- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
válasz
BB9000 #103659 üzenetére
Huhh, bonyolult kérdés... Egyszer már részleteztem régebben, de most leírom, pontosabban:
Adott egy kisebb társasház Ausztriában. Az alagsorban van egy router az internet-eléréssel. Abból egy kábel vezet egy switch-be. A switchből sok-sok kábel megy szét az egész házban, mindegyik egy-egy access point-hoz csatlakoztatva. Na most én magából a routerből húzok be a szobámba az ablakon keresztül egy kábelt, arra fogom dugni az Asust. Majd az Asus routeremmel a pincéből jövő internet használatával fogok csinálni egy saját wifi-t külön névvel, jelszóval, hogy csak én használhassam. Csak egyetlen szobában lesz használva a router (gondolom, a két méterre lévő klotyóig meg fürdőig elér a hatósugara
). Egyébként amihez lehet, kábellel fogok csatlakozni, igazából csak a tablethez meg a telefonhoz lesz használva a wifi része az Asusnak. Az újabb Asusokra egyébként elég sok a panasz, ezért választottam egy 2 éves típust, mert alapból egy megbízható márka, plusz a telefonos applikáció is jó pont. Véleményedet előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest