- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki10197
újonc
Sziasztok !
Az alábbiakban kérném a tanácsotokat. Van egy 50/5 MBit/s kábelnetes internetem, illetve egy kb.10 éves Linksys WRT160N típusú routerem. A routerrel kábelen van összekötve egy asztali pc, illetve mellette wifi-n egy Acer extensa 5630G / még Draft-N WLAN/ típusú laptopot használunk. A laptop a routertől kb. 3 méterre van így a jelerőssége is kiváló, speedtest szerint letőltés és feltöltés 53/5 MBit/s. A problémám az lenne, hogy pl. egy Samsung tablet 3.7 illetve a telefonok is akár a másik szobában kb. 8 méterre már alig érzékeli a wifi jelét, a keretben meg egyáltalán nem is lehet használni, míg a laptop használható akár 15 méterre is, de a jelerősség már nagyon gyenge, az internet lassú. Szeretnék egy jobb lefedettségű routert, Kinéztem egy Asus Rt-N12 D1 típusút, ami elég olcsó, és mellé egy ASUS RP-N14 jelerősítőt. Vagy vegyek egy gigabites ASUS rt-n18U routert, de szerintem én nem használnám ki a tudását, a netem sem lesz gyorsabb. Az biztos, hogy erősebb a hardvere az RT-n18U-nak, de szerintetek a Linksys -től a sokkal olcsóbb Asus rt-n12 d1 mennyivel jobb, akár lefedettségben egy Asus rp-n14 jelerősítővel kiegészítve. Ez az két készülék míg így is ólcsobb pár ezerrel az Asus rt-n18u készüléktől. Nekem olyan megoldásra lenne szükségem hogy a lefedettség az egész házban / egyszintes / és a kertben is elfogadható legyen. Még annyit mondanék, hogy a laptopomon, ami egy helységben van a routerrel, naponta többször elmegy a wifi jel, a yutube lejátszásnál is megszakad, ebben az esetben a wifi kapcsolót használva jön vissza. Lehet, hogy ebbe is kellene egy jobb USB n wifi adapter, mivel benne csak Draft-N vevő van. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest