- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
Hali,
Ideiglenesen szeretnek egy olyan router-t amivel ki tudom hasznalni a 100mbit-es netet. Ez az ASUS RT-N15U amit az osszefoglaloban taaltam, tetszik arban csak mar nem lehet kapni... tudasa nem nagyon erdekel,1 gep ethernet-en, 1 wifi-n, + AES titkositas kell. Az is eleg ha elaruljatok mi az utodja ennek az asus-nak. 15-nel nem nagyon szeretnek tobbet kolteni erre.
Hozzateszem, hogy halozatokat es szereveket uzemeltetek tobb mint 8 eve, tehat tisztaban vagyok eleg sok mindennel, csak ezt az olcso szegmenst egyaltalan nem ismerem. Lesz sajat pc-bol keszitett routerem, de most ideiglenesen kell valami mert a v1.1-es WRT54G-n tojast lehet sutni, es nem megy tobbet 30mbit/s-nel.Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest