- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Hello!
Olyan programot keresek, amivel be tudom állítani, hogy pl X1,Y1 koordinátákon kattintson az egér, majd X2,Y2 -re is kattintson egy kis delay-jel később. Aztán még ezt kéne párszor megcsinálni. Jó lenne free megoldás. Ha tudtok.
-
Core2duo6600
veterán
Megnyitod pl a pinnacle studiot
Van bemountolod az egyik iso 1 et
File DVD cimek importálása
Rámutatsz be kell talloznod
elszoszmotol veleHa ez megvan a ISO 2 vel is ugyanezt megcsinálod
Majd lehuzod a time line ra alulra
elősször az első felét, utána a másodikat
Majd oda mész, hogy filmkészítés, és megmondod neki, hogy DVD 9 et csináljon, ismét elszöszmötöl vele, ha tudod, hogy milyen bitrataval készültek, és mind a 2 azonos, akkor ujra sem kódolja, ehhez természetesen meg kell adni a kivánt bitratatEttől jobb most nem jut eszembe
Még a Canopus pro coder 3 al lehet próbálkozni.
Mpeg 1 , 2 avi kat össze tud fűzni, lehet, hogy a DVD vel is elbologul, kulonosen ha elötte mpg 2 es file ba mind a 2 öt lerippeled, erre sok progi van, a fent említett pinnacle studio is tudja.Egyszerüen azért nem lehet megoldani, mert ujra kell csinálni a DVD video file szerkezetét vobok ifo k stb ...
Célprogi inkább arra van, hogy dvd 5 re suriíti a nagyobbat. -
C@rbon
senior tag
Hali!
Egy olyan programot keresek amivel 2 .iso fájlt egybe tudok "olvasztani"Van egy filmem ami úgy épül fel hogy van egy .iso fájl amin a film eleje és van egy másik ami a film másik fele van. Egy dupla rétegű dvd-re szeretném kiirni úgy hogy ha elinditom a filmet akkor szünetmentesen folytatódjon és ne kelljen másik lemezt betenni stb.
A következőket próbáltam:
Nero8 - Nem engedett csak egy .iso fájlt rakni a dvd-re
ImgBurn - DettóMegpróbáltam még Daemon Tools-al a 2 .iso fájl tartalmát egy mappába rakni és abból a mappából egy .iso-t csinalni de amikor Daemon Tools-al megnéztem h ez mit tartalmazz akkor csak a film elsö fele volt ott.
Ha tudtok, segítsetek pls
Köszi előre is! -
Traxx
őstag
-
Core2duo6600
veterán
válasz
#65675776 #5290 üzenetére
Ez igaz, próbálkozhatsz úgy hogy a vdubbal kiszedet a hangot, megcisnálod olyanra mint a máésik, és utána összemucolod itt meg esetleges elcsuszásokkal lehet szivni, ha most szinkronban van, és erős a géped akkor a procoder megoldja
mpeg 1 ben kb 6 *os sebességgel.
Mpeg 2 kb 3-4 szeres, tehát nem olyan vészesEzesetben a videot szvsz nem kódolná ujra.
van olyan inteligens kulonosen akkor ha ugyanazt a beállítást adod meg neki mint a forás. -
Traxx
őstag
Sikerült jpg-ként exportálva nyomtatni a dwf-et (Free DWG Viewer), de nem éppen a legjobb minőségben (szükségmegoldásként viszont elment)...dwg megy, de az arra való progi nem kezeli a dwf-et
Az Autodesk Design Review elvileg tudja nyomtatni, de mégse, meg se nyílt a nyomtatási panelje
Tehát még mindig keresném a dwg-t, dwf-et megnyitó, és nyomtatni is tudó, INGYENES progit
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #5289 üzenetére
Csak a hang miatt kicsit felesleges lenne áttömöríteni a videot is...
-
takitoca
csendes tag
Hali az a problémám hogy van 2 avi fájlom amit összeszeretnék fűzni (Vdubbal megy no problem) ,viszont az audio frame rate nem egyezik ezért nem hajlandó összerakni. Olyan progit keresnék amivel betudom állítani azonos értékre az audio frameratet. köszi előre is.
-
Ringman
félisten
Hello!
Létezik-e olyan program, amivel windows-ban (vista, ha számít) felosztható a képernyő több részre, hogy a "teljes méret"-re kattintva csak az adott képernyőrész nagyságú legyen az ablak?
-
Heló!
Volt egy progim nemrég, amivel részletesen meg lehetett nézni, hogy miylen folyamatok/progik indulnak el a win indulásakor, és a felesleget ki lehetett pucolni...
Nem jut eszembe a neve, tudnátok segíteni??Kösz!
-
canniball
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #5279 üzenetére
"(#5277) Traxx
Kaparj egy cracket hozzá"1. "Céges környezetbe kell, tehát emiatt a nem jogtiszta cuccok kiestek."
2. Alapelvek. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Laraxior #5274 üzenetére
A guggolós barátom az 'evo player'-re ezt mondta: HD-DVD lejátszás ugyan még nem lehetséges, de az MPlayer le tudja játszani az EVO fájlokat, miután ki lettek kódolva.
Tessék!És ez a link még segítségedre lehet: Próbálkozásom eredménye
-
qwertly
addikt
Sziasztok milyen progival tudnám rögzíteni a DV-kamera által felvett filmet a pc-re?
-
Laraxior
titán
Keresek olyan progit ami lejátssza a HDDVD-t... 26gigás cumó,de nicnsen bepakolva isoba,és nem tudom lejátszani. Tehát van olyan player ami kezeli szépen az .evo fájlokat?
-
Traxx
őstag
Én is azt találtam, de nem sok kedvem van felpakolni közel 400 megát (!) 2 nyamvadt fájlformátum miatt... leltem ezt, ami jó is lenne, csak nyomtatni nem tudom
Céges környezetbe kell, tehát emiatt a nem jogtiszta cuccok kiestek. Akiknek meg kell a cucc, azoknak a gépén nincs AutoCAD, és nem lenne szerencsés csak a nyomtatás miatt mászkálni a cégen belül ide-oda
Amúgy meg vagy olyan van eddig, hogy csak DWG vagy DWF, vagy csak nézőke...Tehát eddig elszomorító az eredmény...
-
ezeket nézted már?
Autodesk Freewheel
Autodesk Design Review -
Traxx
őstag
Üdv!
Olyan programot keresnék, ami:
- Képes megnyitni mind a DWF, mind a DWG fájlokat
- Ki is tudja ezeket nyomtatni (sok progi itt bukott el)
- Ingyenes (itt meg még több)
- Kiegészítésnek még odabiggyeszteném, hogy lehetőleg ne pár 100 megás telepítője legyen, beérem kicsivel isValakinek tippje volna a torrentes AutoCAD-en kívül?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Hujikolp #5267 üzenetére
Nos...
(1) felteszel egy free pdf printert...(ez úgy működik, mint egy nyomtató, csak egy előre megadható könyvtárban/file-néven elmenti pdf-ként)
(2) Ezek után pl. az Office Picture Manager programmal kijelölöd az összes képet (!) és "kinyomtatod" a pdf printeren keresztül. Bármilyen más alkalmas programmal megteheted, pl irfanview is jó erre a célra
(3) Kész, örülsz. -
válasz
Darth_Revan #5266 üzenetére
everest
beállítások/hardverfigyelés/naplózás
hardverfigyelés/frissítési gyakoriságnál állítod hogy mennyi időnként logolja -
sgergi
veterán
válasz
Darth_Revan #5266 üzenetére
-
-
Hujikolp
őstag
Van egy rakat képem, ezt hogyan tudom belerakni egy pdf-be?
-
Darth_Revan
veterán
Létszíves mondjatok már egy olyan programot amivel a háttérben tudom logolni a CPU és a GPU hőmérsékletét ! Köszi!
-
Kombat
őstag
Szisztok!
Milyen programmal lehet figyelni, hogy éppen mit tölt fel a gép a NET-re? Mostanában rejtélyes dolgok történnek. Nem csinálok semmit agép meg folyamatosan tölt fel valamit!
-
lúzer
veterán
válasz
Core2duo6600 #5260 üzenetére
ez már egy másik drive
egyébként 76%, de most jó ideje megint ezen motyorog
-
lúzer
veterán
Pocsék dvd-t mivel lehet egy az egybe lementeni?
dvddecrypter csak szenved vele -
Olyan, ingyenes programot keresek, mely összehasonlít 2 képet úgy, hogy egy külön képen kiemeli a különbségeket. Valahogy úgy, hogy az azonos részek fehérek, a különbségek meg sötétebb színnel vannak jelölve.
-
Jofi81
őstag
válasz
G.I.JOE #5245 üzenetére
IrfanView-ban File -> Batch Conversion/Rename... vagy egyszerűen nyomsz egy B betűt.
Esetleg VSO Image Resizer.
-
sbazsi
veterán
válasz
Core2duo6600 #5249 üzenetére
a második müxik az első nélkül is.
közvetlenül a .vob fájlokat közvetlenül mentem le.
-
Core2duo6600
veterán
DVDFabPlatinum a riphez ez nem free
Majd autogordiangnot - divx be, ez free, a kodeknek telepítve kell lennie, azt nem tartalmazza, divx pl
. -
sbazsi
veterán
Milyen progival lehet egy dvd-ről minden videot külön fájlba lementeni a lehető legkissebb méretben? menne ki netre. tehát nem kell csúcsszuper minőség, inkább kis méret.
egy koncertfelvételt akarok feltenni, tehát tényleg egy title kellene egy fileba.és nem akarok ide-oda amoda mentegetni, konvertálni. van olyan, aminél beteszem a lemezt, megadom, hogy hova, és kész?
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
dr_strange #5243 üzenetére
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem, ami alkalmas a képek tömeges átméretezésére.
Esetleg ha az IrfanView alkalmas erre, akkor hol találom meg benne ezt a funnkciót?
A válaszokat előre is köszi.
Üdv! -
_ATi_1
senior tag
válasz
dr_strange #5243 üzenetére
Köszi
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem, ami alkalmas a képek tömeges átméretezésére.
Esetleg ha az ACDSee 10 alkalmas erre, akkor hol találom meg benne ezt a funnkciót?
A válaszokat előre is köszi.
Üdv! -
Froclee
őstag
Milyren progival tudnám kiütni a power gombot a billentyűzetemről?
( az enter mellett van)
-
kissgy04
tag
Sziasztok
Van olyan progi vagy beállítás ,amivel a fealadkezelőből egyes futó folyamatokat el lehetne rejteni vagy legalábbis azt, hogy egy laptopon a korlátozott jogú felhasználó ne lássa az elrejtetteket. (nem rootkitre gondolok).Előre is köszönöm
-
Zola007
veterán
válasz
Core2duo6600 #5231 üzenetére
Office hány? 2003-ba épített jó lesz?
Azért köszi, majd megnézem, igazából jól "automatizálható" kellene, mivel ált. több száz oldalas könyvekről lenne szó.
Egyébként azért is kell egyszerűbb, mert nővérem is akarja néha használni, ő meg finoman fogalmazva nem vágja a PC-t -
Froclee
őstag
válasz
Core2duo6600 #5231 üzenetére
szimpatikus progi
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Froclee #5229 üzenetére
http://cdburnerxp.se/
És még free is(#5224) Zola007
Nekem eddig az office ban lévő ment a legjobban magyar karakterekkel. -
Froclee
őstag
Sziasztok. Holnapra ki kéne írnom egy audio cédét (akármelyik asztali lejátszó le tudja játszan). Nero-ra nincs időm se kedvem "megszerezni"(
). Valami mini kis progicskát linkeltek?
mod: idő közbe ezt találtam
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Letöltésvezérlő progi windowsra, amiben letöltésenként lehet állítani a sebességet? Fleshgetben pl csak globálisan lehet korlátozniOlyasmi kellene nekem, csak éppen minden egyes letöltéshez be lehessen állítani, mennyi sávszélt kap.
-
Herqles
csendes tag
válasz
Winner_hun #5226 üzenetére
Bocsi!
Elfelejtettem.
-
Herqles
csendes tag
Hali! System Mechanic 7.5.11-hez kéne serial stb.
Köszi! -
Zola007
veterán
Helló emberek!
OCR progi kerestetik. Amiket összeszedtem az Abbyy FineReader és az OmniPage Pro, de hosszútávon szerintetek könyvekhez melyik lenne a legjobb?
Magyar ékezetes és más extrább nyelvi karakterekkel is boldoguljon (pl orosz, stb) mivel főleg tankönyvekhez, nyelvkönyvekhez kellene.
Állítólag az omnipage többet hibázik, arra meg scanneléskor nem lesz sok időm, hogy oldalanként sok hibát javítgassak, s később sem, mert valszeg rövid ideig lesznek nálam a könyvek.
(az a baj, hogy van aki pl az omnipaget isteníti, csak mikor rákérdeztem az abbyyra, akkor azt meg nem is ismerte, tehát a vélemény absz, szubjektív volt)
Köszi előre is -
Core2duo6600
veterán
válasz
Herqles #5222 üzenetére
Érdemes megnézni, hogy a tempben vannak - e olyan file ok, amik eddig nem voltak, és nem engedi kitorolni
ill. mindig visszajön
Mennyi ramot eszik ?:
http://prevx.com/ ról szedj le egy scannert, érdemes megnézni. -
Herqles
csendes tag
Az eonRs.exe melyik folyamat programja? 5 órája 100%-on pörgeti a haver prociját!!! Ha leállítom totál kifagy a gép. Egyenlőre lekorlátoztuk az egyik magra, így a gép megy.
Ja és a neten "zéró infó" van róla...HELP!!!!
-
Blackmate
őstag
válasz
gabor128 #5215 üzenetére
Csak BPM meghatározásra: BPM Analyzer.
Ha módosítani is szeretnéd, akkor a Cool Edit-et ajánlanám. Régi, de megbízható, és a célnak megfelel.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
FireShadow #5219 üzenetére
Így hirtelen ezt találtam, ami ingyenes: [link]
Én nem használtam.
-
FireShadow
senior tag
sony memory stick duo pro kartyarol a letörölt cuccokat mivel lehetne visszaállitani?
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Tud valaki olyan progit, amely pontosan meg tudja határozni egy MP3 ritmusának sebességét, illetve meghatározott értékre átkonvertálni a pitch-ek megtartásával?
-
GrandeP
addikt
válasz
Core2duo6600 #5213 üzenetére
Megnézem / kipróbálom... köszi...
Hát ez meg már túl komplikált ahogy el nézem... ez főként css-re és a grafikára gyúr... nekem ezek már megvannak.... csak kellene egy normálisabb galéria modult csinálnom... php-t szerkesztenem... ezt az kicserélni és egyéb...
Valahogy a golive nem jön be...
Esetleg másikat tudsz mondani...
-
GrandeP
addikt
válasz
GrandeP #4307 üzenetére
Jó reggelt!
Egyszer már kérdeztem, de akkor csak egy válasz jött.... az NVU... eddig jó volt, de már eléggé egyszerű a honlapom szerkesztéséhez (illetve néha nem ment normálisan)... ,
Valami komolyabbat tudtok ajánlani?
Csak magyar nyelvű érdekelne (illetve olyan stílusú mint az Nvu, tehát h látom h miből mi lett, illetve "drag&dropot" is elfogad).... de viszont lehet free vagy shareware is...Köszönöm előre is...
-
Jazz
veterán
válasz
Core2duo6600 #5207 üzenetére
És akkor ez minden csatornáról egyidejűleg tud felvenni? Király köszi!
-
celf
őstag
válasz
Winner_hun #5203 üzenetére
köszesz
-
Core2duo6600
veterán
Itt a progi, ez kell neked
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Egyszerű a problémám, de én még nem találtam rá megodlást. Aki tud hpls help.
1.: Számítógépn átenő összes hangot feltudjam venni. Ne csak egy kiválasztott csatornát (vonal bemenet, mikorofon...) hanem sarkított pl.: Msn-en beszélgetek valakivel mikrofonon, ő valaszol, + megy a háttérben a winamp zene lejátszó...
Na most ezt csak úgy tudom megtenni, hogy a mikrofont saját magamnak hallgatva nem némíton el (és akkor benne van a "rendszer" hangjai között is ugye) de így elég idegesítő magamat visszahalallani. Szóval hogy lehet megoldani?
2.: Symbian 60-as telómra nem találok olyan diktafon programot, ami ne pittyegne felvétel közben. Mind én mind a másik fél hallja, és elég idegesítő. Mindegyik diktafon programmal ez van. Ezt nem lehet valahogy kikapocsolni, vagy ez ilyen direkt?
thx -
válasz
Nyiscsák #5193 üzenetére
Ha újratömörítesz képet/videót, mindig lesz minőségromlás. Kérdés, hogy észrevehető e.
Viszont hasonló minőségben csak nagyfelbontású videót készíthetsz, melyet nagy valószínűséggel csak számítógépen tudsz majd lejátszani. Szabványos DVD formátumú mpeg2 videóba konvertálva (melyet ugye a DVD lejátszók is lejátszanak) sokkal rosszabb lesz a minősége a képeknek, az alacsony felbontás miatt. -
celf
őstag
Udv!
Mondjatok mar shareware/freeware pici cd-dvd burner/adatiro programot.
ilyet mint pld a BurnCDCC vagy az Active@ ISO Burner, csak adatra irasra kene.
koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged