- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Biztonsági Mentéshez, pontosabban dokumentumok, képek Google Drive-ba való elmentéséhez, visszaállításához, van valami nagyon egyszerűen kezelhető program, ami még a drive felületénél is egyszerűbb, és a legeslegeslegeslegkezdőbb számítógép használó is boldogul vele? Win7
-
pc360
addikt
válasz
Zola007 #40598 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ez nem igazán programfüggő, főleg nem irodai. Jó helyen kapisgálsz a HTML-lel. Úgy kell kialakítani az oldal designt, hogy az könnyen formálható legyen később. Nekem erre nincs jobb ötletem. Egyedi megoldást kíván, hiszen a kívánság is speciális.
-
Zola007
veterán
adatlapot azt nem úgy értsd mint kérdőív
nem lesz nyomtatva
Wordben meg tudom csinálni vagy htmlben, de azzal meg az a gond, nem ha egy új mezőt kell bevinni, akkor egyenként kell módosítani mindegyiket, ami 400-500 db esetén már nem olyan jó móka.#40596) pc360: ami a topik neve
-
Zola007
veterán
elég jártasok vagytok irodai szoftverekben, biztos tudjátok melyik lenne rá a legalkalmasabb.
Létre kellene hoznom olyan (később módosítható, új adatmezővel bővíthető) adatlapot
- ami ~15 mezőből áll
- nagyjából 2db A4 oldal terjedelmű adat menne rá
- legtöbb mezőben több sornyi - formázott! - szöveggel
- tartalmaz képet vagy videót egy vagy több mezőjében.Ami a legfontosabb, előfordulhat, hogy újabb mezőt kell idővel felvinni az adatbázisba és lehetőleg külön fájlként megnyitható legyen mindegyik adatlap.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #40591 üzenetére
Majdnem jó csak sajnos az első hangsávot hagyja rajta a videón, a másodikat leszedi és sehogy sem tudom kijelölni, hogy mindkettő rajta maradjon.
-
akaido
addikt
válasz
kezdosql #40590 üzenetére
A Mozilla topikban esetleg ismerhetnek a Lightbeamhez hasonló kiegészítőt.
-
Atomantiii
addikt
válasz
atoszmester #40587 üzenetére
Ha minden igaz az első progi megcsinálta jól kb 5 perc alatt.
-
iguana
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #40584 üzenetére
ez engem is érdekelne. szóval egy UP féleség
-
Atomantiii
addikt
válasz
atoszmester #40587 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, megpróbálom, hátha.
Ha nem lesz más akkor marad a tsdoctor, legfeljebb marad rajta pár felesleges képkocka.
-
atoszmester
tag
válasz
Atomantiii #40556 üzenetére
Szia,
2 programot tudok ajánlani még, próbáld ki!
Remélem tudtam segíteni!
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Atomantiii #40585 üzenetére
Akkor nem tudsz mást csinálni, próbáld meg a video redoval, hogy mit csinál több óra alatt. A végén az is kiírja, hogy találkozott-e hibával.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Az Image Meter -hez (Android App) hasonló programot keresek Windows-ra.
Egy referencia fotón meg lehet adni egy referencia méretet, és utána lehet minden mást mérni a képen.Próbálkoztam az ImageJ-vel, Fiji-vel, de ezek nem egészen erre valóak.
Előre is köszönöm!
-
ZCoyote
őstag
válasz
Juditta_56 #40581 üzenetére
Király!
-
-
válasz
Keef_Lee #40569 üzenetére
Nincs más megoldás. Ha egy nem létező email címet beírsz oda, akkor is ki fogja pipálni. Email cím validációnál csak azt szokták nézni, hogy milyen formátumú az email cím, vagyis ilyennek kell lennie: blabla@domain.com
(#40576) Juditta_56: az a trackitonline.ru kiterjesztés eléggé gyanús
-
válasz
Juditta_56 #40576 üzenetére
vírusirtó topikba kérdezd
Az oké hogy kilistáztad a beépülőket, de kezelni is tudod?
-
ZCoyote
őstag
válasz
Juditta_56 #40576 üzenetére
Még ezt is lefuttadhatnád.
-
Juditta_56
aktív tag
-
Đusty
addikt
válasz
Juditta_56 #40571 üzenetére
[Itt] van róla a cikk is.
-
Đusty
addikt
válasz
Juditta_56 #40573 üzenetére
Ez egy adathalász oldal be ne dölj neki!
-
válasz
Juditta_56 #40571 üzenetére
nézd át a chrome beépülöket és
MBMA-t futtasd le -
Juditta_56
aktív tag
Elnézést, ha off, de nem tudom, hol kéne kérdeznem...
Szerintetek ez mi, és mit csináljak ellene?
Persze, nem kattintottam rá, de bezárni is csak úgy lehet, ha először a párbeszédablakon lévő kis x-re nyomok, mert máshova nem enged a chrome-on belül kattintani, a "lap bezárása" ikonra sem.
Avast nem jelez semmit.
Azóta csinálja, hogy a meghülyült McAffee-t eltávolítottam, mert 10-ből 6 weboldalt jelzett veszélyesnek.Közben megtaláltam, futtatom a reimage-t.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Atomantiii #40566 üzenetére
Nézted már médiainfoval, hogy miben különbözik ez a video a többitől?
-
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Atomantiii #40564 üzenetére
5-7 óra nem kódolva... ott sem stimmel valami a video redo esetében sem.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Atomantiii #40561 üzenetére
Szerintem valami gond van azzal a fájllal. Javaslom, hogy kódold át ezt az egyet, mert ugyan az egy kompromisszum a minőségben, de nem érdemes ennyit vele kínlódni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #40560 üzenetére
Javítom magam, hang van, de kép az nincs
-
-
FrezeR
senior tag
Igen, bár ez a lehetőség pont ezért nem is játszik, mert nem akarok spammelni. Mivel a lista egy része már elég régi és új címekkel vegyesen van, így a tulajok nem biztos, hogy használják már a címek egy részét. Ezért szerettem volna rászűrni valami programmal ha lehet, hogy feleslegesen ne menjenek ki a levelek, mert a szolgáltató ahonnan küldjük nem preferálja a tömeges visszapattanókat.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Atomantiii #40556 üzenetére
avidemux-al szoktam minden hasonlót megoldani, de néha nem konkrét framenél vág.
-
Atomantiii
addikt
Tudtok-e ajánlani ts (H264, full HD) video vágására programot, ami konvertálás nélkül ugyanúgy ts fájlt adna eredményül, csak a felesleget vágnám le róla?
Eddig általában ezeket a programokat használtam:
- videoredo tv suite, az egyik legjobb program amit valaha használtam, de nem tudom mi baja van ezzel az egy vágandó videóval, mert kb 7 órát jósol a visszaszámlálója, pedig maga a video kb 6,5 GB és 1 óra 45 perces, még soha nem jártam így vele- smart cutter (ez is megvágja 2-3 perc alatt de az eleje beszaggat a végeredményen)
- cypheros ts doctor (ez is megvágja gyorsan, de hiába jelölöm ki képkockára pontosan a vágandó részt, sajnos mégis rajtahagy feleslegben pár képkockát)
- sony vegas (ez is megnyitja a videót, de amikor beletekerek és kijelölném a vágandó részt, akkor csak teker a homokóra és utána semmi nem történik)
Mert eddig úgy csináltam, hogy megvágtam videoredóval a cuccot, majd a legvégén átfuttattam a ts doctor progin, mert az kiírta, hogy van-e benne valahol valami hiba. Ötletek?
-
válasz
FrezeR #40554 üzenetére
Csak úgy lehet, ha emailt küldesz mindegyik címre (visszajön egy válasz a mail szervertől, ha nem létezik az email cím), de ez kimerítheti a spammelés fogalmát, ami büntetendő. Kivéve, ha mondjuk a címzettek fel vannak iratkozva nálad hírlevélre vagy hasonlóra, saját akaratukból. Szóval óvatosan. Mondjuk ha azokat a címeket a tulajdonosaiktól kaptad, akkor persze nem hiszem, hogy probléma lenne belőle.
-
FrezeR
senior tag
válasz
DrojDtroll #40553 üzenetére
Csak excel táblázatban egyelőre.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Olyan programot keresek ami tömegesen tudja leellenőrizni az e-mail címeket, hogy valósak-e és működnek-e azok. Létezik ilyen?
-
akaido
addikt
válasz
kezdosql #40549 üzenetére
[Visited add-on]a meglátogatott oldalakat rendezi.
[Lightbeam] meglátogatott oldalakról készíthető vele "térkép", és így azt lehet figyelni, hogy melyik oldal milyen oldallal áll kapcsolatban. -
pc360
addikt
válasz
chuck91 #40547 üzenetére
A hálózatok közti kapcsolgatást a NetSetMan segíti (főleg, ha speckó beállításokat igényelnek, máskülönben fölösleges), de azzal sem leosztható per program, hogy melyik min keresztül férhet a nethez. Ha mobilnetezel, akkor kapcsold ki a torrentet, és állítsd be a Win Update-et arra, hogy csak szóljon, ha frissítés van, automatikusan ne telepítsen. Ennél többet nem tehetsz. Egy-egy párhetente érkező böngésző frissítésbe csak nem fog beleroppanni az adatcsomagod...
-
chuck91
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel betudom állítani hogy melyik program használtaja a wifiről érkező netet.
Laptopom van mobil internettel ,és nem szeretném hogyha minden program ,legyen az akár windows fölöslegesen szinkronizálgasson ,frissitsen stb. -
pc360
addikt
válasz
Joltee #40545 üzenetére
A Duplicate Cleaner erre való, listázza, hogy melyik fájlok azonosak, és a törlés funkcióval könnyen eltüntetheted ezeket a kívánt mappából.
-
Joltee
aktív tag
Hi! Adott két könyvtár, bennük sok-sok file, meg alkönyvtárak is. Hogyan tudom az egyik
könyvtárban lévő fájlokat rekurzívan "megkerestetni" egy másik könyvtárban, illetve vice versa?
Tehát fájlonként kiírná, hogy az adott fájl megtalálható-e a másik könyvtárban (ha igen akkor annak melyik alkönyvtárában), vagy nem. Sajnos a két könyvtárszerkezet nem azonos, így pl. a Total Commander szinkronizáló algoritmusa nem alkalmazható. -
brd
nagyúr
válasz
DrojDtroll #40543 üzenetére
Arra nincs alternatíva, amit az nem tud, az még nem létezik.
Miért nem mountolod fel az sftp-t az OS-ből?
-
DrojDtroll
veterán
Valaki nem tud valami jó alternatívát a notepad++-ra?
Fontos, hogy sftp-re tudjon menteni, illetve tudjon arról dolgozni.
Linuxra kellene.
-
GEPESZ66
veterán
Laptop esetében melyik programot lehetne használni,ami mutatja a ventilátor fordulatszámát?
Az AIDA laptopnál nem mutatja. -
kezdosql
tag
Ket programra lenne szuksegem, idealis portable valtozat lenne, vagy windows7 alatti telepitos valtozat.
Elore is koszonok minden segitseget.Az egyiknek ot, vagy tobb halmazba tartozo adat grafikus csoportositasat kellene megoldania automatikusan es optimalisan, hogy gyorsan lehessen latni, melyik helyen nincs ertek, es hol van sok.
Ilyet meg nem lattam, de remenykedek benne, hogy mar van ra megoldas.A masikra korabban mar lattam megoldast, Firefox alatt volt egy bovitmeny, ami a meglatogatott webhelyek kozti adatkapcsolatokat mutatta, szepen mukodott, csak ki kellett varni, amig befejezte az atrendezest.
Sajnos elfelejtettem a nevet, egyedi neve volt es talan 0.30 verzio, lehet, hogy nem fejlesztettek tovabb.Tehat a masik programnak kapcsolati halot kellene felrajzolnia, mondjuk, van 30 elemed, es mindegyiknek van 2-8 kapcsolata, akkor legyen egy olyan abra, ami ugy mutatja az osszeset, hogy a vonalak nem keresztezik egymast.
-
válasz
kovacsroli #40534 üzenetére
Vannak online készítők és utána küldik postán.
itt 46 sablonból lehet, egy boxos'
Itt lehet saját hátteret is feltölteni.
De van itt is.
... és még számos helyen... van névjegykártya online.... -
-
ALFA
senior tag
-
válasz
kovacsroli #40528 üzenetére
tuti megoldás: megfizetsz egy grafikust
-
Met
nagyúr
válasz
Milyen szinten kellene foglalkoznod vele?
Grafika programmal, lehetőleg vektoros (CorelDraw, Adobe Illustrator), ha nem akkor Gimp, Adobe Photoshop.
Vannak erre célprogramok, Google
Ha más nincs akkor MS Office, vagy az említett Libre Office. Az ezekkel készült anyagokat a nyomdák nem fogják szeretni... -
mezis
félisten
válasz
Az irodai szövegszerkesztő nem jó ? (Libre Office,...)
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Névjegykártyát kene szerkesztenem, van erre valami speckó program?
-
Songo
senior tag
sziasztok.
Tudnátok-e mondani valami egyszerű raktár kezelő programot vagy online felületetet.
Ami 1 tételhez 6-10 adatot (egyes adatoknál akár extrát is pl 1 nagyobb termék több kisebb cikkszámmal) és ami képes telefonról fotó fogadásra (legrosszabb esetben webcamról bár ennek a minősége nem a legjobb)köszönöm szépen.
-
MaciG
addikt
Valakinek ötlet erre?
-
pc360
addikt
válasz
Dexter-2000 #40520 üzenetére
Meglehet.
-
pc360
addikt
válasz
Dexter-2000 #40516 üzenetére
VeraCrypt és egy jelszóval védett kontérnerfájl, amiben normál könyvtárstruktúrát alakíthatsz ki mountolás után. Az "elemek" a mappák, aztán azt pakolsz beléjük, amit csak szeretnél.
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
keepass hoz hasonló programot keresek, amihez pl1 hozzáadott elemhez, több filet hozzáadhatok pl pdf. kép.
valami ötlet?
a lényeg, hogy legyen egy masterpassword amivel az egészet letudom védeni. -
minionair
csendes tag
Regen hasznaltam egy linux programot azt hiszem iso volt, ugy hogy letoltottem win7 re egy progit, abban megkerestem az iso filet,es a progi elinditotta azt a linux progit az asztalon kissebb ablak meretben. Kerdes: milyen progik tudják ezt?
-
pc360
addikt
válasz
Keef_Lee #40510 üzenetére
Én a 7-Zip-el szoktam a legkisebb ZIP-eket tömni (Ultra / Deflate), kisebb, mint RAR-ral vagy mással, hiába van mindegyiknél a legerősebbre állítva a tömörítés. Ugyanez a 7z-re is vonatkozik persze.
Dluinet: Nem kérdezek rá, hiszek a saját szememnek és a tesztjeimnek. Ez olyasmi, mint a fenti tömörítés téma. Hiába van szó ugyanarról az algoritmusról, programról programra változik, hogy melyik mit tud kihozni. A képtömörítés megítélésénél, a felsőbb kategóriában viszont már számít az egyéni ízlés, és a képforrás is (nem minőség, hanem tartalom szerint).
-
Keef_Lee
senior tag
Mivel lehet a legnagyobb mértékű tömörítést elérni? A múltkor próbálgattam a double commanderrel zip, 7zip, tar-t és majdnem ugyanakkora fájlok születtek. Nyilván ez az alapanyag "összenyomhatóságától" is függ.
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #40500 üzenetére
Majdnem 21, biza. Az angol wikipédián a legtöbb cikkezett szoftvernél vannak ilyesmi adatok is.
-
-igu-
veterán
válasz
21
legközelebb tovább olvasok, nem nyomok egyből választ
ígérem -
JóGéza
aktív tag
válasz
Már elmúlt.
1996.06.01. az 1.7 kiadásának ideje. -
válasz
bluemirage #40501 üzenetére
Azért a lánczos algoritmus odavág még a PS-nek is.
-
válasz
21 lesz idén
-
válasz
DrojDtroll #40502 üzenetére
Hja még Windows '95-ön... 1996-ban. De itt van róla a mese is.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
bluemirage #40501 üzenetére
jaaaa, hogy 96 több mint 20 éve volt
-
válasz
Igen... több, mint 20 éves az irfanview.
Ha csak nézegetésre, szortírozásra van használva, akkor még mindig pöpec. Szupi a parancssori módja is.
De ha szerkesztésről, átalakításról, majd kimentésről van szó, akkor ott még mindig a homa képminőséget hozza. De ez közismert, hogy pl. egy tükörreflexes gépről készült szép képet nem Irfanview-al kellene feldolgozni. De akinek nincs hozzá szeme, annak arra is jó, így hát mindenre jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest