Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KisApám
addikt
válasz

sszever

üzenetére
						SATA vinyóm van, és mivel a munkahelyen aés a havernál sincs SATA csatlakozó a gépekben, szóval kénytelen vagyok szórkozni másképp, hogy le tudjam menten ia dolgaimat...
De mivel tánlehet CD-t ill. DVD-r írni linux alól is, akkor a Knopix-al lementem mit kell, és utánna format...
Elvileg műxik... - 

Jazz
veterán
válasz

sszever

üzenetére
						Profi kell, csak ebből a Produktcion csomagból pl. megvan Photoshop ami Photo-Shop-olásra jó
, és még volt mellette vagy 8 másik progi is.
Szóval olyat ami egy programon belül tartalmazza mindazt amit felsoroltam (ne kelljen külön progi az effektelésre, a vágásra, az encodolásra....) Ha nem annyira High-end profi az sem baj, nem a Matrix 4-et készítem.
thx! - 

Jazz
veterán
válasz

sszever

üzenetére
						Tehát akkor vagy ez vagy a Canopus Procoder 2. Procoder gondolom tartalmaz komoly encodoló algoritmusokat is.
Vagy azokat külön be kell szerezni?
És olyan is kéne ami rendszer szinten működik, azaz 3D Studio Max-el való film készítésnél kilehet váalsztani a listából, mpeg4, divix, miegymás.... (jelenleg a választhatók között ugye vannak az alap '96-'98-as freeware kódolók, amik nem sokra jók...
Procoder valamivel szimptaikusabb. Szóval nekem egy olyan kéne ami minden egyben, vágás, illesztés, digitalizál, encódol, és az encodereket is lehet bővíteni benne, aszerint több félét, (külsőt is), ne csak a belsőt használja.
Köszi mégegyszer! 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
 - BestBuy topik
 - OLED TV topic
 - sziku69: Szólánc.
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

5x2=10