Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na vettem egyet én is
38ezer pénz volt
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
Fall-N
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
Inkább fordítva írnám. Nem rengeteget fejlődött a kínai telefonok piaca, hanem az összes Androidos gyártó, egy - két kivételtől eltekintve mind kínai. A másik két jelentős szereplő az Apple és a Samsung. Szóval jó ideje ők fejlesztenek. Persze a hardver az amerikai és brit (ARM) alapokon van. A gyártósor is ahol készülnek, szintén nekik kedvez. De ha megnézzük a legelső Xiaomi telefonokkal sem volt ilyen téren gond. Szoftveresen nem voltak nyelvek a kínai és angolon kívül, meg nem volt B20 (igaz nem is ide szánták akkor meg őket).
De lassan az egész elektronikai iparra igaz ez (lásd TV piac), nincsenek már nagyon japán és európai gyártók, van Kína és Dél-Kórea kábé. Háztartási eszközök közül is jönnek már fel. Elektromos autók szintén.
-
Szeretnéd hogy betegyek 3telót képekkel ide ami már 3-6 éves? Szintén kintről mind. Redmi NOTE 7 teljesen jól működik(kari nélkül navigációra használom), redmi note 9 pro hibátlan működéssel,és egy redmi note 10s szintén hibátlan. Tehát ezer éve bírják a gyűrődést. Mind Kinából.
-
bostone
addikt
Aki pár hét vagy hónap után cseréli a mobilt, annak tényleg kevésbé fontos a gari. Viszont egyes eszközök működésre vannak kényszerítve kifulladásig.
Arról nem is beszélve, hogy a lakosság java szolgáltatónál vásárol.
A garancia ügyintézés sokat változott az évek alatt. Nem kell az asztalt csapkodni, mint 92-ben. -
Szena67
aktív tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
20 éve garanciáztattam utoljára telefont, az is egy rémálom volt, elzárkózás, aztán fenyegetőzés meg minden, mire a gyártó hajlandó volt kicserélni a pixelhibás telefont.
Itthon a garancia egyrészt drága és Nyugat-Európával ellentéteben mégis mindig opcionális, első és második körben is igyekeznek mindenkit lepattintani, hiába fizette meg a garancia árát. Másrészt, ha valaki félreteszi a különbözetet, akkor abból kb. megvan 2-3 akkucsere vagy 1db kijelzőcsere ára. Ez csak elmélet, de ha az állam igyekszik 27%+egyéb sápot keresni mindenen, akkor a forgalmazó is legalább ennyit szeretne, így lesz máris 60%-al drágább minden itthon. -
válasz
janeszgol
üzenetére
Már sokszor leírtam és képeket is tettem be. Ha csak 10-20ezer lenne a difi akkor megértem
de basszus súlyos több 10ezerrel lehet olcsobban megvenni sok telót.Poco M7 40rugó Aliról,104-éert vettem Realme GT 7T -t, Poco F7 100-bol meg volt. Lehetne sorolni súlyosabb tételeket is. Vérlázító mit elkérnek itthon...... -
janeszgol
félisten
válasz
kbyte1024
üzenetére
Ez egy időszerű és jó kérdés. Régen, mondjuk 8-10 évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy igen ilyen fontos. De mára már rengeteget fejlődött az összeszerelési minőség a legtöbb márkáknál is. Igen, a legtöbb kínai márkánál is, mivel ők (és mondjuk a Samsung kisebb A szériás darabjai) ugyan arról a sorról kerülnek le.
Ma nagyon ritka, hogy magától tönkremegy egy telefon. A legtöbbször a felhasználó tehet arról, hogy tönkremegy. Ez alól voltak kivételek, pl a Galaxy A40, meg hát ugye a Pixel gondok. De általánosságban igaz amit írtam.Szóval én gari nélkül bátran megvennék egy telefont 150k alatt.
-
Tényleg ilyen fontos a gari nektek?? Most komolyan kérdem.
-
razorka777
veterán
Megvettük a páromnak elsősorban a brutál akksi miatt.(Nem is tudja 1 nap alatt lemeríteni.
).
Féltem az SOC miatt, de ahhoz képest eléggé pattogós a rendszer.......most még ugye.
Egy kis időt elvett mire minden felesleges szutykot kigyomláltam, de a páromnak tetszik.
Amit még szoknia kell az a kijelző, az A72 után nem olyan szép, de ezt is elfogadta.
65k volt az alzánál a 8/256, ennyit simán megér, pár évig talán nem kell a telefon cserén gondolkodnia. -
Graphics
Jómunkásember
Kapható az M7 Plus, csak nálunk a neve Redmi 15 5G

Így nem kell Indiába utaznod.Árban meg úgy nézem egészen jól el lehet hozni, még kedvezménnyel is.

-
AxBattler
félisten
Köszi a tesztet, jó hogy léteznek ilyen élhető belépő telók!
Csak a 3.5mm-es jack hiányzik.Szoftvertámogatás meddig él? 4 év?
Az M7 5G úgy látom gyengébb kijelzőt kapott, az M7 Pro 5G meg kisebb telepet... az igazi upgrade az M7 Plus lenne, simán venném 8G/256G kiszerelésben, de az sajna' nálunk nem kapható, bezzeg Indiában.
-
ParmaBoy
aktív tag
Idén is erősek vagytok címadásban!
-
janeszgol
félisten
Csak azért nem írom, hogy vastagszar, mert ugye felmentek az árak és ez az ár nem sok egy telefonért. Egy új telefonért. Annyiba kerül, mint egy közepes fejhallgató.
-
Ilyet akartam venni navigálni de a párom a régi note 7 teloját odaadta erre
-
Graphics
Jómunkásember
Azt nem értem, hogy az irányítópult miért maradt ez az 5 éve stíluson...
Nem baj, csak ez valami fiók mélyén lévő újrahasznosítás, pedig a postairon színű még tetszik is.
-
Jack Hunter
tag
Tökéletes nagyifon,ha van rajta bekapcsolható egyszerű mód,mely a fő funkciókat rakja ki nagyobb méretben.A brutális kijelzőn jól látszanak az apró betűk,a bitang akksi miatt pedig nem gond,ha napokig elfelejtik tölteni. És önvédelmi eszköznek sem utolsó,továbbá vágódeszkának is ideális.😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
38ezer pénz volt
Itthon a garancia egyrészt drága és Nyugat-Európával ellentéteben mégis mindig opcionális, első és második körben is igyekeznek mindenkit lepattintani, hiába fizette meg a garancia árát. Másrészt, ha valaki félreteszi a különbözetet, akkor abból kb. megvan 2-3 akkucsere vagy 1db kijelzőcsere ára. Ez csak elmélet, de ha az állam igyekszik 27%+egyéb sápot keresni mindenen, akkor a forgalmazó is legalább ennyit szeretne, így lesz máris 60%-al drágább minden itthon.
Küzdöttem - győzködtem itt az embereket, végre most más csinálja helyettem. 
realme P3 pl? Itthonról olcsóbban jobb vassal stb?( Benéztem nem itthon)