Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minionair
csendes tag
Regen hasznaltam egy linux programot azt hiszem iso volt, ugy hogy letoltottem win7 re egy progit, abban megkerestem az iso filet,es a progi elinditotta azt a linux progit az asztalon kissebb ablak meretben. Kerdes: milyen progik tudják ezt?
-
minionair
csendes tag
válasz
King Unique #40491 üzenetére
Köszi,ez a classic shell tokeletes,mostmar atlathato minden vegre. Van amit javasolt/erdemes tenni windows 10 eseten? Pl amitől gyorsabb lesz,felesleges dolgok eltavolitasa,akármi.
-
minionair
csendes tag
Talaltam egy win10 magyar enterprise telepitot, gondolkodtam win7 ugy sincs meg belakva,hat kiprobalom a win10et. Feltettem. Nos, azon kivul hogy modernebb a megjelenese,nem vettem eszre javulast. Meg talan lassabban is bootol be. Rendszert se erzem gyorsabbnak. Marad azert,megjelenese jobb legalabb. Ja, start menu borzaszto,nincs vmi megoldas hogy klasszikus formát öntsön? A masik baj, megkopott egy resze a win7 matricanak, igy nem tudtam beirni a kulcsot neki,mi hatranyom lesz ebből? Valahogy maskepp nem tudnam aktivalni?(akar privibe is johet)
-
minionair
csendes tag
válasz
DrojDtroll #40446 üzenetére
3 gepen win7 1 xp.
Olyan progi kene inkabb ami mutatja a halozaton levo gepeket,es nem bonyolult,lehetoleg csak az en laptopon kelljen hozza beallitani,feltelepiteni akarmit is.
-
minionair
csendes tag
válasz
DrojDtroll #40443 üzenetére
hogy
-
minionair
csendes tag
Itthoni wifire 4 gép van csatlakozva. Melyik programokkal latom a hálozaton levő gepeket,es azok filmeit stb?
-
minionair
csendes tag
hi. aktivalt win7 pro t hogy tudom win10re frissiteni
-
minionair
csendes tag
Sziasztok ,keresek olyan multifunkcios programot,ami felismeri a win7 es laptopomon az összes drivert, és ha talál ujabbat le is tölti,es fel tudom telepiteni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest