- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #48825 üzenetére
és proradeon:
nem tervezek router cserét a közeli jövőben, az N18U is azért kellett csak, mert upgrade-eltem 500/200-as netre és a régi router nem bírta NAT-olni. családi ház, senki nem zavarja a jelet és a legtöbb kliens amúgy is kábelen van. csak az a helyzet alakult ki, hogy két éve, mikor festét/kábelezés volt, nem gondoltam, hogy a totyogó gyerek miatt a teljes asztalt be kell költöztetnem a gardróbba. így oda nem húztam kábelt és most nincs kedvem ezért szétvésni a falat, hogy lehozzam a kábelt a padlásról, de valószínűleg ez előbb fog megtörténni, mint hogy másik routert veszek.
sajnos mITX lapom van, így a PCIe kártyák amúgy is kiestek, mert a VGA elfoglalja mindkét slotot, illetve hosszabbító kábellel az USB-t ki tudom vezetni a majdani helyről úgy, hogy legyen direkt rálátás a routerre.
arról így mit gondoltok, hogy mondjuk egy ASUS USBN14 lenne jobb direkt rálátás mellett, vagy a TP-Link WDN4200 a beépített antennákkal, annak ellenére, hogy ez 450-es 2.5Ghz-en?
a sávszélességet jobban zabáló dolgok nagyrészt fHD streamek, youtube, twitch, mkv a NAS-ról, olykor steam-ről játékok telepítése, de azt mondjuk ki tudom várni, viszont az élő netes streamet azt nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest