- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
CoroStar86 #103674 üzenetére
Értem. Azt nem írtad, hogy mekkora a maximális net sebessége az alagsori routernek, de feltételezem, hogy nem nagyobb 1 GBps-nél. Leírásodból azt olvasom ki, hogy nem a sebességhajhászás a cél, hanem a stabil elérés.
A vázolt feladatot bármelyik ASUS AX-es router-rel könnyedén meg lehet oldani, még a legolcsóbbal is!
A választáshoz kis segítség: A routerek használhatóságára nagy hatással van, hogy meddig kapnak firmware frissítéseket. Amikor már nem kapnak, az azt jelenti, hogy hetek-hónapok alatt elavul, és egyre könnyebben támadhatóvá válik maga az eszköz és ezáltal a hálózatodon lévő összes többi eszköz is. Az ASUS a frissítések szempontból jónak számít, mert a routerei megjelensétől számítva viszonylag sokáig javítgatja a firmware-t. És pont ez a kulcsa a választásnak!
Fentiek miatt az alábbi routerek közül javaslok választani:
ASUS TUF-AX3000 V2 - ez egy bevált típus, sokat eladtak belőle, várható hogy sokáig jönnek majd hozzá javítások. Legalábbis én várom, mert nekem is ilyen van.
ASUS RT-AX57
Tudásban az előzőhöz nagyon hasonló, kb 20%-kal olcsóbb, két évvel frissebb modell. Olyan friss, hogy még a WiKiDevi adatbázisában sem találtam meg. Személyes tapasztalatom nincs vele, de mégis merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest