Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Olyan progit keresek, mely végig vizsgál egy divx/xvid-es filmet és kiírja hogy mennyi volt a maximális és minimális video bitráta film a filmben (esetleg még ki is grafikonozza).
Előre is köszi
-
cousin333
addikt
Üdv!
Olyan program érdekelne, ami lehetőleg ingyenes, és régi fotókat lehet több problémájuktól megszabadítani, például foltos, homályos, életlen, fakó...
Tehát olyat, aminek többé-kevésbé ez a célja, az "IrfanView-el ráeresztek egy sharpen meg egy contrast szűrőt" módszert én is ismerem, kifinomultabb kellene.
-
R
senior tag
... helyettesíti az MSN-t, és tudja is nagyjából azokat a dolgokat, amit az eredeti tud?
-
Core2duo6600
veterán
-
Flashy
veterán
nekem is kellene egy program: hangfájlokat szeretnék egyszerre lejátszani, aztán ha sikerül, persze le is menteni összeolvasztva. valami nagyon egyszerű kezelőfelület elég lenne, pl mutatja a sávok hullámformáit (2-nél több sáv lenne), meg néhány beállítási lehetőség, eltolni a sávokat időben egymáshoz képest, meg a sávok hangerejét változtatni. még sebesség vagy hangmagasság állítás se fontos, nem kell profi program amit hetekig kell tanulni, nekem abszolút amatőr játékra kell, talán csak 1-2 dolgot kipróbálok aztán meg is unom. jó lenne ingyenes program, de trial vagy demo se baj. thx.
-
törölt tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
aaah, nevrol nem ugrik be, de ez mar hasonlo grafika
koszi
-
canniball
nagyúr
"...a 0kb/s adatforgalom egyenlő a hálózat szakadásával?"
A fenti grafikonon nem (hiszen épp nincs forgalom), viszont ha folyamatos adatforgalom közben látsz kihagyás(oka)t akkor valami gebasz van. Persze hogy nálad vagy a túloldalon az még mindig kérdéses."De elég gyakran kapok hibaüzenetet, hogy a hálózati kapcs megszűnt, újrakapcsolódás, stb..."
Mármint a progi adja ezt az üzenetet vagy a Win? Szvsz ha előbbi, akkor nem nálad van a gond, ha a Win akkor pedig egyértelmű a dolog. -
Chili7
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Biztos én nem értek valamit, de a 0kb/s adatforgalom egyenlő a hálózat szakadásával?
De akkor leírom inkább, hogy mi a gondom: van egy PE Terminal Interface nevű program, ami folyamatos kapcsolatban van egy másik géppel. (elvileg) De elég gyakran kapok hibaüzenetet, hogy a hálózati kapcs megszűnt, újrakapcsolódás, stb...
Ezért szeretnék valami bizonyítékot hogy szakadozik. -
Chili7
őstag
Hali!
Milyen progival tudom ellenőrizni hogy folyamatos-e a netem vagy szakadozik-e?
köszi -
Jazz
veterán
Hali!
Olyan progit keresek amivel:
- Always on Top (Mindig felül) -re lehet rakni bármilyen ablakot/programotMivel sok programnak alapból nincs ilyen funkciója, egy ablakban futó alkalmazásról nem is beszélve.
thx!
-
kraftxld
félisten
válasz
Dr. Romano
üzenetére
A windowsba épített backup miért nem jó?

Ha nem jó akkor cobian backup.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Olyan free progit keresek, mely előre beállított időpontokban képes biztonsági másolatokat készíteni mappákról és fut Vista alatt is.
Előre is köszi
-
törölt tag
-
localhost
Közösségépítő
válasz
daveredline
üzenetére
[PRIVATE:] mien =
klattyints! -
daveredline
tag
Mien program amivel tudom vezérelni a letöltéseket rapidshareről? Most fizzettem elő premium accountra és kipróbáltam pár progit de egyik se működött, csak simán mozillával tudok tölteni... rapgetet felkonfigoltam elvileg ugy ahogy kell de nem tölt.(SSL könyvtárakat is leszedtem hozzá meg a felhasználóinevet és jelszót is beírtam, meg a rapidshare.com on is kipipáltam amit kell)
Gozillat ,getrightet és flashgetet is kiprópáltam de azok magát a weblapot töltik le....
köszi -
-v-
addikt
Sziasztok. Olyan videolejátszó progit keresek, amivel lejátszás közben lehet lassítani, és a hangot is lassítja a kép mellé. Szóval olyan jó dörmögős lesz, és lassú

Biztos van ilyen, mert egyszer már valamelyikkel csináltam ilyet, csak nem tudom melyik progi volt, és azt sem milyen formátumot tudtam lassítani... (edit: ja de közben látom, egy .mov volt az... de a quicktimeom nem tud ilyet, nem tom mivel csináltam :S)
Konkrétan ahhoz kéne, hogy dobszólókban a gyors részeket lássam-halljam, le tudjam szedni hehehe. Na szóval segítsetek pls
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi az uj tippet
. Régebben én is észrevettem hogy elég jó álló,- és mozgókép-minőséget produkállt ez a TMPGEnc progi. Ezért jó lenne ha ezt a minőséget olyan gyorsan tudná amilyen gyorsan csak lehet, mert vannak olyan tv-k amiken már észre lehet venni a minőségbeli különbséget. Ugy tünik hogy vista a megoldás
. -
Klemens
őstag
Tud valaki mondani/ajánlani valamilyen DJ pult szimulátort vagy valami ehhez hasonló progit?
Egy letöltési lenket is nagyon megköszönnék.

-
törölt tag
sziasztok,
lehet rossz topic, de egy probat meger

lassan kijon a wipeout hd
nah, szoval regen meg a kezdeti 3d-s idokben volt egy ehhez hasonlo arkad jellegu jatek
nem emlexik vki ennek a nevere? vagy barmilyen ehhez hasonlo jatek nevere?
valaszokat elore is koszi
-
-
z0d1AK
nagyúr
nekem valami oan program kellene, amivel tudok zenét letölteni a myspaceről, azokat, amit nem engedélyeztek!
van valakinek valami mentő ötlete? -
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Egy valamiről nem írtál még, 80%-os kihasználtság mellett MENNYI IDEIG TART EGY DVD ÁTHÚZÁSA?(vagy írtál csak a fogammal néztem?
)
A tmpgenc nem a sebességéről volt híres soha, hanem a minőségről. Igaz, még P2-es gépem volt amikor utoljára használtam, de már akkor is a legjobbnak tartották a képminősége miatt.Csak azért kérdem, mert ha nem igazán érdekel a minőség(ezen nem azt értem, hogy kis négyzetemberek rohangálnak a képen
), akkor a leggyorsabb konverter amivel eddig dolgoztam a winavi.(DIE HARD 4 - 2 óra 4 perc, 22 perc alatt húzza át) és nem nagy a konfigom(amd64 x2 4400Mhz)A CPU kihasználtsága, nem feltétlenül jelenti hogy gyors a videokonvertálás sebessége is!!!
Fire.
-
band1103
őstag
Minden javaslatot kipróbálltam és feltettem még 1 Dual core optimizert amit az AMD oldalán találltam, kikapcsoltam a C&Q-t is de semmi. Még mindig csak 80%-os a kihasználltság. Egyenlőre elég is ennyi de legalább lesz okom válltani majd Vistára.
-
-
Dr. Romano
veterán
Rendben köszi srácok.

-
válasz
band1103
üzenetére
Milyen procid van? Ha AMD, úgy tudom, hogy kell hozzá valami driver, hogy normálisan kezelje az oprendszer a több magot.
Ja, és az is sokat segít, ha a feladatkezelőben, a konvertáló progi prioritását nem normálon hagyod, hanem magasabbra veszed. Persze ilyenkor nem nagyon fogod tudni használni a géped másra.Amúgy meg olyan sokat konvertálgatsz, hogy azért érdemes új oprendszert venni?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Én is! avast.hu
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Avast antivirus
-
Jofi81
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy nagyon kis erőforrás igényű (256MB-os gépbe) megbízható, ingyenes vírusírtót?
Előre is köszi! -
-
törölt tag
válasz
band1103
üzenetére
Akkor valami nem jó nálad, Vista x64 alatt simán telibevágja a procit. A TMPGEng Plus és a TMPGEnc XPress is.
TMPGEnc Plus:
Multithreading beállítások
Prociterhelés diagram
Task listTMPGEnc XPress:
Multithreading beállítások
Prociterhelés diagram
Task list -
localhost
Közösségépítő
-
Met
nagyúr
Olyan program kellene nekem amivel árajánlatokat lehet írni egyszerűen, sok képpel árakkal, olyasmire gondolok, hogy egy táblázatba beírom a cikkszámot, árat stb. és ez alapján a progi szépen behívja a képet és összefésüli a doksit.
Wordben elég sokáig tart 30-40 termék esetén
-
Core2duo6600
veterán
válasz
band1103
üzenetére
Nagyon magas prioritás visszafelé is elsülhet, nekem a normálon volt eddig minden a leggyorsabb.
Ha nem megy fel full 100 % ra, akkor vagy nem optimalizálták 2 magra, vagy egyéb dolgot csinál a rendszer.
(#5533) Klemens
A pohotshop biztosan tudja, de lehet van egyszerübb megoldás is, lehet, hogy az acd see legokosabb progija is tudja(#5524) band1103
Mért baj ha nem használja ki 100 % osan, a lényeg, hogy megcsinálja és tudja a progi a szükséges szolgáltatásokat.Auto gordian knott pl kihasználja elég rendesen, ill. az amivel kódol, mert ez ugye csak 1 felület.
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy progi a következőhöz:
Adott egy kép és a képet kellene 3x3 egyenlő nagyságú négyzetre vágni.
Előre is köszi!
-
band1103
őstag
Kipróbálltam, de nem gyere be. Ugy értem hogy még mindig csak 68-81%-os a CPU terheltség. Nem használlja teljesen ki a 2 magot. Olyan progi kéne ami teljesen kihasznállja a több magos rendszert filmkonvertállásnál.
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
-
Hali!
Ha jól emlékszem egyik ismerősöm ezt a progit használta [link]
Olyan területen dolgozott ahol csak mobiltelcsivel lehetett elérni a hálót, ráadásul GPRS lefedettség volt csak.(4-5 Kbyte/sec). Elméletileg be lehet állítani, hogy a képeket milyen minőségre "butítsa" le, így kevesebb adatot kell letölteni ill. "gyorsabban is jön le az oldal.Remélem jól emlékszem, hogy ez a progi volt az. Esteleg keress rá Download Accelerator kifejezésekre a Google-ban.
Fire.
-
band1103
őstag
Olyan progi kellene ami ugy tud videót konvertállni hogy közben minden magot 90%-100%-ban ki tud használlni. Aki tud ilyet az szóljon . Előre is nagyon köszi a segítséget.
-
luw2win
őstag
Hali!
Szeretnénk egy zenét kiszedni a innen az első zene ami itt szól.
Ez egy flash v vmi ilyesmi (nem nagyon vok benne a témába).
Hogyan v mivel lehetne ezt onnan kiszedninincs fenn se youtubon se torrenteken sehol csak itt
köszönöm előre is

-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy elég spéci progit keresnék...az egyik haver mondta, hogy létezik egy olyan, amivel címkézni lehet...de nem borítékot, hanem borra vagy egyéb ilyesmire lehet tervezni és nyomtatni egyedi címkét. A nevét nem tudta viszont...
Hallott valaki esetleg ilyesmiről?

-
törölt tag
Ezzel meg tudod csinálni a megfelelő MPEG2 stream-et.
Ezzel meg tudsz DVD-t gyártani belőle. Menü nélkül.
Emellett a Vista-ban ott van ez. Az OS árát leszámítva tök ingyen.
-
lúzer
veterán
Hali!
mobilinternet kapcsolatnál van valami lehetőség a letöltés spórolására, úgy hogy a nagyobb méretű képeket ne töltse le (avatarokat még lássam
) vagy tömörítve menjen a forgalom?remélem érthető
esetleg ff + plugin? most ie6 megy ezen a gépen -
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Nem tud valaki egy jó FTP programot, ami rendesen megy vistán is?
-
attrax
aktív tag
Csao, 2 db DVD (8CM-est) akarok 1 normál dvd-re kiírni.Azt milyen progival tegyem?
a nero vision jó lenne de nem ad a kész lemezhez hangot.Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Witcher topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iqos cigaretta
- Milyen monitort vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
)
), akkor a leggyorsabb konverter amivel eddig dolgoztam a winavi.(DIE HARD 4 - 2 óra 4 perc, 22 perc alatt húzza át) és nem nagy a konfigom(amd64 x2 4400Mhz)