- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Oxy.kiraly #33347 üzenetére
Egy kicsit pontosítok, mert az én mondataim sem lettek tökéletesek:
A cPanel az csak magát a webtárhely adminfelületet jelenti, ahol az email címeket és minden egyebet be lehet állítgatni – de ez szolgáltatónként változhat. Szóval, nem cPanel az előfeltétele a Joomla-nak sem, hanem az adatbázis (SQL), ahogy írtam. Ez ugyan van az ingyenes uw.hu-n is állítólag, cserébe kaptok viszont egy reklámcsíkot. Szerintem szimpla igénytelenség 1200 forintot ilyennel spórolni. Viszont plusz költség lehet most már a domain név átirányítása egy normális tárhelyre, nagyjából 1800 forint. Na, mindegy... Én biztos, hogy átirányítás + tárhely előfizetés + Wordpress kombóval kezdeném a helyetekben, és akkor van egy biztos helyetek, ahol már érdemes használni akár a domain-es email címeket is (vagy legalábbis átirányítani egy gmail-es fiókba, hogy az kezelje).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest