inshop.hu
-
zack
nagyúr
válasz sajtosbeats #33483 üzenetére
Benzin adalékot nem nagyon, csak ritkán (injektor tisztító).
Prolong-ot használok kb 2005 óta, de azt a motorolajhoz kell keverni.Én is OMV párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
korpicschess
veterán
válasz sajtosbeats #33483 üzenetére
Én most tankoltam tele a Shellnél, és szarabbul megy, mint korábban. Legalábbis úgy érzem... Nehezebben dolgozza ki magát.
Mondjuk szerintem nem a benzin szar, legalábbis nem gondolnám. Ott szoktam tankolni általában. Néha MOL. Át kéne szokni OMW-re talán. Bááár most nyílt Tesco-s kút, az olcsóbb, mint minden más.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
runner 125
nagyúr
válasz sajtosbeats #32236 üzenetére
Mostanság többen vásároltak, és ajánlják is a Michelin City Grip-et. Azzal sem fogsz mellé, bár nekem személyes tapasztalatom nincs vele.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Brogyi
őstag
A Taylor, a Gumibomba egy cím. A motorgumit szerelő profi. Ha közel van hozzád nézd meg , hogy csinálja, és a város másik végéről is odamész. Persze ez egy vélemény, de nekem A DNA féknyergét simán letörték a Pirelli Pásztói műhelyben. Nem érdekel más műhely ezek után. Márka Heidenau. A DNA repült vele.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz sajtosbeats #32249 üzenetére
A két szezon erős túlzás. Kb. 5 évet egy autógumi ki kell hogy bírjon, ha nincs kopva. Motorra ezt olyan 3-4-re saccolnám, ha nem mész rettenetesen sokat (súlytól, sebességtől, használat módjától függ).
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz sajtosbeats #32247 üzenetére
az biza megérett a cserére, hajrá
-
kcsa
veterán
válasz sajtosbeats #32245 üzenetére
DOT szám? Ebből megtudható a gumik kora. Ha a hátsó kockásra van kopva, vagy öreg, akkor nem árt a csere. Első általában hamarabb öregszik el (keményedik fel) minthogy elkopna. Nálam legalábbis.
-
kcsa
veterán
válasz sajtosbeats #32243 üzenetére
Érdemes körbenézni, pl. reifentest.com oldalon. Első pár - számomra szimpatikusnak tűnő - találat alapján pl. Metzeler megnézhető. (link). Többieknek nem tudom mi a véleményük
-
kcsa
veterán
válasz sajtosbeats #32239 üzenetére
Hja. Pont Peugeot robogóm van, gyárilag MC28 volt rajta. A Kékholdas srácok anno mesélték, hogy 300as Vespának ugyanez a gyári gumija, kb. 4 lóerővel erősebb, de mállott szét rajta. Nekem nem ez volt a gondom, hanem az, hogy alig tapadt - pláne nedves úton. Continental motorgumit pedig azt hiszem nem véletlenül nem ajánlott senki, szinte csak a ContiTwist van, ami szintén sz.r.
ui.: egyébként mindenki azt hirdeti ami a nyakán maradt
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Nekem tavaly runner még ezt ajánlotta Michelin POWER PURE SC (Taylor Motorgumi Áruházból) amit meg is vettem, és szerintem vizes úton is egész jó
[ Szerkesztve ]
-
sajtosbeats
csendes tag
válasz sajtosbeats #32238 üzenetére
"A Sava is márkás guminak számít. Ahogy említettem a Dunlop csoport tagja és az Aprilia, Piaggio, Gilera, Peugeot gyári beszállítója, ami azt jelenti, hogy az új motorokat Sava gumival értékesítik. Ezenkívül még beszállítója a Malaguti, Husqvarna, Rieju, de a KTM enduro csapatának is. Prémium minőségű köpenyeket gyárt. 90 éves múlttal rendelkeznek, a Sava volt az első európai gyártó, aki ISO9001 minősítést kapott, majd 2000-ben megszerezte az ISO 14001 minősítést is.
Magyarországon tavaly óta van még csak kizárólagos forgalmazója, talán ezért itthon még nem annyira ismert gyártó.
Egy jó tanáccsal szeretnék még szolgálni. Tavaly ősszel volt egy ügyfelünk, aki kedvező áron vásárolt Continental gumikat, de két hét után lecseréltette nálunk, mert a mintázatnál végig el volt repedezve. Ez azt jelenti, hogy el volt öregedve a gumi anyaga. Sajnos sokan az ilyen abroncsokat eladják újnak, ami első látszatra valóban annak tűnik, de később éri az embert a meglepetés. A túl olcsó ismert gumikkal fenntartással kell lenni, mert ebben sincsenek csodák, hogy ennyire alacsony áron tudják árulni."Kiegészítő és barkács termékek: https://www.inshop.hu
-
kcsa
veterán
Sava-val kapcsolatosan hihetetlenül rossz tapasztalataim vannak (nedves időben csúszós, nem tapad), ahol én szereltetem ott is meséltek pár sztorit, a leváló futófelületről. Pirelli, Michelin ajánlható eddigi tapasztalatom alapján (többi hírest még nem próbáltam, Metzeler stb.). Speciel én itt szoktam. Nem biztos hogy a legolcsóbb hely, de korrekt, szimpatikus csapat.
-
piki24
csendes tag
válasz sajtosbeats #30295 üzenetére
Szerintem ez a fém tankos motorokon érdekes,
hogy tele legyen ugy nem tud rozsdásodni de
a müanyag tankosoknál teljesen mindegy.
Gumi vásárlás engem is érdekel hol mennyi és melyiket javasoljátok
(130/60x13) -
fesii
aktív tag
válasz sajtosbeats #30295 üzenetére
Sokan azt írjak, hogy baromság teli tankal de én szeretem ha tavasszal az első utam nem a benzinkuthoz vezet. A mostani motoroknál rozsdamentes a tank elvileg, de ezt se szoktam a véletlenre bizni inkább teli tank..
Csak puszta gondolat de most televannak melóval a gumisok kétlem, hogy ilyenkor akcióznának amikor idejük nincs megvakarni a fejüket de persze kitudja...Szerk: Volt olyan aki "rodeozott" egyet ezen a szép télies napon?
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz sajtosbeats #26105 üzenetére
Elég jó lett,de még ezzel együtt se mernék hozzáfogni
Am látom beleírtad/írtátok,amiket mi is felvettünk. -
Criton
veterán
válasz sajtosbeats #26074 üzenetére
az esővel nincs is gond, de a motoron lévő gumik nem a legjobbak, egyszer kétszer majdnem kicsúszott alólam
-
válasz sajtosbeats #25914 üzenetére
nekem is lesz valami hasonló. Bukóvétel után. Aug táján.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bati0501
őstag
válasz sajtosbeats #25918 üzenetére
-
Bati0501
őstag
Jó lett,de egyez azért kérdeznék:akkor is riaszt,ha még áll a sztenderen,de már megmozdítják(akár meglökdösik)?Mert így meg megijed azt' elhajíntja a robit,ami persze jobb,mintha ellopnák,csak úgy mégis jobb lenne sztem.
Ja,és meg szabad kérdezni,h mennyibe volt az egész?(tudom,h nektek nem kellett szerelőt fizetni)
Sztem nem kellene hangosabbnak lennie,hanem végig annak kellene menni,ami legelőször megszólal...mert annak tényleg riasztó hangja van.[ Szerkesztve ]
-
zsendi
csendes tag
Hát ez aztán sokat ér...
Én a dudát is rákötöttem volna. -
Bati0501
őstag
válasz sajtosbeats #25437 üzenetére
-
Bati0501
őstag
válasz sajtosbeats #25434 üzenetére
Köszi szépen!Én azt hittem,h vmi sokkal drágább lesz,mert amikor utána kerestem,akkor olyan 20e-től indultak..persze ez csak pozitívum.
Gondoltam,h akkor derül majd ki,amikor ott álltak a robogó mellett.
Nem tűnik olyan egyszerűnek,legalábbis nekem,aki ért hozzá,az biztos könnyen megcsinálja...
Van webshopod? + hozzá blog? -
Bati0501
őstag
válasz sajtosbeats #25416 üzenetére
Milyen riasztót szereltek bele?És így előreláthatólag menyire lesz nehéz beszerelni?Kell fúrni-faragni?
-
Criton
veterán
válasz sajtosbeats #24390 üzenetére
Akkor robogj be a munkahelyig
En is kolcson kertem a tegnapi NRGt es ma be is megyek vele.
Ismeros mondta neki mar kicsi hathaaaaa -
vaksi8
senior tag
válasz sajtosbeats #24203 üzenetére
Jó a sisak is!nekem is pont ez van.
-
akos3
addikt
Nem figyeltem az előzményeket, de grat az új robeszhoz Poás kis gép, kicsit a volt BWS-emre emlékeztet (csak az szebb volt haha) Használd egészséggel, vigyázzatok egymásra
-
jaktib
tag
Jónak tűnik. Grat Remélhetőleg belül is "egyben" van , akkor nem lesz bajod vele. Milyen évjáratú? Mit lehet róla tudni?
-
Bati0501
őstag
Kicsit nagyon nagy a kép,de amit kivettem az szép,jól néz ki.Grat.
-
Tothgera30
Ármester
válasz sajtosbeats #24090 üzenetére
Typhoon így is úgy is jó, ha elfogult, ha nem, levegős Pigi, egy örök élet!
#24098 golyani: Nekem 87km/h óra szerint, GPS szerint 83-85km/h... (autó GPS, E52)...
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
jaktib
tag
válasz sajtosbeats #24000 üzenetére
A Lurdy mellett van egy Piaggio Gilera bolt. Lehet, hogy kicsit drágább ugyan az a motor mintha magánszemélytől vennéd, de a motort átnézik szervizelik mielőtt eladják. Írásban az adásvételin is rögzítve van fél év garancia. Nekem ez sokat számított. No meg hivatalos számlás motorod van,amit mintha boltból vettél volna.
És nem, ki tudja honnan lopott esetleg. -
őstag
válasz sajtosbeats #24066 üzenetére
Most komolyan ez az indok? Ez legalább képről szép itt van Pesten egy próbát megér... A többi még képről is hányadék, de persze Te döntésed, csak aztán vigyázz, könnyen be lehet szopni, pláne ilyen 100k környékén... Én tuti a Jogot nézném meg
nézd már meg ezeket a képeket [link][ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sajtosbeats #24056 üzenetére
Undorító szakadék mindkettő, felejtsd el. 100k alatt max ezt nézném meg: [link]
Ugyan elég kiskerekű, de legalább képek alapján úgytűnik egyben van, mégha kamu a km akkor is. Hasonlítsd össze ezt meg a korábbi - általad - linkelt 2 állapotát -
runner 125
nagyúr
válasz sajtosbeats #24056 üzenetére
Rally elsőféke.
... ilyet is rég láttam. Rendesen úgy eláll, h az első féket nem tudod használni.Ennyiért lutri mind.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
barack1997
senior tag
válasz sajtosbeats #24011 üzenetére
VXR !!
-
Criton
veterán
nézd meg a http://www.robogocenter.hu oldalt, itt vannak néha használtak.
11.kerület Karolina út 37/A, én itt vettem a robogót, ma is megyek ma ide olajat (amit runner 125 ajánlott) meg kesztyűt venniMondjuk ha akkor látom ezt a Gilera Runner VRX Sport-ot akkor lehet ezt vettem volna, a Magnet Sport helyett. Az ára nem vészes guruk
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Mit szeretnel venni? Nemreg linkelte itt valaki a apiaggio zipjet, egesz korrekt cuccnak tunt, bar nemtom mennyi az uj ara, annyira nem neztem utana
-
zso79
őstag
válasz sajtosbeats #23980 üzenetére
" #23975: A napokban vezettem egy NRG-t hát ment rendesen(óra szerint 90) az én Stalkerem-hez képes...."
Amúgy ez tényleg érdekes, mert nekem NRG-m van és próbáltam egy barátom Stalkerét, hatalmas a különbség, teljesen más Kezdjük rögtön azzal, hogy sokkal többet fordul a kormány, konkrétan az ülésig be lehet forgatni
[ Szerkesztve ]
-
jaktib
tag
válasz sajtosbeats #23980 üzenetére
2004-es Gilera Stalker gyári állapotú nem tuningolt.
-
runner 125
nagyúr
válasz sajtosbeats #22897 üzenetére
Más nem.
Hivatalos adás-vételi és egy éves biztosítás.
Speedhs
Fingom nincs a Simo-khoz, keress rá valami Simson specifikus fórumot, tuti van.
-
vaksi8
senior tag
válasz sajtosbeats #22847 üzenetére
Hali!
Itt is körülnézhetsz,elég jó áron ki lehet fogni bukókat
[link] -
runner 125
nagyúr
válasz sajtosbeats #22847 üzenetére
..én ugyan nem vagyok szemüveges, de egy motors barátom az. Ő simán felveszi bukóhoz a szemüveget. Mivel lecsukott plexivel zárt teret kapsz, így kis esélyt látok rá, h egy buktánál összetörve a szemüveg.
-
runner 125
nagyúr
válasz sajtosbeats #22842 üzenetére
Plexi nélkül szágudolzni életveszély. Méhek, bogarak 60-70-nél nem kicsit tudnak csapni, nem beszélve a csípésről.
Az elsőhöz szemüveg kell, de az sem biztonságos.
Minimum a másodikban gondolkodj, de én inkább nyithatót javasolnék. Pl. 01, 02, 03golyani
2300-ért az drága, Unix amúgy is drága. 1790 autoteka-nál.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz sajtosbeats #22838 üzenetére
Airoh alá én nem adnám.
-
Tothgera30
Ármester
válasz sajtosbeats #22836 üzenetére
Scara/Centro/Liberty/ kb. egy kategória. Nekem még a Sky és az SH nagyon bejön, régebben egy egy SH szerű robogóm volt, szerettem, 60-65km/h-ig szépen lépegetett, míg össze nem törték Szerintem 100k körül már olyasmit lehet találni jobb példányokat.
-
sajtosbeats
csendes tag
válasz sajtosbeats #22836 üzenetére
és bukót milyet/hol ajánlotok Bp-n (vagy webáruházban)?
Kiegészítő és barkács termékek: https://www.inshop.hu
-
Tothgera30
Ármester
válasz sajtosbeats #22832 üzenetére
Hát ilyen áron talán egy Malaguti Centro-val lenne a legkevesebb rizikó. Én tuti azt hoznám el, bár nem látok bele, nem tudom motorikusan mit kapott eddig és mennyit megy még el. De ilyen áron nem kell csodát várni, elég ha megy, megáll, gyorsít, lassít és akkor rendben van.
#22834 Smani: Akkor ezzel egyedül vagy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával