- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Melyik progival lehet legegyszerűbben avi file-okat egybe másolni? Op. rendszer: Vista Ultimate 64 bit
Köszi
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Hujikolp #5393 üzenetére
A Barátom guggolva ezt tudta ajánlani: Mást sajnos nem
-
Tud nekem valaki olyan programot ajánlani, amelyik lehetőleg ingyenes (otthoni felhasználás) olyan raktár program féle. Sok adatot beletudok vinni, akár képet is, és köztük lehessen keresni, és az egyes dolgokat csoportokba rendezni.
Konkrétan az elektronikai alkatrészeket szeretném nyílvántartani számítógépen, hogy mim van és hogy mennyi belőle.
-
dany27
őstag
hi
minőségi DVD Ripet szeretnék készíteni ehhez tudom hogy az mencoder a legtökéletesebb de sehol sem találom a progit windózhoz mindíg csak a GUI-t találok magát a progit nem :S
Valaki ha tud dobjon egy linket! előre is köszi!
-
kissgy04
tag
válasz
Core2duo6600 #5384 üzenetére
ilyen név alatt a google alapján több progi is van. Radminre gondoltál?
Köszönöm
A -
sp3333boy
csendes tag
Helló!
Az lenne az én kérdésem hogy tudtok-e valamilyen programot amivel az öcsém gépén korlátozhatom a maximum fel és letöltési sebességet?
Tudom h ezt a routermemnek az adminpage-vel lehetne de sajnos a jelszavamat elfelejtetem emg a felhasználó nevemet is és az a ******** router telepítéskor nemkért email cimet hogy ha esetelg elfelejti az emebr akorr ott kap egy újatfelhasználónevet/jelszót vagy valami ilyesmi..nah mind előre is köszönöm.u.i:NETGEAR routerem van ah valaki járt már igy vagy tud valam iarról hogy hoglyehet orvosolni az elfejetett jeslzo problémát az jeelzzen ...fontosllen ..
köszönöm -
kissgy04
tag
Sziasztok
Nem tud vki olyan remote control programot, ami nem a teljes desktopot teszi át, hanem képes külön-külön az ablakokat is?
Vnc változatokkal próbálkoztam, de talán csak a tightvnc volt képes arra, hogy ki lehessen jelölni, hogy egy ablakot jelenítsen meg (ne a teljes desktopot), van vmi hasonló több ablakos megoldással?
Előre is köszönöm
A -
Speed®
titán
Hali!
Miként/mivel tudom azt megcsinálni, hogy ha nem rendszergazdaként vagy rg.-i jogokkal rendelkező felhasználóként lépek be, a rendszer 1 óra elteltével kiléptessen (és erről a kilépés előtt pl. 3 perccel értesítsen is)
Anno régen egy könyvtárban találkoztam hasonlóval, most meg egy munkatársam megkérdezte és nincs időm feltúrni az XPt/NETet a megoldásért..
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Lenry
félisten
tud valaki egy jó gitárhangoló programot?
(öcsém szerzett egy gitárt, be akarja hangolni, és állítása szerint létezik ilyen program)
-
Van egy mdb telefonszám adatbázisom, ezt szeretném átteni Nokia 5310re. (A pc suite-ban egyenként lehet felvinni)
Ha konvertálom valamilyen más importálható formátumba (pl. csv-be; ezzel nincs is gondom) akkor beimportálhatnám az outlook expressbe. (Eredetileg az Outlookkal akartam, mivel azt hallottam hogy lehet vele szinkronizálni, de nem találtam ilyen funkciót benne.)
De hiába lenne meg expressben, ha onnan tudomásom szerint csak leveleket vagy fiókot lehet továbbvinni az outlookba. Ötlet? -
nike_
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan progit, amivel az alaplapom (P35-DS3) NB hőmérsékletét meg tudom nézni?
Előre is köszönöm
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan progit amivel a jelszóval védett .wmv filmet le tudom játszani? Létezik egyáltalán ilyen progi?
-
Kom-ancs
tag
Már töltöm is,köszönet a segítségért!
-
Kom-ancs
tag
Helló!
Olyan progi kellene ami avi filmekre "ráégeti"(jobb szót nem találtam) a feliratot.
Tud valakia ilyet? -
canniball
nagyúr
válasz
lecterdoctor #5368 üzenetére
-
lecterdoctor
tag
Hello!
Arra nincs valamilyen progi, hogy Rapidshare-en ne kelljen várni 1 órát 2 letöltés között? Vagy valahogy nem lehet ezt kijátszani, természetesen előfizetés nélkül?
-
domi007
őstag
A legjobb az ffdshow, ezt bízvást állítom. Ez mindent lejátszik, és szerkeszthetsz is vele filmeket (tehát encoder és decoder egyben). Ha egyáltalán nem kell encoder, tehát abszolúte, és csak lejátszásban gondolkodsz, akkor a VLC megold mindent.
DOMy
-
-
Májsztró
addikt
melyik kodekcsomagot ajánljátok manapság ? amivel minden normálisan megy ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #5359 üzenetére
Ha megtennéd, hogy elárulod a nevét, így jó lesz ?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5358 üzenetére
Te meg használd a "varázsszót", ha már így utasítgatjuk egymást...
-
localhost
Közösségépítő
Én tudok egy ilyent, de sajnos az úgy megváltoztatja a hangodat, hogy végleg úgy marad!
És még azt is tudja, hogy Te magyarul beszélsz - a hangod pedig akár a szereplő eredeti nyelvén: angolul, franciául vagy bármely más nyelven!
És a paródisták már ügyködnek a betiltatásán, mondván elveszi a munkájukat, hiszen bárki tud vele Orbán Viktor vagy bárki más hangján élethűen megszólalni és ugyanolyan hülyeségeket meggyőzően beszélni. -
Tibord
senior tag
helló
tudnátok nekem ajánlani egy olyan programot amivel hangokat lehet utánozni?
Konkrétan arra gondolok hogy van egy alap hang (mondjuk egy film egyik szereplője), és van az én hangom. Az én hangomból csinál a progi olyan hangot mint a film szereplő hangja.előre is köszi
-
rumos14
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #5352 üzenetére
köszi. reméltem, hogy vmi egyszerűnn progi is fogja tudni. Audition nem indul, mscorelib.dll file-t hiányol, kipróbálom a soundforge-ot is.
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600 #5348 üzenetére
Szia köszi szépen megkaptam
,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.
-
rumos14
nagyúr
egy mikrofonnal felvett beszéd alá szeretnék zenét keverni, milyen _egyszerű_ programmal tudom ezt megtenni? GoldWave-nem találtam ilyesmi lehetőséget.
-
torogyuri
aktív tag
engem olyan képnézegető érdekelne Windows 2000-re mint amilyen egyszerű és könnyen kezelhető a windows xp beépített képnézegetője...ja és a léptetés is legyen úgy megoldva
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600 #5338 üzenetére
Szia végül is a Pinnacle Studiot 11 probáltam ki mert magyar meg van hozzá leírás is
de sajnos ezt írta ki amikor megakartam nyitni a fájlt [link]
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600 #5336 üzenetére
Most is köszi a választ
de igazából mint írtam nem akarok én semmi extrát
csak egyszerű dvd lemezt amit oda lehet adni a családtagoknak és ők nem csak a pc hanem a dvd lejátszón is megtudnák nézni.Edig nem volt gond mert van 2×500GB winyó és ezen minden gond nélkül elfér rajta DV-avi ezelőtt így beszedtem és ConvertXtoDVD elkészíttetem magunknak egyszerű dvd lemezt egyszerű menüvel
,de ha családtagnak akarjuk oda adni a filmet szeretnék oda nem illő mondatokat
kivágni DV-avi filmből.És ehhez keresek egy egyszerű progit semmi + nem kell mert azt megoldom az idegi programokkal.Max még annyit ha már átnézzem a filmet,hogy mit vágjak ki akkor feldarabolom max.4 részre ne keljen az elejétől,nézni ha egyszerű menüvel egyből a fejezethez ugorhat.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
qwertly #5335 üzenetére
Szerintem a Pinnacle studioval mpeg2 szedd le a kam ról
ls azzal meg is tudod vágni, még a dvd szerkezetet is elkészíti
Bár nem ez az eslődleges célja, de megcsinálja. Akár menukkel is
Pont a baromi nagy helyigénye miatt nem szeretem a DV avi t .
Egyik ismerős vidokat vág, amellett, hogy riporterkedik is, akár láthattad is az egyik tv csatornán.
Hát totálkész a gyerek, mert egyrészt nem vág semmit a géphez.
De az ebet kötve ragaszkodik a dv avihoz, mert hogy a minőség nem romlik stb....
Ez igaz, amennyiben a végfelhasználás is DV avi lesz, ha a DVD akkor nem mindegy, hogy az elején a behúzásnál, vagy a végén romlik, elöbbi esetben legalább nem kell hatalmas adattár.
Már a 5 odik 500 gigas hdd ét veszi....Amit javasoltak ADOBE progit, akkor már inkább a Premiere Elements
Az viszi az mpeg 2 öt és az ismertebb dolgokat is.De kezdő felhasználónak a Pinnacle Studiot javaslom, bár a premiere elements sem sokkal bonyolultabb.
-
qwertly
addikt
Tudom vannak olyan progik amelyek profik de nekem egyszerű átlátható kicsi cél progi kellene
-
qwertly
addikt
Sziasztok köszönöm a segítséget
a DV kamerából a egyszerűen az xp beépített Movie Maker probijával vettem át a pc-re.De sajnos ez kazatánként 13 GB milyen egyszerű progival tudnám megvágni és a megvágott klip részeket elmenti?utána már menne mert van egy program a ConvertXtoDvd 3 amivel én magamnak tökéletes dvd készitek
.Köszi
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5328 üzenetére
Állj!
Belekeveredtél:
van SD-kártyaolvasó ott betűjel
van CANON fényképezőgép = USB = Mobileszközök.De ez nem az én beírásom volt eredetileg
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5326 üzenetére
Igen tudom, és semmi mást nem látok a "gépben", mint a képeket tartalmazó mappát....
Aztán ott kijelöl/másol >>> Q:\Digitfotó mappába meg beilleszt, de működik az áthúzás (drag&drop) áthúzás is. -
Core2duo6600
veterán
válasz
localhost #5325 üzenetére
Ha ott rámész akkor nem tudod tallozni a gépet ?
Nekem a webkamerám tett xp alatt így.
Otvar felbontásban eltárolta saját magában a képeket amikor megnyomtam a tetején a gombot.
Vista alatt nem látom ezt a dolgot.Godnolom a kártyaolvasóval minden gond nélkül tudod használni.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5324 üzenetére
Nem is ott: Hanem a Sajátgépben válik láthatóvá.
És van! kártyaolvasónk is. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5318 üzenetére
"Ha memkari van a fényképezőben, gondolom USB és, akkor minden izé nélkül, mint egy pendrivot meg kell hogy lássa "
Tapasztalás:
A lányom CANON fényképezője XP-n a "Mobileszközök" alatt látszik, nem kap meghajtó-betűjelet. -
Gausz
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5318 üzenetére
Pedig buherált xp van, magam csináltam. Legalább megtudom, hogy a következőnél miket kell visszarakni
3 hete raktam fel, nincs az az isten, hogy megint felpakoljak mindent, azért kérdeztem egyéb megoldást.
Annyi nem vészes a dolog, mert bnőm laptopjáról is meg tudom oldani, de azért mégiscsak egyszerűbb lett volna, ha egyből fel tudnám másolni őket magamhoz. -
Core2duo6600
veterán
A Pinnacle studio a 12 es verzíinál tart
Ultimate a legokosabb, neked asszem a plusz is elég az kell hogy menjen az mpeg2 buhera
File menűben van egy olyan, hogy
File DVD cimeinek importálása
a 8.4 es már igencsak régi.(#5316) Gausz
Rakj fel egy normális os t
ne butitottat, és bueráltat, akár xp, akár vista
Ha memkari van a fényképezőben, gondolom USB és, akkor minden izé nélkül, mint egy pendrivot meg kell hogy lássa
Asszem sp2 kell hozzá -
Gausz
aktív tag
Sziasztok!
Én azzal fordulok hozzátok, hogy digit. fényképezőgépről hogyan kell képeket importálni? Nem láma kérdésnek szánom, de canonom van, a gyári program már régóta nem akarja felszippantani a képeket, ezért az xp kamera- és fényképezőgép támogatását vettem igénybe, ami működött is. Azonban volt egy format c-m, nlite-al megszabdalt win-t raktam fel, melyből ezt is kiszedtem. Hiába keresem, nem találom neten külön.
Esetleg ha meg tudnátok mondani ennek a proginak a pontos nevét, vagy adnátok más megoldást, akkor nagy köszit mondok!Előre is nagy kössz,
Gausz -
válasz
csakegyreg #5312 üzenetére
gom player
-
csakegyreg
tag
Sziasztok lenne egy nagyon amatőr problémám szóval ijen téren nem nagyon vagyok otthon de plz ne nevessetek ki!
Szóval: van egy francia nyelvű South park részem ami még nem jött ki magyarul angolban meg még csak max társalgás megy! szóval vlaki tudna olyan programot ajánlani amibe könnyen be lehet csatolni a magyar feliratomat a vidihez??? -
Icewind
aktív tag
Hali
különböző mp3-akat szeretnék azonos hangerőre hozni, egy házi videoba raknám őket, és ez így azért nem szerencsés, hogy az egyiket alig hallani, felnyomod a hangot, és a következö meg üvölt... kézzel beállítani hallás alapján meg nem túl pontos...
Szal mivel tudnék én ilyet csinálni?
Goldwave-m van, ha abba van ilyen... angol tudásom sajna nincs a toppon(még), meg a goldwavehoz se vagyok túl profi, szal pls ne csak azt irjátok h azzal lehet, hanem h hogyan!
köszi előre is
-
dudika10
veterán
Hali!
Egy olyan program kéne ami kiírja azt amit az everest az "érzékelők" résznél (tehát: vga,cpu hőmérséklet; vga, cpu kihasználtság; vga, cpu, ram és vram órajelek (esetleg feszkók és ventik de azt már csak extraként mondom) ). Aztán magától elindulna azt előnyben részesíteném, és legyen stílusos (mint pl az ESA szoftvere).
Csak egy picit fel szeretném dobni az asztalt, meg nem árt ha tudja az ember a dolgokat.(ha találok valami ilyesmiről képet esetleg belinkelem, sajnos eddig nem sikerült
)
mod: xp-s kéne, vistára már találtam de vista nekem nem kell
az ott a bal felső sarokban már kezd hasonlítani arra amire gondolok -
C@rbon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5299 üzenetére
Melyik verzio kellene?
Nekem 8.4-es és csak Trial. Nem találtam teljeset.
Capture, Edit vagy Make Movie? Ezek ilyen fülek és ki kell választani hogy mit akarok csinálni. Egyiknél sem engedte megnyitni a bemountolt fájlt.
File-nál nekem nincs olyan hogy importálás -
pitman
őstag
Nem tud valaki véletlenül ingyenes víruskeresőt, amit nem kell telepíteni. Elég, ha parancssorból futtatható.
-
C@rbon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5299 üzenetére
Nagyon köszi!
Hnap leszedem a progit és kipróbálom.
Köszi még1x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest