- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #6153 üzenetére
Hali!
Eclipse-nél elöször ugyebár telepítettem ezt: MinGW(tdm-mingw-1.808.3-f1.exe)(24,5 mega)
Itt az volt a gond, hogy nem a felajánlott helyre(c:\minGW) telepítettem, hanem több subfolder-rel beljebb(oda ahol az eclipse). Sajnos a PATH változóba(max 255 char) már nem fért bele az elérési út(mivel más progik is beállítottak útvonalakat), így nem tudta "elérni" a szükséges fájlokat(compiler, linker, debugger stb)
Újra telepítettem(a minGW-t), oda ahova akarta ill kipucoltam a PATH bejegyzést(amit, tudom hogy nem kell) és utána már ment a műsor.A Dev c++-nál, más a helyzet, ebbe beépítve megtalálható a minGW, mint írtam ez futtatta a kódot, csak debug nem volt. Nos sejtettem, hogy valamiért nem generálódik a debug info és az lesz a baj, bár az ESZKÖZÖK/FORDÍTÓ BEÁLLÍTÁSAI/BEÁLLÍTÁSOK FÜL/LINKER/NYOMKÖVETŐ INFORMÁCIÓ KÉSZÍTÉSE opciót kapásból YES-re állítottam.
Külön meg kell adni a compiler-nek ill- linker-nek, hogy debug info-t generáljon ill csatoljon kapcsolók segítségével.
Az ESZKÖZÖK/FORDÍTÓ BEÁLLÍTÁSAI/FORDÍTÓ FÜL, itt a fordítóhoz is, meg a linkerhez is hozzá kell adni a "-g" kapcsolót(természetesen idézőjelek nélkül), és már lehet is debuggolni.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest