- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lehetőségem adódna új routert beszerezni itthonra.
Digi 1000-es netem van, alul a garázsban van a Digi-től kapott Huawei HG8247H eszköz, ez ad alapból egy wifit lentre, plusz az emeleten a PC-nek és a többi cuccnak (latop dokkoló, videórendszer és annak a kamerái) egy Archer C5 v2.Biztos hülyeség, de sajnos a wifi külön van fent is, lent is, az alsó is egy külön hálózat, és fent is van 2db (2,4 és 5GHz).
Valahogy próbáltam már összefésülni a kettőt, eddig nem sok sikerrel, esetleg erre egy jó ötletet szívesen fogadok (akár megfelelő fórumba irányítással).
De ami a lényeg: Szüleimnek adnám az Archer-t, és néznék ide fentre egy újabb routert.
Mi most az ajánlott (mondjuk 50k-ig bezárólag)?
Torrent ugye vanA wifiken az alábbi eszközök lógnak:
Fixen egy samsung tv (ez azt hiszem csak a 2,4GHz-et támogatja), 4-5 telefon (ha nem a lentin vannak épp), HP nyomtató (szintén csak 2,4GHz ja jól sejtem), laptop.
A lenti Huawei router más IP-n van, mint a fenti (ha ez fontos), a kamerarendszer miatt, aminek sajnos az egyik kameráján nem tudom átírni az IP-t.
Ha ez számít még: Az "5G"-s wifi már 2 szobával arrébb is problémás tud lenni, az alsó szinten főleg, ott alig látszik, de a telefon pl. még rajta marad, így kapcsolat van de net nincs, mindig át kell állni manuálisan az alsó wifi-re.
2016-ban épült ház, a szint közti födém beton, a falak téglák, 14-20 centi közötti szélességgel.
[kép] Ez a felső szint alaprajza, a hálóban már néha nehezen veszi a jelet.Szóval milyen routert ajánlotok erre a felhasználásra és ezekhez az adottságokhoz?
Illetve esetleg hogy tudnám összevonni a két wifit (lenti és fenti), annak tudatában, hogy az alsó 2,4GHz-et tud csak ha jól tudom, míg a felső 5G-t, és örülnék is a nagyobb sebességnek.Köszi és bocsi ha kicsit keszekusza lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest