- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Hali mindenki!
Egy olyan problémába botlottam, hogy a pendrive-omon csináltam egy aktív (boot-olható) partíciót (4gb), majd gondoltam csinálok egy másik partíciót a megmaradt 4 gb-re.
Szép elgondolás, csak a M$ nem kezeli a 2. partíciót a pendrive-on. Így most van 1 db 4 gb-s amit nem tudok törölni (sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> lemezkezelés alatt próbáltam, nincs ilyen opció rá, hogy törlés) és nem tudok 2.-at létrehozni (ugyancsak ott próbáltam, az "Új partíció..." szép szürke és kattinthatatlan). A neten kb 3 órája kutatok ilyen program után, de nem találok semmit (ill amit kipróbáltam, hogy "na talán" az nem kezel pendrive-ot).
Linux alatt még csak virtualizálva próbáltam (jelenleg nincs írható cd-m, se liveCD-s tuxom).
Tudnátok esetlen javasolni valamit? Milyen proggal lehetne esetleg fogni és letörölni a már meglévő partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest