Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz
gabor128 #3336 üzenetére
Üdv!
Olyan hang editáló progit keresek, amiben az 5.1 minden csatornáját lehet külön szerkeszteni.
ssolitude ajánlotta az audicaty progit. Megnéztem, jó kis progi, de nem tudja azt ami nekem kell. ssolitude bizonyára félreértette, amikor a Cool2000 progihoz hasonlót kerestem, mert ott 4 csatorna van, melyek külön editálhatók és az egész összemixelhető.
Audicaty:
Lehet benne nagyon sok csatornát létrehozni, de azt már nem lehet beállítani, hogy az 5.1-nek melyik csatornáján szóljon az adott hangfájl. Ebben a programban bal, jobb, vagy sztereót lehet összesen, meg a sztereo hangfájl két csatornáját lehet össze illetve szétszedni.
Nekem, mint említettem, olyan kell amiben több csatornára létre tudok hozni ill. beimportálni hangfájlokat (wav, mp3) és meg tudom mondani, hogy az 5.1 6db csatorája közül melyiken szólaltassa meg az adott csatornát. A végén ezt valahogy összemixelni és lejátszáskor az általam létrehozott fájlból különböző hangszórók szólalnának meg.Egyébként az audicaty jó program, nagyon sok effekttel, ingyenes és magyar nyelvű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egérpad topik
- CNC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest