- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #4599 üzenetére
Úgy tűnik nem csak nekem volt problémám. Az oldalon azt íják az 1.6-os verzióval kiküszöbölik a hibát
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #4598 üzenetére
Ezt: error creating registry key:
HKEY_CLASSES_ROOT\chm.file\shell\uniextractRegCreateKeyEx failed; code 5.
hozzáférés megtagadva -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
SalvadorLynx #4597 üzenetére
Mi akar írni a registrybe?
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #4596 üzenetére
Úgy tűnik működne, de ez a nyavajás vista nem engedi, hogy településkor a prog vmit írjon a registrybe.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
SalvadorLynx #4595 üzenetére
Universal Extractor a legtöbb exe-t ki tudja csomagolni. Így szoktam portable progikat csinálni a PenDrive-omra
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hi! Mivel lehet create install free által létrehozott install exe-t visszafejteni?
-
válasz
daveredline #4591 üzenetére
Még pár: IrfanView, Paint.NET, Photofiltre (mind ingyenes)
-
kraftxld
félisten
válasz
daveredline #4591 üzenetére
Infranview, ACDSee, Corel Paint Shop Pro, Photoshop stb.
-
daveredline
tag
Milyen program ami tif et tud jpg be konvertálni???
-
Levin01
őstag
Még mindig keresek ingyenes MP3+CDG-ből mpeg-et konvertáló progit, ami nem DEMO verzió.
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #4586 üzenetére
én rendszeresen használtam norton ghostot, amikor még ata-s vinyóim voltak, de au újabb sata-s vinyókat az a 9-es ghost már nem kezeli, az újabb ghost meg nem olyan, mint régen volt, külön kellett mindennel vacakolni, holott a régi egy 5-6 gigás részt a c-ről kiírt 30-40 perc alatt....valami konál fogva pl ez a 12-esnél már nem így megy...néztem már sok ilyen progit, de igazából egyik sem tetszett..
-
válasz
LordVader80 #4583 üzenetére
Azt hiszem, a ghost bebootol, s a lementett "állást" felteszi.
-
Olyan progi kéne, mint régen volt a BenchEmAll.
Játékokon futtat demókat benchmark célból.
Kösz! -
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy lementem a rendszerem (C) mostani állapot szerint, és mondjuk eltárolom egy másik vinyón, hogy legközelebbi újratelepítésnél ne kelljen minden drivert/programot újra feltenni, hanem egyből a mostani állapotot hozhassm elő?
Norton Ghost-ot javasoltak, de én nem másolni akarom másik partícióra, hanem lementeni pl image-ként, bár azt nem tudom, ha ez megvan, hogy varázsolja rá a c-re majd ha újratelepítésre kerülne sor
mert image-t beolvasni rendszer alól lehet, na de én meg pont nem akarok újratelepíteni rendszert, hanem vhogy egyből image-ből ráírni
ajajjj kicsit össze/vissza fogalmaztam -
b3er
aktív tag
Hy all!
Megtudná nekem vki mondani annak a proginak/pluginnak a nevét, amely a winamppal lejátszott zenét átjácca a Teamspeakbe?? -
poffsoft
veterán
Sziasztok!
Milyen program ami -vel divx avi-kat tudok join-olni, de több hangsáv( 2 szinkron) van az aviban.
Eddig amiket próbáltam, mind kihagyta a második hangsávot(szinkront) ?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
tupacamaru #4575 üzenetére
Pláne!
mondjuk gépezésnél nem szeretem hordani. Ejnye de sok bajom van a világgal
-
tupacamaru
veterán
válasz
raskolnikoff #4574 üzenetére
Nekem a kezemen mindíg van egy.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
tupacamaru #4573 üzenetére
Érdekes, pedig olyan alapvetőnek tűnik nekem. Pedig tényleg bennem van a hiba akkor. Vszínű lusta vagyok egy órát odatenni a monitor mellé. Hát igen, kockulunk kockulunk...
-
tupacamaru
veterán
válasz
raskolnikoff #4572 üzenetére
Szerintem nem, más progit nem tudok én sem.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
tupacamaru #4563 üzenetére
Nem szeretnék regisztrálni. Úgy nem megy? (Nem találtam rá megoldást)
-
canniball
nagyúr
A kolléga által megadott link csak a DownloadHelper-é, ami egy Firefox bővítmény.
Tehát sorjában:
1. Töltsd le a Firefox böngészőt innen és telepítsd!
2. Rakd fel hozzá a DownloadHelpert a fenti linkről!
3. Töltsd le a videoklippe(ke)t!
4. Használd a a Freez Flv to Mp3 Converter-t! -
Vaze
őstag
válasz
Winner_hun #4565 üzenetére
ramegyek ere amit belinkeltel nekem Firefox + DownloadHelper leis toltok valamit de egyszeruen semmivel sem tudom megnyitni a fajlt amit letolt...
A Masodik progi az okay az fel is instalaltam mar,esetleg az elso program helyet nemtudnal valami mast? Vagy csak envagyok bena? -
Vaze
őstag
válasz
Winner_hun #4565 üzenetére
Koszi szepen ki is probazom most... Koszonom
-
Winner_hun
félisten
Mivel konkrétumot, csak gondolom, hogy mi kellhet.
Firefox + DownloadHelper - ezzel flv formátumba le tudod szedni a videót, majd a Freez Flv to Mp3 Converter-rel mp3-ba le tudod menteni a videón található zenét -
Vaze
őstag
Sziasztok
Keresnek egy olyan programot,amivel netrol videokrol vagy videoklippekrol lementene a zenet peldaul mp3-omba...Van ilyen progi?Koszi -
tupacamaru
veterán
válasz
raskolnikoff #4557 üzenetére
[link]XFire.
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #4559 üzenetére
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #4559 üzenetére
de konstruktivak vagytok mostanaban...
-
Winner_hun
félisten
válasz
raskolnikoff #4557 üzenetére
Falióra
-
válasz
tommy-gear #4550 üzenetére
pl VirtualDub
-
raskolnikoff
őstag
Üdv! Tud vki olyan progit ami játékok alatt mutatja az időt (mármint hogy mennyi az idő)? Mint a fraps meg a rivatuner monitor opciói.
-
törölt tag
válasz
Némítsd le a lejátszót...
-
sekli
addikt
válasz
mediacoder-rel pl. siman...
-
tommy-gear
tag
sziasztok, milyen progival tudom levenni a videókról a hangsávot? tehát úgy akarom hogy a csak a videó menjen, alatta semmi hang csak némán szóljon, nandubbal nemtudtam megcsinálni esetleg van rá vmi egyszerűbb progi??
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit, ami MP3+cdg-ből mpeg-et csinál? Valami ingyenes, nem próbaverziós progi kéne. Ha tudtok akkor linket is kérnék
Köszönöm!
-
Sleed
aktív tag
sziasztok
valaki megtudja nekem mondani,hogy az alábbi viedónál a bal alsó sarokban a nevek mellett "végigfutó" csíkokat milyen programmal lehet megvalósítani?
[link]
köszönöm -
AirBooms
addikt
válasz
kraftxld #4544 üzenetére
Köszi, de nem. Ezt ismerem.
Nekem nem boot közbenre kell, hanem egy program elindítása utánra hibakereső. Pl. elindítok egy játékot, ami ugyan elindulni látszik, de pár mp múlva dob egy hibaüzenetet, amivel nem tudok mit kezdeni. Erre kéne egy progi, hogy megtudjam, hol akadt el indítás közben a játék. -
AirBooms
addikt
A 4532-re valaki?
-
klambi
addikt
hello mindenkinek....
kellene 1 kis apró szivesség valakitől, aki tud segíteni 1 olyan progit találni amivel nyomon toom követni a saját gépemben történő dolgokat....kicsit varez a téma, de aki tud az lécci priviben keressen meg! -
Traxx
őstag
Sziasztok!
A gondom az lenne, hogy avit kellene DVD-be konvertálnom. Csak nem tudom, mivel...a lehető legegyszerűbb eset áll fenn nálam: 700 megás avi (1 CD), felirat nélkül
Nincs szükségem menüre sem, csupán annyira, hogy asztali DVD lejátszó lenyomja a cuccot (sajna nem divx-es).Mindezt szeretném a lehető legkevesebb minőségromlással megoldani, és ha lehet, nem 5 féle programot igénybe véve, tehát az "alkotás öröme" érzést hanyagolnám
Szóval, melyik lenne számomra az ideális alany? A ConvertXtoDVD pl. mennyire jó? Vagy van jobb? A konvertáláshoz szükséges idő annyira nem lényeg, mert hétfőre kell, hogy kész legyen, a gépem meg csak végez addigra
Szóval inkább az egyszerűség és a minél veszteségmentesebb program érdekelne...
Előre is köszönöm.
-
Yooha
aktív tag
Létezik, olyan program, amivel xp alatt lehetne valahogy "szimulálni2 windows mobile-t, ti. megnézni, kipróbálni milyen is az?
-
lúzer
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #4533 üzenetére
trial verzió is töri?
-
AirBooms
addikt
Hali!
Tudtok olyan programot, hogy amikor elindítok egy programot, akkor követi végig az indítási folyamatot, és ha hiba van az indítási folyamatban, akkor kiírja, hogy mi az a hiba?
Régebben volt nekem ilyenem, de már nem emléxem, mi a neve... -
kraftxld
félisten
válasz
SalvadorLynx #4528 üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #4529 üzenetére
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Van egy PDF-em, amit gyanítom Adobe Acrobattal készítettek és letiltották benne a nyomtatást... Tudtok esetleg valami (ingyenes) progit, amivel fel lehetne oldani ezt a korlátot? -
SalvadorLynx
aktív tag
Hi! tudtok valami jó adatmentő programot? Egy két dvd-m hibás. Az Isobuster nem teljesen vált be.
-
pityulee™
tag
talán a MyPhoneExplorer, de nem tuti
-
Jarod1
veterán
létezik olyan progi amivel SE k700i ről le tudom menteni az MMS-eket?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #4519 üzenetére
Bocs, időközben megtudtam, hogy szükség van faxmodemre, VAGY internetes faxszolgáltatónál kapott felhasználónévre és jelszóra.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Winner_hun #3550 üzenetére
Hali! Tudom, régi hsz., de érdekelne a Windows-ba beépített faxolás. A Faxszolgáltatások immár telepítve vannak, és egy Word-dokumentumot szeretnék faxra küldeni. Kiválasztom a printerek között a Faxot, és ezután megjelenik az ablak, ahol be kell írni a számot, ahova küldeném. Ezt meg is teszem, de sz*rik rá. Látszik egy ikon, amely akkor szokott megjelenni, amikor elküld egy nyomtatást.
Kell valami faxmodem vagy egyéb, amivel sikeresen elküldhető a dokumentum egy faxra?
Lehet, hogy nagyon amatőr kérdés, de nem találtam erre vonatkozó, egyértelmű leírást.
Az alábbi formátumban megfelelő a telefonszám-beírás? Budapesti faxszámról lenne szó. (Először saját faxszámra próbálkoznék.)
Előre is köszi! -
Dashes
őstag
Egy ismerősömnek szüksége lenne olyan programra:
"amelybe a word-ben elkészített a/5-ös oldalakat egyetlen, fekvő a/4-es két oldalra lehet beilleszteni és onnan ki lehet őket nyomtatni, felismerje a betűtípusokat, formázás rovására ne menjen."
Ez egy állított a/5-ös méretű "könyv" lenne.
Adobe InDesign-al próbála, de nem sok sikerrel.
Köszönöm előre is a segítséget -
Dr. Romano
veterán
pityulee™ Köszi szépen!
cousin333 Sajna pénzhiány miatt most szoftveresen kell megoldjam -
cousin333
addikt
válasz
Dr. Romano #4513 üzenetére
Logitech Navigator SE
-
pityulee™
tag
válasz
Dr. Romano #4510 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
válasz
RoyalFlush #4511 üzenetére
Sajnos ez mégsem jó, mert a hangerő változtatása csak a Winampból "érkező" zenére érvényes és nem az általános hangokra
Más ötlet? -
Dr. Romano
veterán
válasz
RoyalFlush #4511 üzenetére
Köszi szépen!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Dr. Romano #4510 üzenetére
Winampban (bár jobb lenne JetAudio, lehet abban is lehet) Options -> Prefences -> General Prefences -> Global Hotkeys -> Enabledet bepipálod hozzárendeled a "+" gombhoz a volume up-ot, a "-"-hoz a volume down-t. Meg amit még szeretnél
-
Dr. Romano
veterán
Sziaszok!
Igen szokszor szoktam füllhalgatóva játszani és zavaró hogy közben nem tudok állítani a hangerőn csak a menübe kilépve...
Olyan progi érdekelne, melyet be tudnék konfigurálni hogy pl. a + és - gombokkal hangosítson vagy halkítson a hangerőn (úgy ahogy a "sokgombos" billentyűzetek funkciógombjai)
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4507 üzenetére
Router 1 éve van. 3hete lett 5megás netünk. És egy olyan 5órája meg 1,7es lett hirtelen.
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4504 üzenetére
Router
Hát egy olyan 3órája áll fent a probléma, hogy mi hatására azt nem tom
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4502 üzenetére
A feltöltés 384kb/s
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4502 üzenetére
[link] ezen nézem, de a speedtest.net is 1,7et ír ki
-
Winner_hun
félisten
válasz
Froclee #4501 üzenetére
Ez az 1,7 mega honnan jön, speedtest? Esetleg a modemmel lenne valami?
Abban meg lehet nézni a beállított sebességeket
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4500 üzenetére
Na úgy alakult hogy felpakoltam. Segítségül letöröltem a Vezértlőpultból minden progit, mai nem kell, hátha valamelyik eszi a netet
. Gép resi -> kék halál. Gép resi -> kék halál. Gép resi -> F8 -> Csökkentett mód hálózattal -> Ccleaner download -> Lefutattam, és a registryt is kipucoltam. Gép resi -> elindul. Megnéztem a progiba, de semelyik progi se eszi a netet. Hogy a francba lett 1,7megás netem vajon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged