- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Van előfizetésem Spotify családi, illetve Netflix premium csomagokra, amiket megosztva használok a "családtagjaimmal". Tőlem levonják minden hónapban, ők pedig fizetik nekem a részüket. Nehéz számon tartani, hogy ki-mikor-mit fizetett. Van ennek a követésére jobb megoldás, mint az Excel?
-
Jofi81
őstag
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel egy weboldalon megjelenő videót tudok rögzíteni hanggal együtt?
-
Jofi81
őstag
A Thunderbird-ön kívül tudtok ajánlani ingyenes levelező klienst? Szóba jöhet még az Outlook is, csak nem tudom, hogy az Outlook 2007 működik-e együtt az Office 2003-mal. Az "elődöm" minden gépre tört Bat!-et rakott fel a suliban, ezt szeretném lecserélni.
-
Jofi81
őstag
válasz
szakalistvan #11106 üzenetére
Például a LogMeIn-nel.
-
Jofi81
őstag
válasz
sfdrakex #11088 üzenetére
Köszi a linket. Sajnos nem erre gondoltam, amit keresek, az teljesen automatikusan, egy gombnyomásra csinálta meg a montázst, kifejezetten erre való.
Lehet, hogy közben megtaláltam.
-
Jofi81
őstag
Egyszer olvastam egy tök jó kis programról, amivel nagyon egyszerűen lehetett fotómontázst csinálni. Sajnos már elfelejtettem, mi volt az. Tud valaki segíteni?
-
Jofi81
őstag
válasz
kételkedem #7923 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
Jofi81
őstag
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot, amellyel PDF-et tudok word dokumentumba konvertálni?
-
Jofi81
őstag
Van egy könyvtárnyi képem, amiket szeretnék kinyomtatni 9x13-as méretben, egy A4-es lapra négy darabot. Létezik olyan program, ami ezt elvégzi automatikusan, hogy ne kelljen egyesével beillesztgetnem a képeket mondjuk corelbe?
-
Jofi81
őstag
válasz
Csabee. #6751 üzenetére
Hadd ajánljak egyet én is: Defraggler.
-
Jofi81
őstag
válasz
Windsurfer #6754 üzenetére
Esetleg az msconfig.exe? Benne van a windowsban.
-
Jofi81
őstag
válasz
Korcsii #6659 üzenetére
Én a SimpleViewer-t használom, ingyenes, szép és jó, bár nem tudom, hogy az általad felsorolt összes funkciót tudja-e...
-
Jofi81
őstag
válasz
Dr. Romano #5540 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
G.I.JOE #5245 üzenetére
IrfanView-ban File -> Batch Conversion/Rename... vagy egyszerűen nyomsz egy B betűt.
Esetleg VSO Image Resizer.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
RoyalFlush #5101 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
Sátán44 #5080 üzenetére
Az Ultimate Boot CD-n van mindenféle diagnosztikai program, én ezt szoktam használni.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5015 üzenetére
Igen, azt tudom. Azért köszi!
-
Jofi81
őstag
válasz
Core2duo6600 #5012 üzenetére
Ettől tartok én is...
-
Jofi81
őstag
Akkor azt egyszerűbb úgy megcsinálni, hogy a videót a Pazera Free FLV to Avi Converter-rel átkonvertálod avi-ba, majd VirtualDub-bal leszeded a hangsávot.
-
Jofi81
őstag
A WhereIsIt-nek van ingyenes alternatívája?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Esetleg próbáld ki a Network Scanner-t, bár kapcsolati ábrát nem fog rajzolni...
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
Silverlight2 #4874 üzenetére
A Media Player lejátssza alapból, ha nem a legújabb van fent, akkor telepítsd a 11-est. Alternatívaként a GOM Player-t tudom ajánlani, én ezt használom minden videóhoz.
-
Jofi81
őstag
válasz
[Anduriel] #4870 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
csellosi #4841 üzenetére
LogMeIn Free
A tűzfallal kapcsolatban nem tudok segíteni... -
Jofi81
őstag
válasz
PrinczA #4789 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt: BurnInTest.
-
Jofi81
őstag
Akkor mégegyszer, hátha:
Olyan ingyenes programot keresek, amellyel ki tudnám váltani az UltraISO-t. A 4,7GB-nál nagyobb ISO fájlok tömörítésére (.isz) illetve darabolására használnám. Valakinek valami ötlete?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
válasz
Relevance007 #4707 üzenetére
-
Jofi81
őstag
Olyan ingyenes programot keresek, amellyel ki tudnám váltani az UltraISO-t. A 4,7GB-nál nagyobb ISO fájlok tömörítésére (.isz) illetve darabolására használnám. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest