Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#36540) pc-csiga1 válasza Viktor81 (#36533) üzenetére


pc-csiga1
csendes tag

Szia!

Köszi a linket. Komoly az a 110C°. Tojást azért nem a pc-n akarom főzni. Szóval ez az sm951 (no meg a 950pro is csak alig maradva el a 95C° al) szerintem ennek tudatában eladhatatlan. Nem tudom mióta van a piacon, vagy, hogy mennyire bírja ezt tartósan, de a tervezők hogy még nem alakították át hűtőbordásra, vagy, hogy nem lehet rá kapni külön bordát/ventit... Így már értem miért olyan kedvező az ára.

Az asus deszkát pedig bocs, akkor én értettem félre. De én még nem hallottam olyanról, hogy az alaplap hátuljára tesznek ilyesmit. Az aztán tényleg K. O. (Kíváncsi lennék a konstruktőrre, aki azt oda megálmodta.)

Azt a plextort kersetem volna, amit Bodor ajánlott. Plextor M8Pe, de azt is hozzátette, hogy még nem lehet kapni. Én pedig most azt hiszem halasztom az ssd- vásárlást addig míg piacra kerül. :U Egyszerűen látni óhajtom, hogy mennyiért fogják vesztegetni, mert azt hiszem egyre kevésbé érdekel az intel 750-ese.
...szóval ezt még megvárnám, aztán ha rossz ár/érték/C° arányú darab lesz, akkor tovább gondolom. Lehet, hogy Plextor, csak M6Pro lesz/marad. Addig pedig összerakom a gépet ssd- nélkül, és használom a meglevő darabjaimat. :K

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.