Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
sszever
üzenetére
SATA vinyóm van, és mivel a munkahelyen aés a havernál sincs SATA csatlakozó a gépekben, szóval kénytelen vagyok szórkozni másképp, hogy le tudjam menten ia dolgaimat...
De mivel tánlehet CD-t ill. DVD-r írni linux alól is, akkor a Knopix-al lementem mit kell, és utánna format...
Elvileg műxik... -
Jazz
veterán
válasz
sszever
üzenetére
Profi kell, csak ebből a Produktcion csomagból pl. megvan Photoshop ami Photo-Shop-olásra jó
, és még volt mellette vagy 8 másik progi is.
Szóval olyat ami egy programon belül tartalmazza mindazt amit felsoroltam (ne kelljen külön progi az effektelésre, a vágásra, az encodolásra....) Ha nem annyira High-end profi az sem baj, nem a Matrix 4-et készítem.
thx! -
Jazz
veterán
válasz
sszever
üzenetére
Tehát akkor vagy ez vagy a Canopus Procoder 2. Procoder gondolom tartalmaz komoly encodoló algoritmusokat is.
Vagy azokat külön be kell szerezni?
És olyan is kéne ami rendszer szinten működik, azaz 3D Studio Max-el való film készítésnél kilehet váalsztani a listából, mpeg4, divix, miegymás.... (jelenleg a választhatók között ugye vannak az alap '96-'98-as freeware kódolók, amik nem sokra jók...
Procoder valamivel szimptaikusabb. Szóval nekem egy olyan kéne ami minden egyben, vágás, illesztés, digitalizál, encódol, és az encodereket is lehet bővíteni benne, aszerint több félét, (külsőt is), ne csak a belsőt használja.
Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

5x2=10