Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tonycs #89248 üzenetére
Beszerzés: most 50e lenne a teteje, azt néztem, hogy ennyiért már "időtállóbb" technika is van, ha a következő min. 3-5 évet nézem. Úgyhogy ennyiért melyik a jobb megoldás?
Asus AX58U lenne az optimális választás.Az A, B pontos vezetékes kiegészítésre mi lenne a megoldás? (addig nem valószínű, hogy újracsövezem/vezetékelem a lakást) Ehhez hozzáfűzni valami powerline-s megoldást, esetleg egy wifis backhaulos mesh-t (Deco X)?
Inkább Asus AiMesh alapú hálózat lenne a jobb megoldás mint a TP-Link Deco. A Powerline is jó lehet. -
Tonycs
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #89043 üzenetére
Köszönöm a választ.
Beszerzés: most 50e lenne a teteje, azt néztem, hogy ennyiért már "időtállóbb" technika is van, ha a következő min. 3-5 évet nézem. Úgyhogy ennyiért melyik a jobb megoldás?
Gyártó lehet bármi, Asus-om még nem volt, TP-Link is csak régebben 941,1043. Gondolom ezek a mai cuccok megbízhatóságban kb. egyformák ebben az árban?Az A, B pontos vezetékes kiegészítésre mi lenne a megoldás? (addig nem valószínű, hogy újracsövezem/vezetékelem a lakást) Ehhez hozzáfűzni valami powerline-s megoldást, esetleg egy wifis backhaulos mesh-t (Deco X)? Mondjuk ez akkor lesz aktuális, ha tényleg lecseréli a régi UPC-s beltérit a Vodafone.
-
Szia!
Nem mondtam, hogy nincsenek az emeleten kisebb/olcsóbb egységek.
Megy fel vezeték az AX73-ból egy switchbe, ahonnét szintén vezetékkel megy további két helyre helyezett routerhez, amik nyilván nem router funkcióban üzemelnek, az egyik kifejezetten az asszony laptopjához lett hangolva, a másik adja a netet a fenti vezeték nélküli eszközöknek. Sajnos nem lehet egy kütyüvel megoldani, mert olyan szerencsétlenül vannak a falak és szekrények a wifi szempontjából, hogy kettő eszköz kell.
A hatótávhoz megjegyezném, hogy én sem szidom, csak annyit vettem észre, hogy pont ilyen jó volt archer c7 vagy c5 V1-el is. Az az igazság, hogy ezeket az elődöket is szerettem, de mostanra már kellett az erősebb hardver.
Észre sem veszi az ember és pikk-pakk 15-20 eszköz van manapság a hálózaton és ha e mellé még valamilyen program sok szálon le meg fel tölt, akkor úgy vagyok vele, hogy a kényelem érdekében inkább megfizetem a magasabb árat.
A bővítésre, amit említettél én is gondoltam, de jelenleg még jók az ac-s eszközök, ha netán megadnák magukat, akkor AX10-el pótolnám, azokkal együtt működik, addig meg lehet válogatni a hálózatok közt, hogy megtévesszem a szomszédot, pedig ha tudná, hogy mindenhol MAC szűrés van.
-
dkess
őstag
válasz
Downsampling #89244 üzenetére
Ez több dologtól is függhet - pl. amennyiben nincs egyáltalán HT160 -at támogató klienseszközöd, akkor értelemszerűen nem érdemes.
Ezen felül amennyiben az alábbi feltételekből egy vagy több teljesül akkor sem:
- sok kliens. Ez függhet attól is, hogy pl. a router 5 GHz -en 2x2 vagy 4x4, milyen erős a SOC illetve a kliensek mennyire aktívak ...
- sok zavaró idegen WiFi - aktív kliensekkel,
- fogsz egy radart (ekkor még az alsó opciót is választva a felső 80 MHz már DFS -be lóg),
- nagy távolság és sok fal. Pl. pincébe rakod a routert, de HT160 -at támogató kliensek csak a második emeleten vannak.Gyakorlatilag az első 3 pontot fogja majd orvosolni (vagy legalábbis tetemes előrelépés) majd a WiFi 6E. Persze majd ahhoz is kelleni fog azt támogató kliensek ...
-
dkess
őstag
válasz
Essejó #89240 üzenetére
Az a 3 szintes ház + kert egy db AX92U -val inkább a "szerencse" (aka nagyotmondás vagy szerényebb igények) esete.
Ez AX10 kérdés egy beugrató kérdés akart lenni (AX10 semmilyen mesh -t nem támogat) ...
Úgy egyébként ennek a routernek nem szokták agyondícsérni még magában sem a lefedettségét (AX routerek esetében).
Most vegyük példának az AX20 -at ami támogat OneMesh -t. Ahogy korábban írtam ez esetben olyan megkötéseink vannak például, hogy a két mesh node az csak OneMesh -t támogató repeater lehet (másik router vagy pl. Deco/Omada nem) illetve csak WiFi backhaul lehet. WiFi backhaul esetén a három mesh egység (router + 2 db node) egymás WiFi -jét zabálják fel tulajdonkáppen ... Ráadásul, ha "sima" 2x2 egységek vannak és ezek eszik meg egymás WiFi -jét, akkor könnyű belátni, hogy egy AX92U kb. egy "hipertérugrás egy másik univerzumba" ...
@Downsampling, #89241
Ez valami Netgear lesz? Ott a HT160 -hoz 'Wireless' menüben be kell állítani két egymás mellett levő 80 Mhz széles csatornát. A logika az, hogy a kezdő 20 MHz széles blokk számával deklarálod a 80 MHz széles csatornát. Azaz pl.:
- 100 (ekkor a következő 20 Mhz széles blokkok kerülnek összefogásra: 100, 104, 108, 112)
- 116 (ekkor a következő 20 Mhz széles blokkok kerülnek összefogásra: 116, 120, 124, 128)Ekkor és csak ekkor (azaz egymás melletti 80 MHz csatornák lettek megadva) az 'Advanced Home' menüben lehetővé válik a HT160 bekapcsolása. Egyéb esetekben ezt be sem tudod kapcsolni.
-
Sziasztok!
Melyik router ajánlott 10-20.000 között, ha akár vezetéken, akár wifin keresztül meg szeretném osztani a laptopon lévő videókat úgy, hogy az LG tévémen DLNA-val nézhessem? Jelenleg a Telekom által adott Sagemcom egységet használom, ahol wifin keresztül jellemzően a 20GB alatti videókkal boldogul csak, felette már gyakran pufferel.
-
Essejó
veterán
-
dkess
őstag
válasz
antikomcsi #89238 üzenetére
Szia,
Köszönjük szépen a tapasztalatokat. A hatótáv azért érdekes kérdés, mert sem ezt - sem az Asus testvérét (AX82U) e tekintetben nem szokták szidni. Sőt igen pozitív tapasztalatok voltak velük eleddig.
Nekem a legközelebbi tapasztalatom AX50 és AX82U (ez hw megegyezik). Főleg AX -es kliensekkel nagyon jó hatótávot tudtak prezentálni. AC -s kliensekkel is valamivel jobbat tudnak, mint az AC -s routerek általánosságban.
Feltételezem firmware frissítés volt. Esetleg próbáld meg az 5 GHz -et a legalacsonyabb csatornára rögzíteni és amennyiben nincs 160 MHz -et tudó kliens(ek), akkor a HT160 -at sem kell engedélyezni. Ez akkor igazán előnyös, ha fognál radart a környéken.
Nekem az AX -es TP-Link -nél meg érdekes módon "az automatikus váltás a 2.4 és 5 GHz hálózatok között" -el voltak nem annyira jó tapasztalataim (túlságosan ragadtak a kliensek a gyenge 5 GHz -re illetve egy helyiségben a routerrel meg alig akart 5 GHz -re visszaváltani).
Egyébként az emeletes ház + (hosszú) kert esetére lehet érdemesebb lett volna hosszabb távon olyan típussal kezdeni amihez később hozzá lehet passzintani egy második egységet (kisebb/olcsóbbat - mondjuk emeletre) mesh kábeles backhaul -al.
-
Sziasztok!
Hétvégén vettem és beüzemeltem egy TP-Link AX73 routert. Igazából kérdés nincs, mert minden probléma mentesen ment, csak szólnék azokhoz, akik pl. azért vennék, mert gyenge a wifi jelük. Nos nem szabad bedőlni a marketingnek. Hiába a 6 antenna, és az ígéretek, nem rossz ugyan a jel erősség, de semmivel sem jobb, mint más olcsóbb modelleken. Egy ac 1200-al hasonlítottam gyorsan össze, és pont ugyan annyi a vesztesége, mint annak. Ha a földszinten lévő AX73 fölé állok pontosan az emeleten, akkor az 5GHz jel ugyan úgy megszűnik, nem lehet kapcsolódni rá, mint más modelleknél. A 2.4GHz-ben még van annyi szufla, hogy felcsatlakozzak de már túl nagy a késleltetés, és kicsi a sávszélesség.
Erre számítani lehetett, nem is így használom, csak a próba kedvéért mértem. A hatótávolság sem nőtt meg, szinte megegyezik az AC1200-éval. Ha nem az emelet között mérem, hanem azonos szinten akkor a falak pont úgy csökkentik a jelet, ha pedig elindultam a kert végébe, ugyan ott fogyott ki a kraft mindkettőből. Pár lépés difi lehetett. Mondjuk hosszú kertünk van.
Szóval csak ez ne legyen a választás alapja. A menü nekem olyannak tűnik, mintha hülye biztossá akarták volna tenni. Persze használható, de én gyorsabban, könnyebben boldogultam a régebbi modellekkel. Valószínű megszokás kérdése.Viszont, hogy jót is mondjak, az automatikus váltás a 2.4 és 5 GHz hálózatok között tökéletesen működik. A mobilos app lehet sokak számára hasznos lesz, és nem is tudtam, hogy a TP-Linknek van saját DDNS szolgáltatása. Most megtudtam, és nagyon szuperűl működik, és nagyon egyszerű használni. A gyereknek be is állítottam, hogy mikor minecraftoznak a haverjaival ne kelljen mindig az aktuális IP-ket küldözgetnie. Csak megadja a domaint és kész is.
Még rövid az ismeretség, de remélem jó barátok leszünk hosszútávon.
-
Celithrandi
addikt
Nem érek semmit a xiaomi repeater-el ha a dög lassú Thome router jelét hosszabbítom ki. Ha pedig már routert kell vennem akkor olyat szeretnék ami mellett nem kell repeater. Nem számít semmit szvsz ha két ax20 nem mesh ben van, minek? Elfér emeletenként 1-1 hálózat ha szükség van rá. A xiaomi amúgy csak kb 20 méterre ad el a háztól, de házon belül rendben megy. Az összes légkondi, termosztát, google központ stb hozzá csatlakozik.
-
dkess
őstag
válasz
Celithrandi #89235 üzenetére
Amennyiben az a "3ezer forontos xiaomi" többszintes házat meg azon kívül 40 méterig erős és gyors WiFi -t ad, akkor azt eszedbe ne jusson lecserélni. Viccen kívül. Bár senkinek nem volt azzal még megközelítő tapasztalata sem, de ha ez tényleg így van, akkor annál jobbat úgy se kapnál.
Az AX20 mesh -ben nem tud kábeles backhaul -t (ami kéne). Egy OneMesh -t támogató repeatert tudnál mögé tenni, de ezzel a felállással sokkal beljebb nem lennél ...
-
Celithrandi
addikt
első körben most tesztelek egy ax20at. Ha a 3ezer forontos xiaomi rendben beadta a házat akkor ennek se ártana. Ha nem elég még mindig vehetek még egyet vagy lecserélhetem két mesh re. Alapvetöen minden amin van rj45 port az kábellel van bekötve az ax es meshek meg baromi drágák. Mondjuk mesh nél lehet tök felesleges az ax. Vagy ax20 helyett inkább ax50? Kicsit annak már sokallom az árát és se a wifi sebességét se az usb3 at nem használnám ki.
-
dkess
őstag
válasz
lanszelot #89218 üzenetére
A topiktárs akinek válaszoltam a TP-Link AC -s MU-MIMO -s magyar nyelvű leírását tette be. Én az előző hozzászólásomban mindössze mellé tettem ugyanezen gyártó AX -s MU-MIMO -s magyar nyelvű leírását is. Ilyenformán össze is lehet hasonlítani ...
Egyébként nem rossz az AX50 - azt is választhatod nyugodtan. Tudja a MU-MIMO -t is ...
@Essejó, #89219
Igen, de nem is kell. Lanszelot említette, hogy nem Magyarországon él - így olyan lehetőségeket keres amiket hozzá szállítanak ...
@Celithrandi, #89222
Viszont egy legalább 2 eszközös mesh -el (leginkább kábeles backhaul -al) sokkal jobban is járnál, mint egy vagy kettő db AX10 -es mondjuk.
Ugye a felállás egy nagy és kétszintes ház valamint igény a részedről, hogy kint a házfaltól számított 40 méterig is legyen használható WiFi. Ez elég ambiciózus terv. Még az elhelyezéssel is kell majd játszanod.
Ez pontosan így van. Az AX10 egy AX1500 osztályú router. 300+1200 ... (azaz csak az utóbbi 5 GHz -es sáv AX - 2x2 HT160 nélkül)
Az AX20 az AX1800 és dual-band AX.
-
osonte
őstag
válasz
Celithrandi #89231 üzenetére
Nekem volt mindkettő és az AX20-nak erősebb a Wifije, 5Ghz-en és nem AX-es klienssel. Szóval én azt választanám a kettő közül.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Celithrandi #89229 üzenetére
Ha a wikidevi nem téved akkor 2,4GHz-en nem tud AX-et
csak 5GHz-en -
Celithrandi
addikt
Létezik, hogy az AX10 2,4-en nem tudja az AX szabványt csak 5-ön? Magyarán valóban így van vagy csak elírták ott ahol találtam ezt az infót.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Gubek-Einste #89226 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste #89225 üzenetére
Nem is raktad rá a legújabb gyári FW-t?
-
válasz
Downsampling #89224 üzenetére
Ide való kérdés.
-
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Talán nem éppen idevaló téma, de szerintem tudtok segíteni: a gigabites routerem 6 LAN portos, amiből az első kettő "összegezhető" (nem tudom, mi rá a jó kifejezés?). Ezt hogyan tudom megtenni? Ugyan a netem csak gigabites, de a belső hálón jól jöhetne ez a funkció. Csak nem tudom, hogy kell összeadni a két gigabites port sávszélességét?
-
RAZR_v3
tag
válasz
woodworm #89221 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, nagy segítség volt.
Már sikerült eljutnom oda, hogy csak a felületek alapján döntsek (TP-Link Archer AX20 vs ASUS RT-AX55).
Lefagyások terén vannak tapasztalataitok az említett két routerrel? Egy ismerősömnek rendszeresen havonta/kéthavonta egyszer újra kellett indítania az ASUS routerét, mert lefagyott, a webes felület is elérhetetlenné vált, ilyenkor nem volt internetelérés sem (konkrét típusra nem emlékszik már). De az a router nem ebbe az árkategóriába tartozott, hanem a 10 ezer Ft alattiba, így nem hiszem, hogy az említett két routernél ilyen gond lenne. -
Celithrandi
addikt
válasz
Gubek-Einste #89216 üzenetére
mondjuk két AX10 olcsóbban kijön mint a switch és két mesh. Lehet egyszerűbb venni egy ax10et és ha nem elég venni még egyet az emeletre.
-
RAZR_v3
tag
válasz
RAZR_v3 #89201 üzenetére
Kiegészíteném az előző hozzászólásomat.
Az ASUS RT-AC65P router és az ASUS RT-AX55 router között gondolkodom. Nem panelba kéne, és nem kell hatalmas területet lefedni wifivel. A TP-Link Archer AX20 kiesett a MU-MIMO hiánya miatt. Jelenleg nincs ax-es eszközöm, de valamennyire hosszabb távra szeretnék tervezni a routerrel, és árban nincs nagy különbség. Az USB aljzat nem számít, nem használnám.
Megbízhatóság tekintetében mindkét Asus router ugyanolyan jó? -
lanszelot
addikt
Még annyi, hogy a fent ajánlott árában van wifi6 -os tp-link, ami mindenkeppen jobb mint a mu mimo
-
válasz
Celithrandi #89214 üzenetére
Minden környezet más és más, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy milyen lesz a sebesség/lefedettség.
-
válasz
Celithrandi #89215 üzenetére
Ez már sokkal jobb ötlet.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #89214 üzenetére
vagy inkább egy switch és 2 mesh egység?
-
Celithrandi
addikt
válasz
Gubek-Einste #89213 üzenetére
persze, ezért kérdeztem hogy mely típusoknak jó kipróbáltan a hatótáva mert ennek tudatában előrébb tudok lépni
-
válasz
Celithrandi #89212 üzenetére
Próbálkozhatsz egy eszközzel de garancia nincsen rá, hogy elég lesz. Ha most sincsen megfelelő kültéri lefedettség akkor valószínűleg az új eszközzel sem lesz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Gubek-Einste #89211 üzenetére
Semmiképpen. Ezt jelenleg be tudom adni egy Xiaomi Mi Range Extender Pro-val pedig vasbetön födém van. Egyedül a kertben gyenge már a jel olyan 40méter távolságra. A bajom nem is ezzel van hanem azzal hogy a T routere baromi lassú wifi kapcsolaton és így a reapeter a lassú netet hosszabbítja ki. Viszont ha már veszek egy új routert olyat vennék ami a repeatert is kiváltja.
-
válasz
Celithrandi #89210 üzenetére
Az igény nem más mint egy két szintes nem nagy 100nm családi ház rendes beadása és nem baj ha jut a kertbe is belőle egy 40-50 méter távolságba.
Gondolom a két szint között vasbeton födém van.
Valószínűleg két eszköz kell ide, egy fentre és egy lentre, hogy megfelelő lefedettség/sebesség legyen, a kültéri lefedettséghez pedig még egy kültéri eszköz. -
Celithrandi
addikt
Nem linket kell csinálnom ott nem lenne kérdés az összeállítás mivel ezen eszközöknél specifikálva vannak a hatótávok. Az igény nem más mint egy két szintes nem nagy 100nm családi ház rendes beadása és nem baj ha jut a kertbe is belőle egy 40-50 méter távolságba. Talán TP-Link Archer AX10 lenne jó, ahogy nézem az AX20 és AX50 se tud messzebbre adni. Természetesen a sebesség is számít, de nincs szükség arra hogy gigabittel csatlakozzon a mobilom.
-
dkess
őstag
válasz
valakky #89203 üzenetére
Igen, ez az AC -s MU-MIMO -ról szólna. E mellé odatenném ugyanezen gyártó (TP-Link) AX -s MU-MIMO -ról szóló magyar nyelvű írását: [link] .
lanszelot számára a terv ugye valami olyasmi lehet, hogy:
- 5 GHz -re odateszi a két meglevő AX -es mobilját. Valamint nem tudjuk mi az a rejtélyes 5. eszköz (pl. laptop?), de valószínűleg az is jöhet ide és AX -es lesz ...
- 2.4 GHz -re meg mehet a 2 pet camera ...Namost ennyi kliensre egy 2x2 -es AX -es router korrekt választás lehet. Sőt igazából az AX előnye általánosságban sok (több) kliens esetén tud igen előnyös lenni. Pláne, ha az általa kinézett router olcsóbb, mint az AC65P ...
Itt ugye csak annyi megjegyzésem volt, hogy ne a Global Quad-Core verziót vegye, mert ahhoz csak 1A tápot adni és a WiFi lefedettségét szidják, mint a bokrot (a Dual Core -t vagy a kínai verzióét nem).
Igazából szerintem, ha tényleg semmi extra igénye nincs - ahogy írta - akkor veheti a kinézett típust is akár ...
@Celithrandi, #89208
Amennyiben tényleg csak a hatótáv érdekel (és csak az), akkor tudunk megadni olyan típusokat, melyek akár 10-15 km -ig is jók. Igaz, ezek nemigazán arra valók, hogy otthon told a mobiloddal a facebook -ot, hanem mondjuk tök jó PtP illetve PtMP linkeket lehet velük lőni ...
Kérlek specifikáld egy fokkal jobban az igényeidet - akár tervezett költségkerettel egyetemben ...
-
Celithrandi
addikt
Van esetleg valami ajánlott típus most ha nagy hatótávú routert keresek? 2,4G elegendő nekem és nagy sávszél se kell kifejezetten. Ami még jó lenne az a minimum 4 lan és 1 wan port. Ár tekintetében nincs megkötés, de nem szeretnék feleslegesen többet kiadni érte mint amennyit szükséges. Előre is köszönöm.
-
lanszelot
addikt
válasz
valakky #89203 üzenetére
Pont ezt mondtam, a megadott linken:
"A MU-MIMO router feloldja a korábban fel nem használt kapacitást és 3 felhasználót szolgál ki egy időben."
Tehát 3 az a 4.
Még mindig nem értitek, mit csináljak a sebességgel, ha 100 a max, annak is örülnek ha 100 lenne.
Tehát mit érdekel engem, hogy micsoda hiper sebessége van, ha alapból nincs net sebesség.
A leosztás a lényeg.
Ne a kamerákat nézd, mert te ott leragadtál.
Ott a 3db wifi 6 -os eszköz is.
"az OFDMA segítségével egyszerre dolgozik minden kapcsolódó eszközzel"
Ez nekem egyértelmű, hogy nem csak a wifi6-os eszközökkel. -
szaboi6512
őstag
válasz
TeeJay #89202 üzenetére
Kétségtelen hogy ebben az árban az ASUS 65P verhetetlen, ami gyakorlatilag Asus 85P.
Nekem is az volt, de kihagyhatatlan ajánlaton sikerült vennem Asus RT-AX 58U routert, és megváltam tőle. A 65P csak 1733 Gbps linksebességet tudott, az AX 58U már 2.4 Gbps.-en megy.
Egyébként maradt volna. Akinek AX router kell, az nem ebben az ársávban fogja megtalálni. -
woodworm
veterán
válasz
lanszelot #89200 üzenetére
Beakadt neked ez a mu-mimo. Nem véletlenül írtam, hogy az általad nézett és az ajánlott router is csak két streamet tud. A mu-mimo csak annyi klienst tud kezelni egyszerre, ahány stream van. Hiába linkelsz cikket vagy a wikipédiát, hogy az ac vagy az ax szabványban mennyi a maximálisan lehetséges streamek száma, ha az adott konfigurációban enné kevesebb van. Ráadásul 2,4 GHz-en csak akkor van mu-mimo, ha ax link jön létre, ez pedig a kameráiddal nem fog menni. Tehát eddig is, és ezután is csak időosztásban fognak kommunikálni.
Ha 4x4-es router a vágyad, akkor ac65p vagy ax82u felé nézelődj.
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Sajnos a téma összefoglalóban szereplő ajánlott routerek szinte majdnem mindegyike már kifutott modell, így azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a piacon jelenleg kapható wifis routerek közül melyik a legjobb alternatívája az ASUS RT-AC65P routernek árban és tudásban? OpenWrt támogatottság nem elvárás, de jó lenne, hogyha lenne. A maximum keret 25000 Ft körül van.
Néztem a TP-Link Archer AX20 routert, ebben az tetszik, hogy támogatja a 802.11ax szabványt, és a WPA3 biztonsági protokollt is, így hosszú távra jobb döntésnek tűnik az Asusnál. A Broadcom chipset miatt viszont az OpenWrt felejtős lesz, ha később úgy döntenék, hogy azt akarnám használni a gyári firmware helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest