- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
maestro87 #33936 üzenetére
Nem megszakítás, ez a program beül a billentyűzet/egérkezelésbe, akár gombokat is le tudsz vele tiltani (nem küldi tovább az OS-nek az adott gomb lenyomásáról az eseményt). Az LButton pl. az egéren a bal gomb lenyomásának eseménye.
Bármit (szinte) meg tudsz vele csinálni, ami egy ilyen eseményre kell történjen és akár program futtatásával is kell járjon, sőt még dll funkciókat is tudsz vele hívni. Én pl. az Alt+F4 funkcióját a bizonyos időn belül 2x megnyomott ESC-re állítottam be, mert úgy kényelmes, vagy egy gomb lenyomásakor az egérgyorsítást állítja át, de csak a gomb lenyomva tartásának idejére (ez pl. rajzolásnál nagy segítség), vagy pl. képfelbontást is tudok állítani vele billentyűzetről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest