Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
TomPoe
tag
Windows Movie Maker is tudja ezeket szerintem. Ha nagyon neccesnek tűnik, akkor pedig próbálkozhatsz ezzel: MAGIX Video easy
-
Wolfskin
őstag
a szkennelt képeknél azért nem tudod automatizálni, mert nem pontosan ugyanott kell a vágás mindegyiken ahhoz a programnak értelmeznie kellene a képet.
talán az adobe lightroom tud ilyet, de nem biztos. fotósok, akik nagy mennyiségben végeznek (kötegelt) képjavítást (pl. egy esküvői fotós) azt használják, de az más, mert a fényképek mérete és helyzete megegyezik
egyébként talán a szkennelésnél kellett volna beállítani a pontos képkivágást.
-
zone
őstag
Ezt csak akkor lehetne automatizálni, ha mindegyiken kb. azonos méretű a keret. Szerintem.
A mi Canon scannerünknek olyan a programja, ha beállítod "színes fénykép"-re, több képet is tehetsz a tálcára és a program scanneléskor automatikusan felismeri és szétvágja. Azt hittem ezt a többi is tudja.
-
Én most a photoshopban találtam ilyet, hogy:
File - Automatizálás - Fotók körülvágása és dőlésmentesítése...Mod: Lehet hogy nem lesz jó, mert ezt automatikusan végzi, úgy látom - nincs párbeszédablak.
Viszont lehet kötegelt feldolgozást végezni a ps-ben, de erre szerintem a saját topicjában érdemes kérdezni, hogy ezzel megoldható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest