Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nekem nincs szívatóm!
Csak engem szívat..

-
Vangelis
félisten
Ma jötte volna dolgozni... és nem indult a gép.
Akkunak kapa.... rátöltöttem de alig töltött bele valamit... majdnem beindult.. de mégsem.
Rúgásra esélyem nincs beindítani.. legalábbis hidegen még soha nem indult be, azóta, hogy kitoltam a boltból.
Nem tudom miért nem tudom tudom rúgásra beindítani?!
Önindítóval nincs gond.. azzal indul szépen.. (ha nem áztatom xarrá mosás közben)
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Nemtudjátok lehet valahol venni műszerfalba való mutatókat ?
-
alba-regia
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kb. 1,5 hónapja vettem Honda PCX-et. Azóta (a rossz idő miatt) közel 1000 km került bele. Vegyesben a fogyasztása stabil 2,27 l/100 km lett. Legutóbb kipróbáltam, óra szerint 108 km/h környékén tilt le. Az utazója 90-95 két személlyel is, a dombok nem viselik meg. Nagyon kulturált gép, csak ajánlani tudom.
Azon gondolkozom, hogy Zakopanéba is ezzel megyünka 650-es helyett, annyira megszerettem. Simán vállalható, de autópályára azért nem szívesen vinném fel.
-
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
vegyél honda innova-t (suzuki addres), az körváltós és nem kopik tőle a cipő

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha tényleg arra kell a kismoci / robogó, amire írod, akkor picit tegyél még hozzá (cég bírja...
) és vegyél egy 125-ös Burgmant. Az szerintem bővel az előzőek felett van használati értékben (nem sporteszközként). -
bajnokpityu
félisten
-
runner 125
nagyúr
Szerintem több tíz van nagymotor jogsija, szóval kizárt.
Amíg te sem használtál huzamosabban nagyobb ccm-t nem tudod a különbségeket.
Hidd el, h számít és nem csak folyamatosan az utazó/végsebességeket kell nézni. Nyomaték, kényelem, futómű, pakolhatóság, stb.bajnokpityu
Ok, vili.
Sportcity-re én is leadom a szavazatom akkor.
Megölhetetlen Piaggio Leader blokk, nagy kerekek, jó üléspozíció, szerintem simán jól jársz vele.
Ha, meg van némi időd, menj el több forgalmazóhoz is, és mond el a szándékod, majd aki a legolcsóbb árat adja, ott kell megvenni. Ez nálunk már számtalanszor bejött. -
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jaja emléxem még a roxidra itt, elég high end volt

Csak robogó jon szóba?
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Akkor nem lehet linkelni rendesen, de Sportcity Cube 125 erről van szó.
Kérj ajánlatot rá, de szerintem tuti 600k felett lesz az új.
-
korpicschess
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szimpatikus a hozzáállásod.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
12év nagymotor után statisztikai arányom, hogy előbb-utóbb ne essek nagyot, gyakorlatilag nullára csökkent. Aztán arra is rájöttem, hogy nincs időm motorozni, és egyre jobban fosok a lézeres rendőröktől, valamint mocskosul élveztem a roxit. Roxit akkor adtam el,amikor egész szezonban több hétnyit szereltem. Oké, végletekig volt reszelve, meg öreg is volt, de ez nem hiányzik. Lányom cseperedik,stb...
125ös azért kell, mert ezt tudom elszámolni költségként, úgyhogy fáj-nem fáj, ez szigorú szabály.Mivel számlát is újra szoktak adni, ezért ráadásul új kell... Nem félek nagyon attól, hogy le lenne elég 125, a roxi 50es blokkja GPSel mért 88as végsebességgel nekem elég volt.
Jó, keewayt ketten ikszeltétek, egyelőre sportcity a befutó,ha br 600ból megáll, rendszámmal.
korpicschess: azt hozzátenném,hogy az 200ló skodában is elég jó fájdalomdij volt.
-
akos3
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
MO-on valóban kevés lehet, de lehet csak ilyenre van jogsija.
Amúgy nem sok diferencia van időben, h most 105-el megy vagy 90-el.Pityu:
Az emített aprilia regadóval együtt 600? Mert ha még nincs benne, akkor elgondolkoznék másokon is.Keeway felejtős sztem is. Ha már ennyit ráköltesz akkor told meg egy normálisabbra.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Rég láttalak erre. Aerox, CBR?
Napi 100km-re szerintem kevés a 125-ös. Minimum 250-est, de inkább nagyobbat vennék, pláne úgy, h neked azért van viszonyítási alapod.
Ráadásul fogyiban ezek gyakrolatilag 1:1-ben megegyeznek.Keeway-t én újannan sem vennék, nem használtan.
-
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kigyűjtöttem az 1M alatti gépeket a 3 japán márka oldaláról, nem tom miben gondolkozol, de ez tartalmaz váltósakat is természetesen.
Honda NF110 Wave: 580.000.-
Honda CBF125: 708.000.-
Honda PCX125: 748.000.-
Honda MSX125: 895.000.-
Honda SH125 ABS Dobozzal: 915.000.-
Honda CBR125R ’12: 955.000.-Yamaha árlista
ezt lusta vtam kigyűjteni
Suzuki UH125 (+ magasított szélvédő): 798 000.-
Suzuki UX125: 758 000.-
Suzuki RV125: 748 000.-
Suzuki DR-Z125L: 748 000.- (regadó nélküli ez) -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez? Bár esélyes, hogy fél milla felett van az ára jóval. Viszont vizes pigi blokk, jó futómű, sportos.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nézz utána, mert nekem úgy rémlik, hogy 125cm3-ig a motorkerékpárok áfáját cégként vissza tudod igényelni (munkaeszköz), így viszont mindjárt más a leányzó fekvése!
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csak rohadt csúnya.

-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Agility 125 jó, vagyis azt már inkább venném.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez mire forgalomban van, 700rugó.Ez több,mint másfélszerese a keewaynak. Kymco agility 125?
-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Akkor én ezt venném.
Persze, ha cégként vagy, akkor igen, sokat elmenne. Viszont Pigihez bontóból is van alkatrész, és minőségibb is mint a Keeway, árban meg nem nagy dilemma, ha hosszú távra tervez vele a tulaj. A gariba annyira nem bíznék semmilyen motornál sem, de ez már személyes véleményem.
-
vaksi8
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nehogy igazad legyen mert az jó költséges mutatvány lenne..80-nál nem megy most többet.Remélem egy karbi puci megoldja.
Nekem 125-ös van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hallgatlak, bár valszeg megérné nekem cégként újonnan vennem. évi 20ezret biztos mennék vele, amilyen idióta voltam a roxival,-20ban simán hajtottam. Újként azért is vennék inkább, mert ott a gari, életre eleget szereltem robogót.
cikket olvastam,meg egy revüset is, az alapján 70ezret alsó hangon el kéne menjenek
-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Elegendő, de használtan van jobb vétel is.
-
bajnokpityu
félisten
Stabil 90es tempóra,milyen fékkel, és alacsony fogyival rendelkező megbízható robeszt ajánlotok?
M0,5ösön kell közlekedni, napi 100kilcsit.
KEEWAY OUTLOOK 125 elegendő lenne málhás szamárnak? -
vaksi8
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
omw 95 maxmotion elvileg jónak kellene lennie.Mindig ezt tankolom általában ugyanazon a kúton,eddig még nem csinált ilyet.
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
De ez szét van hajtva, meg egykerekezve:
ha jól emlékszem így beveri a 7-8 lityit is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
runner 125
üzenetére
Mee nem nekem adja ingyé! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Melyikünk akar mexabadulni a benzintemetőjétől?

(#35858) runner 125: a 4,5 liter meglep, főleg a Népítélet olvasgatása után... (5 - 7 litereket olvastam régebben róla) Mondjuk a kétüteműnek nagyon nem mindegy, hogyan van karbantartva, és hogyan hajtják:
Nyamvadt 125-ös ETZ-nél is írnak 4-10 liter között mindenfélét. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Mai nap tankolás után pár km-el,elkezdett rángatni a motor.Alapjárat teljesen jó,de mikor nagyobb gázt adok vissza fojt. Karbi dugulás lehet vagy a gyújtásommal van valami probléma? -
Rico45
őstag
Srácok!
Lehet buta kérdés!A szénné kopott (beszorult)görgők okozhatják a szíj rongyosra szakadását?
-
Grillo
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Felmész valamelyik alkusz oldalára, végigfuttatsz egy kalkulációt, neked tetszőre kötést böksz,és majd jól írják, mit kell tenned. A lejárat előtti 11. hónap van a lemondásra, a 12. az újrakötésre. Tehát, ha augusztus 20-án jár le, akkor júli 20-ig mondhatod le a régit, és a maradék egy hónapban kell megkötni az újat. Ha nem mondod le időben, akkor csak egy év múlva válthatsz újra.
Én netrisken intéztem, mindent intéztek, csak a kedvezményeket kellett igazolnom faxon. -
Aki váltott biztosítást attól kérdezném, hogyan működik ez pontosan? Nekem jövőhónapba lesz az évfordulóm és váltani akarok mert 11k-t nem vagyok hajlandó fizetni.
Jól sejtem akkor annyi az egész, hogy pl a kotelezo.hu-n megadok minden adatot majd megkötöm itt neten az új szerződést és ha befizettem a csekket, akkor utána le kell mondanom az allianznál a mostanit? Vagy ez teljesen automatikus és nekem csak meg kell kötnöm az újat?
-
BéHGT
senior tag
-
Grillo
őstag
Szerintem félreértettél. Nem azt írtam, hogy ott mindenki őrült, itthon meg rózsaszín álomban röpülünk át a kátyúkon, miközben jókívánságokat sugdosunk egymás fülébe.
Itthon is van sok fasz, figyelmetlen sofőr, de attól nem lesz jobb a helyzet Oroszországban, hogy összevágtak 5 perc videót jófej, figyelmes autósokról. -
Végül is nem tudom jó vagy sem, de kiemelt helyen tárolhatom mától a robogómat a melóban. Ugyanis tegnap arra mentem vissza, hogy valaki belepiszkált. Ergo ami mozdítható volt rajta azt lecsavarta, lehajlította, átkapcsolta. Az esetet úgy nevezném törődés és irigység. És nem a robogóra irigyek.
Jelentettem az esetet, kulcs a tárolóhoz minden játszik mától! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BéHGT
senior tag
válasz
Grillo
üzenetére
Akkor is sokkal összetartóbbak, mint mi. Nem véletlen tudnak Ők normálisan elintézni dolgokat. Nem fogok belemenni a politikába, úgyhogy nem fejtem ki mire gondolok.
Ha szerinted faszság, akkor ne nézd meg, nézd a karambolos videókat, ha az jó Neked. Kár, hogy nem voltál 2-2,5 órája a Margit hídon, jól televágtak egy robogóst, alig engedtek át Budára, tudtál volna mozizni.
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Ahol mi béreltük, ott szerintem meg lehet beszélni a sráccal, hogy 1 nap alatt 3 gépet vigyél ki... Mondjuk nála robogók nincsenek. De pont most akarok utánajárni, hogy A1-re kapok-e valami korkedvezményt, vagy meg kell várnom a 24-et (nincs hozzá kedvem). Így se bírtam ki, hogy ne cseréljünk helyet. (Persze mondanom se kell, hogy forgalomtól elzárt magánúton történt.)
szerk.: Mi is csak addig fogunk bérelgetni, amíg nincs saját. (Nálam anyagi okai vannak, haverom meg csak nem foglalkozik a kérdéssel).
-
canniball
nagyúr
-
rjg
őstag
válasz
nyogo83
üzenetére
Zuglóban nem. Én az elsőmet a Budafoki úton vettem, rakattam fel, a Pásztóynál.
-
nyogo83
Topikgazda
Valaki nem tud egy jó gumist Zugló környékén? Felhívtam a Kék Holdat, de csak jövő hét szerda-csütörtök körül tudnának vállalni gumiszerelést, a mostani állapotban pedig nem akarnék addig várni

-
13napja lesz kedden, hogy megrendeltem a görgőket stb. Egü elsőse nem villant és a kedd is csak ígéret.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Mivel ketten mentünk pont fele volt

Kicsit húzós, de utoljára tavaly ilyenkor béreltünk együtt egy GS500-as Suzukit. De tényleg olcsóbb, ha veszel egy saját motort. Igaz, hogy így mindig más motort hozhatunk el, össze tudjuk hasonlítani. Eddig a CBF nagyon bejött, ki is dumáltuk haverommal, hogy ilyen CBF-je lesz neki az NSR helyett
Csak még az a kérdés mikor, mert az NSR-től nem szívesen válna meg. (Ráadásul most nincs rajta se biztosítás, se műszaki) -
Rico45
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Rendben! Köszönöm a válaszod! Holnap neki is állok.
Amúgy a runnerem ma kerül összerakásra,mondta a szerelő.Elég lassúak :~) De nem sürgetem őket.Jövő hét eleje már biztos. -
huszi.gyb
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Annyi volt. Plusz benzin plusz pályamatrica. Szerinted sok vagy kevés?
Kettőnk alatt nem épp ECO üzemmódban (értsd 9000-es fordulat nem volt ritka, pályán 7000körül, előzésnél több 6-6,5L/100km)Az útvonal: Budapest-Székesfehérvár-Csopak-Balatonfüred-Veszprém-Győr-Budapest volt szóval nem állandó volt a sebességünk
. tegnap 19.00- ma 05.00-ig 
-
runner 125
nagyúr
válasz
Rico45
üzenetére
Elkezdtem a írni hsz.-t, de valahogy eltűnt az éterben.
Először is nézd meg, h nem csak lelazult-e a fő anya. Utána sorban le kell húzni mindent a főtengelyről, majd alaposan átnézni, h nem sérült-e valamely elem, s abból fakad-e a kotyogás.
A hézagoló alátét a külső tárcsa és a variátor csap közé kell h kerüljön.
Érdemes beszerezni, de ha van _pont olyan méretű_ alátéteted az is megfelelő, de figyelni kell a belső átmérőjére, a szélességére (több szélességűt érdemes keresni), illetve fontos h a teljes átmérője lehetőleg pont akkor legyen, mint a variátor csap.
A lényeg, minimum olyan vastag hézagolót kell alkalmazni, amivel az anya teljes meghúzása után nincs a videón is látható lötyögés. -
nyogo83
Topikgazda
Fákk, ma reggel vettem észre hogy az első gumim a felninél szinte körbereped...Holnap azthiszem irány a gumis. Kék Holdnál mennyiért csinálják a gumiszerelést? Illetve a gumi árak (Listaár/Webshop) melyik érvényes ha ott helyben veszem meg?
-
Attila17
tag
Még azt elfelejtettem kérdezni hogy az mitől lehet hogy melegben a hátsófék nem valami jó.
ha behúzom a fékkart akkor csak lassan megy vissza, mintha beragadna. nincs benne olaj?
az első fékkel semmi gond, -
Attila17
tag
válasz
dJ Peer
üzenetére
Köszi, hétvégén megcsinálom.
Még lenne egy olyan kérdésem hogy tervezek egy 300km-es vidéki utat. 300km oda és 300km vissza.
jövőhét pénteken mennék és másik hét szerdán jönnék vissza.hogy kell a motort (Aprilia Lenonardo 150) felkészíteni egy ilyen hosszú útra?
Eddig a legtöbb amit egyszerre mentem vele 90km -
üszök
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Köszi.
Az unoka öcsém valami szalagosat vett,de nem tudta feltenni. -
-
Jézus1969
tag
sziasztok! malaguti f-12 robogóm van. sajnos helyből lassan gyorsul. miután már elért egy kis fordulatot nagyon jól megy. görgőkre gyanakodok hogy kopottak lehetnek. ha veszek bele újakat mekkorát érdemes venni? mit tanácsoltok? hogy azért ugorjon is meg végsebességre se legyen rossz.
-
üszök
őstag
Felni csíkot milyen címszóval keressem Ebayon?
-
huszi.gyb
senior tag
Jááhááá
Haverommal megyünk motort bérelni. Mai kiszemelt "áldozat" Honda CBF 600N 
-
Tothgera30
veterán
válasz
Doki16
üzenetére
Az NRG és SR kipuja között nincs csak különbség, talán a vizes NRG-é jobban ki van tömve (pl.: az enyémben még katalizátor is van). Ha cseréled akkor valami nyitottat vegyél inkább. De elsősorban szerelővel lövetném be a karbit, valószínű hogy több levegőt csavar majd az adott mennyiségű benzinhez, így tökéletesebb lesz az égés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az veszett drága.

sityupityu