Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
citkar #53388 üzenetére
Gyárival és annak derivátjaival: HGG, Merlin...
A Tomatot az N18-asom valamiért nem szereti.
Még a következőkben gondolkodom:
1. Egy windowsos netbook bevetése modemként. Még nem tudtam kipróbálni, de másik topikban ajánlották, hogy simán össze tudom kapcsolni a két hálózatot NAT-olás nélkül, így simán modemként mehet. A fogyasztása nem vészes, viszonylag olcsón beszerezhető.
2. Egy Raspberry PI alkalmazása. Van egy OfModemsAndMen nevű projekt, ami ténylegesen OpenWRT-t takar PI-re is. Ehhez sajnos tök hülye vagyok, de meglepne, ha egy hozzáértő két perc alatt nem tudja beállítani.
Én sajnos csak valamikor tavasszal tudok megint ezzel foglalkozni, úgyhogy most én is csak fülelek.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest