- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Olyan ingyenes programot keresek, amivel amplitúdó- és frekvenciamodulációt tudok kirajzoltatni. Labview képes rá, de úgy tudom sok lóvéba kerül.
-
Csedit
aktív tag
válasz
Winner_hun #4797 üzenetére
Nálam van fennt, de már rájöttem, hogy mi a neve.
Egy kicsit megbuherált xp-m van fennt, az teszi fel alapból, hideit.exe. Hasznos kis program, ablakokat lehet vele eltüntetni az asztalról és a tálcáról, amikor nem akarod, hogy más is lássa, hogy mi fut a gépeden.
Csak az ikonra kattintva semmi utalás nincs a nevére. -
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó progit Vista alá, ami hasonló, mint a DU Meter? Az adatforgalmat kellene tudnom, hogy hol tartok, mivel sokat használok mobil-internetet, viszont nem szeretném túllépni a korlátot...
A DU Meter-el csak annyi bajom van, hogy Vista alatt ugyan fut, de a statisztikát nem hagyja megnézni
Előre is köszi mindenkinek!
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet a program neve aminek ez az ikonja az óra mellett?
kép -
Brian_GT
őstag
Hasonló sorsolós vackot tanultam még anno suliban ECDL excell táblázatkezelő alatt...rohadt sok beírt képlet és óra után sikerült ilyen sorsolós rendszert csinálni.
Habár nem ennyire bonyolúltat mint amit írtál, hogy pl pályát is figyelje bár biztos meg lehetne csinálni.Csak ne én, én addig értettem (nagyjából) amég vizsga volt.
(Kedves tanár úr-tanár nő ezt én nem úgy gondoltam ha tetszik olvasni, ma is mindig gyakorlok szorgalmasan
)
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Én egy olyan sorsoló programot keresek, amit körmérkőzéses focibajnokság menetének meghatározásához lehetne használni.
Tehát pl. van 15 csapat, mindenki mindenkivel focizik, és mondjuk (mivel teljesen felváltva nem lehet mindig otthon-vendég-otthon-stb.) minden csapat ugyanannyiszor játsszon egymás után otthon, vagy vendégségben.
Tehát (4 csapattal):1 - 2 .... 1 - 3 .... 1 - 4
3 - 4 .... 2 - 4 .... 2 - 3ilyen pl. ne legyen, mert 1 mindig otthon, 4 mindig a vendégnél, stb. Csak hogy értsétek, miről beszélek.
Az is jó lenne, ha tudna olyat, hogy ha 2 csapatnak közös pályája van, akkor ne legyenek egyszerre hazaira sorsolva.
Nem tudom, milyen szempontokra kellene még figyelni, de alapvetően bármilyen program jó lenne, amit ilyenekre használnak, mert kézzel ezért elég nehézkes írogatni, előbb-utóbb összeakad a rendszer...
Köszi!
-
Godimodi
tag
Üdv.Olyan program kellene ami tud videók konvertálni..XDnajó..olyan ami Aviból vagy másból tud 3GPt csinálni..köszönöööm
-
Jofi81
őstag
válasz
PrinczA #4789 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt: BurnInTest.
-
royce
csendes tag
Olyan programot keresek ami a képernyő oldalán helyezkedik el és figyeli a vágólapot, akár több elemet is tud tárolni a vágólapon és onnan kiválaszhatom hogy mi legyen a vágólapon.
Van ilyen program? -
doktor úr
aktív tag
Segítséget kérnék: 8 szerzős, online dokumentumot kéne szerkesztenünk. A dokumentumot egyelőre csak a bejelentkezett szerzők láthassák, és lehessen követni, hogy ki mit adott hozzá. Mit ajánlotok? Lehet drupal és joomla alapú, vagy önálló megoldás is (de mindenképpen böngészőből működő, mert a szerzők némelyikének nincs saját gépe).
-
PrinczA
őstag
válasz
Core2duo6600 #4771 üzenetére
Köszi, de ajna én olyat keresek ami egyben mindent jól meghajtja.
Meg szeretném tudni, hogy mekkora a gépem fogyasztása, max. teljesítményen. -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
2 féle progi kellene nekem...remélem kitudtok segíteni.
Az egyik, hogy olyan progi kéne amivel videóból ( avi,dvd) kitudom szűrni csak a hangot, tehát feltudom venni mp3ban mondjuk.
Másik az egy ,,hajprogram" lenne, régebben hallottam olyan progiról, amiben ha pl lefényképezed magad azt betudod integrálni a progiba és az ott lévő ezernyi hajviseletből tudsz választani és rendesen megmutatja, hogy az neked pl. hogy állna.
Fodrász hölgyikének kellene, kis szakmai helpként
Kapnék cserébe prémium vágást. ( meg tán mást is)
Köszi előre a segítséget!!
-
Osiris
őstag
válasz
Core2duo6600 #4771 üzenetére
A photoshop tudja a vízjelet, de nekem sok képen kellene automatikusan végrehajtanom a feladatot. Az acdsee legújabb verziója ha tudná, az jó lenne nekem. THX!
-
Core2duo6600
veterán
Isobuster, ultraiso pl
persze a start infod nak meg kell lennie
bár ha megvan akkor a Neroval is ki lehet illyet írni(#4758) ssolitude
cfosspeed hátha van benne ilyen
ill. minden gépre feltéve a netliniter, vagy pl egy windows serverrel routolni, és akkor ott mindent be tudsz állítani amit csak akarsz, persze használhatsz erre a célra novell -t vagy linuxot is(#4763) Nordik
Nem zárja le csak magát a gépet, futó progik mennek tovább(#4764) PrinczA
A különböző rendszer ellenörző tesztelő
CPU - ram: Everest
VGA - Atitool / 3dmark
dvd re, talán a neronak valamelyik része tud tesztelni(#4769) papg79
Melyik oldalt ez, mert a youtubra van már megoldás
a real media, akkor azt tudommmal nem tod lementeni, esetleg azt érdemes megnézni, hogy mikor megy a video turkálsz a bongésző cashe ben ott meg kell lennie, lehet, hogy nem a várt kiterjesztéssel, de oda biztosan le kell szednie...
persze ha kilépsz a bongészőből akkor törli(#4770) Osiris
Az acd see legujjabbat tedd fel
a teljes-t
[link]
Ebben tuti benne van
Vagy az adobe photoshop, az tuti tudja
Most hirtelen nem találom ugyan, de mintha a vista photo galeryje is tudnáUgynevezett vízjelet kellene feltenned rájuk
-
Osiris
őstag
Üdv!
Olyan programot keresek amivel megoldható képek átméretezésére és képekre valamilyen logó, vagy pl. telefonszám ráhelyezésére. Olyasmi proginak örülnék mint pl az ACDSee, csak abban nem találtam ilyen funkciót (logo rápakoló). A cél az lenne, hogy egyszerüen egy könyvtárban található összes (jpg) képfájt méretezzen át egy lépésben, és a telefonszámokat (vagy logót) is írja rá egy másik lépésben.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bóvan egy oldal, ahonnan videót szeretnék letölteni, de csak megnézni tudom. Mikor rákatintok felugrik egy ablak, mint a windows media player és vcsak ott tudom megnézni a videót, letölteni nem tudom. Van erre valamilyen progi, amivel le is tudnám tölteni?
Előre is köszi a segítséget! -
pitman
őstag
Létezik olyan szoftver, amivel monitorozni lehetne win alatt a kinyomtatott oldalak számát?
Az lenne jó, ha mindezt felhasználónként lehetne naplózni, vagyis, hogy mely felhasználó mikor és mennyit nyomtatott. Ha ingyenes megoldás lenne, az lenne a legjobb. -
PrinczA
őstag
Olyan progit keresek, amit jól leterheli a gépemet, nem csak a CPU-t hanem a GPU-t, RAM-ot, megtekeri a CD-DVD írót, szóval a gépet a legnagyobb fogyasztásra sarkalja.
-
Tosee
őstag
azt a fájlt amit nem tudsz törölni azt nézd meg az unlocker nevű progival. Ez kiírja, hogy mi használja még a fájlt és fel is tudja oldani, majd újra lehet próbálkozni az uninstall-al vagy a sima törléssel ha egyetlen fájlról van szó.
[Innen letöltheted] -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy véglegesen egy progit hogy lehet eltávolítani mert mindig azt írja a folyamat nem fér hozzá a fájlhoz mert egy másik folyamat használja -
ssolitude
őstag
Tudtok olyan appot, amivel router mögötti gépek között menedzselhető a sávszél?
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Milyen progival lehetne olyan bootCD-t csinálni, ami az SATA CD-ROMról is bebootolna?
Köszi,
A. -
chamo
csendes tag
hali... valaki egy "univerzális" sound manager progit tud? 3d balansz kellene az alaplapi kártyához, de persze gyárilag ez nincs!
-
grais
csendes tag
Sziasztok. Valaki tud olyan progit amivel a notebook LCD fenyereje jobban lecsokkentheto lenne mint a hagyomanyos gombokkal?
-
Nordik
őstag
válasz
Winner_hun #4751 üzenetére
Köszi, ez a megoldás nekem bőven megfelel!
-
Nordik
őstag
Olyan programot keresek, amivel tudom a képernyőt zárolni. Vagy ezt nem lehet megoldani simán az xp-ből?
-
cousin333
addikt
válasz
#54715584 #4739 üzenetére
Mplayer for Windows. Amúgy is erősen ajánlott a használata
-
kizul
tag
Hali!
kicsit off...
Pár napja amikor megnyitottam a Firefoxot jobb alsó sarokban kijött ez: "Add served by FBrowsing Advisor". Azóta majdnem minden megnyitásnál előjön.Biztos hogy nem töltöttem le, nemtudom mi ez megtaláltam a Program files-okban is.. Mielött kitörölném gondoltam megkérdezem mi is ez, és hogy egyántalán hogyan jött ide..
előre is kössz!
-
törölt tag
sziasztok,
kellene egy hasonlo progi, mint a bsplaíer, ami kulon ablakban nyuitja meg a videokat, de normalisan kezeli a keparanyokat
a 16:9-es aranynal nem megfelelo az oldalarany, a video vagy tul nyomott vagy tul nyujtotta baj az, hogy nem szeretnem mindig allitgatni a keparanyt
a tv 16:-9es de felbontasa 4:3as -
Winner_hun
félisten
válasz
gergobaby #4736 üzenetére
Ha jól emlékszek, a PowerStrip tud ilyet.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Olyan prgramot keresnék amivel játék közben kitudom iratni a GPU-m hőmérsékletét, esetleg az aktuális órajelét... RivaTuner-t mondták h lehet, de nekem sehogy se akarja magát rendesen beállitani... Vki tudna segiteni nekem?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Scareface #4734 üzenetére
Ezalatt te mit értesz? Virtuális billenytűzetet? Csak egy tipp.
-
Scareface
csendes tag
Üdv. Valami zongora program érdekelne
Ötlet?
Köszönet jár érte -
peet1990
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem: kaptam 2DVD-t, amit úgy írtak ki, hogy valamelyik file daraboló progival lett szétválasztva házilag (szóval nincs benne .rar, nem az a tcmd-rel összerakható fajta).
A formátumok: part00000-part000026; part0000A-part0000F; part0001A-part0001F; part0002A-part0002B. Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, hogy milyen progival lehetne összerakni, esetleg linket tudna küldeni.
Előre is thx
-
Yooha
aktív tag
Létezik olyan szoftver, amivel egy Tv-tuner távirányítójával lehetne kezelni pl. a PowerDVD-t? Mert amit ismerek, azzal csak a winampot/Windows Media playert lehet. Hja, és olyat, amivel a divx filmekben lehetne gyorsan előre/hátra tekerni? Az lenne jó, ha a távirányítóval nem csak megállítani/indítani lehetne divx filmeket, hanem beletekerni is, és nem kellene elmászni az egérig, hogy arrébb húzzam a csúszkát.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Levin01 #4724 üzenetére
DVd fab platinum
Ez leszedi a korongot a winyóra
sok féleképpen beállíthatod, célszerű csak a filmet a kivánt hanggal, és vagy felirattalHa nincs felirat akkor pinnacle studioval tudsz vágni, mivel dvd ét akarsz megetetni vele a legokosabbra van szükséget, tehát ultimate, a plsuz is ok lehet, de nem vagyok ebben biztos
Ha felirat is van benne
akkor cinkesebb, mert akkor keresni kell egy progit ami ráégeti a filmbe, ekkor át kell kódólni nincs mese, virtualdub mod talán tudja, de sok ilyen van
itt nézz körbe http://www.doom9.org/HA DIvx be akarod, akkor autogordian knott http://www.autogk.me.uk/
ekkor is le kell rippelni a winyora csak a fő filmet és a progiban a voboknál próbálgatni kell, ha kiírja a korrekt játékidőd akkor menni fog
512 széles legyen az korrekt -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami dvd lemezeket rippelni, és képes a dvd video anyagot megvágni és azokat átalakítani mpeg1-be és/vagy divx-be.
Lehetőleg magyar nyelvű program kellene.
Tudtok valami jót? -
Jofi81
őstag
Akkor mégegyszer, hátha:
Olyan ingyenes programot keresek, amellyel ki tudnám váltani az UltraISO-t. A 4,7GB-nál nagyobb ISO fájlok tömörítésére (.isz) illetve darabolására használnám. Valakinek valami ötlete?
-
Godimodi
tag
kösznöm a jelszótároló progit
-
Jofi81
őstag
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Egy olyan program után érdeklődnék, mellyel egy irodában (pl. a főnök gépéről) az összes monitort meg tudom figyelni. Xp alá lenne.
Köszi előre is a választ! -
nike_
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan progi kéne, amivel lehet állítani a ventik pörgését. Ja és ne felejtse el egy pár óra után ezt a beállítást! Rivatuner elfelejti...
No meg az még hab lenne a tortán, ha gép újraindítás/ki-be kapcsolás után se felejtené el.
Tudniillik, nekem azért kell ez a program, mert a VGA ventije sípol... Ha rivával felveszem 50%-re, stabilizálom, jó, nem sípol.
Elkezdek játszani, és kb. 1-1,5 óra után azt veszem észre, hogy megint sípol. Visszaugrik az eredeti beállításra.
Köszönöm
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #4696 üzenetére
Sikerült megírnom a Batch fájlt!
Nagyon cool, köszönöm a segítséget! -
canniball
nagyúr
Erre valaki?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Godimodi #4709 üzenetére
KeePass Password Safe: nyílt forráskódú, ingyenes, magyarul is tud, nálam bevált.
szerk.: Lassú vagyok, de akkor így már két szavazat.
-
Jofi81
őstag
-
Godimodi
tag
Üdv .tud nekem valaki egy jelszótárolót mondani ami ingyenes és használható(nincs korlátozva hogy mennyit lehet belerakni)kössz
-
Jofi81
őstag
válasz
Relevance007 #4707 üzenetére
-
Relevance007
csendes tag
Helló.
Szükségem lenne egy olyan lejátszó programra, ami:
-Lejátszik normál DVD-t jó minőségben.
-Könnyen, egyszerűen kezelhető.
-Nem telepít fel magával olyan felesleges szolgálatásokat, mint pl. a Power DVD.Előre is kösz a válaszokat.
-
Jofi81
őstag
Olyan ingyenes programot keresek, amellyel ki tudnám váltani az UltraISO-t. A 4,7GB-nál nagyobb ISO fájlok tömörítésére (.isz) illetve darabolására használnám. Valakinek valami ötlete?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"kevés a hely. ill most kb ez van egy notebookkal, és ezt akarom megszüntetni."
Egy notebook azért nem igényel olyan nagy helyet..."és az sem lenne hátrány, hogy egyben legyen a levelező progi, meg a célprogram."
És ez miért nem oldható meg a notebookon? Vagy minden gépre kell az a "célprogram"?Ez a nyomtató téma engem is megszívat néha. Mindig kimegy a fejemből, hogy a köcsög Wordöt nem érdekli mi az alapértelmezett, ha előtte máshova volt nyomtatva...
-
Májsztró
addikt
Hi !
Milyen progival tudom állítani a gép fsb-jét , memória időzítéseket XP alól ? Abit KN9 Ultra lapom van !
-
sbazsi
veterán
válasz
canniball #4701 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás egy "levelező-PC" hadrendbe állítása lenne, aki levelezni akar átfárad ahhoz.
kevés a hely. ill most kb ez van egy notebookkal, és ezt akarom megszüntetni. és az sem lenne hátrány, hogy egyben legyen a levelező progi, meg a célprogram. levelekből 1-2 adat bemásolása egyszerűbb lenne mind a manuális átírásHa el akarod kerülni a sétálgatást távoli asztallal (vagy hasonló célra kitalált progival) is el lehetne érni az adott (levelező-progit futtató) gépet.
Soxor az is gondot jelent 1-2 embernek, hogy kiválasszák a megfelelő nyomtatót... Hiába van beállítva x nyomtató alapértelmezettnek, néhány progi ezt nem veszi figyelembe, máshova nyomtatna. na ilyenkor szokott csörögni a telefonom, hogy nem működik a nyomtató...Tehát inkább egyszerűsítenék, mint bonyolítanék.
-
canniball
nagyúr
Konkrét tapasztalataim sajna nincsenek ezügyben, ami eszembe jut:
1. A legegyszerűbb megoldás egy "levelező-PC" hadrendbe állítása lenne, aki levelezni akar átfárad ahhoz.
2. Ha el akarod kerülni a sétálgatást távoli asztallal (vagy hasonló célra kitalált progival) is el lehetne érni az adott (levelező-progit futtató) gépet.
3. Mint írtam a FF-ban egy kattintás a belépés (én így használok minden jelszavas oldalt), az azért nem annyira megterhelő.
4. A TB-ben be lehet állítani, hogy hol (melyik meghajtón) kezelje a leveleket, így a profil lehetne egy központi helyen, a gépeken pedig futhatna a progi.
Esetlegesen felmerülő problémák:
1. Még egy gépnek üzemelnie kell.
2. Lsd. 1.+kétséges mi lesz az eredménye ha többen akarnak "turkálni" a levelek között. Megoldás lehet ha találsz olyan hálózati elérést szolgáló progit, amivel korlátozni tudod az egyidőben csatlakozók számát (egyre).
3. Szvsz ha a főnök már olvasgat és közben a titkárnő is belép a főnököt kidobja a rendszer, aminek ő nem feltétlenül fog örülni.
4. Szintén bizonytalan, hogy miként reagál a TB ha egyszerre többen akarják használni a profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden.
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest