Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Egyszerűen kezelhető videó vágó progi kellene... ajanljatok már egyet!
Köszönöm -
csikosdapro
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
kiiktattam a wmp-t, aztán leszedtem a codec packot és újraraktam, mostmár megy, köszi a segítséget
-
csikosdapro
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
jaja, sajnos nem megy, ezért nem értem
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám kitisztítani a registrymet, mert sehogy nem tudok mást társítani video file-okhoz, mindig a wmp-t rakja be de én mpc-t akarok, nem vágom, miért nem bírom megoldani, nem kell progi, ha van rá egyéb megoldás
jobb klikk társítás alapértelmezett program választása nem műxik
mpc options formats-nál is hiába állítom be, ahogy kilépek belőle és elindítanám a file-t ugyanúgy wmp-t indítjaElőre is köszönöm
-
csikosdapro
tag
Köszönöm nektek Gabás és Dluinet, megnézem őket
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Mondjatok már pls olyan progit, amivel nem szarik be a vasam, anno néztem 1080as filmeket még xp-n (mkv) de igazán nem volt semmi bajom velük most win7 x64 mplc olyan lassú, mintha 1-2 frame/sec, vlc nem akarja elindítani csak a kezdőkép megy és nem indul, wmp már jobban kezeli, de akadozik hol hang, hol kép megy... lehet gebasz van a rendszerrel vagy nem értem..
Előre is köszi -
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Mivel lehet tesztelni külön dolgokat a gépen VGA,CPU... Mert semmi nem melexik de mégis vmi szarozik a memória se hiszem hogy rossz mert memtest86 hibátlan meg kicserélgetve is ugyanaz a hiba (játéknál főleg online crash-el van amikor olyan 10 mp-re) Közben start menü gombbal ki tudok menni desktopra de közben a game áll connection interrupted, mintha a nettel lenne vmi, de nem a modem mert másikkal is azt csinálja, és töltésnél semmi para naphosszat megy és állandó, nincs szakadás etc..
Jah és nemtudom, most próbáltam 3dmark06-nál és a cpu cuccnál olyan 1 fps körül mozog :S a vga az normális, szóval lehet a cpu-m nyöszörög vagy az alaplap? (hogy lehet alaplapot tesztelni)
Szóval dobjatok már meg 1-2 megbízható tesztprogi nevével
Előre is köszönöm -
csikosdapro
tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy -> Call of Duty-nél jön ez a probléma elő (vagyis ott állandóan) ---> megláll a játék és áll 1 ideig az egész connection interrupted-el, de a lagometer azt motatja hogy a net szarakodik, de közben a piros sáv is igencsak világít azaz a gép is szarozik
De közben startmenü gombbal ki tudok menni asztalra a hőmérsékletek nem magasak, nem tudom mi lehet a baj... próbáltam most memtest86-ot végigfuttattam és semmi problem nem volt a memóriával, nemtudom, hogy igazán mi parázik a vga vagy a cpu vagy nemtudom
Ez előfordult ezelőtt is XPnél de Win7nél is ugyanaz. Mondjatok már vmi progit amivel még lehet tesztelni ezeket, vagy esetleg valakinek vmi 5lete, a modemet most haverral cseréltem nemis az a gond, tölteni amikor töltök semmi baj vele csak ha játszok, ping normális de egyszercsak beakad, ezért gondolom hogy vmi hardware..
-
csikosdapro
tag
Megoldva
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Mondjatok már olyan progit, plugint xphez, ami adatforgalmat számol meg system uptimeot is kijelzi
Előre is köszönöm -
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy milyen konvertáló progit ajánlotok, amivel divxes aviból dvd-t tudok gyártani, és free progi, vagy van vmi crack valamerre, csak keressek :p
mivel próbáltam 1-2t csak vagy gyérek, vagy watermark van rajta a shareware vagy trial részén pedig jó munkát csinál
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi