-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz hexameter93 #32798 üzenetére
100-as levegőset ne vegyél, 50-es rendben van.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
korpicschess
veterán
válasz runner 125 #32797 üzenetére
Ők már nem tudták lekicsinyíteni a villát. Motowellnek sikerült.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
hexameter93
csendes tag
Hali!Mik a vélemények az 50-es és a 100-as aeroxkról?(fogyasztásuk is érdekelne)Esetleg tudnátok 50-100-as motorokat ajánlani?(használt ára max 180 ezer körül mozogjon) Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz runner 125 #32776 üzenetére
Hmmm, azt hittem, hogy csak az én RS-em néz ki jól, de látom nem így van.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel. Eladó egy Stage6 SportPro variátor, görgőszettekkel, medium nyomórugóval, illetve 70-es malossi vas hengerszett (levegős). Piaggio blokkra való cuccok.
Többit telefonon. Jó az árukTel.: 30 / 434-4822
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Gipsz Jakab
-
üszök
őstag
válasz runner 125 #32793 üzenetére
Nekem volt ilyen 3db.Én szerettem őket.Az egyiken 150-es henger volt,az igen jól ment.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
runner 125
nagyúr
Jópofa ez a gyári 125-ös is, annó árultak ebből (ugyanezzel a külsővel) 180-as Runner blokkal szerelt verziót, de talán linkeltem is ide. Az biztosan jó móka.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
üszök
őstag
válasz runner 125 #32783 üzenetére
Hát ha Zip Akkor ez a minimum
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #32789 üzenetére
Becsúszószár szépen letörölgetve..
Annak ellenére, h megkímélt, 150-ért PJ nagy lutri, szerintem.
-
Tothgera30
Ármester
válasz SzlobiG #32780 üzenetére
Ez nagyon pofás kis PJ. Szerintem bealkudás is necces lehet. Ilyet nem minden sarkon kapni.
#32790 runner 125: Akkor a kereskedő szépen rendbe tette. Vedd hozzá hogy régi modell, az újat levegősbe már 200k körül megkapni, lehet el akarja adni. Bár tényleg nagyon jó áron van, és 200 alatt akkor se adnám, de bízom benne hogy nem csak átverés.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
runner 125
nagyúr
válasz máyköl #32784 üzenetére
Azt nem láttam, de a linkelt 110k-s Zip-ből indultam ki. Viszont tök mindegy, mert 150-ért is necces jót venni a két típusból. Annyiért inkább hibátlan Scarabeo-t, vagy valamilyen kis testűt kell venni.
-
máyköl
veterán
válasz runner 125 #32782 üzenetére
Nem 150 a határ?
-
runner 125
nagyúr
válasz student #32778 üzenetére
2008-as évjárat, na persze. Jó az 98-99-nek is.
Komolyan, egyszer úgy találkoznék egy ilyen hazug faszkalappal. Kíváncsi lennék milyen érvekkel támasztaná alá, amikor 5 helyen mutatnám meg neki, h a motor mikori.
Értem én, h a profit, meg a haszon, de ez a szememben éppen akkora sumákság és átbaszás, mint a km óra manipulálása.máyköl
Ha, tanácsot adsz, gondolkodj. 100-110-ért ne vegyen Runner-t vagy SR-t, mert jó eséllyel azok be sem indulnak.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz molnarpeter #32777 üzenetére
Azért az első villa átmérőjét, keréktengely felfogatását is érdemes összehasonlítani...
-
molnarpeter
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Bár, Egü-éktől, mint a legnagyobb Motowell forgalmazó ez a cikk furcsán hangzik.
Apropó, Motowell Crogen RS és az Aprilia SR:
-
student
őstag
hát ugy döntöttem mégse baszok el 300at robira ugye se megyek havi 300km-nél többet csak melo kész
melyik mocik közül szemezgessek ha csak 150k a plafon? az se zavar ha 4t
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kolondrum #32764 üzenetére
Akkor ez telibe talált... Egyből erre asszociáltam: beírtam, hogy "volánbusz",
képkereső, ez megtetszett: leszámoltam a kerekeit: 2x(1+2x2)=10: puff.
De azért adtam egy esélyt a HÉV-nek is, hátha. (Annak is van sok kereke...)Ma egyébként ritka rendes autósokkal (ill. busz- és teherautó(!)-sofőrökkel)
hozott össze a sors: biztos sajnálták az esőben szenvedő motorost, simán
félrehúzódtak több esetben is, miközben "bejártam Pestet és Budát".
Letekertem 27,5 km-t a városban, ebben a szép időben - sorok között, stb.akos3: mondjuk az enyém pont 4T. Nem nagyon szoktam melegíteni:
addig melegedjen, amíg felhúzom a kesztyűt, utána már finoman gurulok.
Régen sajna néha hidegen "nyeleztem" (emelkedőn indulás). Most lefelé
kell indulnom, szóval már-már kímélem. (Pár perc után, ha már elkezd
emelkedni a vízhőmérséklet, akkor lehet neki húzni 8000 fölé nyugodtan.)[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz DigitXT #32756 üzenetére
hát én ezt már korábban is hallottam h járatás nem tesz jót, és most csinálom a B-re a jogsit és ott tanultuk kresszen, h ne járassuk hanem kimélő mádban indulás! De ugye az 4T, lehet a 2T ebben kicsit másabb. én nem szoktam sokáig járatni a ciberét.
SirKero igen, én is reménykedem, most 7végén akarom beizzitani a paripám !
-
Hudejó esik az eső! Húúúde jóóóóó! Ilyenre ti emlékeztek? Engem tavaly óta érdekel az idő alakulása, hogy 2 kerék vagy 10 kerék.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kolondrum #32754 üzenetére
Ha jól tudom megoszlanak a vélemények abban, hogy megéri-e alapjáraton
melegíteni a motort, vagy érdemesebb inkább kímélően, de azonnal indulni.kcsa: nekem ugyan 4T-m van, de az is "csipegeti" az olajat...
2-3000 km alatt benyel 1 lityit... (Annak ellenére nem füstöl kéken, stb.)[ Szerkesztve ]
-
válasz runner 125 #32752 üzenetére
én is 10500 metert megyek alaphangon odafelé,de reggel néha több mint 10percet csak ketyeg. Jó drága az olaj. Lehet, hogy leállok a castrol 2t racingel. Amúgy sem fog már pörögni a motor 10k magasságában. 2490huf ez a szar.
-
DigitXT
nagyúr
válasz runner 125 #32752 üzenetére
Hát ja, kb. 10 km/út. Elején marha hideg: nem is szoktam lenyelezni.
De menet közben sem ment nagyon 70-75 fok fölé a víz, ha jól láttam...
Kicsit jobb idő jön, nem ártana, ha erről a ~4,7-ről visszamenne 4 alá. -
runner 125
nagyúr
válasz DigitXT #32748 üzenetére
Rövid távokat mész vele? Mert, akkor ilyen időben sajna benne van a pakliban s magasabb fogyi.
Max. indulás előtt járasd el egy 5-6 percet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
DigitXT
nagyúr
Ne b*sszon fel az időjárás, hogy április 2-án bejövök
motorral dolgozni, erre el kezd szállingózni a hó.Btw. most tankoltam feb. 1 után először (nem sokat
mentem a géppel ebben a szép tavaszi időjárásban):
azért az 5,2L kicsit odavág. (Még ha tudom, hogy
nem teljesen valós: 10 litert tankoltam193~212-re.) -
vaksi8
senior tag
válasz dave93 #32744 üzenetére
Ha az éves biztosításod lejár a befizetésre 30 napon belüli türelmi időd van.Ha netán évfordulós vagy és szeretnél biztosítót váltani,akkor a biztosítódnál szintén legalább 30 napon belül jelezned kell,hogy váltani szeretnél vagy újrakötni mert különben nem engedik. (Az autómnál pont így jártam én is aztán megoldottam egy üzembentartói cserével.Ha azonos ági rokonnal kötitek,akkor illeték mentes az egész csak a forgalmi cserével járó 6 ezret kell kifizetni)
-
őstag
Ha a csekken befizetett éves biztosításom lejár, akkor az még érvényes 60 napig vagy az csak új biztosítás kötése esetén értendő?
-
válasz molnarpeter #32742 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Hirtelen ezt találtam. Pongyolán fogalmaztam, smkp-ra egy tükör, motorkerékpárra 2.
-
válasz molnarpeter #32715 üzenetére
Túl alapos. Elég nekem az a pár száza csökkentett gázkarral.
Ma is jó idő volt, láttam a napot kb 30 percet. Április 20-ig nem mutat olyan igazi jó időt.
-
üszök
őstag
válasz molnarpeter #32729 üzenetére
Keress rá nincs kedvem túrni a netet.De szerintem nekem van igazam.
Olyan meg biztos,hogy nincs,hogy nagyobb ccm re kell."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
máyköl
veterán
válasz korpicschess #32734 üzenetére
A kertben.
-
máyköl
veterán
Forza Italjet!!
Tegnap mentem vele szinte egész nap, este még el kellett vinnem egy rövid körre, és baromi lassan (25-30) ment csak, egyszer le is állt, és be kellett rúgnom.
Nincs most benne akksi, nem tudom mennyi benzin lehet benne.
Ma próbáltam berúgni, semmi, de ilyen 15. rúgásra egy baromi nagy durranásszerű hangot adott ki... -
korpicschess
veterán
Nekem nem fizettették ki. Mondjuk akkor írtunk volna egy új adásvételit és annyi az egész. Mondjuk rossz motoron meg volt biztosítás..
Tükör is kötelező? Már amúgy is gondolkozom beszerezni egyet... Mondjuk rendben van, hogy 1 kötelező.
Izzókészlet tuti nem.[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
válasz molnarpeter #32725 üzenetére
Persze, értem, csak a neten egymásnak ellentmondó infók vannak (pl.: http://kalkulatorlap.hu/regisztracios_ado_kalkulator_motor.html, beírod, hogy 49 ccm és kiírja, hogy 20k-t kell fizetni, mivel korábban nem volt forgalomba helyezve a motor..), máshol meg azt, hogy nem forgalmi köteles, ezért volt bajos a dolog.
-
chop
őstag
válasz korpicschess #32721 üzenetére
Tuti infó? Ez a kötelező milyen időszakra szól? Negyedév?
-
chop
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 50 ccm-es Simsont, de elbizonytalanodtam (pontosabban nem találok hiteles infót), hogy most forgalomba kell-e helyezni a motort vagy sem, kell-e fizetni regadót, vagy csak biztosítást, ésatöbbi...?
Mi a jelenlegi tényállás: smkp.-nál elég-e az adásvételi, illetve a biztosítás megléte ahhoz, hogy közúton használhassam, vagy kell más is?
Köszi a segítséget!
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #32712 üzenetére
megmérem a kopott görgők súlyát,és abból lehet következtetni nagyjából?
-
runner 125
nagyúr
válasz molnarpeter #32715 üzenetére
Ez mekkora.
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, amikor valaki egy könyvet ír a kenyérpirításról."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
molnarpeter
nagyúr
-
üszök
őstag
válasz runner 125 #32691 üzenetére
Nem nekem van szükségem értelmezésre.
Én már akkor is motoroztam mikor még csak A jogosítvány volt és 1500 ft ba került.
Azoknak kéne aki azt hiszik,hogy B-vel lehet 125-ig menni.Sokan vannak így.Meg azoknak,akik rendszám nélküli motorokat hirdetnek úgy,hogy B 125-el vezethető.Ebből is van jó pár."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
válasz runner 125 #32712 üzenetére
Majd csabi kioktat mennyivel mekkora fordulattal max meg minden, de mondom titeket is megkérdezlek. A tőle való elhozatal alaphangon lesz 70km.
Oké köszi az infót! Már nagyon várom, hogy elhozhassam. Már annyiszor kellett volna.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #32706 üzenetére
Ezt nem tudom, mert azonos típus, azonos konfiggal is igényelhet tök más beállításokat.
Azért írtam, h vegyél egy görgőszettet. De, én pl. a mostaninál 1 grammal könnyebbel próbálnám meg először.Megvannak még a régiek? Mérd le.
SymbianOS
3-400.
Több helyen is szerepel 1000km, de az qrva sok.
Max. 500 elég. Figyelj, h ne egy standard gázállassal járasd, változó legyen a fordulat, és nyilván ne nyelezd.
Finoman kell bánni a gázzal.
Tankba a benzinhez járatási időszak alatt önthetsz egy kis plusz olajat. Mondjuk az olajos flakonod kupakjának a felét."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
válasz SzlobiG #32709 üzenetére
Ilyet kap kezdetek óta
200-300?? Az rengeteg! Na de majd megoldom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
korpicschess
veterán
2 napja megjött a felnicsíkom, nincs meg még a motor, szóval nem tudtam rátenni, de gondoltam megmutatom, mert szerintem jó vásár volt:
Monsteres, gondolom emiatt nem volt benne a hirdetésben rajta a képen. Akit érdekel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz runner 125 #32705 üzenetére
Mennyi a járatási km kb? Új dugó-fúrás esetén.
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #32705 üzenetére
hány grammosat vegyek bele? sajnos a régit nem tudom hány gramm lehetett
-
runner 125
nagyúr
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #32700 üzenetére
Igen! Görgess feljebb picit ,képek is vannak!
Milyen készletre gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz runner 125 #32700 üzenetére
Erre tippeltem én is, gyári értékű van most benne neki, és az előző meg csúnyán kopott volt a kép alapján.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz runner 125 #32699 üzenetére
Valahol a te álláspontoddal is egyetértek, ebben is van igazság. Csak nekem az fáj, hogy látványosan a pénzről szól ez is.
(hogy lekopogjam, az elmúlt hat évben egyszer sem sikerült esnem, egy vw golf tükörbe került csak idáig a robogózás )Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kriptovaluták és az adózás
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...