- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
őstag
Kezdetben kicsit zavaró volt, azt hittem az a lényeg, hogy alkatrészeket kell gyűjteni, azokat javítani, és valahogy lecraftolni a fegyvereket. De küldetésekkel rengeteg pénz jön, a kereskedők meg már cordonban is tömve vannak end game fegyverekkel. Igazából könnyebb erős fegyverhez és páncélhoz jutni mint az alapjátékban.
A kihívás pedig kevesebb, részben emiatt, másrészt pedig mert ahogy megfigyeltem, a scriptelt ellenfelek nagy része hiányzik. Pl. Agropropmban mindig jönni szokott a spetsnaz, de itt nem jött semmi. Van mondjuk helyettük néhány mutáns, meg azonnal ölő anomalyk. De jószerivel üresnek tűnik a zóna. Keresztül-kasul bejártam a mocsarat, összesen 5-6 banditát találtam meg néhány kutyát. Agropromban 1 mutánst meg két katonát.
Összességében ez nem egy feljavított stalker, hanem egy sandbox túlélő játék. Teljesen más kategória.
A beállításokban elég jól lehet szabályozni a nehézséget, köztük az npc populációt is, bár maxon sem lesz annyi stalker a zónában, mint bármelyik alapjátékban.
-
Plazmacucci
félisten
Kezdetben kicsit zavaró volt, azt hittem az a lényeg, hogy alkatrészeket kell gyűjteni, azokat javítani, és valahogy lecraftolni a fegyvereket. De küldetésekkel rengeteg pénz jön, a kereskedők meg már cordonban is tömve vannak end game fegyverekkel. Igazából könnyebb erős fegyverhez és páncélhoz jutni mint az alapjátékban.
A kihívás pedig kevesebb, részben emiatt, másrészt pedig mert ahogy megfigyeltem, a scriptelt ellenfelek nagy része hiányzik. Pl. Agropropmban mindig jönni szokott a spetsnaz, de itt nem jött semmi. Van mondjuk helyettük néhány mutáns, meg azonnal ölő anomalyk. De jószerivel üresnek tűnik a zóna. Keresztül-kasul bejártam a mocsarat, összesen 5-6 banditát találtam meg néhány kutyát. Agropromban 1 mutánst meg két katonát.
Összességében ez nem egy feljavított stalker, hanem egy sandbox túlélő játék. Teljesen más kategória.
Így van, senki nem mondta, hogy ez feljavított bármelyik epizód
-
donki
senior tag
Úgy kell vele játszani, hogy beszélsz valami main npc-vel, választasz küldetést, megcsinalod, profit. Easy. Igazából faék egyszerű. Ha elég küldetést csinálsz semmit nem kell craftolni vagy javítani, mindent megkapsz pénzért.
De emlékeim már homályosak, évek óta csak Gammával játszok.Kezdetben kicsit zavaró volt, azt hittem az a lényeg, hogy alkatrészeket kell gyűjteni, azokat javítani, és valahogy lecraftolni a fegyvereket. De küldetésekkel rengeteg pénz jön, a kereskedők meg már cordonban is tömve vannak end game fegyverekkel. Igazából könnyebb erős fegyverhez és páncélhoz jutni mint az alapjátékban.
-
Plazmacucci
félisten
-
Dhampir
félisten
Úgy kell vele játszani, hogy beszélsz valami main npc-vel, választasz küldetést, megcsinalod, profit. Easy. Igazából faék egyszerű. Ha elég küldetést csinálsz semmit nem kell craftolni vagy javítani, mindent megkapsz pénzért.
De emlékeim már homályosak, évek óta csak Gammával játszok.Évek óta? Ilyen régóta létezik ez a játék?
-
izsooistvan1
csendes újonc
meg lehet oldani, aki be segitene a forditásba az jelezze...szöveg kva sok -
Plazmacucci
félisten
Ez a játékot hogy kell játszani? Korábban többször játszottam mindhárom résszel, és ezt most abban a reményben töltöttem le, hogy nagyjából a call of pripyat rendszerrel lehet lejátszani egyben mindhárom részt.
Ehhez képest egy katyvasz: Például az ellenfelek felszerelése mágikus módon tönkremegy ha megölöm őket, még egy használható fegyvert sem sikerült lootolni. Ezer millió dolgot lehet találni, amire valószínűleg mind szükség is van, de nem tudom cipelni a sok tárgyat, mert nehéz.
Vagy ezt úgy kell érteni, hogy paradigmaváltás történt a játékban, és már nem kalandozó vagyok egy darab hátitzsákkal, aki végigrohan a zónán, hanem immár telepes vagyok aki otthont épít és mindent odahord, javít, gyárt, főz stb?Úgy kell vele játszani, hogy beszélsz valami main npc-vel, választasz küldetést, megcsinalod, profit. Easy. Igazából faék egyszerű. Ha elég küldetést csinálsz semmit nem kell craftolni vagy javítani, mindent megkapsz pénzért.
De emlékeim már homályosak, évek óta csak Gammával játszok. -
donki
senior tag
Az Anomaly kibővítette az alapjátékot néhány túlélési funkcióval, pl. főzés. Azt mondjuk nem tudom hogy miért nem oldották meg a természetes élővizekből történő ivóvíz-szerzést, pedig nem lenne rossz. Tudsz menet közben fegyvert, felszerelést javítani magad is a megfelelő tárgyak birtokában. Pénzt leginkább küldetésekből meg artifactok eladásából lehet szerezni.
Az otthon építését hogy érted? Én nem emlékszem, hogy lenne benne bázisépítés, hacsak nem külön moddal.
Egyébként 4 történetszálat lehet végigvinni, az utolsó csak az első 3 után elérhető. Szóval elég sokáig el van vele az ember.Az otthon építést úgy értettem, hogy lerakok egy stash-t valamilyen műhely mellett, és mindent odahordok, ott főzök, javítok. De világos, akkor itt nem elsősorban a talált tárgyakra kell támaszkodni, hanem pénzt szerzek és boltban vásárlok.
-
Zsoxx
őstag
Ez a játékot hogy kell játszani? Korábban többször játszottam mindhárom résszel, és ezt most abban a reményben töltöttem le, hogy nagyjából a call of pripyat rendszerrel lehet lejátszani egyben mindhárom részt.
Ehhez képest egy katyvasz: Például az ellenfelek felszerelése mágikus módon tönkremegy ha megölöm őket, még egy használható fegyvert sem sikerült lootolni. Ezer millió dolgot lehet találni, amire valószínűleg mind szükség is van, de nem tudom cipelni a sok tárgyat, mert nehéz.
Vagy ezt úgy kell érteni, hogy paradigmaváltás történt a játékban, és már nem kalandozó vagyok egy darab hátitzsákkal, aki végigrohan a zónán, hanem immár telepes vagyok aki otthont épít és mindent odahord, javít, gyárt, főz stb?Az Anomaly kibővítette az alapjátékot néhány túlélési funkcióval, pl. főzés. Azt mondjuk nem tudom hogy miért nem oldották meg a természetes élővizekből történő ivóvíz-szerzést, pedig nem lenne rossz. Tudsz menet közben fegyvert, felszerelést javítani magad is a megfelelő tárgyak birtokában. Pénzt leginkább küldetésekből meg artifactok eladásából lehet szerezni.
Az otthon építését hogy érted? Én nem emlékszem, hogy lenne benne bázisépítés, hacsak nem külön moddal.
Egyébként 4 történetszálat lehet végigvinni, az utolsó csak az első 3 után elérhető. Szóval elég sokáig el van vele az ember. -
donki
senior tag
Engem az is meglepett, hogy a kulacsomat megiszom a vízzel együtt. Érdekes, hogy az immerzió mindenki számára mást jelent...

-
donki
senior tag
Vagy ezt úgy kell érteni, hogy paradigmaváltás történt a játékban, és már nem kalandozó vagyok egy darab hátitzsákkal, aki végigrohan a zónán, hanem immár telepes vagyok aki otthont épít és mindent odahord, javít, gyárt, főz stb? -
' Tzs ,
Topikgazda
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!

-
Zsoxx
őstag
Boldog karácsonyt!
-
Dhampir
félisten
Nekem küldheted is! A gépi fordításokról még beszéljünk már! Lenne itt egy kis meló...

Elkészült a fórum egyébként igen sok álmatlan éjszakával, szenvedéssel és az öreg motorosoknak IGAZI meglepetéssel már elérhető demó verzióban a szokásos címen itt: [TzsWeb].Akinek van kedve csatlakozzon és élesszük újra a hardwired-es topicokat is

Köszi szépen!
-
izsooistvan1
csendes újonc
Nekem küldheted is! A gépi fordításokról még beszéljünk már! Lenne itt egy kis meló...

Elkészült a fórum egyébként igen sok álmatlan éjszakával, szenvedéssel és az öreg motorosoknak IGAZI meglepetéssel már elérhető demó verzióban a szokásos címen itt: [TzsWeb].Akinek van kedve csatlakozzon és élesszük újra a hardwired-es topicokat is

el küldtem!
-
' Tzs ,
Topikgazda
jogos..
amúgy https://www.moddb.com/mods/sgm-410
SGM 4.10
készlettem a gépi forditással ha valakit érdekel elküldöm nekiNekem küldheted is! A gépi fordításokról még beszéljünk már! Lenne itt egy kis meló...

-
izsooistvan1
csendes újonc
jogos..
amúgy https://www.moddb.com/mods/sgm-410
SGM 4.10
készlettem a gépi forditással ha valakit érdekel elküldöm neki -
shield
őstag
nem akar valaki beszálni a GAMMAT leforditani?
Érdemes bele vágni? Ha gyakran frissítik, akkor azt folyamatosan korrigálni kell.
Ficsoport is a Stalker 2-nél ezzel küzd.
Többszáz modot rendben tartani, nem semmi.
Sok szerencsét hozzá!Érdekességként, a GoG-on is fent van, ingyenesben. [GoG]
-
shield
őstag
-
izsooistvan1
csendes újonc
-
Rony949
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Anomaly egy standalone játék, pár önálló sztori szállal, sandbox szerű és elég rég kapott update-et. Gamma egy modpack ami az Anomaly-ra épül. Kb 600 mod. Discordját érdemes figyelni mert a játék kb havi rendszerességgel frissül (és épp most valami legal issue miatt alternatív módon lehet beszerezni).
-
shield
őstag
Én nem ismerem az Anomaly-t. Ez ua. mint a GAMMA, vagy van valami kapcsolat közöttük?
-
The Ras
csendes tag
Ha jól emlékszem a facebookos csoportba kirakták a srácok a fordítást ami még nincs kész de nagyon sok minden le van fordítva. Ha nem zavar a hiányos fordítás akkor érdemes kipróbálni. Én úgy tippelném, hogy a szövegek 65-70%-a le van fordítva.
-
Zsoxx
őstag
-
Zsoxx
őstag
-
Antonius1978
addikt
Szeva, en nem nyaralok, csak epp el vagyok foglalva az egyik Hoi4 mod kibovitesevel, a zonaban reg jartam, habar fel van telepitve a Dacolva a halallal, de nem haladtam sokat, reg is jatszodtam, valami uj mod kellene, lattam is joparat a Moddbn es orosz oldalakon.Habar asszem majusban vegigjatszodtam valamilyen modot, de nem ugrik be a neve...Picit hasonlit ahhoz, amivel te is jatszodtal, de en untam, ahol a menubol 3 tortenetbol lehet valasztani. Eleg hosszu is volt, segitseg is kellett, es volt benne par aprobb kiabrandito dolog, de sikerult vegigtolni.
-
' Tzs ,
Topikgazda
Üdv Srácok! Mi a helyzet? Kihalt a topic? Mindenki nyaral?

A PH! adatvesztés miatt egy pár poszt elveszett ugye. Az utolsó magyarítás verzió megvan valakinek? Szeretném újra felvenni a fonalat!
-
' Tzs ,
Topikgazda
Hamarosan megosztjuk a tárhelyemen a modot + magyarítást
Kis türelmeteket kérjük még. -
Reculitan
csendes tag
Sajnos az elmúlt hónapokban. Szinte alig haladt a munka. Magánéleti problémák, technikai stb. Amint lesz időm frissítem a magyarítást mert persze van frissebb csak idő nem volt feltenni.
-
Zsoxx
őstag
-
Psychopeti
senior tag
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Valaki megosztaná a legfrissebb magyarítást az anomaly-hoz?
Köszi!
-
izsooistvan1
csendes újonc
-
Zsoxx
őstag
3 ember miatt sztem ne. Ez a népszerűbb játék, ennek sem pörög (anomaly). Amúgy is erre épül, maradhatna itt. De ahogy jónak látjátok.
Egyébként annyit akartam megkérdezni, hogy a ruhákat, hogy lehet javítani ha teljesen rottyon vannak. Armor repair kit 50 százalékos kondíció mellett tud javítani és még nem jöttem rá, hogy kell ruhában alap alkatrészeket cserélni.
Discordon kérdezd meg (angolul).
-
Plazmacucci
félisten
3 ember miatt sztem ne. Ez a népszerűbb játék, ennek sem pörög (anomaly). Amúgy is erre épül, maradhatna itt. De ahogy jónak látjátok.
Egyébként annyit akartam megkérdezni, hogy a ruhákat, hogy lehet javítani ha teljesen rottyon vannak. Armor repair kit 50 százalékos kondíció mellett tud javítani és még nem jöttem rá, hogy kell ruhában alap alkatrészeket cserélni.
-
' Tzs ,
Topikgazda
sztem is mehetne topik
Hány embert érdekelne?
-
izsooistvan1
csendes újonc
-
' Tzs ,
Topikgazda
Én arra voltam kíváncsi, hogy itt a fórumon van e, és játszik e valaki.
Csinálhatunk gamma topcot, ha látjátok értelmét.
-
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
Hi, Gammának nincs topikja?
-
Zsoxx
őstag
várjuk a frissitést...
Várjuk bizony!
-
izsooistvan1
csendes újonc
várjuk a frissitést...
-
Reculitan
csendes tag
Sajnos most egy időre nyugidjjba kellett küldenem a projektet, a gépem úgy döntött,hogy bedobja a türülközőt VGA hibával.elv hétfőn érkezik az új
olyan 85% ban kesz -
JSaN
addikt
-
Timstrike
tag
-
Zsoxx
őstag
-
JSaN
addikt
-
izsoooistvan
csendes tag
Várjuk az anonaly fordítás frissítését..
Megnéztem a stalker 2 hát várok még én is vele...pl Alife egy 0 -
shield
őstag
-
Zsoxx
őstag
-
shield
őstag
Nem játszottam az Anomaly moddal még, a moddb.com-on sok rosszalló komment van az 1.5.3-ról, az 1.5.2-tőt jobbnak tartják. Érdemes bele olvasni.
Kíváncsiságból letöltöttem az "Újabb frissítés"-t. Csak a hun mappában levő fájlok kellenek a fordításhoz? -
speki1982
tag
Az összes eddigi javítást szükséges feltenni a játékra, vagy elég csak a legutóbbit/legfrissebbet? Mert a 330. és a 332 hozzászólásodban lévő linkek már nem élnek, csak az utolsó kettő, a 336. és a 338.-as.
Ha kellenek hozzá, fel tudnád őket újra tölteni?
Köszönöm szépen! -
speki1982
tag
-
dexter38
újonc
Először is millió köszönet a belefektetett munkátokért a honosításba!Már nagyon vártam!Viszont nekem van egy óriási gondom (nemtudom másnak volt-e hasonló),mióta felraktam működik azonban az fps.-em ledroppolta 25-re.Néztem a beállításokat és nem vettem észre hogy bármi változott volna!Nem kimaxolt de elég erős beállításokkal 80-100 körül tekerte a gammát a vas idáig
.Ezért gondolom hogy sajnos a fájl módosítása okozhatja a problémát mivel pár hete újrakezdtem a játékot az 1.5.3-al ráadásul az ssd-n.Erre is raktam fel!Ha van bármi ötletetek a megoldásában vagy,ha esetleg én szúrtam el vmit azért hálás lennék mivel így sajnos élvezhetetlen a dolog!Előre is köszi! -
Reculitan
csendes tag
https://gofile.io/d/Ii2jjg
Újabb frissítés
-
Zsoxx
őstag
-
Reculitan
csendes tag
Új frissítés a magyarításhoz
https://gofile.io/d/p90ZDm -
Reculitan
csendes tag
Teljesen normális
ugyanis a tippek fordításakor még nem létezett 1.5.3 csak 1.5.2 és még nem lett átültetve az 1.5.3as verzióra,viszont mivel működik így is így nem prioritás ezt javítani,hamarosan jön egy Újabb Update ami a ruhákkal fog foglalkozni javarészt. Ugyanis nincs leírásuk és nevük se jelenleg,viszont már kész a fájl. -
Timstrike
tag
Nagyon koszonom a magyaritast.
Egyre jobb lett !
Volna egy eszrevetelem. A jatek 1.5.3 verzio a betolteskor 1.5.2 jelenik meg a 100 tipp leirasnal ez igy kell hogy legyen vagy csak nalam van igy? -
izsoooistvan
csendes tag
-
Reculitan
csendes tag
Újabb update, egy raklap szöveg ismét magyarul köszön vissza,Javítva Wolf,valamint az üdvözlő PDA üzenet is magyarul köszön vissza
https://gofile.io/d/cSRRLl -
izsoooistvan
csendes tag
-
Reculitan
csendes tag
Stalker Anomaly 1.5.3 honosítás frissített változata (nem gépi) nyomokban tartalmaz angol szöveget de nagy része már magyarul olvasható
simán felülírod a gamedata mappával és megy
https://gofile.io/d/9i4imM -
KROK640
nagyúr
tudom már régi mód....de nekem új most kezdtem el...hihetetlen milyen összetett a mai játékok fa sorba nincsenek ilyen téren...remélem a 2 lesz ilyen...a mai trend már nem a régi csak a grafikára mennek rá...pl a dying light egyik kedvencem mai napig a 2 meg már közelébe se ért arcados lett véleményem szerint...nem hiába ez a sok remake remaster....
bocsi hogy így el tértem, minden elismerésem a készítőknek és mostmár hogy "értem" is mégjobb! szép estétFelteszik a mércét a 2-nek, az biztos
-
izsoooistvan
csendes tag
tudom már régi mód....de nekem új most kezdtem el...hihetetlen milyen összetett a mai játékok fa sorba nincsenek ilyen téren...remélem a 2 lesz ilyen...a mai trend már nem a régi csak a grafikára mennek rá...pl a dying light egyik kedvencem mai napig a 2 meg már közelébe se ért arcados lett véleményem szerint...nem hiába ez a sok remake remaster....
bocsi hogy így el tértem, minden elismerésem a készítőknek és mostmár hogy "értem" is mégjobb! szép estét -
izsoooistvan
csendes tag
Srácok. A csapatunk úgy döntött,hogy nem váratunk tovább titeket,Kiadjuk tesztelésre a félkész művet amit ezen a linken le is tudtok tölteni, Leírás mellé kelve:
https://www.mediafire.com/file/4znjzxgtrtpyor0/Stalker+Anomaly+1.5.3+Magyar+felirat+FÉLKÉSZ.rar/fileBármi gond van itt tudtok írni nekem és próbálok segíteni, Hiba sok van

köszönjük szépen kitartást a további munkához hozzá..várjuk a frissitéseket!
-
Reculitan
csendes tag
Srácok. A csapatunk úgy döntött,hogy nem váratunk tovább titeket,Kiadjuk tesztelésre a félkész művet amit ezen a linken le is tudtok tölteni, Leírás mellé kelve:
https://www.mediafire.com/file/4znjzxgtrtpyor0/Stalker+Anomaly+1.5.3+Magyar+felirat+FÉLKÉSZ.rar/fileBármi gond van itt tudtok írni nekem és próbálok segíteni, Hiba sok van

-
' Tzs ,
Topikgazda
Kérdés: haver teszteli a modot, nem találja a zseblámpát (flashlight) Van valami fáklya opció, az nem működik. Valakinek valami ötlet?
Megoldás: a detektor helyére kell betenni a zseblámpát és vagy egyik, vagy másik működik. Az előhozása a detektor gombra lehetséges. -
izsoooistvan
csendes tag
-
Reculitan
csendes tag
Amikor mi elkezdtük afordítást még az 1.5.1 re csináltuk, viszont már tesztelem az 1.5.3al is. Akinek van kedve csatlakozhat közénk bármikor.
-
izsoooistvan
csendes tag
Magyar fordítás: [link] A v1.5.3-as mod játékhoz készült!
Ezt a fájlt: mod.db0
Másold be ide:
C:\Games\Anomaly-1.5.3\db\mods\Játék letöltése (oldala):
https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/
Ez egy önálló MOD és a magyarítás ehhez a modhoz (és verzióhoz) készült!
A játék fordítása Google fordítóval készült.
Ékezeteket nem tartalmaz! + Lehetnek benne bugok..
Készítette: N o o B
Jó játékot mindenkinek! :)
Támogatás:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=57VG9GMQKBV7G
További gépi magyarítások itt érhetőek el:
Weboldal:
https://gep.monster/
Discord:
https://discord.gg/PPUfHzSRms
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aki tesztelte ossza meg a tapasztalatait itt
ékezet nincs, hát gépi jobb mint a semmi
én személy szerint várom a fiuk munkáját... -
' Tzs ,
Topikgazda
Magyar fordítás: [link] A v1.5.3-as mod játékhoz készült!
Ezt a fájlt: mod.db0
Másold be ide:
C:\Games\Anomaly-1.5.3\db\mods\Játék letöltése (oldala):
https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/
Ez egy önálló MOD és a magyarítás ehhez a modhoz (és verzióhoz) készült!
A játék fordítása Google fordítóval készült.
Ékezeteket nem tartalmaz! + Lehetnek benne bugok..
Készítette: N o o B
Jó játékot mindenkinek! :)
Támogatás:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=57VG9GMQKBV7G
További gépi magyarítások itt érhetőek el:
Weboldal:
https://gep.monster/
Discord:
https://discord.gg/PPUfHzSRms
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aki tesztelte ossza meg a tapasztalatait itt
-
izsoooistvan
csendes tag
-
Reculitan
csendes tag
Sziasztok! érdeklődnék az Anomaly fordításával kapcsoltban...köszönöm a munkátokat!
-
izsoooistvan
csendes tag
Sziasztok! érdeklődnék az Anomaly fordításával kapcsoltban...köszönöm a munkátokat!
-
Reculitan
csendes tag
Srácok most október 19-20án szeretettel meghívunk titeket a Piknik az árokparton címet viselő eseményre a Stalker Anomaly magyar fordító csapata szervezésében. Részleteket az alábbi linken találtok
helyszín: vasmegye Molnaszecsőd Easybase airsoft pálya (Rádiobázis)
https://facebook.com/events/s/piknik-az-arokparton-stalker-t/1269573557498124/ -
4264adam
nagyúr
Anomaly Custom a mod neve.
GAMMA modokhoz nézz körül a Discordon: https://discord.com/invite/stalker-gammaAnomaly Custom tetszett meg YT videóban a fotorealisztikus grafikája miatt, 4070S-en szívesen kipróbálom.
GAMMA-t nézem majd hétvégén jobban Discord-on. Most még ténlyeg csak az Anomaly meg GAMMA telepítésig juottam,
Mod Manager 2 444aktív modot mutat.
Fallout 4 pedig Vortex-el fut. -
Zsoxx
őstag
Melyik ez a mod?
Most fogok érkezni, évekkel ezelőtt megvoltak az alapjátékok, és 9 éve folyamatos Fallout 4 és 450+ modhasználó vagyok, tehát nem áll messze tőlem a dolog de itt azért kell tanulnom pár napot.
Idáig jutottam :
Anomaly 1.5.3 telepítve,
G.A.M.M.A telepítve (itt volt egy kiss fennakadás mert a moddb ledobta a lunchert pont aznap amikor elkezdtem, de másnap reggelre megoldódott a Discordon keresztül lunchert frissítve)
Játék indul Win11 + 7500F + 32Gb Ram + RX 4070 Super + SSD.Mik ajánlottak Anomaly 1.5.2 + GAMMA mellé illeszteni?
Leginkább fegyver és grafikai modok érdekelnek vagy valami amit érdemes kivenni a GAMMA-ból vagy történetet ad hozzá de még stabil marad a cím
Utóbbi 2 napban pörgetem a youtube videókat is, de a mod közösség és lehetőségek tárháza szinte végtelen és átölelőbb mint a Fallout 4 a 64 ezer modjával.
U.I.: Végig olvastam az itteni 313 hsz-t.
Anomaly Custom a mod neve.
GAMMA modokhoz nézz körül a Discordon: https://discord.com/invite/stalker-gamma -
4264adam
nagyúr
Új Anomaly-mod, egész jónak tűnik. Grafikailag ég és föld az eredetihez képest.
https://ap-pro.ru/forums/topic/4544-anomaly-custom/#commentsMelyik ez a mod?
Most fogok érkezni, évekkel ezelőtt megvoltak az alapjátékok, és 9 éve folyamatos Fallout 4 és 450+ modhasználó vagyok, tehát nem áll messze tőlem a dolog de itt azért kell tanulnom pár napot.
Idáig jutottam :
Anomaly 1.5.3 telepítve,
G.A.M.M.A telepítve (itt volt egy kiss fennakadás mert a moddb ledobta a lunchert pont aznap amikor elkezdtem, de másnap reggelre megoldódott a Discordon keresztül lunchert frissítve)
Játék indul Win11 + 7500F + 32Gb Ram + RX 4070 Super + SSD.Mik ajánlottak Anomaly 1.5.2 + GAMMA mellé illeszteni?
Leginkább fegyver és grafikai modok érdekelnek vagy valami amit érdemes kivenni a GAMMA-ból vagy történetet ad hozzá de még stabil marad a cím
Utóbbi 2 napban pörgetem a youtube videókat is, de a mod közösség és lehetőségek tárháza szinte végtelen és átölelőbb mint a Fallout 4 a 64 ezer modjával.
U.I.: Végig olvastam az itteni 313 hsz-t.
-
' Tzs ,
Topikgazda
-
Zsoxx
őstag
-
' Tzs ,
Topikgazda
-
Zsoxx
őstag
Új Anomaly-mod, egész jónak tűnik. Grafikailag ég és föld az eredetihez képest.
https://ap-pro.ru/forums/topic/4544-anomaly-custom/#comments -
Timstrike
tag
Van egy jó 60% gépi fordításom. Küldetésekkel ütememénél stb. Hogy őszinte legyek elégé furcsa dolgokra fordította a gép szöveget. Sok hülyeség van benne. Én meg további baromságok írtam bele mert már tökmindegy volt Mindenképp végig kell rajta menni kézzel. Szóval hát most a mostani verzióval néha játszok pár órát. De ebben a sztalkerben nem a megszokott frakciók éldegélnek. Vannak itt fideszesek. psziologusok, lurkók, torna tanárok. És a büszkeségem az én fiam. Aki banditaként tengetni a mindennapjait de amúgy jó srác nincs vele baj. A barátai csak szafaládéfaszúnak hívják. Ennyire félre mentek a dolgok
Küldetések meg az item leírások azért használhatok. Ha sikerült elhárítani egy technikai gondot akkor a későbbiekben azért ráfekszem a témára normálisan. Bár a szafaládé azért egy kicsit a szívemhez nőt. lehet lesz utóélete."Vannak itt fideszesek..."
Nem politizálni akarok de itt Erdélyben biztosan a fideszesek vagy hasonló mellet állnánk mert legalább ott van egy haza (és nem gyarmat) és egy logikus jövőkép.Nálunk már évtizedek óta nincs ilyen.Bocsi,de mindig igazságpárti voltam (nem az én igazságom, hanem a magyar társadalom,közösség igazságáról értetendő) és nem sértegetni szeretnék senkit, főleg Stalker játék kedvelőt. -
' Tzs ,
Topikgazda
Egy kis infó egyenesen a fordítóktól:
"A fordító csoportban 8-an vagyunk jelenleg, eddig mindenki hozzá járult a maga módján az Anomaly magyarítás projekthez, és megteszi a tőle telhetőt. Az eddigi időkben általánosan 2 aktív fordító dolgozik, egy változó, kinek hogyan van ideje, ezt senkinek nem szabjuk meg és nem is szeretnénk, hiszen mindenki önszántából segít, amiért végtelenül hálásak vagyunk, szerintem beszélhetekj a Magyar Stalker közösség nevében is. A fájlok fordítása jelenleg cirka a felénél tart, ezután következnek majd az ellenőrzések, nyelvhelyesség, stb; azután pedig reméljük, hogy mihamarabb közzé tehetjük minél több portálon, hogy a játékosok használhassák. Abszolút nyitottak vagyunk az új, segíteni vágyók csatlakozására, személy szerint más fordításokkal foglalkozó csoportokkal való kapcsolatfelvételt szeretnék kezdeményezni a közreműködés reményében."
-
Zsoxx
őstag
Van egy jó 60% gépi fordításom. Küldetésekkel ütememénél stb. Hogy őszinte legyek elégé furcsa dolgokra fordította a gép szöveget. Sok hülyeség van benne. Én meg további baromságok írtam bele mert már tökmindegy volt Mindenképp végig kell rajta menni kézzel. Szóval hát most a mostani verzióval néha játszok pár órát. De ebben a sztalkerben nem a megszokott frakciók éldegélnek. Vannak itt fideszesek. psziologusok, lurkók, torna tanárok. És a büszkeségem az én fiam. Aki banditaként tengetni a mindennapjait de amúgy jó srác nincs vele baj. A barátai csak szafaládéfaszúnak hívják. Ennyire félre mentek a dolgok
Küldetések meg az item leírások azért használhatok. Ha sikerült elhárítani egy technikai gondot akkor a későbbiekben azért ráfekszem a témára normálisan. Bár a szafaládé azért egy kicsit a szívemhez nőt. lehet lesz utóélete.Szuper, akkor hajrá!
-
VPetya1991
csendes tag
Megoldottam,most már működik.
A betöltésben a szöveg (a 100 tipp) hibamentes és ékezetes.
A küldetések szövegében és a dialogusokban még nem találtam magyar szöveget de már az is reményt ad hogy a menu+ beallítások magyar.
Köszönöm és további jó munkát meg kitartást kivánok,mert ez egy hatalmas mód(sok szöveggel
)!!!
Küldetések meg az item leírások azért használhatok. Ha sikerült elhárítani egy technikai gondot akkor a későbbiekben azért ráfekszem a témára normálisan. Bár a szafaládé azért egy kicsit a szívemhez nőt. lehet lesz utóélete. -
Reculitan
csendes tag
Szia. Csak bele néztem a dologba hogyan működne a program fordítása. Amire jutottam az annyi, hogy kibontottam játékot és a tools mappában megtaláltam a nyelvi fájlokat. Azokat szépen tudom is módosítani notepad++ az eszközöm erre. Teszteltem a módosított nyelvi tartalmat úgy, hogy a könyvtár szerkezetét gamedata mappába helyezem el és akkor nem nyúl a vanilia játékhoz. Viszont fogalmam sincs milyen nyelvi kódolást kellene használni, hogy játék közben az ékeztetés karakterek ne legyenek helytelenek. Szívesen segítenék a fordításban ha esetleg szükségetek lenne egy plusz embere. Üdv: Péter
Szia. Csak most láttam, hogy felajánlottad a segítséget,ha esetleg még áll az ajánlat dobj egy üzit a PDA-m ra és megbeszéljük.
-
Timstrike
tag
Esetleg valaki megtudna dobni pár mentéssel? Le fordítottam olyan dolgokat amiket meg se tudok nézni mert nincs a karakteremnek. jó lenne ha látnám mit is irkálok át. Illetve ha valakinek fent van az 1.5.2 verzió és van kedve segíteni lektorálni illetve hibát javítani a lokalizációban.
Annak feltöltöttem ide a kezdetleges verziót -> [link] Ebben már majdnem mindenbe bele van nyúlva egy kicsit. Leszámítva az eszközöket fegyvereket ilyesmit.Megoldottam,most már működik.
A betöltésben a szöveg (a 100 tipp) hibamentes és ékezetes.
A küldetések szövegében és a dialogusokban még nem találtam magyar szöveget de már az is reményt ad hogy a menu+ beallítások magyar.
Köszönöm és további jó munkát meg kitartást kivánok,mert ez egy hatalmas mód(sok szöveggel
)!!!
-
Dhampir
félisten
Boldog Új Esztendőt kívánok!

-
Timstrike
tag
Boldog és békés új esztendőt kivánok minden Stalker játék kedvelőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- Diablo IV
- iPhone topik
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 4db GAINWARD RTX 4090 Phantom HŰTÉS!
- AKCIÓS!350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest