- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokendrol
senior tag
Van e olyan képszerkesztő ,hogy egy képre rá rakom a linket és amikor rá kattintok a linkre az üzemel?
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
2D-s tervezőprogramot keresek rendezvénytervezéshez. A technikai oldalára gondolok, mint hangosítás, színpad stb. elhelyezése. Például előre megadott méretű objektumokat lehessen listából a munkaterületre behúzni, amit aztán ki is lehessen nyomtatni. Ismertek valami hasonlót?
Nézegetem a SketchUp-ot, nem tudom alkalmas lenne ilyen feladatra.Előre is köszönöm a segítséget!
-
DrojDtroll
veterán
Milyen stílusú oldal kellene/mire kellene az oldal?
-
válasz
rokendrol #38592 üzenetére
Egyszerű, de hatékony... magyarul is tudó honlap szerkesztő.
http://kompozer.net/Videó pl. úgy tudsz beilleszteni, hogy az adott oldalt megosztás funkcióján keresztül lehet html-el kódod kapni és azt beilleszteni a honlapra.
A párhuzamos szerkesztés miatt (forrás kód fül és kinézet) kezdők akár tanulhatnak a kompozerből.
-
rokendrol
senior tag
válasz
DrojDtroll #38593 üzenetére
köszi
-
rokendrol
senior tag
sziasztok melyik a legjobb ingyenes honlap készitő amibe videót is lehet rakni és Magyar?
-
C. s.
addikt
válasz
mcload21 #38588 üzenetére
Szia!
Előre szólok, hogy nem tudom, lehet-e menüt is készíteni vele, de most reklámcéllal ingyen osztogatják 2 napig a 7thShare Any Blu-ray Rippert. Még bő 2 nap és 15 óra van hátra. Egyszerűbb utómunkára is képes (kontraszt és társai), lehet darabolni, összeilleszteni részeket a leírás szerint. Ha gondolod, nézd meg. Addig kell telepíteni és aktiválni, amíg tart az akció. Ha újrarakod a géped, már nem használhatod tovább ingyen, de talán kihúzhatod vele addig, amíg nem lesz jobb. Telepítéskor légy résen, mert a telepítő a nyakadba akar majd sózni egy programot, ami az ilyen akciókra figyelmeztet. Azt ne telepítsd, hacsak nincs rá szükséged.
-
mcload21
tag
Sziasztok. Eddig a családi videókhoz és fotókhoz az Ulead DVD MovieFactory 6 Plus programot használtam. Túl sok lehetőség nincs benne, viszont könnyen kezelhető.
Mostmár Blu-Ray videót szeretnék készíteni, és ahhoz érdekelne hasonló program. Amivel igényes menüket stb is lehet készíteni. Ha kell akkor tudjon konvertálni is. -
mezis
félisten
Megnéztem én is Kékes525 3 linkjét. Amíg az ablakban futtatott FF böngészőm függőleges irányban lényegében kitöltötte a képernyőt (1280 sor), addig nem volt remegés. A görgetéssel ilyenkor csak egészen keveset lehetett mozgatni. Amikor összehúztam az ablakot kb felére, akkor már remegett, villódzott és nem is maradt lent még a jobb oldali csúszkával sem.
Az oldal és tartalma is nagyon jó !
-
Jazz
veterán
Üdv,
Olyan progit keresek aminél belehet állítani, hogy beérkező e-mail esetén értesítőt küldjön a főképernyőre, redőnyre, akárhova.Köszi!
-
Kékes525
félisten
A system explorerben nekem a biztonsági ellenőrzése tetszik a legjobban (security scan). A Far Manager az a szívügyem a Norton Commanderhez való hasonlósága miatt is. A különálló Anti-Ransomware-ék jobb védelmet adnak, mint az összetett rendszerek anti-ransomware védelmük.
A site nem mindegyik részén van az említett hiba. Ennél igen: [link], [link], [link]
Ha megpróbálom az lefelé görgetni a lapot (egérrel vagy billentyűvel) akkor gyorsan rezeg. (Windows 7 pro 64bit, Firefox 48.02). Az internet explorerben nem jelentkezik, lehet, hogy valamelyik addon-om a ludas. -
pc360
addikt
válasz
Kékes525 #38572 üzenetére
Anti-Ransomware: már próbáltam, de ugye elég nehéz meggyőződni arról, hogy tényleg van-e értelme rendes tűzfal + antivírus kombó mellett is - ráadásul újabb, folyamatosan futtatandó appként. Meglátjuk, milyen lesz a végleges verzió.
Fájlmenedzselés: van kettő, amit jónak vélek. Egy shareware TC semmiképp sem volt és lesz a része a csominak.
A popularitás és a kényszerű szükségesség miatt talán csak egyetlen program került be, és nem azért mert jó, az pedig az iTunes.
Letöltőmanager: megnézem majd, de van egy szintén nem rossz már bent. Nameg ilyet ma már elég kevesen használnak.
System Explorer: csini, meg minden, mondjuk nem tudom, mikor venném elő bármelyik géphez is. Ezt valszeg bepattintom. Köszi!
Ja, az oldallal amúgy nemtom mi lehet nálad. Eddig egyik böngésző alatt se volt gond, és semmilyen extra scriptet nem tartalmaz. Valami a böngésződben lehet elkonfigurálva...
-
pc360
addikt
válasz
totron #38567 üzenetére
Valóban skatulyáztam, illetve nem a free, hanem a fizetős változatot nézegettem. Mondjuk a CD-írást könnyű letudni a CDBurnerXP vagy az AnyBurn-nel, másra nem valószínű, hogy szükség lenne. Eleve ki a fene ír még ma bármilyen optikai lemezt...
Én azért is kezdtem el ennek a szoftveres kollekciónak összerakását sok éve, hogy az érdeklődőknek legyen egy támpont arról, hogy mi az ami valóban jó és hasznos, ne az ilyen szutykos szoftverbázisokból és a random haveroktól kelljen tájékozódni.
-
totron
addikt
Azonos oldalon állunk hozzáállásilag, hívjuk így. Jól csokorba szedted a jelenséget. Nálam egy kitérő volt ez, de bejött. Milyen bloatware volt konkrétan benne? Mert habár tényleg sokszor igaz amiket írsz, illik leírni a nevezett problémát az adott szoftverre vonatkoztatva. Még az is lehet, hogy az a portéka épp kívül esett akkoriba az effajta szóráson. A szimpátiát/antipátiát ne mossuk bele (mert az konkrétum nélkül skatulyázás). Hátrány tehåt ha nincs vele, nem gondolom, hogy akkora eretnekség lenne mondjuk GUI alapjån dönteni a 100+1 közül. A ló tulsó oldala pedig rendre arról szól, hogy felületes pistike a hype-hírek mentén ontja magából az észt, miszerint az jó, amiről hallotta, hogy az, ami a havernak van, de hogy miért is az, mitől is annyira, arra már nincs érdemi válasz. A csordával ész nélkül haladni (preferálni) sokkal rosszabb szerintem, mint választani egy eldugottabb valamit akár. Vannak joggal népszerű alkalmazások, méltán nagy nevek, de sokszor csak épp jó hullámot jó időben és jó marketinggel lovagolt meg az aktuális szoft/terjesztő, a népek meg hype-alapon felkarolták, sokkal jobban, mint arra érdemes lenne. Na ez a halálom.
-
pc360
addikt
válasz
totron #38565 üzenetére
Képes volt kiírni CD-t? Wow. Pont ezt tudja egy rakás ingyenes is, reklám, telepítés, meg bloatware nélkül.
Az ilyen cégek egy dologra specializálódnak: a marketingre. A kezelőfelülettel és az agresszív marketinggel tartják fent irányukban az érdeklődést, nem a kiemelkedő minőséggel. Szoftverben meg lőnek mindenre, ami pénzt hozhat.
Sokkal jobban kedvelem azokat a gyártókat, akik csak egy területre fókuszálnak, és abban valóban remekelnek. Ez ilyen hozzáállásbéli dolog.
-
totron
addikt
...vagy meg lehetne tanulni ha nem is full vakon, 10 ujjal, de legalább annyira géopelni, hogy ne _folyamatosan_ és mindvégig a billencset nézze emberünk. 2016-ot írunk, minden évvel egyre kínosabb a digitális analfabétizmus - és igazán nem kell kockának lenni egy hétköznapi szövegbevitelhez. Ékes példa most is, hogy kicsit sem venne erőt magán, kicsit sem fejlődne, inkább még +1 agykiváltó mankóval bástyázná magát.
-
pc360
addikt
Semmi, csak tipikus pénzorientált bloatware gyártó (lásd a CD-író programjukat, vagy a parasztvakító win optimizerjüket). Itt, a topikban is sokszor volt ajánlva, miközben hatszor normálisabb ingyenes programok léteznek minden egyes kategóriában.
iguana: A Photoshop a legjobb átméretezésben, ha egy-egy fontosabb dologról, vagy háttérképről van szó. Amúgy valóban a Fastone képnézegetője ajánlható, vagy a kifejezetten tömeges átalakításra készített FastStone Photo Resizer. A többi már gyengébb minőségű ugyanazon minőségi beállítások mellett (pl. IrfanView).
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Egy olyan programot keresek ami a meglévő nagyméretű képeket minőségromlás nélkül le tudja kicsinyíteni, azaz maradjon éles a kép és ne váljon életlenné, pixelessé.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
C. s.
addikt
Nem a képek közt van, hanem induláskor dob egy külön ablakot, amit egy kattintással be lehet zárni. Azt hiszem, nem is minden induláskor. Menet közben nem zaklat. Nem igazán használom már, így nem ismerem a pillanatnyi szokásait.
"Az Ashampoo progikat amúgy is inkább hagyjuk."
Miért? Tudsz valamit, amit én nem? Lehet, hogy érdekelne.
-
C. s.
addikt
válasz
Anubis_9 #38548 üzenetére
Ashampoo Photo Commander FREE, ha nem zavar, hogy néha bedob egy reklámablakot, amit simán kinyomhatsz. Ez is megjeleníti a kiválasztott képet tetszés szerint kinagyítva az ablak középső részén, amíg böngészel. Dupla kattal válthatsz a nézetek között oda-vissza (vagy Esc-et nyomsz a 2. dupla katt helyett. Ez is megjeleníti a kiválasztott képet tetszés szerint kinagyítva az ablak középső részén, amíg böngészel, illetve a 2 oldalsó nyíl gombbal eltüntetheted a két szélső panelt, így nagyobb hely marad a képnek. A képek között egérgörgővel vagy a billentyűzet le-föl nyilával tudsz váltani de a programablakban is lehetséges.
Itt a fizetős változata, elvileg nem reklámoz (nem ismerem): Ashampoo Photo Commander 14
Ajánlanám még a Faststone Viewer-t de már megelőztek.
Az is nagyon jó, nekem is itt ajánlották, és az nem reklámoz.
-
Vertigo18
addikt
Irfanview esetleg? Van benne mappa-mozaik nézet is...
És ingyenes.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Melyik most a legkedveltebb képnézegető program? Régen az ACDSee-t használtam, de ennek jó pár éve. Olyat keresek, ahol mozaikszerűen látom az összes képet és ott tudok tallózni köztük. A fizetősek is érdekelnek. Köszi!
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Android telefon TBP mentéseit néha átmásoltam biztonsági mentésként HDD-re. Telefonon be van állítva hogy 1 verziót tartson meg, de a HDD-n így is több mentés szerepel. Van bármi mód arra hogy itt is csak a legfrissebb legyen, és a többit letöröljem? Méretben többszöröse annak mint ami telefonon van, nagyon hely sincs, és nem ásolgatnám oda-vissza hogy a TBP ott letörölje a régieket, aztán mindent vissza
És olyan alkalmazásokról is van mentés HDD-n, ami a telefonon már nincs rajta mentések között sem. Tehát az sem játszható út hogy HDD-ről mindent törlök, telefonról meg mindent átmásolok. -
pc360
addikt
válasz
w.miki #38543 üzenetére
A BMP-nek semmi értelme a PNG mellett. A PNG tömörített, de nem veszteséges. Szövegekhez több, mint kiváló (mondjuk főleg, ha nem szkennelt).
Ellenben nem egyszerűbb és igényesebb OCR-rel feliusmertetni a szöveget, és digitálisan elkészíteni a PNG-ket? Én biztos ezt csinálnám, ha csak a szöveg a lényeg.
-
pc360
addikt
válasz
w.miki #38541 üzenetére
Abban marad meg, igen, és ha már eleve az a veszteségmentes forma a végeredmény, a köztes lépés se legyen veszteséges (tehát PNG). A méretét persze majd lehet csökkenteni. A color picker lényege, hogy a kijelölt területen lévő tartományokat kijelöli (fehérek), aminek a szélét tudod finomítani, hogy ne legyen pixeles a szöveg.
-
w.miki
veterán
Ha a Canon szkenner programjával olvastam be a képet (XNViewba), akkor milyen formátumba mentsem el, amivel a legkönnyebben boldogul a PS?
(Sajnos ugye a szkennelés után a fehér lap sem marad mindenhol teljesen fehér a képernyőn.)
A legvégén PNG-be mentsem, igaz, abban marad meg az átlátszóság? -
brd
nagyúr
válasz
w.miki #38538 üzenetére
Ezt szinte bármilyen, magic wand-del bíró, és átlátszóságot kezelő rajzprogramban meg tudod tenni, pl. Paint.net-ben így: betöltöd a képet, rányomsz a magic wand-re, átállítod a Flood Mode-t ot Globalra, aztán, ha csak pontosan a fehér színt akarod átlátszónak, akkor a Tolerance-et 0%-ra, majd rányomsz egy fehér pixelre, ilyenkor kijelöli az összes ilyet (pontosabban hasonlót, lásd Tolerance), majd Del gomb. Ilyenkor az addig fehér részek sakktáblaszerű textúrát kapnak, ez jelenti az átlátszó részt. Ennyi.
-
w.miki
veterán
Szkenneléshez van olyan program, ami a fehér szín helyett átlátszót olvas be?
Tehát ha egy szöveget beszkennelek, csak a betűk lesznek beolvasva, és elmenthetők PNG-be?Vagy ilyen nincs, ezt a Photoshoppal kell valahogy megcsinálnom. (Nem tudom, hogy lehet.)
-
brd
nagyúr
válasz
Kékes525 #38534 üzenetére
Ha úgy akarod indítani, akkor pl. a start nevű beépített parancsnak van egy /affinity nevű opciója, ezt 2 mag felett kicsit problémás a hexadecimális/bináris számrendszer ismerete nélkül beállítani, de itt egész jól leírják.
Ha már elindult program esetén szeretnél módosítani, akkor azt mindig meg kell tenned az elindulása után, és erre nem ismerek parancssoros megoldást, a PowerShell-esen kívül. De akár a task managerben is át tudod állítani (de ott is programfuttatásonként át kell, jobbgomb a taskon és Set Affinity). Ellenben léteznek olyan programok, amelyek folyamatosan a háttérben futva mindig rákényszerítik az affinitást a programokra, pl. Process Lasso. Ebből az ingyen letölthető is jó, csak néha sírni fog, hogy vedd meg, de néha szokott lenni promó is, amivel az aktuális verziót megkapod ingyen, csak nem frissíthető. A programot egyébként nagyon ajánlom, sok egyéb kellemes tulajdonsága van, pl. tud olyat, hogy a nem előtérben lévő program prioritását adott CPU használat felett lejjebb veszi, így nem akadályozza az előtérben futó programot. -
Kékes525
félisten
Azt a programot keresném, ami egy futó alkalmazást, drivert, esetleg folyamatot képes egy másik CPU magra áttenni, időlegesen és/vagy véglegesen.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Szükségem lenne egy olyan programra amibe " statisztikát " írnék
pl:
munkás neve - munkavégzés helye -ideje - ráfordított ide stb napokra bontvaElső ötlet excel táblázat volt,de hátha van "látványosabb" pl névre kattintva kiadja x-y idő köztti munkát etc.
-
C. s.
addikt
Szia!
A Total Commander is tudja mappaszinkronizálás név alatt. Összehasonlítja az almappákat is. Ez persze csak akkor működik, ha egyébként a könyvtárstruktúra azonos, és a bennük lévő fájlok is ugyanott vannak. Bár, ahogy írtad, csak 2 mappa van, akkor nem lesz gond. Kijelölés után törölni is tud. Mielőtt bármilyen programot bevetsz, csinálj 2 mappát, amin gyakorolhatsz, hogy élesben már jól menjen.
-
pc360
addikt
válasz
kraftxld #38530 üzenetére
Ezek közül is a komolyabb megoldás a DigitalVolcano féle Duplicate Cleaner.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérnék egy kis segítséget. Van két mappa, mindegyikben több ezer kis fájl. Létezik valamilyen program amivel ki tudom deríteni, hogy vannak-e közös fájlok a két mappában? Mármint olyanok amik névre és akár méretre, kiterjesztésre is azonosak.
-
válasz
detroitrw #38524 üzenetére
ja.. ja...
Az mp4 is elvileg konténer, csak jóval kevesebb formátum pakolható bele az mkv-val szemben. Ellenben és pont emiatt szélesebb a kompatibilitása az MKV-val, ha a lejátszásról beszélünk. Ezért van még mindig számos olyan új eszköz ami pont ezért ebbe rögzít.
-
pc360
addikt
válasz
dokee78 #38526 üzenetére
Biztos van ilyen szövegszerkesztős böngésző-kiegészítő, de a másolással együtt se tesz ki többet 6-10 mp-nél az átalakítás a Notepad++-ban.
Ha takarásban van, arra linkeltem a programot. Ami még egyszerűbb: odafigyelni erre.
Fel se nézel egyáltalán írás közben, vagy mi?
-
pc360
addikt
válasz
dokee78 #38520 üzenetére
1: Notepad++. Bedobod a szöveget, kijelölöd, jobb klikk, és kicsivé alakítás.
Egyébként ezt hogy-hogy nem látod? Ha nincs LED erre, vagy nem nagyon látszik jól, akkor a TrayStatus progi pótolhatja ezt a system tray-ben, ha szeretnéd. Jól beállítható, és van portable variánsa is.
BullZeye: Természetesen nem, csak kíváncsi voltam. Borzasztó elavult mindkettő.
-
cigam
titán
-
dokee78
félisten
1:
Következő problémámra keresek megoldás.Néha játszogatok és olykor véletlen benyomom a "Caps Lock" billentyűt.
Nem veszem észre és például a hozzászólás írás végén jövök rá,hogy mi a gond.
Van-e megoldás rá,hogy kijelölve az írást,a nagy betűket kicsire állítja?2.
Egyszerű Free programot amivel adott videó alatt kicserélhetem a hangsávot zenére. -
ooloo
őstag
Üdv,
Milyen program alkalmas arra , hogy egy közúti felvételen olvashatatlanná homályosítja a gépjármű rendszámot ? Nem egy fotón kéne olvashatatlanná tenni , hanem egy filmen .
Az esetleges választ köszönöm !
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Olyan programot keresek, ami kijelzi a laptop akksi töltöttségi szintjét százalékos alakban. Az a gond vele, hogy nem gyári, Win alap kijelzője folyamatosan 100%-ot ír ki. BatteryBar kijelzi a kapacitását, viszont manuálisan nem lehet megadni a maxot (fejlesztőnek is írtam ezügyben, "tervben van", de évekkel ezelőtt is ezt mondta). Ha van olyan applet, vagy bármilyen program ami a tálcán ikonban tudná mutatni a pillanatnyi és az általa mért/általam megadott maximális kapacitás alapján a töltöttséget, annak nagyon örülnék. -
cigam
titán
válasz
theuprising #38512 üzenetére
---
Házi videók nyilvántartására kellene egy kis program(adatbázis).
Mikor készült, kikkel, hol, stb... Amiket eddig találtam azok nem tudtak magyarul, és inkább mozi adatbázisok voltak (pl. internetről letöltött film adatokkal, borítókkal)
Van rá tipp/megoldás? -
Rimuru
veterán
válasz
theuprising #38512 üzenetére
-
theuprising
tag
Sziasztok!
Igazából egy virtual machine-t keresek, de külön topikot pont erre nem találtam (csak külön VMware stb...).
A probléma: Egy ARMv7-es (ami pl. Raspberry/Orange PI-re való) Ubuntu Xenial-t kéne virtuális gépben futtatni, a "gazdagép" pedig egy OS X El Capitan lenne.
Tudtok valamit, ami (lehetőleg ingyenes és) tudja ezt? Pl. Virtualbox nem tudja, a VMware-k legtöbbje pedig paid. -
válasz
BullZeye #38499 üzenetére
Nem tudom, hogy ez így jó lesz-e, de a csoportos silent szerű telepítés sikerülhet. Tehát van ugyan egy állapotjelző ablak, de kb. ennyi. De ha nem lesz már, akkor lehet, hogy ezzel kell beérned.
- ikszeld be, hogy mit akarsz.
- töltsd le a kis indító fájlt
- indítsd el azokon a gépeken a letöltött fájl, amire telepíteni akarsz
- interent sajnos kell hozzá, hiszen akkor és ott tölti le a háttérben amit telepít -
C. s.
addikt
válasz
Kékes525 #38495 üzenetére
Szia!
Esetleg, ha nem lesz jobb megoldás:
Én az ArtPlus ePix Calendar Publisher Premiumot használom. A naptár és jegyzet funkció teljesek ki is kapcsolható, az asztali ikonokat is eltüntetheted vele egy kattintással. Lehet, hogy nem épp ezt keresed, mert úgy működik, hogy a kívánt képeket betallózod (sajnos egyenként, hacsak az újabb verzió nem lett okosabb is), és ebből csinál egy fájlt (naptárt), amit telepíthetsz vagy tovább is adhatsz. Az ingyenessel csak 12 képet lehet belerakni, viszont akárhány naptárat lehet telepíteni, a kezelőfelületen csomagonként és egyenként is kikapcsolható bármelyik kép. Tehát, ha egyszer telepítettél egy karácsonyi csomagot, nem kell egész évben a karácsonyfákat kerülgetned.
(Alapértelmezésben be van kapcsolva a friss telepítésű csomag.) Ha többet telepítesz, akkor is csak egy programod lesz telepítve, mindössze bővül a képválaszték. A fizetőssel akárhány képet belegyömöszölhetsz. (De 13000-et bemazsolázgatni...! A hideg is kiráz!
)
Én csak akkora képeket raktam bele, amekkora a monitorom, így nem tudom, hogyan méretez át, de szerencsére ott az ingyenes verzió, ha mégis úgy döntesz, hogy kipróbálod. A tömörítést véletlenül se jelöld be a programban! Nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy ez alapból aktív, majd figyelj oda. Fönt találod a fájl menü valamelyik pontjában.
-
artiny
őstag
oylan programot keresek ami kikeresi a meglevo,mar letezo file-kat, es akar osszevethetem oket kis belyegkepkent a kepeket,hogy melyiket akarom torolni - duplikalt file kereso?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest