Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, amellyel belehet állítani azt, hogy egy adott idősávban, csak adott alkalmazás tudjon internetre kapcsolódni.
Másképp mondva: minden alkalmazás internetkapcsolata legyen letiltva adott órától adott óráig, kivéve azokét amelyeknek explicit meg nem engedem.
-
-
daara
aktív tag
Sziasztok
Létezik olyan program hogy ha kijelolok több fájlt(kép) és átnevezi az osszes kijelolt fájlt 1 től addig amig képek vannak??? UI: az összes fájl kép -
brd
nagyúr
-
-
w.miki
veterán
Elpartícionált pendrive-ot mivel tudok visszaállítani eredetire?
Telepítéskor töröltem a bedugott pen partícióját, és most nem tudja formázni sem a Win
-
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Áh, sose fednék le a félismert alkatrészeket.
-
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem ez lehetetlen küldetés, gondolj bele, minden egyes HW elemről tudni kellene, hogy hol van az aktuális gyártó frissítő oldala, és onnan le is kellene tudni kérdezni, hogy mi az aktuális verzió, ez sokszor még embernek sem egyértelmű (lásd pl. laptopoknál az egy típuson belül a különféle vezérlőkkel szerelt gépek
). Ehhez valami olyasmi minimum kellene, hogy ha nem is globálisan, de legalább gyártószinten egységes, valamilyen gép által kezelhető felület létezzen az összes gyártónál erre a funkcióra. -
-
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincs ilyen általános, legfeljebb gépet építő gyártók körében, a saját gépeikre (pl. Lenovo ;), de azok sem mindig 100%-osak.
-
Kékes525
félisten
morphologic, MorphoMouse. Válasz, persze nem ingyért.
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Egy angol szótanuló programot keresnék !
Most mondhatnátok hogy "a google a barátod meg hasonló de nem találtam egyetlen használhatót sem ...
A lényeg, hogy legyen felosztva A1 A2 stb re és legyen valami tanulási "stratégiája ... magyarul ne csak bedobáljon szavakat a 10e közül és ha megy akkor kivegye onnan hanem pl legyenek napi szavak , gyakran elrontott szavak ...
[ Másodikos gimis vagyok és szeretnék minél előbb nyelv vizsgázni , csak hát a nyelvekkel nem boldogulok ezért nagy segítség lenne ]ESETLEG HA HANGANYAGGAL VAN AZ + PONT -
gulyasa
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az ősidőkben használtam IrfanView-t, nem tudtam, hogy tud(ott) ilyet is...

Köszönöm. -
FoxiestFox
félisten
Sziasztok!
Kéne valami olyan progi, ami XP és Win7 alatt képes felismerni az adott gép hardverelemeit, és hogy azokhoz elérhető-e driver-frissítés.
Lehetőleg regisztrációmentes program kéne. -
gulyasa
őstag
A kiindulópont:
Mint köztudott, alapból képernyőmentés lehetséges a [Prt Scr] gombbal. Ha ebből képfájlt szeretnénk, akkor csak úgy lehet, hogy a vágólapra került képernyőképet be kell illeszteni valamilyen képszerkesztő programba (pl. Paint) és onnan lehet elmenteni képfájlként valamilyen választott formátumban (pl. BMP, JPG, stb.)A kérdésem:
Olyan ingyenes képernyőmentésre alkalmas programot keresek, ami mentéskor már egyből egy megadott mappába, megadott kép formátumba menti a fájlt. És ha több mentést is akarok csinálni egymás után tetszőleges alkalommal, akkor pl. a fájlokat sorban ugyanoda menti pl. kép01.jpg, kép02.jpg, kép03.jpg,... stb. fájlnevekkel.Létezik ilyen program?
-
Sziasztok!
Milyen ingyenes progi van, ami a háttérben futva menti egy mappa tartalmát egy másik, hálózati mappába? A lényeg, h beavatkozás nélkül tegye, minden új fájlt másoljon át, de NE szinkronizáljon, tehát ha a kiindulóban törlöm, a backup-on ne törölje. Ha azonos fájlnév lenne, akkor azt is mentse akármi(2).kit vagy vmi néven. guglidrájvos sajna nem jó.
Mit javasoltok?
-
pc360
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
MP4 vagy MKV konténerbe, mintkettő esetén H.264-es tömörítéssel. Képméretet is tudsz állítani, ha azzal spórolnál a méretén. A program pedig: TEncoder Video Converter
-
MZsoltee
veterán
Akció kamerával rögzítettünk egy kisebb video-t. Szükségem lenen valami olyan programra, ami normális mértékben betömöríti. Valamint ha lehet ajánljatok formátumot is. Mibe érdemes? avi?
-
GEPESZ66
veterán
Keresek feleségemnek olyan programot, amivel képeket lehet beilleszteni különféle animációkkal. szöveggel, zenei aláfestéssel.
WIN10 64 bit-re kellene.
Egyik kolléganője a Nero-t említette.
A Nero-ból esetleg melyiket érdemes erre megvenni, tud-e magyar nyelven? -
C. s.
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Az jó hír! Azt olvastam, hogy bizonytalan ideig tart.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Milyen programmal tudom a fényképeket katalógizálni?
Olyan kellene ami egyben be tudja olvasni a sok mappa tartalmát
és fájlműveletekre is képes illetve tud duplikátumokra keresni..
57000 db családi fotót kellene szétválogatnom... -
C. s.
addikt
Szia!
Itt a legutolsó sorban lévő még elképzelhető, hogy elérhető.
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !!!
Legjobb program angol gyakorlásra és tanulásra ?? (lehet online vagy app is )
A válaszotokat előre is köszönöm !!!
-
C. s.
addikt
"vágásra és/vagy mindenféle formátumok közt átalakításra képes, még nem video-szerkesztő bonyolultságú cuccot tudtok a Freemake Video Converter helyett?"
WonderFox Free HD Video Converter Factory
Letöltés
Bővebb infó angolulKonvertál, letölt és minimális utómunkát is lehet vele csinálni. A hangot (zenét) is kiszedi a videóból, ha csak az kell.
Időnként promózzák a fizetős verziót, nekem az van. Érdemes ide benézni akár naponta is, mert sok jó dolgot megcsíphet az ember.
-
pc360
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Ajánlottam bár, de sosem használtam (kevese azoknak, amiket ajánlok, de nincs velük konkrét tapasztalatom). Vezetek egy szoftveres weboldalt, oda válogatom a dolgokat, és nyírom ki azokat, amiknek különböző okok folytán nincs maradása. Nekem bármi megteszi, de szeretem a svájci bicskákat, ahogy fogalmaztad. Az egyszerűbb feladatokra, vagy a casual usereknek is inkább ezeket vetném be. Megnézem akkor ezt a TMPGEnc cuccot is.

Az audió kódolásra-vágásra az alapok azok, amiket említettél, illetve még épp a CUETools-t tesztelgetem.
-
Használok olyan multimédiás programokat amihez évek óta nem nyúltak hozzá. Miért lenne ez baj? Szerintem ezt nem kell androidos szemmel nézni....
Gondolj arra, hogy legalább nem rontanak el rajta semmit, miközben 2 másikat javítanak.... 
Én ugyan nem ismerem, de miért nem jó az amiket anno korábban másoknak ajánlottál: OpenShot stb...?

Sajnos rendes vágóprogramokat használtam mindig, de volt egy svájci bicska az ilyen spec műtétekhez amit írátl, vagy komplexebb transzikódolásokhoz:
Tmpgenc Video Mastering Works, most már a 6-nál tartanak, de én még az 5-öst használom.
Ez mindent tud és jó minőségben. A spec fülön látható lejjebb, hogy az is amit kérdeztél: "Other Editing and Processing Features: ...."
Ugyanennek használom a DVD Authoring Works-ét, abból a 4-est... ha lemezre kell dolgozni a vágóprogram után. Előtte a DVDFlick-et is használtam, de komplexabb feladatra már nem volt alkalmas.Ahogyan hangvágásra az Audacity vagy a Mp3cut, az alap szerintem másoknak is.
Hang kódolásra stb...: a foobar2000 úgy szintén, persze a megfelelő beépülők telepítése után. -
pc360
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi, tényleg szimpatikus a tipikus választható videó-méretekkel stb. 2016-ban viszont még nem nyúltak hozzá, remélem, ez nem befolyásol semmit.
A vágós, esetleg forgatós, vagy feliratozós dologra tudsz valamit esetleg? Azzal tökéletesen feledhető lenne a Freemake.
-
A Handbrake szinte szabvány, és valóban nagyon jó a videós transzkódolós cuccok között, tovább profi üzemmódban is használható. Sok program másolta aztán a GUI-ját és komoly közösség épült ki mellé. Kódolási profilokat is megosztanak egymás közt stb...
Egyik sikeres koppintás ami a Handbrake nyomaiban halad a Tencoder. Kicsit jobban ki van okosítva, kevésbé fapados... és talán jobban vezeti a kezdő felhasználók kezét. Tegyél vele szerintem egy próbát.
-
pc360
addikt
Most jutottam el oda, hogy a közben részben fizetőssé vált Freemake Video Downloader helyett (MP3-ba pl. már nem alakítja át a letöltött videó audio-sávját ingyen, és amúgy is ocsmány bundleware az összes Freemake cucc) kipróbáljam a youtube-dl-t, pontosabban az azt használó Youtube-DLG-t. A legelső letöltésnél lekapja a legfrissebb youtube-dl.exe állományt, és minden működik szépen: a videoformátum letöltése és az MP3-má alakítás is. Vimeo-val úgyszint működik, úgyhogy pipa.
Ellenben vágásra és/vagy mindenféle formátumok közt átalakításra képes, még nem video-szerkesztő bonyolultságú cuccot tudtok a Freemake Video Converter helyett? Már csak azt kellene lecserélnem. HandBrake? Nekem az valamiért hibákat dobott, mikor póbáltam, de ránézek megint... Manapság legalább már nem annyira jellemző a mindenféle random, meg low-end telefonos video-codec.
-
C. s.
addikt
válasz
rokendrol
üzenetére
Én civilizált hangnemben és segítő szándékkal írtam Neked, Te pedig eléggé bunkó módon reagáltál. Jó volna, ha egy kicsit magadba szállnál! Nem azt mondtam, hogy biztosan rosszul jársz, hanem azt, hogy LEHET. Én nem kockáztatnék ekkorát, de az meg az én dolgom. Legközelebb egy torrentoldalon kérj ilyenfajta segítséget!
Akkor majd megérted, mit írtam korábban...
És NE írj több privát üzenetet, kérlek!pc360:
Részvétem!

-
pc360
addikt
válasz
rokendrol
üzenetére
Az újratelepítésről beszéltem, és hogy az időigényes feladat, amit nyilván nem vállal az ember ingyen, de a felfogóképességgel sokkal súlyosabb gondok vannak, mint eddig feltételeztem. C. s. is csak segíteni akart neked azzal, amit írt, de annak a lényegét se sikerült megragadnod. A továbbiakban tényleg no comment, elmebetegekkel nem tárgyalok.
-
rokendrol
senior tag
igen mivel ez az oldal azért van hogy ki tud segít ji nem tud nem..!ingyen" én nem is tudom miért kellene fizetnem ? Amúgy nincsenek gondok,de már megint te jobban tudsz mindet. Veled ember befejeztem és ha kérek valamit ezen az oldalon megkérlek ne segítsél. Mert igen nem szeretném pláne pénzért ,mi a fenét gondolsz te magadról egyáltalán . Segítesz és utána felhánytorgatod .. na csaó öreg!
-
pc360
addikt
True. Amúgy én már jártam a "gépében", velem legalább nem járt rosszul (haha, úgyis ezt mondanám). Szintén az újratelepítést javasoltam, mert van baj rendesen, de 1. én ingyen azzal már nem foglalkoznék 2. nekem annyi pénzt nem tud (és nem is akar) fizetni, hogy kompenzálja az agyam leolvadását. Szívesen segítek, akinek lehet, de vannak határok.
-
C. s.
addikt
válasz
rokendrol
üzenetére
Ez veszélyes üzem, már a másik helyen is írták Neked, és nem ok nélkül!
Itt egy "hasonlat": kiállsz egy forgalmas helyre, és azt kiabálod, hogy valaki (bárki!) menjen be a lakásodba, amíg Te a kádban henyélsz. És persze nyugodtan csináljon, amit nem szégyell. (Pl. pakolásszon, poloskázza be a lakást vagy akár pár kamerát is elhelyezhet a tudtod nélkül.)
Jobban járnál egy újratelepítéssel, nem olyan bonyolult, egyedül is menne. Biztosan akad itt olyan, aki jól el tudja mondani vagy tud egy linket adni.

-
rokendrol
senior tag
egy gurut keresek aki bejönne a gépembe és rendet rakna!!
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
Keresek videó vágási és szerkesztési célokra használható programot, mely a Windows Movie Maker tudását eléri, nem kell hogy bonyolultabb legyen, illetve ne legyen nagyobb gépigénye
Tudtok esetleg ilyet? 
nem szempont hogy fizetős vagy nem. Sajnos a WMM néha instabil, illetve hiába állítom be a kimeneti fájl tulajdonságait, én mégis úgy látom, mintha rosszabb lenne a minősége mint az eredeti fájlnak(1080p 60fps)
ui.: Win10 32 bites rendszerre -
Kékes525
félisten
Ok. Igazad van
, de éppen azért, mivel nemcsak fejlesztői verziók vannak ott, miért hiányzik a 3.1.1, pedig az is hivatalos. Érdekes, hogy nagyon sok site-on írnak róla, de sehol sincs meg. Láthatod (fentebb a képen) a myFFmpeg programom is a 3.1.1-et írja a legutolsó verziónak. Igazából ezért is keresem."Most a legújabb 32bites static verziót (2016-07-31) használom innen: Latest Zeranoe FFmpeg Build Version: 04da20e (2016-07-31) Eddig jónak találtam, de nem tudhatom, hogy mennyire tartalmazhat bugokat, mivel fejlesztői verziók."
Persze, tökéletes nem lesz, csak kíváncsi lettem volna rá.

-
kispx
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem csak fejlesztői vannak rajta. A ffmpeg-3.0.1-win32-static.7z nem igazán tűnik fejlesztői verziónak. Bár, hogy miért a 3.0.1-nél miért hagyták abba ezt nem tudom.
Konkrétan valami baj van az legújabb ffmpeggel, vagy csak egy program egy konkrét verziót fogad el?
Láthatod, hogy a 3.1.1-ben is tegnap is javítottak hibákat. Szóval tökéletes sehogy sem lesz
-
Kékes525
félisten
Nekem a végrehajtható (bináris) 32-bites static verzió (ffmpeg.exe) kellene, mert a myFFmpeg(32-bites GUI) programom ezt használja.
Az általad linkelt oldalakon sajnos nem ezek vannak, vagy a build, fejlesztői verziók. Most a legújabb 32bites static verziót (2016-07-31) használom innen: Latest Zeranoe FFmpeg Build Version: 04da20e (2016-07-31) Eddig jónak találtam, de nem tudhatom, hogy mennyire tartalmazhat bugokat, mivel fejlesztői verziók.
-
kispx
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
3.1.1 was released on 2016-07-01. It is the latest stable FFmpeg release from the 3.1 release branch, which was cut from master on 2016-06-26.
[link]Ahogy elnézem a linkelt honlapon a master branchből fordítanak. Ez áll legközelebb a a release 3.1.1-hez
Ha nem jó, akkor marad a saját fordítás: [link]
Szer.: Vagy ezek közül még válogathatsz.
-
Sonja
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
A Windows Movie Maker alkakmas-e erre?
Vagy inkább vegyek NERO-t?Feleségem képekből szeretne videót csinálni, a képekhez különböző bekúszási effektekkel, zenével, szöveggel.
-
Kékes525
félisten
Nem találom az FFmpeg 3.1.1 (stabil, 2016-07-01) 32-bit Static Versions (binaris ffmpeg.exe), csak a fejlesztőit. Tudnátok segíteni?
-
Privátban intézzétek el a nézeteltéréseiteket!
-
GEPESZ66
veterán
ppt-kiterjesztést szeretnék DVD formátumba konvertálni.
Erre állítólag jó a Windows DVD Maker.
Ezt WIN10 64bit-re honnan tudom letölteni? -
Vertigo18
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Egy 552 méteres körről van szó. Ezt 5x lefutva kijött 2.14 km... Egyszer kijött neki 2.41, ez már közelített a valósághoz.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime a telefon. Nem hiszem, hogy gond lenne a hardverével, vagy a Gps-jellel.
-
???
-
rokendrol
senior tag
nem tudtok valami új tárhelyet a MEGA,,4Sharede, Google Drive--ken kívűl ami linket is ad ingyenest?
-
mezis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ehhez valami olyasmi minimum kellene, hogy ha nem is globálisan, de legalább gyártószinten egységes, valamilyen gép által kezelhető felület létezzen az összes gyártónál erre a funkcióra.
ránézek, köszi!

Akkor majd megérted, mit írtam korábban... 

Ezek nem stabil, fejlesztői verziók. Az utolsó stabil a 2016 07. 01.-i 3.1.1 -es. Most az általad linkeltet használom: