Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
zsoltzsolt #39799 üzenetére
Engem nem vonzanak az ilyen bölcsészek által megálmodott és felkonferált technikai stuffok, de majd meglátjuk, ha kiforrja magát...
-
zsoltzsolt
addikt
-
pc360
addikt
válasz
NandorHUN #39797 üzenetére
Az ikonok képeit a szívecske menüben tudod állítgatni. A gyorskereső is eltüntethető stb. Bővebben: Opera topik.
-
tonyrulez
őstag
Sérült .MOV fájlt milyen programmal lehet helyreállítani? Rágugliztam, de csak gyanús kinézetű trial verziókat láttam. 1,5Gb-os a fájl, lehetőleg ingyen szeretném megmenteni.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Chrome böngésző alaptt "Speed Dial [FVD]" használok dial lapok miatt. Viszont észrevettem újabban (vagy csak most kezdett zavarni), hogy új lap esetén elég lassan töltődik be mind a 30 lapom, kb. 3-4 mp, míg sima chrome lap esetén ez azonnal megtörténne (i7 CPU + SSD m van).
Ehhez hasonló de gyors megoldást tudnátok ajánlani Chrome alatt?
Köszönöm
-
Doky586
félisten
válasz
MasterDeeJay #39787 üzenetére
én nem adnám át a gépem teljes felügyeletét egy vadidegennek, hogy az akkor és azt nézegessen a gépeimen amit csak akar.. pedig a TV esetén pont ezt teszed.. (a lakásom kulcsait se adom át a sarki hajléktalannak)..
-
-
Doky586
félisten
válasz
MasterDeeJay #39780 üzenetére
VNC
-
ALFA
senior tag
Microsoft Exchange Server-nek milyen opensource alternatívája van?
-
Doky586
félisten
Már egy évtizede minden offline levélkliens alapbeállítása hogy csak a csatolt képeket jeleníti meg, a linkelteket nem. Ugyanez van a webes levelezőknél is. pl gmail..
és persze a tracking beállítások is tiltva vannak alapból.. egyszerűbb ha kéred a címzettet hogy azonnal válaszoljon egy "levelet megkaptam" üzenettel...csak az SMS-nél van olyan hogy letilthatatlanul kapsz értesítést (ha kérsz) amikor megérkezik a telefonra az smsed..
-
pc360
addikt
válasz
MasterDeeJay #39780 üzenetére
A TeamViewer is ingyenes, ha az otthoni felhasználást választod.
-
Teamviewer ingyenes alternatívát tudtok mondani? (tehát tűzfalon menjen át és ugyan azon működése legyen mint a teamviewernek)
Azaz megvenném de iszonyat ára van. Elég lenne egy felhasználós egy gépes de az is több mint 140eFt és az nem is verziókövetős. (7-es van eredetibe de a kliensek frissítik így bukom az egészet) A tizedét hajlandó lennék fizeti de ennyi nem normális.Már az összes gépemen kitiltottam magam üzleti használat észlelve felirattal és ott tartok hogy viruális gépen állíthatom a mac adresst ami nem igazi megoldás.
-
-igu-
veterán
válasz
nightzone #39777 üzenetére
Lehet, csak épp macerás kicsit.
Pár évvel ezelőtt - amikor még fontosnak tartottam - úgy oldottam meg, hogy html levélbe raktam egy 1×1 pixelnyi képet, ami a saját tárhelyemről volt beillesztve. A tárhely lekérdezéseit meg tudtam ellenőrizni log-ból. Persze ott csak egy IP-címet láttam meg az időpontot.
Ehhez persze kellett az is, hogy html-re legyen állítva a fogadó oldalon a kliens (99%-ban így használják az emberek), és be legyen kapcsolva a képek automatikus betöltése.Ez persze azóta másnak is eszébe jutott, csak kicsit szofisztikáltabban: SpyPig
-
nightzone
aktív tag
Ok köszi. Akkor az ilyen szolgáltatások sem jöhetnek szóba mert a címzettnek mindenképpen engedélyezni kell a visszajelzést? Én egy olyan megoldást szerettem volna hogy látni lehessen ha megnézték amit küldtem, külön a címzett engedélyesése nélkül, de akkor ilyet nem lehet ezek szerint...
-
válasz
nightzone #39774 üzenetére
Az emailek 99%-áról nem lehet ezt megállapítani, mert az email szerverek nem támogatják. Pl. semelyik inygenes szolgáltatónál (google, hotmail, stb) sem lehet ezt megállapítani, mert a szolgáltató direkt nem közöl ilyen infókat. Vagyis tök felesleges ezzel foglalkoznod.
-
dqdb
nagyúr
válasz
nightzone #39774 üzenetére
Például Thunderbird és Outlook.
Azonban ahhoz, hogy ez működjön, szükséges, hogy a levél címzettje is olyan programot vagy webmailt használjon, ami támogatja ezt a feature-t, olyan módon támogassa, hogy tudjanak beszélgetni egymással a küldő és fogadó rendszerek, valamint mivel opt-in szolgáltatásról van szó, ezért még a levél olvasásakor a címzettnek engedélyeznie kell, hogy kimehessen értesítés.
Nálam például egyszerűen le van tiltva az egész feature, mert tapasztalatom szerint jellemzően olyan emberek és olyan szituációban használnák, amikor semmi szükség nem lenne rá.
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok windows-ra olyan email klienst ajánlani ami tudja a "mail trackinget", azaz mutatja ha megnyitották (vagy plusz mutatja hogy mikor nyitották meg) az általam küldött mail-t?
-
Üdv!
Win7 alatt a tsmuxer kimeneti fájlból hiányoznak az audio sávok. Amikor betöltöm a vágandó videókat, akkor látszik, hogy nem is tölti be az audio sávot: "Some tracks not recognized." Lehet ezzel valamit kezdeni?
Konrétan MPEG AAC AUDIO (mp4a) kódolásúakkal van baja, de szerintem nem a kodek hiánya a gond.
MPC-HC, VLC lejátssza a videókat.Köszönöm!
Update: MKVtoolnix segítségével jó lett!
-
gulac12
tag
Az STM kiterjesztésű fájl milyen programmal nyitható meg?
-
Gallac
senior tag
4k videot ti mivel játszotok le ?? Köszi
-
Doky586
félisten
Windowsos tesztprogramot keresek amivel szimulálni tudom egy program memória (ram) használatát. Pl beállítom hogy foglaljon le 500 v 1000 MB-ot és közben nézném hogy változik a Feladatkezelő teljesítmény/memória füle és a pagefile.sys mérete...
-
mezis
félisten
-
gyulank
addikt
Van egy PDF, ami nem tudom, milyen formátumban van, de az ábrák, és a szövegek is vektorosnak tűnnek. Tulajdonságokban valami.div-et ír. Szeretnék csinálni bele tartalomjegyzéket, mármint hivatkozást a fejezetekhez, és az azon belüli pontokhoz. És amúgy ezt hogy lehet kimenteni ugyanígy? Szóval, hogy vektorgrafikus maradjon.
-
DrojDtroll
veterán
linuxra van olyan graph editor ami kb ilyesmi?
Fontos lenne, hogy valamilyen szöveges formába ki lehessen menteni az adott értékeket.
-
Vertigo18
addikt
Én a legegyszerűbb megoldást választottam ki neked és azt írtam le. Nem program, nem igényel telepítést, semmi helyet nem foglal a gépen, mert webes felületű.
Egyébként én is itt találtam megoldást ugyanerre a problémára, már nem tudom, hogy mikor volt valami promoban, de az tuti, hogy valaki itt linkelte a 4k video downloader-t. Én az itt leírtak alapján szereztem meg a pro verzát, azt használom, nagyon elégedett vagyok vele.
-
pc360
addikt
A Youtube-DLG-vel olyat meg tudtam múltkor oldani, hogy egy playlistből egy bizonyos számozástól kezdve szedje le a videókat úgy, hogy 001-től sorszámozva, de az eredeti title-t megtartva, MP3-ba konvertálva realizálódjanak a gépemen. Ugye erre a youtube-dl parancssori progi képességei adnak lehetőséget, de azért GUI-val egyszerűbb az élet. Jó kis cucc.
Ha valakit érdekel, a fenti fájl-elnevezés custom template-je ez volt:
%(autonumber)s %(title)s.%(ext)s
A többi állításhoz persze nem kell kódolgatni, ezért van a GUI, de ez egy speciális kívánság volt.
-
C. s.
addikt
Szia!
Máshonnan is le tud tölteni? Szeretek tisztában lenni pár alternatívával szükség esetére.
Egyébként jól jönne egy olyan letöltő, amivel online filmeket akárhonnan le lehet szedni, (hogy amikor nézem, ne akadozzon állandóan, utána mehet a levesbe) és ami a föliratokat is le tudja tölteni, ha van a film mellett. A Youtube-ról a JDownloader2 is leszedi, de máshonnan nem. Erre keresek valamit. -
pc360
addikt
Szokás szerint a Youtube-DLG is elbánik vele. Ez a lehető legegyszerűbb megoldása a felülete miatt, meg mert a kompatibilitás fenntartása a programon belüli update-en múlik, új verziókat se kell belőle töltögetni.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Látom, már megoldódott! Eddig nem is tudtam, hogy létezik letölthetetlen(nek szánt) videó, mert a JDownloader2 mindent letölt, ezzel is ellenőriztem. Csal azért írom le megint, hátha más is belefut ilyesmibe. Senki sem bánja, ha több lehetőség közül választhat.
Még a Pinterestet is "leszippantja", bár a legutóbbi újításuk óta elemeztetni kell vele a linket, nem teljesen automata, de a lényeg, hogy megcsinálja (fiók nélkül)! Nagyon csípem!
-
Hello!
Ezeket a "letolthetetlen"
youtube videokat, le lehetne valahogy tolteni?
Pl: Strong R. @ Bremen, Germany (2016.12.25.) [Minimal-Techno]
Koszonom!
-
Troy.
addikt
Hello!
Olyan programot tudna ajánlani valaki, amivel logolni lehet, hogy mi ír az ssd-re?
üdv.
-
pc360
addikt
RIP Trello...
A Facebook-os hozzászólásokban viszont volt új 2 ajánlat - ha valakit érdekel ilyesmi öszvér project manager / todo app:
-
ALFA
senior tag
válasz
rokendrol #39726 üzenetére
Nézz körül, hátha találsz valahol egy logo meg egy felirat nevü képfájlt, azokat töröld és máris minden rendben van.
Ha nincs ilyen, akkor nekiállhatsz retusálni, mert bele van égetve a videoba.Ha még mindig nem érted, olyan, mint egy zenekari hangfelvétel, külön veszik fel minden hangszer és énekes hangját, de ha azt mondják, hogy így jó, akkor az egészet egyetlen fájlba mentik, és attól kezdve már csak a frekvenciák tömkelegét hallod, nekiállhatsz válogatni, melyiket akarod kiszűrni.
-
C. s.
addikt
Fekete? W 8.1-et használok, de itt semmi fekete sincs. Én keret alatt azt a részt értettem, amin a kép bal fölső sarkában egy picike ikon van, utána a program neve, jobbról meg a bezárás, teljes méret, tálcára helyezés, a jobb alsó sarokban az ablakméret "húzgálásának" lehetősége. Ezek szerint másra gondolunk.
ALFA:
Megkapta az asszonypajti a memóriabővítést és azért várod a jövőt, hogy kiderüljön, beválik-e így?
-
-
ALFA
senior tag
válasz
bluemirage #39705 üzenetére
Furcsa, most minden szép és jó, 8 megás fel és fél megás letöltést ir.
Este viszont be se tudtam szintte lépni weboldalakra, olyan sokat kellett várni a válaszokra, hogy miindig bontotta a kapcsolatot.:-( -
C. s.
addikt
Szia!
Hogy érted, hogy levágja a kertet? Lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk, de szerintem ott van, csak szürke. Ha csupán ez a gond, az Ashampoo Snap 6 és 7 színesen készíti el, jól látható a keret. Árnyékot is tesz köré. Időről időre ki lehet fogni promóban, és ami nekem van, újratelepíthető. Persze az Ashampoo egy saját kategóriát érdemelne valahol a szoftver és az adware között!
Van ingyenes változata is (Ashampoo Snap 2017), de azt nem ismerem, nem tudom, mennyivel tud kevesebbet. Reklámozásban biztosan erősebb
-
pc360
addikt
A Greenshot-ban nekem az nem szimpatikus, hogy mikor window módban rakom el a képet, az ablak keretét is levágja Win 10 alatt, ahogy az előbbi hozzászólásom miatt linkelt képen is látni lehet. A körbevágást Win 7 alatt sem tudták normálisan kivitelezni, a bugreportom óta nem tudom, azt javították-e.
Ami jól kezeli a körbevágásokat, ráadásul transparent árnyékot is pakol opció szerint a képekre, az a WinSnap, de az meg nem ingyenes. :s
-
pc360
addikt
Kipróbáltam a WiFi Guard-ot a Wireless Network Watcher-rel összevetve, de lassabban dobja ki a találatokat, ráadásul tűzfal hozzáférést is igényel, ellenben a NirSoft kis programjával.
Gondoltam, felveszem a NeszeTools-ra új programként, vagy legalább alternatívaként, de semmivel sem tud többet, és amit tud, azt is rosszabbul.
-
1., A speedtest.net-hez regisztrálj... időnként futtasd
2., írd át a router-ben a DNS-t a google DNS-ére, hátha szolgáltató DNS szervere szar...
Google DNS
Elsődleges DNS-kiszolgáló: 8.8.8.8
Másodlagos DNS-kiszolgáló: 8.8.4.43., A routered által látott WAN ip cím, meg egyezik pl. a http://whatismyipaddress.com/-on látottal?
Tipp:
Az IPv4 miatt elfogyot több szolgáltatónál a publikus ip cím. A Vidanet pl. késő ősztől kezdett NAT-olni, előtt módosította az ÁSZF-t. A NAT-olás (főleg ha rosszul csinálják és nem is egyszerű jól csinálni) több hasonló sunyi gondot tud okozni. Célszerű email-en reklamálni, hogy kérsz ismét dinamikus, de publikus! IP-t, a legtöbb esetben visszaadják. -
ALFA
senior tag
webes kapcsolat tesztelésére keresnék egy ingyenes programot.
Úgy tűnik, időnként "eltűnik" a webes kapcsolat, van, hogy percekig kell várni még weboldalak közti lapozásra is, majd pár óra múlva minden tökéletes, majd megint ismétlődik az idegőrlő várakozás.
Mintha eltűnne a sávszélesség, vagy nem jönnének meg a "csomagok", és csak párszor segít az újracsatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest