Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programra lenne szuksegem, idealis portable valtozat lenne, vagy windows7 alatti telepitos valtozat.
Elore is koszonok minden segitseget.Az egyiknek ot, vagy tobb halmazba tartozo adat grafikus csoportositasat kellene megoldania automatikusan es optimalisan, hogy gyorsan lehessen latni, melyik helyen nincs ertek, es hol van sok.
Ilyet meg nem lattam, de remenykedek benne, hogy mar van ra megoldas.A masikra korabban mar lattam megoldast, Firefox alatt volt egy bovitmeny, ami a meglatogatott webhelyek kozti adatkapcsolatokat mutatta, szepen mukodott, csak ki kellett varni, amig befejezte az atrendezest.
Sajnos elfelejtettem a nevet, egyedi neve volt es talan 0.30 verzio, lehet, hogy nem fejlesztettek tovabb.Tehat a masik programnak kapcsolati halot kellene felrajzolnia, mondjuk, van 30 elemed, es mindegyiknek van 2-8 kapcsolata, akkor legyen egy olyan abra, ami ugy mutatja az osszeset, hogy a vonalak nem keresztezik egymast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest