Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BB9000

senior tag

válasz CoroStar86 #103674 üzenetére

Értem. Azt nem írtad, hogy mekkora a maximális net sebessége az alagsori routernek, de feltételezem, hogy nem nagyobb 1 GBps-nél. Leírásodból azt olvasom ki, hogy nem a sebességhajhászás a cél, hanem a stabil elérés.
    A vázolt feladatot bármelyik ASUS AX-es router-rel könnyedén meg lehet oldani, még a legolcsóbbal is!
    A választáshoz kis segítség: A routerek használhatóságára nagy hatással van, hogy meddig kapnak firmware frissítéseket. Amikor már nem kapnak, az azt jelenti, hogy hetek-hónapok alatt elavul, és egyre könnyebben támadhatóvá válik maga az eszköz és ezáltal a hálózatodon lévő összes többi eszköz is. Az ASUS a frissítések szempontból jónak számít, mert a routerei megjelensétől számítva viszonylag sokáig javítgatja a firmware-t. És pont ez a kulcsa a választásnak!
    Fentiek miatt az alábbi routerek közül javaslok választani:
    ASUS TUF-AX3000 V2 - ez egy bevált típus, sokat eladtak belőle, várható hogy sokáig jönnek majd hozzá javítások. Legalábbis én várom, mert nekem is ilyen van. :)
    ASUS RT-AX57
    Tudásban az előzőhöz nagyon hasonló, kb 20%-kal olcsóbb, két évvel frissebb modell. Olyan friss, hogy még a WiKiDevi adatbázisában sem találtam meg. Személyes tapasztalatom nincs vele, de mégis merem ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés