- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #54196 üzenetére
De gondolom nem ioncserélésnek hívják.
-
Traxx
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #53353 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeteket
Valami ilyesmire gondoltam:
Maga az egész cucc ettől jóval komplikáltabb lenne. Vagyis a Supplier-nél lennének az egyes input szolgáltatók, az input az, amit ők adnak, középen a központi folyamatok, az output az, amit mi nyújtunk, és a customer pedig az, akinek nyújtjuk.
Az elképzelésem az, hogy ha rákattintok pl. a Step2-re, akkor az ahhoz tartozó függőségi viszonyok legyenek láthatóak, a Supplier2-re ebben az esetben nem lenne szükségem (fölöslegesen bonyolítaná az összképet) -
válasz
BigBadPlaYeR #52008 üzenetére
Ott a pont, köszönöm! Fene se gondolta, hogy a VirtualDub-nak van fejlesztett verziója, ami már többféle formátumot elfogad, nem csak AVI-t.
-
Atomixx
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #51829 üzenetére
ok, kösz, megnézem ezeket
-
.mf
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #51816 üzenetére
Köszi a választ!
Találtam egy-két szoftvert (PhotoPrism, Excire), amik előre elkészített modelleken alapuló tárgyfelismeréssel tagelik a képeket, ezeket még kipróbálom, mennyire működnek, hátha ennyi elég lesz.
Van egy jó ismerősöm, aki pont machine visionnel és object recognitionnel foglalkozó cég egyik alapítója, de előbb itt tettem fel a kérdést, nem akartam addig zavarni, amíg még én sem vagyok képben. Azóta már írtam neki, mondott pár dolgot, ami mentén tovább utána tudok olvasni a dolognak.
Köszi a felajánlást a kontaktokra, de sajnos kevesebb jön ebből, minthogy megérje egy külső fejlesztő. Hiába győzködtem a céget, akiknek fotózok én is és még pár másik fotós, hogy kitermelné a befektetést, ha válogatás helyett több időnk lenne fotózni, de süket fülekre talált... -
repvez
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #51172 üzenetére
igen azt is megtaláltam éás meg néztem mit lehet kezdeni vele, de sajnos az összekötés nem mindig engedi összekötni azt amit akarok vagy amikor két olyan dolgot ami az ábrán távol van egymástol akkor csinál egy nagy kapcsos zárojel szerüséget ,de az ugy tunik mintha a közte léböket is belevenné. és nem viszi egymás mellé , hogy egy csoportot alkosson.
ÉS az összekötés nyilat is 3 féle modon lehet me változtatni, de az ives az akkora ivet ir le, hogy felesleges és több ilyen összekötésnél már egy kusza valami lesz belöle és még csak nem is lehet nagyon állitani .
Egy fajta folyamatábra és egyszerübb mint a programozásban , használt kulcsszavazás lenne a jo, hogy ha teszem fel a viz hálózatot akarom csinálni és olyan megnevezést irom, hogy viz szivattyu akkor a viz szora egy csoportba tegye a viz orával stb. automatikusan
-
repvez
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #51167 üzenetére
igazábol bármirol ami eszembe jut és mivel vizuális tipus vagyok igy jobb lenne átlátni az egészet, hogy hol kénbe még finomitani vagy mit kellene ozzáadni .
De amolyan folyamatábrás , hogy például most egy ház viz, villany hálozatát akarom elgondolni , hogy mi hogyan mivel lenne összekötve, hogy lássam, hogy hogyan lenne a legjobb legegyszerübb meoldani ugy hogy ahogy szeretném.
Vagy pedig programozáshoz az ötleteimet beletenni , hogy átlássam a rendszert és ne legyen egy olyan kusza mintha papiron össze vissza javitgatnám, hanem egyszerüen hozzá lehesen linkelni az azonos dolgokat egymáshoz vagy a hasonloakat egy csoportba szedni és ilyen kis buborékokban megjelenne az ami egybe tartozik vagy amolyan unioba ami mindegyik részbeTehát lehessen bele tenni ahogy a freemindba, szülö gyerek testvér kapcsolatot, de ugyan ugy ami hiányzik a freemindba, lehessen összevonni is mondjuk két testvér adatot
tehát példának a fütésnél, mondjuk vegyuk a kazánt abba kell a viz szivattyu és kell a viz szelep , de ugyan ugy belecsatlakozik a villany amiröl müködik és belekapcsolodik mondjuk az internet, hogy onnan vezérelje. ezt levezetni, hogy a vizes dolgok egybe az áramos dolgok megint és az internetes dolgok is, de látszik, hogy vannak közös pontok is.
-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR #51163 üzenetére
Az nem az amit akartam. De a NiceLabel tökéletes.
-
repvez
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #51164 üzenetére
a freemindba pont az volt a jo, hogy a vizualizácion volt a hangsuly, de nagyon kevés volt a lehetöség amivel a különbözö részeket lehetett részletezni és összekapcsolni.
ÉS elég nehéz volt a pozicionálásuk.
Ebben az obsidianban ha jol láttam akkor van egy fajta dinamikus lineklés , hogy az egyféle kategőriába eső dolgokat megprobálja egy csoportba rendezni.Valami olyasmi lenne jo mint régen az IWIW linkelése volt, ott látszodtak az ismerősők kapcsolatai és az alapján kirajzolodott azok a csoportok, hogy ki hjonnan ismerheti egymást tisztán látszott, hogy ki a munkahelyi ismerős, ki a lakohely szerinti stb.
Valami ilyesmi kellene és, hogy ezekbe a node-okba lehessen különbözö megjegyzéseket irni és kibonmtani m,eg összecsukni , hogy ne foglaljon el nagy helyet amikor nincs rá szökség ahogy a feemindba.
De a lényeg inkább a vizualizácion lenne és nem a gépelésen és a jegyzeteken, bár tény hogy ezt is fel lehet használni , de ezzel kevésbé lehet prezentálni egy ötletet, hogy hogy szeretném, hogy müködjön valami és mások is ugyan ugy értsék ahogy én.
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz
BigBadPlaYeR #51142 üzenetére
Kösszépen, a task coach lett a befutó, egy kicsit körülményes, de jónak tűnik.
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz
BigBadPlaYeR #51118 üzenetére
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno.
A kedvedért megnéztem, szenvedtem a win portable verziójávalegy ideig, majd letöltöttem féltucatnyi videot, mindenhol hasonlóan szenvedtek vele, úgy tűnik, hogy
- ténylegesen nem jegyzetelő, hanem webes formátumú szövegszerkesztő, azok vannak oda érte, akik html kódokkal szeretik formázni a szövegeket és képeket illeszteni bele
- elsősorban mobilra és tabletek-re fejlesztik
- fizetős az általuk megszabott weboldalhoz szinkronizálás esetén, de linux-os verziónál valaki docker-re és másra hivatkozott, hogy úgy ingyenesÉn egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom.
Inkább az ingyenes todo portable-t ajánlom, jó lenne látni hozzá egy kis továbbfejlesztést, de hát ez van.
-
Petyás
tag
válasz
BigBadPlaYeR #50680 üzenetére
Köszönöm ilyesmire gondoltam!
-
perempe
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #50661 üzenetére
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #50609 üzenetére
Próbáltam sima és rendszergazda módban is futtatni, de ugyanaz az eredmény(telenség).
De igaz, talán a Windows 10 témában kellene megkérdeznem. -
goom
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #50595 üzenetére
Bár nem én kértem, de igen nagyot segítettél rajtam is! Céges (ezer éves, kb. Win95-szerű felületek) most ott nyílnak, ahol logikus és szem előtt van, nem pedig a bal felső sarokban minden, mint eddig. Nekem a WinSize2 jött be, az AquaSnap az én esetemben nem működött.
Nagyon köszönöm! -
adakiller
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #50595 üzenetére
köszönöm szépen!
-
iguana
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #40584 üzenetére
ez engem is érdekelne. szóval egy UP féleség
-
válasz
BigBadPlaYeR #23557 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #22575 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #13309 üzenetére
Köszönöm szépen, mindegyik variánst kifogok próbálni.
-
válasz
BigBadPlaYeR #12863 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam, de tökéletesen működik.
-
válasz
BigBadPlaYeR #12767 üzenetére
szívesen
-
válasz
BigBadPlaYeR #12765 üzenetére
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #12707 üzenetére
Igen, a telepítéseket nem figyeli, hanem eltávolítés ELŐTT (!) végigkérdezi a programz eltávolítani szánt alkalmazás telepítőjét, hogy ha most frissiben a telepítő telepítene, akkor mit és hova másolna, írna. Ez nem ugyanaz?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Pro verzió se szar...
-
C64
őstag
válasz
hát kipróbáltam a revot és az ashampoo uninstallert is, de még mindig a your uninstaller tűnik a leghatékonyabbnak! ez eddig tény!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #12501 üzenetére
Skype csak két kamerát tud kezelni egyszerre!
cigam: igen valami ilyenre gondoltam!
-
leyo76
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #11887 üzenetére
Komolyabb (drága) helyeken megteszik ezt a szívességet, átlagban nem megoldható...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #11887 üzenetére
Total Commander megnyitni megtud kettőt másolni nem tud egyikről a másikra, szerintem ez nem is fog menni, bár lehet jön okosabb és tud rá megoldást.
-
Paulo81
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #11808 üzenetére
Értem.
És a jelenlegi helyzetre nem tudsz valamilyen programot?
Tudom, hogy ha felmegyek egy letöltős oldalra, egy csomó program van, de nem tudom melyiket érdemes használni.... -
BullZeye
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #11069 üzenetére
sajna nem ez kell nekem, de már megoldottam jó részét
w7 telepítés 30 perc alatt megvan, úgyhogy minden szükséges programot felrak egy bat fájl futtatásával.
arra kéne még rájönnöm, hogy registrybe van ez a rész:
HKEY_USERS\S-1-5-21-2845982348-3993421146-3338070836-1001na már most, ha 1 user van az eddig minden gépen ugyaanaz:
HKEY_USERS\S-1-5-21-xxxxxxxxxxxxxxxxx
jó lenne tudni, hogy lehet ezt megtudakolni, vagy helyettesíteni valahogy egy .reg fájlban?szerk.:
ja egyébként /S /passive /norestart /silent és egyéb okos kapcsolókkal sikerült megoldani silent installokatitthonra is kishasznos, MSN+plus+emoticonok+minden hülyeség telepítése alig 30 sec
az egész folyamat kb 4-5 percet vesz igénybe, de itt telepít Officet isbtw nincs olyan dosos parancs, ami mappát másol a directoryból ahol vagyok, egy megadott helyre?
mint a Copy parancs, csak dirrel
Xcopy nem jó, mert ott pont fordítva működik, oda másol ahol épp vagyok :\ -
Horka1
tag
válasz
BigBadPlaYeR #11069 üzenetére
Helo!
Ez tulajdonképpen mire való? Feltelepítettem, de eltűnt a szemem elől, és nem is csinál semmit!
-
Poo
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #10629 üzenetére
Sajnos nem csak én használom progit és hát a mindennapi felhasználóknak ha megemlítem a printscrent akkor csak lesnek, na mindegy meg nem csak 1 oldalas dolgokról lenne szó...
-
ktg3
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #10090 üzenetére
szeretnék AVI-t netre feltenni ede egy órás és 1.2Gb
ellenben ha 5 fps-re leveszem a frameratet a videó nem romlik sokat mert olyan a tartalom h nem számít sokat.így megéri fps-t csökkenteni nem?
minőséget nem szeretnék csökkenteni mert az fontos mert nagyon kis karakterek is vannak a képen és olvashatónak kell lennieígy jó a virtual dub?
-
válasz
BigBadPlaYeR #9800 üzenetére
Egy ingyenes alternatíva:
BB FlashBack Express v2.6.3.1205 - 7332 KB
Képernyõ eseményeinek felvétele hanggal együtt, webcamerából is és mentése flash vagy AVI állományba -
válasz
BigBadPlaYeR #9674 üzenetére
Sőt, az explorerben is hozzá tudsz adni új oszlopokat.
A theme ellenére XP-n készült a screenshot.
-
kraftxld
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #9675 üzenetére
Jaja, a filemon is nagy okosság. Ha a java kavar, érdemes leszedni, és felrakni a legfrissebbet, néha rendbe szokta tenni ez a módszer.
-
kraftxld
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #9672 üzenetére
Ctrl+alt+del, task manger (feladatkezelő)
és a view (nézet), oszlopok hozzáadása (add columns)És az I/O cuccok a vinyóval kapcsolatosak, de szerintem a sysinternals féle process explorerrel is meg tudod nézni ezeket.
-
TOM!K@
tag
válasz
BigBadPlaYeR #9530 üzenetére
Kipróbáltam, nem ilyesmi kellene amivel rá tudok közelíteni, hanem ami átméretezi az aktív ablakot de úgy hogy csak rákattintok és pl alt+görgő vel az egész kisebb lesz, szóval nem kell ott a sarkokon elkapni a kétirányú nyilat
Csak néha annyira sok ablak van egyszerre nyitva hogy valamelyik mindig beletakar egy kicsit a másikba, pont oda ami épp akkor kellene
Igazából a win7hez is jó lenne valami kiegészítő amivel nem csak balra , jobbra , fel tudom dobálni az ablakot. (vagy ezt be tudom állítani valahol?)
Köszi az előzőt -
R.P.
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #9154 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom.
Üdv, R.P. -
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #9154 üzenetére
De Ő Adobe Proval dolgozik!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #9050 üzenetére
Bizonyám, localhost jól mondja, van magyar verziója!
Csak amikor bejelentkezel a fiókodba, akkor a Settings-nél át kell állítani a Language-et.De akár még az időzónát is átállíthatod a budapestire, ha úgy jobban tetszik.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #9050 üzenetére
Google Docs magyarul is!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #9046 üzenetére
Hát a Google Documents-en is van táblázatkezelő, ha jó a netkapcsolatod, akkor az is bőven gyors, és nem foglal helyet a gépeden.
Szerk.: és ismeri az xls kiterjesztésű fájlt. -
zsolt1129
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #9046 üzenetére
Az OpenOffice-t a legegyszerűbb használni.
Jó lesz az
.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #9044 üzenetére
Sajnos ez nagyobb csomag, de a legjobb (ma)
Ha akarod - letöltöd az EGÉSZ telepítőt, de csak a táblázatkezelőjét installálod : -
pitman
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #8690 üzenetére
Én a jkdefraghoz a jkdefrag guit használom, ott a "haladó" fülön meg lehet adni, hogy mely fájlokat és mappákat bizgerálja, melyeket ne.
Szerintem ezt parancssorból is meg lehet adni, csak úgy kicsit macerásabb. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FAT32-nél a korlát már 4 GiB (-1 B).
Attól még egyébként lehet NTFS-ben a pendrive-od (bár nem ajánlott a csökkent élettartam miatt), de nem kell defragolni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
nekem azt szokta kiírni hogy hány %ot rödedezettségmentesített
-
pitman
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #8678 üzenetére
Úgy emlékszem a jkdefrag ezt is tudja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #8681 üzenetére
Pendrive-on töredezettségmentesítés??
Ezt remélem nem mondtad komolyan...Elég, ha csak két forrást elolvasol a pendrive-ok töredezettségmentesítésének feleslegességével kapcsolatban:
Wikipédia:
"A töredezettségmentesítés viszont nem lehetséges, mivel a flash memória „random elérésű” tárolással dolgozik, így az adatok sorrendiségének nincs jelentősége."Windows Portal: USB-memóriakezelés a Windows-ban (by moonman):
"Miért nem ajánlott az USB-memóriák NTFS használatával történő formázása?Mivel a flash-memóriák élettartama, pontosabban az írási műveletek száma korlátozott, az NTFS pedig naplózó (journaling) fájlrendszer, a kettő nem a legszerencsésebb párosítás. NTFS fájlrendszer használatakor minden egyes írási műveletről napló készül a tartalomjegyzékbe (MFT), ráadásul az NTFS-fájlok több olyan információt is hordoznak, amik FAT fájlrendszeren nem léteznek, például hozzáférési engedély-listák (ACL), vagy az utolsó hozzáférés dátuma. Ezen adatok rögzítése szintén plusz írásokat jelent, így NTFS használatával kvázi megrövidítjük a memóriaegység élettartamát.
Hasonló elgondolásból nem ajánlott ezen háttértárolók töredezettségmentesítése sem. Figyelembe véve, hogy a flash-memóriák véletlenszerű olvasási sebessége sokkal gyorsabb, mint a merevlemezeké (a töredezettség lényegében nem válik a teljesítmény kárára), a töredezettségmentesítésnek ez esetben még csak előnyét sem látnánk." -
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #8681 üzenetére
hogy érted hogy nem hozott 100%os eredményt? ezt mi alapján gondolod hogy nem 100%os ?
-
kételkedem
addikt
válasz
pl Portable Auslogics Disk Defrag 1.5.23.350 én a telepítős változatát használom, teljesen meg vagyok elégedve vele.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sajnos ezt nem tudom de az AustLogicDiskDefrag-ot ajánlanám mint free és nagyon gyors program, illetve létezik egy program amivel saját magad készíthetsz portable alkalmazásokat!
-
joe2005
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #8663 üzenetére
De a régi ablakban elkapja és le lehet tölteni, csak a pop up-ban le kell állítani a videot!
-
blaces
tag
válasz
BigBadPlaYeR #8603 üzenetére
Hát, adott 200 oldal képeket tartalmazó pdf fájl, és adott 200 oldal szöveget tartalamazó pdf fájl. És ebből szeretnének egy 200 oldalas pdf fájt csinálni, úgyhogy az adott oldalon a képek az oldal felsőfelében, a szöveg pedig az alsófelében lenne.
Valami olyan pdf szerkesztő kéne, amivel nem egyesével csinálná az oldalakat.
Digitalizálás (könyvtári, karakterfelismerő szoftverrel /OCR/), csak hát semmilyen programot nem adtak nekik, még nevet sem mondtak, csak hogy ez a feladat, és csinálják meg.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #8544 üzenetére
A beépülők terén is utol fogja érni sztem az Opera a FF-ot, remélem. Annyit nem érnek ezek a pluginok, mint amennyivel lassabb a FF.
A Chrome valóban gyors, de iszonyat hiányos, mondhatnám nagyon sok szempontból gagyi, nem is értem, ennyi idő alatt hogy nem sikerült kicsit barátibbá tenni. Az Opera viszont szvsz gyors, kényelmes és elég funkciógazdag (persze van hova fejlődnie).
-
szabacsik
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #8492 üzenetére
szuper progi. köszi
-
ticzi01
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #8492 üzenetére
én is hasonló progit keresek, de olyat ami fut terminal szerveren.
a dopdf-et próbáltam jó is meg minden de terminál szerveren nem hajlandó futni.
A lényeg hogy jólegyen és free.
eSETLEG HA MÁST TUDNÁTOK AJÁNLANI AMI MEGY TErminál szerveren megköszönném! -
ponix
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #7962 üzenetére
Easy CDDA extractor! Nagyon jó kis progi régóta használom, sok mindent tud! Azt is amit te akarsz, és egyszerű a kezelőfelülete is!
-
joe2005
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #8000 üzenetére
dvdlab pro-t ajánlanám könnyen elsajátítható, de újra kell építeni az egész dvd-t, film, felirat stb.
-
joe2005
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #7962 üzenetére
Cdex flac plugin.
-
sirdani
tag
válasz
BigBadPlaYeR #7912 üzenetére
Felesleges részek eltávolítása.
-
Gabás
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #7833 üzenetére
+ Omnipage
-
jimmy399
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #7807 üzenetére
Csáó!
Köszönöm, megpróbálom.
-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR #7691 üzenetére
Abban semmi, de a válasz nem is arra ment, hanem a kulcsfloppy másolására. Az viszont tényleg illegális.
-
sekli
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #7511 üzenetére
[link] ez valami ilyesmi...
-
válasz
BigBadPlaYeR #6016 üzenetére
Quictime Pro is tud ilyent Get Movie Properties -> Video Track/Size -> és ottvannak a forgatási lehetőségek.
-
doc
nagyúr
válasz
egyszeruen megoldhato, mplayer pl. siman tudja, ha csak egy filmrol van szo, keress meg priviben es megcsinalom neked
-
oregharcos
csendes tag
válasz
Szia!
Az elforditást a Sony Vegas-al meglehet oldani az Event Pan/Crop-al.
Én a 6.0-ást használom, és próbaképpen elforgattam egy rövid kis fílmet, persze elötte kijelőltem.
Sok sikert hozzá! -
Core2duo6600
veterán
válasz
Hát a videoszerkesztő progikban nézz körül, de ez nem szokványos kérelem az tuti.
Valami profibb cuccban nézd meg
pl Sony Vegas
Adobe Premiere proHa ezekben nincs akkoe szerintem semmivel sem
-
Jarod1
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #5776 üzenetére
az officce 2003-ban van beépített scanner progikezelő..
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #5776 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ne keress független programot.
Legjobb tudomásom szerint a Te masinádhoz először egy TWAIN-driver-t kell telepíteni és azután már bármilyen más programból tudsz majd szkennekni. (képnézegetők, word, photoshop). Mert azok a twain driveren keresztül elérik a szkenneredet. de amíg az nincs korrekten telepítve, addig a külső programok sem fogják látni a szkennert.
A Géphez kapott cd-n is a telepítőprogram felteszi a printerdrivert, a twain-drivert és egyéb képkezelő alkalmazásokat. Független program csak ez utóbbi kiváltására lehetséges.
Keress a HP oldalán drivert, töltsd le onnan, telepítsd azt. letöltés illetve innen
Milyen oprendszer? -
Biriboyka
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #5651 üzenetére
Jó csak amikor boot-olni akarom a másikról valami bootmgr-t keres a rohadt.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #5359 üzenetére
Ha megtennéd, hogy elárulod a nevét, így jó lesz ?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #5158 üzenetére
Megoldottam. Találtam egy screensavert, betettem a képeket, elindítottam, printscreen-el készítettem egy képet. Csak ennyi kellett
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #5026 üzenetére
Driver magician Íme
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #4598 üzenetére
Ezt: error creating registry key:
HKEY_CLASSES_ROOT\chm.file\shell\uniextractRegCreateKeyEx failed; code 5.
hozzáférés megtagadva -
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #4596 üzenetére
Úgy tűnik működne, de ez a nyavajás vista nem engedi, hogy településkor a prog vmit írjon a registrybe.
-
lúzer
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #4533 üzenetére
trial verzió is töri?
-
kraftxld
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #4529 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #4216 üzenetére
extra.hu-nál ha jól tudom nincs engedélyezve az ilyen fajta másolás
[link] -
Jadro
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #4130 üzenetére
Revelation a program neve. Ha estig nem találod meg dobj egy privátot hogy kell és elküldöm! Otthon megvan.
-
akaido
addikt
válasz
Pl: Asterisk Logger v1.02
-
lúzer
veterán
válasz
én igen
-
haxy27
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #3973 üzenetére
Hát a nandub nem tudót ilyet mert akkor néma volt minden. de megoldottam a GOMPlayer az tud ijet van rajta egy Advenced Audió Capture funkció de sajna elég lassú mert akkor működik mikor nézem a filmet, azaz film nézés közben menti el az audió sávot.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #3918 üzenetére
Kipróbáltam a KMplayer-t és teljesíti a billentyűzethez szabott elvárásimat.
Köszi szépen. -
Ch4os
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #3918 üzenetére
Este kipróbálom mindet! Sajna az egérgörgő nem megoldás.
Mivel: (csak) a bill. vezeték mentes, és ha filmet nézek, akkor azt is viszem magammal, és avval mindent tudok állítgatni filmezés közben. -
válasz
BigBadPlaYeR #3325 üzenetére
Ez NVU, a Kompozer csak egy bugfix hozzá.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #3324 üzenetére
Sikerült találni!
KompoZer Portable
-
válasz
BigBadPlaYeR #3210 üzenetére
pl: MathCast
-
válasz
BigBadPlaYeR #2910 üzenetére
-
Ramius
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #2910 üzenetére
Nero wave editor?
-
-
zvaragabor
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #2906 üzenetére
Akkor mélységesen félreértettelek.
Bocsánat.
-
zvaragabor
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #2901 üzenetére
priviben ment.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #2410 üzenetére
nem jó sajnos.
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #2376 üzenetére
Egy próbát megér. Ha bejutsz kapsz napi 10 ingyé' sms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged