- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
Egy progit keresek, ami megmondja hogy melyik alkalmazás veszi el a netet (egyik napról a másika 5emgásból 1,5megás lett a netem!!)
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Valaki tudna nekem mondani egy olyan felvevő progit mint ami az alap hangrögzítő a win-ben ,csak kicst többet tud felvenni???
-
Csapi007
veterán
Hello
Mondjatok olyan progit amivel windows alól törölt fájlokat vissza lehet állítani.
Nekem az Acronis Disk Director Suite van meg de ebben nem találtam. -
daveredline
tag
Az lenne a kérdésem hogy mit tudok tenni ha feltelepítem vistára az unlocker nevezetű progit(amivel fájlokat lehet kitörölni mikor nem engedi pl: ha foglalt)
és nem engedi működni a progit , pedig ahonnan letöltöttem az van írva hogy működik vistán is. A debug jog hiányára hivatkozik.....
szal? valaki?please!fontos lenne.... -
domesz
aktív tag
Hi all ! nagyon fontos lenne hogy találjak egy olyan hangfelvevő progit amivel egyszerre tudom fölvenni azt hogy én mit beszélek a mikrofonba és hogy mit hallok :S külön küldön megy, arra van 100 progi de ilyet még nem találtam sajna előre is köszönöm a segítséget !
bb -
Sziasztok!
Van olyan program amit be lehet állítani,hogy egy adott időpontban indítson el egy adott programot majd ki is tudjon lépni belőle? -
pitman
őstag
Nem tud véletlenül valaki olyan programot, ami képes az MS Outlook pst adatbázisát tömöríteni. Az outlookban van ilyen funkció, de az nem igazán csinál semmit (illetve néha csinálja, néha nem), hiába történik nagy mennyiségű levél törlése, a helyüket nem szabadítja fel. Valamilyen ingyenes megoldás lenne a legjobb.
-
Jazz
veterán
Üdv!
Desktop-ra kéne:
Post-it-szerű program kéne, ami mutatós, könnyen használható, alway on top-ba is rakható, és
Stopper-óraprogram hasonló igényekkel, inkább a stopperre kihegyezve.
Ami szerinetetek a legjobb.
thx! -
doc
nagyúr
valakinek van ötlete, milyen programmal tudnék Windows vagy Linux alatt .cdr formátumú cd-image-et kiírni vagy másba konvertálni?
-
FireShadow
senior tag
egy olyan programra van szükségem ami adott fileokról, mappákról állando figyeléssel biztonsagi masolatot keszit egy masik vinyora. mint a raid, csak nem egész vinyot akarom tükrözni csak pár dolgot és viszonylag realtime updatelni a backupot.
-
törölt tag
sziasztok,
tudnatok ajanlani hasonlo progit, mint a magix music maker?
-
GrandeP
addikt
válasz
Winner_hun #4474 üzenetére
igen de mivel egyik "külföldi" által be írt link se müködk így tárgytalan.
Tv tool volt utsó reményem, de az csak nvidiá-val dolgozik.... így gondoltam megkérdem hátha van valami hasonló progi..
ui: amúgy le lehetne tölteni az igazi eredeti driveret is... de nincs kedvem 29 dolcsit fizetni.
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
Nekem egy olyan progi kellene, ami olyasmi mint a tv tool.....
Mert van nekem egy pci (nem pci-e) videókártyám.... és ennek kéne összehozni valahogy a tv kimenetet...
Ami biztos.... nem nvidia gyártmány.... de sztem ati se... egyébként a neve Elsa gloria synergy 8
köszönöm.
-
sirdani
tag
Sziasztok!
Kéne egy profi SlideShow csináló ami AVi-t mpeget csinál...
Olyan is jó lenne ami zenére dobja be a képeket.
Lehet ingyenes és fizetős is, csak sürgős. Nagyon tág a piac sok progi van és nem tudok dönteni.
És hol lehet fotó csomagokat leszedni? RAR-okat amiben legalább 50-100 kép van. Magyarországról kell, szép kép. -
V.Stryker
nagyúr
Mindkettőtöknek köszi!
-
V.Stryker
nagyúr
Van olyan progi az everesten kívül, amivel figyelni tudom a hardverek hőmérsékletét?
-
Picco
addikt
milyen progi ami mkv hd filemeket jatszik le es lehetoleg meg a videokari hardware-s gyorsitasat is hasznalja.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Relevance007 #4462 üzenetére
-
Relevance007
csendes tag
Helló
Sürgősen szükségem lenne egy ingyenes, kis méretű programra, amivel ki tudok írni egy DVD-re való adatot.
Előre is nagyon kösz. -
Rakeem
aktív tag
üdv!
Egy oldalon böngészgettem és találtam jó kis leírásokat/cikkeket egy programhoz. Gondoltam nyomtatható verzióban majd vágólapra másolom őket és wordben majd szépen csinálok belőlük egy doksit. Viszont a nyomtatható verzió lap mellett nekem a mozilla kidobta hogy akár le is menthetem őket XPS formátumban. Ennek megörülve mind a 161 cikket letöltöttem. Dolgom végeztével gondoltam megnézem milyenek lettek, és jól pofára estem. Ilyen kiterjesztést kezelő programom nincs. Körbenéztem a neten és csak méregdrága programokat találtam. (40k-60k HUF)
Szóval arra kérnélek titeket hogy ajánljatok valamilyen free XPS readert.
Az sem árt ha a progi tud nyomtatni is, mivel amikor dolgozok akkor 3órát utazok és olyankor is szívesen olvasgatnám ezeket a cikkeket.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami egy 100-120 perces mix-et feldarabol x hosszúságu részekre (ahogy nekem jó) azért hogy később ki tudjam irni AudioCD-nek ugy hogy mindegyik külön track legyen.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
FireShadow #4453 üzenetére
Kösz a tippet, csak sajnos nincs totalcommander leopard alá. Viszont a mucommander hasonló, meglesem, hátha abban is van ilyen funkció.
-
FireShadow
senior tag
totalcommander is tud speed limitelni.
hogy előszedd a funkcijót:
F5 vagy F6 aztán egyböl mikor megjelenik az ablak hogy tenyleg at akarod e rakni nyomsz egy F2t. ekkor olyan lesz a másolo ablak mint ftp-kor és be tuddsz állitani speed limitet söt többi filet is hozza tudsz adni a másolandók listájához. -
lúzer
veterán
és innen ki lehet másolni pl. wordbe
vagy ide│ ├───graf
│ │ ├───bak
│ │ │ └───graf
│ │ ├───classes
│ │ │ ├───graf
│ │ │ └───package cache
│ │ └───src
│ │ └───graf
│ ├───idozit
│ │ ├───bak
│ │ │ └───idozit
│ │ ├───classes
│ │ │ ├───idozit
│ │ │ └───package cachetxt-be is menti, mentés, unicode és jó lesz
-
lúzer
veterán
Ejnye uraim!
parancssor, megfelelő helyen és beírni:
dir >> fajllista.txtezt lehet ragozni a dir parancs kapcsolóival
-
canniball
nagyúr
válasz
RoyalFlush #4431 üzenetére
A baj ezzel az, hogy ez egy elég egzotikus formátum és más nem nagyon fogja tudni megnyitni, csak ha ő is telepíti a progit. Az meg elég macerás.
-
PH 5.5
aktív tag
Üdv!
Volna egy egzotikus problémám, arra szeretnék megoldást találni, hogy milyen módon lehetne egy vinyóról csökkentett sebességgel olvasni (másolni).
Adott egy beteges notivinyó, tele fontos cuccokkal, de ha megpróbálok teljes sebességgel másolni róla, akkor azonnal leáll. Lassú másolást ftp-vel próbáltam, úgy megy a dolog biztonságosan, de ez az én netemmel nagyon lassú.
Tehát egy olyan progira volna szükségem, amivel szabályozható az olvasási sebesség, és most jön a csattanó: mindez OSX alá, mivel a vindóz már semmit nem tud kezdeni a vinyóval. -
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush #4426 üzenetére
Saját magamnak ha jól látom
-
canniball
nagyúr
válasz
Esetleg olyan progi, ami valami "emészthetőbb" formátumba ment (pl. .txt stb.)?
-
canniball
nagyúr
válasz
Szvsz önnön magának.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FireShadow #4425 üzenetére
Where Is It? http://www.whereisit-soft.com/
Ctf fájlba ment, a Sample Catalog ~ 45 KB.
mod: (#4420) Winner_hun: ezt most kinek ?
-
FireShadow
senior tag
...ingyenes vagy könnyedén beszerezhető és a directory treet (fileok mappák nevei esetleg méretei is) lementi egy TXT vagy valami hasonlo szöveges vagy tablazat vagy kép fileba? kb mintha totalcommandert printscreenelgetném. mert egyik vinyom haldoklik es elég ilyen backup róla hogy tudjam milyen fileok voltak meg.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #4407 üzenetére
Az FTP-ző progi, nem fájlkezelő.
-
Winner_hun
félisten
-
Chip
aktív tag
MS Word doc dokumrntumból szeretnék jpp kiterjesztésű képeket készítnei. Nincs sem scannerem sem nyomtatóm.
Tudnátok javasolni nekem 1 ingyenes programot erre a feladatra? -
grais
csendes tag
Sziasztok. Nekem olyan programra lenne szukségem ami riaszt (hangszóró kimeneten valamiféle hangot ad) ha a monitoron megmozdul valami. Egyszóval egy mozgásérzékelő program kellene ami a monitor mozgását figyeli, és riaszt.
A félreértések elkerülése végett nem 1 kamera mozgását akarom figyelni.Sajna ténylegesen csupán a monitor jelét. Ilyen a Willing Webcam szoftvere is de a mozgásérzékelő funkció sajna nem használható monitor figyelés esetén
Előre is köszönök minden segitséget.
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush #4414 üzenetére
Plus / Partnerlista-karbantartó
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun #4413 üzenetére
Rákérdeztem attól aki adta az infót, Chatblocker nevezetű programot említett, de ma már nem nézek utána .. MSN plusban is van ilyen ?
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush #4412 üzenetére
MSN plus
-
RoyalFlush
őstag
Állítólag van olyan program mellyel kideríthető (legálisan), ki tiltott le MSN-en. Tudtok ilyen szoftverről ?
-
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Milyen program aminek ez a tálcaikon jele?
[link] -
Nekem egy filekezelő kellene, amiben a legalapvetőbb dolgokat ugyanúgy lehet csinálni/nagyon hasonló legyen, mint a totalcmd. És legyen ingyenes. (A freecommander nem nyerte el a tetszésemet.
-
Sleed
aktív tag
válasz
dr_strange #4400 üzenetére
köszönöm
-
<MZ/X>
őstag
Értem, sajnálattal hallom
Köszönöm azért! -
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan program kéne ami .flv-ből flac-ba vagy wav-ba vagy valamilyen jó minőségű formátumba tud konvertálni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest