Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz t72killer #30524 üzenetére

Köszönöm a véleményedet! :R

Jól hangzik, amit írtál, és egybevág a nyitó hozzászólás fő gondolatával, miszerint "nem szabad túlgondolni a vásárlást", és "túl alaposan elmélyedni a tesztekben, valamint a negatív vélemények tengerében".

Maximálisan egyetértek ezzel, ezért vagyok hálás, minden itteni javaslatért! Mert a tapasztalat a legfontosabb.

A Samsung jótállása csak annyiban furcsa, hogy az Ipon például eleve 10 évet ír hozzá, de az Aqua 5 évet. És egyék üzlet esetében sem látok utalást arra, hogy vagy így, vagy úgy, de regisztráció szükséges a 10 év jótálláshoz.

Egyébként tudatos fogyasztóként elvárom, hogy a gyártói jótállást kapjam meg, bárhol is veszem meg a terméket. A forgalmazót ugyanis kötelezi a törvény. (Ti se hagyjátok "megvezetni magatokat", soha! :N )

(#30528) bertalanimre válasza Piftuka (#30522) üzenetére
    "2; Nem pontosan értem amit kérdeztél, de annyit el tudok mondani, hogy a fent leírtakat megnézve az én gépemről a 111 effektív tárhelyemből az SSD-n még mindig van 27 GB szabadon. És mint mondottam tele van szeméttel is. Hacsak nem akarsz feltelepíteni 9-10 db 10-15GB-os játékot egyszerre a gépre akkor nincs gond."

Neked is nagyon szépen köszönöm! :R

A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha az itteni tapasztalt "guruk" nem ajánlják, hogy mondjuk a linkelt, 250 GB-os Crucial SSD-t vegyem meg (mert azon már bőven elférne sok játék is a Windows meleltt) és "univerzálisan használjam" (Windows, apps-ok és játékok), hanem mindenképpen a "külön SSD-t a Windows-nak és applikációknak, külön SSD-t a játékoknak" elvét vallják, akkor elgondolkodom egy 80GB + 120GB, vagy 120GB + 120GB SSD kombó beszerzésén.
    Nyilván ésszerű kereteken és ártartományon belül.

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés