Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Hali!
Eclipse-nél elöször ugyebár telepítettem ezt: MinGW(tdm-mingw-1.808.3-f1.exe)(24,5 mega)
Itt az volt a gond, hogy nem a felajánlott helyre(c:\minGW) telepítettem, hanem több subfolder-rel beljebb(oda ahol az eclipse). Sajnos a PATH változóba(max 255 char) már nem fért bele az elérési út(mivel más progik is beállítottak útvonalakat), így nem tudta "elérni" a szükséges fájlokat(compiler, linker, debugger stb)
Újra telepítettem(a minGW-t), oda ahova akarta ill kipucoltam a PATH bejegyzést(amit, tudom hogy nem kell) és utána már ment a műsor.A Dev c++-nál, más a helyzet, ebbe beépítve megtalálható a minGW, mint írtam ez futtatta a kódot, csak debug nem volt. Nos sejtettem, hogy valamiért nem generálódik a debug info és az lesz a baj, bár az ESZKÖZÖK/FORDÍTÓ BEÁLLÍTÁSAI/BEÁLLÍTÁSOK FÜL/LINKER/NYOMKÖVETŐ INFORMÁCIÓ KÉSZÍTÉSE opciót kapásból YES-re állítottam.
Külön meg kell adni a compiler-nek ill- linker-nek, hogy debug info-t generáljon ill csatoljon kapcsolók segítségével.
Az ESZKÖZÖK/FORDÍTÓ BEÁLLÍTÁSAI/FORDÍTÓ FÜL, itt a fordítóhoz is, meg a linkerhez is hozzá kell adni a "-g" kapcsolót(természetesen idézőjelek nélkül), és már lehet is debuggolni.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest