- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Man072
tag
válasz
runner 125 #33999 üzenetére
Értem. Hát egyenlőre még csak érdeklődés szintű a dolog, aztán majd Június elején lesz a vétel
-
korpicschess
veterán
válasz
B-Man072 #33994 üzenetére
Nagyon. Ennyiért nem lehet kapni. Egy csaj ismerősöm vett egyet, azóta már bukott is vele, kész életveszély. Mentem vele, mert elvittem neki, értelemszerűen ő nem tudta, de katasztrófa volt. Az lehet, hogy extra okádék volt, de ennyiért biztosan nincs normális. 80-100-ért.
Esetleg valami Simson. Az nem fogyaszt keveset.
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #33991 üzenetére
És még jól is fogyaszt városban.
-
B-Man072
tag
válasz
runner 125 #33991 üzenetére
Én régi yamaha yog-ot néztem, azok vannak ennyiért. Vagy az nagyon ótvar?
-
B-Man072
tag
válasz
runner 125 #33985 üzenetére
hát ilyen 40.000 körül gondolkozok
-
GodHeart
senior tag
válasz
runner 125 #33987 üzenetére
Azt tudom jól, volt már F12-es tuning robogóm 70ccm-el, full tuninggal, tudom, hogy mit tud az, meg most ez így, nekem csak annyi a lényeg, hogy a fordulatszámot kicsit meg tudjam növelni, és optimálisabbá tegyem az 50ccm-nek "nyomaték" görbéjét. Nem tudom pontosan ehhez mire van szükség, de a Malossi multivar úgy éreztem azt csinálja, amit szeretnék. Persze ha megcáfolsz és van ötleted nagyon szívesen veszem!
-
runner 125
nagyúr
válasz
GodHeart #33986 üzenetére
Ez azért nem olyan egyértelmű, sőt. Pláne, h egy 50-es robogónak csak akkor jön meg az ereje, ha megforgatod.
Való igaz, h a szíjpálya, görgők tömege más a tuning varióknál, de alapvetően ahhoz h optimálisan tudd használni, a fordulatot meg kell emelni. (erősebb kisrugók.)mod. De, nem szvsz nem fog "hubazeg" érzést adni.
-
GodHeart
senior tag
válasz
runner 125 #33983 üzenetére
Én azt olvastam róla, hogy mivel a teljesítmény görbe optimálisabb lesz, így gondolom máshol fog fordulatszámban dolgozni, szóval pl hegymenetnél kevésbé fog erőlködni..
-
B-Man072
tag
Egy alacsony fogyasztású olcsó robogót keresek
Ti miket ajánlanátok? 50ccm-es érdekel
-
GodHeart
senior tag
Sziasztok!
Na megjött a "buzetti" variátor leszedőm!
Kemény 1.5 hét alatt megérkezett, de itt van!
Egy gyors kérdésem lenne még.. ha már így nekiállok, nem csak szíjat, de a görgők cseréje helyett, komplett variót is cserélnék. Alap 50ccm-hez Malaguti F10-re mit ajánlotok? A Malossi multivar-t néztem, 16k körül lehet kapni scooterracing.hu -n, mindenestül együtt. Tervbe van véve majd egy kipuff csere, de egyenlőre az is alap rajta. Megéri ezt, vagy van más szerintetek?
köszi
-
DonThomasino
veterán
Tudja valaki Dio AF18 ba milyen méretű akku kell?
-
akos3
addikt
válasz
canniball #33977 üzenetére
oks, jó ajánlat.
hát másolás nem tom mennyire megy, hol hol laksz vagy hogy gondoltad..?!
am milyen a cg? Gondolom igénytelen kis gép. Milyen erős, mennyit visz? És milyen színű a tied?
am hh cg-t vettél? nekem akk már a ybr a felnije miatt joban tetszik talán. de a cg meg olyan kis egyszerű, h az benne a szép -
canniball
nagyúr
CG-m van két könyvvel, melyek közül a magyar nyelvű fedlapján az szerepel hogy CG125, de belül a CBR125-ről szól.
Mint írtam ha sikerül szerezni 2006-os CG-hez magyar nyelvűt akkor ez feleslegessé válik (szóval ha szeretnéd akkor kutakodjál csak te is!) vagy másolást megbeszélhetünk.
-
fesii
aktív tag
válasz
Kolondrum #33974 üzenetére
Nagyon sufni helyre kell vinned, hogy repedést javítsanak. Hivatalosan motorkereket egyáltalán nem javíthatnak... Legalábbis ezt mondták nekem mind a magyar gumiszerviznél mind a baumgartner.
Az már máskérdés hogy elvittem az első kisebb gumishoz az már kapta is ki a kezembőlPedig nekem csak sarc farc vagy a rosebb tudja mit csináltak. A gumi oldalára rákentem valami fekete löttyöt amiből "gumi" lesz.
-
A csaj amikor elhoztam első körben nem találta a gumit, amikor meglett nem tudta az árát. Ilyet szól: Ez xx ft az meg xy ft, jó lesz? Mondom naná! A rendelési mail van csak meg, de ott sem ez szerepel mert olyat nem tudtak szerválni. A cég átalakult és ha lenne számla akkor sem biztos, hogy lenne csere, főleg a javítás szót emlegette. Sztem az átalakulás = név változik turpisság miatt, de minden a régi.
Amúgy jó kis gumi szeretem. kékholdéknál van is belőle ha cserés. -
akos3
addikt
válasz
canniball #33971 üzenetére
most nem értem
neked is cbr-ed van, vagy cg 125-öd?
Am jó lenne tényelg nekem a magyar, mert azért van egy két dolog ami jobb lenne magyarul, persze amúgy se vagyok nagy szaki, (értsd: olajcserét se magam csinálom)szerk. am a Budaörsi hondánál lett véve újonnan a gép a szervizkönyve szerint, szal ezért sem értem. 7 nyelven van meg a kezelési könyv, ebből csak a német meg az angol ismerős, a többit nem tom, még vmi cirilnek kinéző krixkrax is van. de magyar, az nincs
-
canniball
nagyúr
"am milyen jó kis magyar user guide, bezzeg nekem csak idegen nyelvű van"
Lehet a tied import gép, az enyémet hazai szalonból vette az előző tulaj így ehhez van angol és magyar is. Üröm az örömben hogy a magyar borítójára rá van vésve hogy CG125, belül viszont azt magyarázzák hogy működik a CBR125.De ha segítesz keríteni az enyémhez magyart biznyicelhetünk.
Avagy ha valamikor errefelé jársz fényképes-"másolásra" fel tudom ajánlani (a szkennerem sajna medöglött).
-
akos3
addikt
válasz
canniball #33943 üzenetére
vazze én azt hittem az oldalsó bőrönd akasztó!
Hát nem tom, olyan hülye helyen van, h kétséges, h milyen sisak fér oda úgy. (am milyen jó kis magyar user guide, bezzeg nekem csak idegen nyelvű van
)
(#33936) kcsa kösz, kösz, az enyémen is megtaláltam
Majd egyszer kipróbálom.
-
AndrewTdi
addikt
-
canniball
nagyúr
"...nem saját néven lévő autóval..."
Ott a lényeg; én sem ma szereztem meg a jogsit de mivel a motor az első ami a sajátom én is A0-val kezdtem. Még szerencse hogy erre nem egy nagy tétel a kötelező.------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Honda CG125-höz (2006) keresnék magyar nyelvű útmatatót, tud valaki adni egy linket ahonnan letölthető? Már ha van egyáltalán ilyen, én guglival nem találtam...de hátha ti tudtok olyan oldalt ahonnan ilyeneket lehet leszedni.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
DigitXT #33962 üzenetére
szerintem soma is van 90-100 , én ugyanennyi. Nem annyira volt fürge, de ment ha húztam neki.
Az én kötelezőm 8800ft lett egy évre baleseti adóval együtt. K&H asszem
BéHGT: őszinte legyek? nem figyeltem. 11 liter ment bele valamivel több mint 5000. talán 450 körül volt.
csak nem azért HGT, mert Punto? -
BéHGT
senior tag
Nem, azt hiszem a KÖBÉnél kezdtem! MÁVhoz nem volt semmi közöm. Azóta most már a legolcsóbbat választom, most a 18.000/év az uniqa, az nem is rossz!
AndrewTdi: Mennyi volt literje? Most Power Racing 100 és a MaxxMotion 100 között gondolkodom. Bár eddig az utóbbiból kapott 95-öset. -
AndrewTdi
addikt
nos hazaértem.
1. imádom a motort
2. lemosattam... az égiekkel... az alsógatyámat is...megvolt az első tankolásom, kapott 100as Power Racinget , innentől majd nézek fogyasztást.
Az első 40 kilométer 2 személlyel jó volt. Somát vittem el az exrunneremért Ócsára. aszonta kényelmes, nekem is az volt. tény, hogy megérzi a 2 személyt, de úgy sem ment rosszul.
-
kcsa
veterán
válasz
canniball #33959 üzenetére
Ez mondjuk gáz. Én azért voltam mérges mert a "rendszer áldozataként" 2x évesen, elég sok balesetmentes (nem saját néven lévő autóval) év után A0-val kezdhettem. A biztosítók szerint egy valódi versenyautóval (Kia Cee'd 1.6), vidékiként fizettem ezt az árat. Mindegy is, ezek az árak varázsütésre eltűnnek, ha átléped a 30-at, pláne ha B10 körül jársz, mint én
-
canniball
nagyúr
Nem kétlem hogy ez is méreg volt, de ha csak 10k/negyedév volt a fogszívás oka akkor relatíve nem volt olyan vészes a helyzeted: nekem nem sokkal a roló lehúzása előtt okozott egy MÁV-biztosítós ügyfél olyan balesetet amiben totálkáros lett az autó, 5 évig vártunk mire a felszámoló kiutalta a pénzt.
-
BéHGT
senior tag
válasz
canniball #33950 üzenetére
Mondjuk jól megszívtam régebben is. Új autót vettem szalonból, és akkor 100.000 fölött volt a biztosításom, 2009-ben. De szerencsére már szépen lement. Nem tudom mi számít, de ami számított minden "rossz" volt. Új autó, friss jogsi, bp-i lakhely, és azért igen, fiatal is vagyok/voltam. Annyira nem örültem
de a 2. évben már 54.000-re ment le a biztosítás díja.
-
SirKero
őstag
válasz
-Mosquito- #33952 üzenetére
Gratula
Ajajj 650 sosem lesz nekem olyan(#33951) canniball Írtam a helyre kérelmet
-
canniball
nagyúr
válasz
SirKero #33942 üzenetére
Te nem akarod felkeresni a modker topikot a topiknyitó-összefoglaló szerkesztetéséhez?
-
salieri.
őstag
Srácok ,lehet nevetni fogtok, de valaki nem tudná megmondani hány grammosak lehettek ezek a görgők?
[link]Sajnos szenvedek most a görgőkkel, felelőtlenül kidobtam a régit,ami a képen is látható és nem tudom mennyi lehetett a súlya.
A gyárival,amit vettem bele meg nem megy jól a motor 15*12 6,5 gramm. -
kcsa
veterán
-
-
Grillo
őstag
Én tervezem élestesztelni az esőruhát
-
AndrewTdi
addikt
Nagy a dilemma, hogy elinduljak-e motorral ma.
-
BéHGT
senior tag
válasz
runner 125 #33929 üzenetére
Neeee, ez mekkora forma!!
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Kolondrum #33906 üzenetére
nahát azért annyit nem esznek mint egy gyári autó. jó, ráfoghatjuk, hogy van olyan autó ami elegy 3-4 literből, de messze nem az az átlag.
az ára valóban magas, de az is relatív. tulajdonképpen egy 50es árából is lehet autót venni.
itt is szerintem inkább csak brandmarketingről lehet szó. jó, be kell látni, hogy a Tmax japán meg V2, meg valami egyedi lengővillájuk van, meg kétszer akkora az ülés alatti csomagtartó, mint a nexusnak, de nem gondolnám, hogy ezért kerülne duplájába ugyanaz az évjárat.
Valóban ha megtehetném, én is Tmaxot vennék, bár nem gondolom , hogy bármiben is annyival többet nyújt.
annyiért valóban elgondolkodnék egy GP800on. -
runner 125
nagyúr
Akkus flexet mindenki hord magával?
-
válasz
DonThomasino #33917 üzenetére
[link] - pörgesd végig és megtudod, úgy tudom itt a legolcsóbb. Én nem pörgetem nekem élő van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most akkor mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok, pár törléssel, a további problémák megelőzése érdekében.
-
Szombat 2 * 78km, ma is kb 80km. Kedd magasságában megint tankolhatok.
Gyöngyös után nem mentem csak 1l-t tankolni a neve nincs kútnál a neve nincs benzinből. Épp hazaértem vele. -
korpicschess
veterán
-
killer1203
senior tag
2002 es 150 es Leonardóhoz valaki letudná irni milyen első és hátsó fékbetétek kellenek ?
(új kasztnis)
-
DonThomasino
veterán
50 es robogónál a kötelező megkötéséhez milyen papírok kellenek?
Lehet a családban másnak a nevén a biztosítás? (fater,muter) -
válasz
runner 125 #33908 üzenetére
Te sem vagy tiszta
.
-
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #33884 üzenetére
A sisakok pántján, a csat közelében szokott lenni fém fül/karika, erre van. Ha D gyűrűs akkor meg adott magától
pl.: előző sisakom
-
Holnap meglátogatom a kék holdat mit mondanak a gumimra. Kuka vagy marad. Durva, hogy 1 éves sincs (pár ezer kmes) és kinyílt.
runner 125! Poénkodás nélkül nem megy _____ _____?
-
Igen itt valóban olyan kétkerekűekről megy az eszmecsere amik 1: Autó áron vannak 2: autónál többet vagy vele megegyező benyát esznek.
Ezzel biztosan nem a boltba járnék. -
-
a 8Ah-s nagyon durva 50-esbe. régebben egy 7Ah-s szünetmentes akksit raktunk egy kis szuzukiba
épp elég volt csak megpöccinteni az önindítót, annyira forgatta a motort
-
akos3
addikt
válasz
alba-regia #33896 üzenetére
50-esbe 8-as gyárilag
olyat se láttam még. mennyi kraft kell annak, h beröffenjen? sztem a cbr-embe most van vmi ilyesmi. Azt tudom, h amikor vettem a mala centroba anno akkor 3 Ah-s elég volt. A bws-be meg asszem 4-es volt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Tothgera30 #33898 üzenetére
Postára járni ilyen minek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!