Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Na jó...
régóta érdekel.
Hogyan lehet olyan kisméretű könyvecskét nyomtatni, hogy egy A4-es lapra 2x2 elosztásban nyomtatok kétoldalasan, és ezt a program füzetbe rendezi?
Miért, mit??Azt minden PDF nézegető tudja, Printnél az Oldal méretezése 2 oldalt egy lapra kicsinyít, és füzetszerűen tudja rendezni, nyomtatni. De én fél helyett negyedelést akarok. A sima füzet felét.
Egészen pontosan, a BKK(BKV) lapjáról egyenként letölthető PDFben a menetrend, összefűzni még tudok egy db fileba [mivel nem lehet a VolánBusz menetrend tervezőjéhez hasonlót alkotni a weblapon és menteni] , de egy kis fizikai méretű füzetet szeretnék nyomtatni, ami elfér akár zsebbe is, nem akarok Pestiest méretű menetrendet. (Vagy ha aktuális lenne, puskát, kisregényt :p ) Adobe, Foxit ilyen szinten nem tudja (nem találtam a módját), van erre épkézláb megoldás?
Azt tudom, lehet olyat, hogy 1 lapra 4 oldalt kicsinyítek, na de ha azt kétoldalasan nyomtatom, a lap felét ollóval elvágom, aztán a két "csíkot" félbehajtva összetűzöm, össze-vissza lesznek az oldalak, menetrendnél pl az oda-vissza út elcsúszik. Kilegózni és logikázni nekem meg nehéz, hogy úgy fűzzem össze szoftverben az oldalakat, hogy majd kicsiben is egymás után jöjjenek, mikor az egészet összeraktam magamnak.
Remélem érthetően fogalmaztam meg. Elnézést, ha rendkívül ritka, furcsa a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest