- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
DonDennis #84227 üzenetére
TP-Link Archer AX50 nem tud jelenleg WPA3 -at (rejtély miért nem tették még bele a firmwire -be), USB3 csak tárhelynek használható illetve Mesh rendszer nem építhető vele. A Mesh hiánya miatt kockázatosabb, ha nem válik be lefedettség terén, akkor nem bővíthető ilyen módon.
Amennyiben már Asus -t nézegettél alternatívának, akkor AX58U. Ez ellentétben pl. a CD6 -al vagy akár a AX50 -el:
- CD6 -al ellentétben már AX -es (AX3000 -es) és nem AC. Sokkal jövőállóbb. Ugyanúgy 50K környékén megkapod ...
- USB3 nemcsak tárhelyként használható (mint a AX50 -en),
- Mesh -be kötheted,
- van WPA3 már most is ...Stb.
Szerk.: la_cc
Én is AX56U-AX50-AX58U vonalon tépelődök. Nagyjából AX56U -t lassan lehúzom a listáról ... AX58U -ban a fentebb leírt előnyök vannak az AX50 -hez képest - igaz ez már 50K ...
Kis háttér. Ahogy írtam nem nekem lenne. Nekem most Synology router van (Synology NAS -al) és rengeteg funkcióját használom. Nekem ez megfelelő. Netgear -el van még pozitív tapasztalataim - igaz régebbről. Asus router döglött már meg nálam - igaz saját kezűleg javítani tudtam (egy elko durrant el benne - csere). Úgy egyébként sok mustárral elment ...
Szüleimnél van egy AC -s TP-Link (egy éves). Semmi speckó dologra nincs használva (DHCP Address Resrvation lett minden eszközre beállítva, port-forward, 2 PC meg egy TV vezetékesen, féltucat-tucatnyi WiFi -t e mellett röhögve elvisz, olcsó volt). Gigabit -es internetre - stabil-gyors, ennyi.
Nagyjából ennyi tapasztalat az oldalamon a TP-Link -el/Asus -al ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G9 5120x1440 240hz eladó, BeszámolOK!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest