Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Elnézést, hogy ilyen rengeteget rinyálok, de képtelen vagyok dönteni.
Most azon gondolkodok, hogy lehet, hogy egy TP-Link Deco M4 is kiszolgálna. Az a baj, hogy a modem borzalmas helyen van (egy L alakú ház, és az L sarkában van), vagyis a modemtől a netnek el kéne mennie kb 4-5 10cm-es téglafalon keresztül 15 méterre is. Annyi jó hir van, hogy van ethernet kivezetés az L aljának a végében is, és itt van a nappali, vagyis egy nagy nyitott tér. De máshova csak Wifi-n keresztül tudnék berakni bármit is.Itt van egy rendkivül béna rajz a történetről. A két pirossal jelölt helyre tudnék kábellel node-kat rakni. Egy 3.-at pedig WiFi-vel tudnék a rendszerbe kötni. Ez megoldható amúgy? Hogy 2 node kábelről, 1 Wifivel csatlakozik?
Jó lenne ha a ház minden pontjában lenne legalább 100 Mbps, de igazság szerint sok gigabit nem kell nekem. Költségben rugalmas vagyok, fölöslegesen nem akarok pénzt költeni, de jó netre viszont szükség lenne, bármibe is kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest